THE YEAR WAS 2012


 
Januari och 2012 firades in med bästa familjen Svensson hemma hos oss och jag lyckades för första gången ta lyckade bilder på tomtebloss. I januari fotade jag även självporträtten på mitt hår och jordglobsbilderna som var väldigt omtyckta och som även jag blev väldigt nöjd med. Jag blev byxmyndig (lol) och åkte på min födelsedag till Romme med skolan och hade världens bästa dag i backarna. Jag hittade min favorit tumblr, bakade en god kladdkaka och fotade den och så fotade jag Ida, Oliva & Tora. Bilden ovan på Tora är fortfarande en av mina favoriter. Besökte även fotografiska muséet och såg Nick Brandt's otroliga utställning av djur.
 
 
I Februari fotade jag Ellen på en ganska tråkig och mörk vinterdag men bilder blev ganska bra trots det faktiskt.  Jag åt hembakade små lussebullar tills magen sprängdes, firade alla hjärtans dag med mina vänner, längtade ihjäl mig efter våren och sommaren och köpte ett fint somrigt halsband som jag knappt använt. Fotade även lite vinterbilder men de blev inget vidare. I slutet av februari åkte jag till Sälen  och det var även någon gång denna månad jag blev kär i one direction.
 
 
I Mars hade jag en hel del plugg efter lovet men våren började komma och jag trotsade de få plusgraderna vi hade i Stockholm och satte mig ute och pluggade. Jag tog fotade mycket mat och mellanmål och jag drack smoothie mest hela tiden. Bakade även världens godaste cupcakes som jag tyvärr inte har bakat sedan dess av någon oförklarlig anledning.
 
 
I April praoade jag på ett konditiori i närheten av där jag bor och fick ett erbjudande om att börja jobba där när jag fyller 16 och jag passade på att ta några välbehövliga sovmornar de dagarna jag började sent. Jag åkte en sväng till Borås över Påsken och såg på sista avsnittet av one tree hill någonsin och grät lite över det, började cykla till parker och ha picknickar med mina kompisar när det inte regnade och fotade körsbärsblommorna i Kunsträdgården när jag och mamma var på en liten shoppingrunda.
 
 
I Maj kom värmen på riktigt och jag cyklade till en park och spelade kubb med några kompisar första maj. Hängde på söder några dagar innan jag drog dit igen och såg one direction stå på en balkong och vinka till oss 2 dagar i rad, åkte till Turkiet och spenderade en vecka där med världens bästa lag och kom många personer mycket närmre där, satt ute i solen och lyssnade på Set Sails då nya låt, firade farmor med en god lunch i Marabouparken och sist men inte minst - tog första doppet för året med finkompisarna på några klippor en fin sommarkväll. Så himla bra månad!
 
 
Juni började med att vädret vände helt och jag frös ihjäl med vinterjacka i väntan på en fotbollsmatch. Det vände dock ganska snabbt och vi kunde sitta ute och äta på altanen en vecka senare. I hela juni var jag allmänt glad på grund av allt kul som sommaren har att erbjuda, och på nationaldagen satt jag ute med några kompisar och åt pizza på en äng. Den efterlängtade skolavslutningen kom och den firades in med Vapiano och häng på Agnes altan med de bästa. Skrattade tills jag dog den dagen. Jag fotade även Ellen på något som skulle likna en äng, åkte ut med båten för första gången på året, firade midsommar på Rådmansö med våra grannar i det fina vädret och åkte sen till Utö med den andra Ellen och hennes mamma (dö vad jag saknar det). Någon dag efter jag kommit hem från Utö åkte jag på fotbollscup i Skövde som vi vann. Bästa juni ♥
 


 
Juli var även det en bra månad. Den började med vann fotbollscupen i Skövde, och några dagar efter det åkte jag mot Åhus där jag spelade en beach soccer cup tillsammans med några av mina närmsta vänner. Så himla lyckat, och vi hade så himla kul tillsammans, barn som vuxna! Efter Åhus åkte jag med familjen vidare mot Köpenhamn och sedan till Karlskorna, och påvägen till Köpenhamn stannade vi i Malmö och åt golunch. Resten av juli hände jag med vänner vid poolen bland annat, åkte till våra vänners landställe på Vindö, badade och solade vid favoritklipporna och åkte med båten till en annan väns landställe på Ljusterö. Den 30:e juli åkte jag till den lilla ön Stora Tratten på kondirmationsläger.
 
 
I början av Augusti kom jag hem från den bästa veckan i mitt liv på Stora Tratten och va lite ledsen för att allt var över, men jag fortsatte träffa konfirmationsgruppen för att planera inför konfirmationen. Sen blev jag konfirmarad, åkte till landet i 2 dagar och låg på bryggan hela tiden, åkte hem därifrån efter att ha missat 2 tåg, plockade blåbär, började skolan och började av någon oförklarlig anledning att längta till hösten.
 
 
I September fotade jag höstbilder hela tiden, bakade cupcakes, började älska havregrynsgröt och tog hand om världens sötaste små kattungar, va dödstrött på skolan, kollade och spelade fotboll väldigt mycket och gjorde mitt första mål på typ 4 år (lol). Jag åkte även på en vidrig kräksjuka i några dagar och tog sista turen med båten tillsammans med Maya och pappa.
 
 
Oktober var en riktigt fin höstmånad. Allt var oranget och gult och jagh gick runt med skinnjacka och halsduk dag in och dag ut. Jag och Olivia bakade bullar på kanelbullens dag, jag hade tjejmiddag hos mig med mina finaste tjejer, fotade höstporträtt på Klara, tog en långpromenad med mamma runt några sjöar i Sundbyberg och klarade mitt mål att springa en mil. Åkte även till Prag i några dagar med familjen...
 
 
I början av November kom jag hem från Prag och köpte mina älskade Johnny Bulls här hemma efter att ha letat  runt i hela Prag efter något som kunde likna ett par snygga höstboots. Jag var på två tjejmiddagar, vi fick våra efterlängtade one direction biljetter, jag fotade vid minneslunden på allahelgona och den första snön kom under en fotbollsträning.
 
 
I December köpte jag alla julklapparna i sista minuten och blev pank, bakade pepparkakor hos mormor & morfar, hade julavslutning och firade jul. Åt julmat i princip hela tiden och drack julmust och glögg tills magen blev full. 
 
GOTT NYTT ÅR ÄLSKADE, BÄSTA NI! ♥
Elli

Du är sjukt duktig på att fotografera, älskar dina bilder, jätte bra inspiration! Gott nytt år!

Svar: Men åh tuuuuusen tack! Blir så otroligt glad!! Gott nytt år på dig! :D
Viola

2012-12-31 @ 20:46:30
URL: http://fotoellinor.blogg.se

Läs det har innan du kommenterar:

- Skriver du en kommentar, får du alltid en tillbaka
- Kommentarer som är stötande mot mig och mina nära publiceras INTE
- Alla bilder är tagna av mig, om inget annat anges
- Inget i bloggen får kopieras, kopiering kan leda till polisanmälan


Tack för din kommentar och välkommen åter! :)



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Din finfina blogg:


Kommentar: