30 april


Hello!

Vad har ni haft för er idag? Jag slutade skolan 12.20, efter vi hade sjungit in våren. Det är ju stekande hett idag! Perfekt för Valborg. =) Direkt efter skolan åkte jag, Lisa, Tora och Feben till V-by. Vi hade skit kul! Fikade lite på massagotti och shoppade såklart. xD Köpte två linnen. Hade två presentkort för 100 kr styck på H&M så de köpte jag nästan upp. ;) Feben är skitsuktig på mode och vet typ exakt vad man ska ha till vad så hon fick jag mycket hjälp av. Tack Feben! =) Vi åkte hem vid 15.40 ungefär. Skulle vara hemma vid 4 så det blev lagom. Det var en riktig idiot som busschufför på bussen som vi igentligen skulle ta. Jag och Feben sprang som galningar men han typ viftade åt oss och sen körde han iväg!? Aja, tror redan han var försenad för typ 4 min efter kom nästa buss. ;) Så jag kom precis i tid.


     En jätte söt mjukisdress från JC.. I för liten storlek... =(


Jag hittade de perfekta jeansen på Gina. Ååhhh, vill ha dem!! De får inte plats i min plånbok bara


Funderar på att ha klänningen på skolavslutningen. Riktigt söt =) Shortes var bara as balla ;)


                                                   H&M 98 :- tror jag


                                                       H&M 49 :- tror jag

Bildbomb del 3 (igår):









Jag går riúnt i mina gladiatorskor för att vänja mej och mjuka upp dem lite. ;) Nu: Byta om..

Bildbomb del 2















Hahaha, Mikaela hittade en blomma/blad som hon tyckte såg ut som en köttätande växt ;D

Det kommer komma mer bilder idag eller imorgon =)

Dagens + gårdagens look


Gårdagens


                                                        Skit dålig bild
Idol tröja - Globen
Adidas tröja - Stadium
Svarta träningsbyxor - Stadium Barkarby

Dagens



Långt linne - Bikbok
Adidas tröja - Stadium
Chinos - Gina tricot

29 april + bildbomb


Halloj!

Glömde berätta om Cyber town igår. ;) Det var as kul! Det var ganska läskigt i början för det var alldeles mörkt. Så jag och Fabbi sprang runt och skrek typ hela tiden i början. Haha. Efter, när vi var tillbaka på skolan och satt och åt så sa en kille i vår klass att det var nån som skrek typ hela tiden. Haha, vi ba: Det va vi! xD

Nu över till idag. Slutade skolan 3. Cyklade hem med Malin och tog 2 foton när jag kom hem. Typiskt mej. ;) Ska nog strax göra läxan men först kan ni få en början på en riktig bildbomb med bilder från igår. ;P


                                                De fina körsbärsträden i Grimsta =)


                                       Kolla mitt hår! Tycker det va riktigt fint ;)







Snabbt inlägg


Hejhopp!

Efter skolan idag åkte jag till stallet. Det var jätte kul Tog massor av bilder på väg dit. Bl.a på de fina körsbärsträden bredvid vägen till Grimsat bollplan och Grimsa ridsällskap. Sen åkte jag hem vid kvart i 6 som sagt. Åt tomatsoppa när jag kom hem, sen var det bara att åka vidare till matchen. Vi vann med 3-2, wihoo! Hehe, jag fixade en straff för andra laget som de satte. Haha, bra Viola. ;) Båda målen de fick var på straffar. De andra straffen fixade Ellen A. Hon råkade ta hands. Men vi vann. Super!!

För en liten stund sen kollade jag på DH, men nu skulle mamma och pappa titta på Kobra. Vi har ju bara en Tv som sagt. Lite (eller vääldigt) jobbigt.

Imorgon kommer ni få se massor av fina biler jag tog idag. Ha det bra så länge!

Hästar, hästar och mera hästar


Ååh, det gick så bra på ridningen idag! Åsa (min ridlärare) hade satt mej på Emma, emn jag ville ha Donna, och hon som hade Donna ville hellre ha Emma så vi frågade Åsa om vi kunde få byta och det fick vi. ;) Det gick super! Vi hoppade ute, ååh, va hon var duktig! Älskar den ponnyn <3 Får tyvärr inte ha henne på terrängritten som det var sagt.=( Hon är gammal och får bara gå en gång. Tråkigt. Det var så på förra terrängen också. Fast då hade jag skrivit upp mej på Halla (min sköthäst) och fick Donna, haha. Då va hon bäst! Den här gången kommer jag iallafall få Cajsa. Har aldrig hoppat henne förut men Åsa tyckte jag skulle ta henne. Hehe, det komme nog gå jätte bra! =)

Imorgon kommer jag åka till stallet efter skolan. Sen vid kvart i sju ska jag möta fotbollslaget för att sedan åka till Viksjö och möta Viksjö. Det kommer bli kul! Första Sanktan matchen för mej. =] Kul men lite pirrigt =P Vi se om jag bloggar imorgon. Ha det bra så länge!


                             Min lilla Hallis<3


                                        Cajsan bajsan xD Sötnos!<3


                                                 Gamla söta Donnis!<3

Pictures


Här är lite bilder som jag tog igår:




Jag älskar den stora bilden, tycker värkligen att man ser färgerna. Vilken bild gillar ni bäst?

Todays look


27 april


Hejsan!

Lagom varmt väder idag tycker jag, kunde varit lite varmare xD.

Idag har det varit skola som vanligt. Började halv 9 och slutade 3. Vid 10 kom en buss och hämtade klassen. Vi åkte typ till ett bussgarage, medan nån kille pratade om lite säkerhet. När vi kom till garaget fick vi åka in i en busstvätt. Sen fick vi typ känna hur det kändes när bussen tvärbromsade. Det va ganska kul ;P.

Imorgan ska vi åka till Cyber town med klassen. Kul! Jag har aldrig varit på det eller nått liknande ställe, typ som Cyber space. Jag tror det är typ samma sak, hehe.

Nu..


Gossip girl! Nån annan som kollar på det?

Xoxo Viola

Shopping


Hellu!

Imorse gick jag upp vid 10 i 10 ungefär. När jag hade ätit frukost och valt ut kläder (det tog ett tag) så åkte jag, mamma och Linnea till V-by. Linnea behövde nya skor och jag behövde (ville ha) ett par till chinos eller jeansleggings. Jag ville ha svarta eller blåa chinos, men Linnea har blåa och vill inte att jag ska ha likadana och de svarta kändes inta alls sommrigt så det fick bli ett par vita jeanslegging från Gina. Super snygga. När man kommer in på Gina vill man inte bara prova en sak precis, hehe, så jag tog in lite allt möjligt i provhytten.


Grilla = vår/sommar


Maten var supergod idag. Det blev grillspett med potatissallad. Jätte gott, förutom att det var senap i potatissalladen så det smakade lite konstigt. Pappa har typ senap i allt han lagar, haha. När jag hade ätit upp gick jag och Linnea ner och hängde upp tvätt och sen satt jag lite vid datan tills Robinson började. Det var ett riktigt spännande avsnitt idag. Bra att Jarmo gick vidare även fast jag hejjade på de blå (parangan?). Jag gillar inte Billing. Jag fattar bara inte varför ingen röstade ut Christian! Är det nån mer än jag, pappa och Linnea som har nått emot honom? Bra, var det iallafall att lagen slogs ihop så att de blåa inte bara var tre. Medans vi satt och kollade på Robinson åt vi Ben&Jerrys som pappa hade köpt, av min önskan, Cheescake Brownie. Den var väldigt god men inte lika god som Cookie dough (stavning?). Jag har bara smakat de och Strawberry cheescake, än så länge ;).

Här är lite bilder från städningen idag. Min grupp städade i som en jätte liten skog där det fanns massor av fina blommor man kunde ta kort på.



Ny header igen


Hejsan.

Förlåt för bad update. Efter städningen (det var inte mycket till städning, hehe. Fanns typ inget skit =P) så bestämde jag, Elin, Olivia och Tora att vi skulle spela lite fotboll. Vi möttes vid kiosken och köpte lite glass (magnum temtation chocolate, den nya favoriten). Sen cyklade vi till planen men där var det fullt så vi åt upp våra glassar och cyklade vidare till Elin. Där hoppade vi studsmatta och badade i deras blomvattenspridare (det ser ut som en blomma och så sprutar den åt alla håll). Som vanligt hade vi jätte roligt =P.

Nu har jag kommit hem, dukat på altanen (vi ska grilla!!)och lagt in en ny header. Tycker ni om den? Jag vill ha många kommentarer nu!

25 april


God morgon!

Jag gick upp för ca. en timme sen. Inatt drömde jag massor av konstiga drömmar. Kommer typ ihåg alla faktiskt xD. Det brukar man inte göra.

Igår kollade jag på Talang. Jag kommer inte ihåg så många. Är inte det ett tecken på att de var ganska dåliga? Iallafall. Jag visade lite videoklipp för pappa från Britains got talant. Han blev Tårögd av Susan Boyle, precis som jag, haha. Det gick ingent bra på Tv efter Talang. Typ Berg flyttar in med Lillbabs! Jätte kul ?

Idag ska jag städa med laget. IGEN?!! Vi hann som sagt inte klart förra veckan så vi behöver fortsätta idag. Inte bra. Men nu ska jag nog gå till grannarna och hoppa studsmatta. Ciao!

Härligt väder


Hejsan!

Shit vilket fint väder det är idag! Kan det bli bättre? Jag och Fabbi har varit ute och hoppat studsmatta med kortärmat. Så härligt. Fast man blir ganska trött på att hoppa efter ett litet tag så vi tog lite pauser och satte oss och pratade lite, sen gick vi in och satte oss vid datan. Vid ca. halv 5 kom Syzanne hem med vindruvor och jordgubbar. Det är nog det bästa med sommaren! Att få äta jordgubbar titt som tätt. Vi åt iallafall upp nästan allt, hehe. Sen skulle Fabbish till stallet, jag hängde inte med. Det blev lite sent, och mamma har åkt nån stans och kommer hem på söndag så pappa är ensam med mej och Linnea.

Skoldagen började med hemkunskap. Vi gjorde grahamsbröd. Jag, Alimir och Fabbi är i en grupp. Fast det är typ bara jag och Fabbi som jobbar, hehe. De blev iallafall jätte goda. Jag och Fabbi åt dem till mellis sedan, med jordgubb och hallon & rabarbermarmelad. Sheet gott!

Det här hade jag på mej idag:

23 april


Hellu!

Idag började dagen med lite stress och läxor. Trodde nämligen att jag hade en läxa till idag som jag inte hade gjort. Sen hade jag skola och slutade nu vid 20 i två efter idrotten. Den va rolig fast ganska jobbig. Elin och Asta höll i den, så vi dansade Disco-dans. Fast dans är inte riktigt min grej. Gillar mer pardans xD. Mycket roligare!

Vid 5 har vi träning. Mamma kommer hem strax innan halv 5 och då ska hon skjutsa mej och några till. Tror vi har styrka/fys idag. Blir kul! Imorgon ska jag vara med Fabbi och följa med henne till stallet. Kul! Det va senast i typ februari som jag var med henne. Hehe.

Beyoncé live i globen 13 maj!


Jag och Fabbi ska på Beyoncé live i globen den 13 maj!!! Fatta hur kul! Mamma och Linnea ska med också för det va 13 årsgräns. Men ändå! Wohooo! Jag går typ fram till Fabbi varenda dag i skolan och ba: Jag längtaaar! Åååh, det kommer bli så kul!

Det va min lilla hemlis, eller stora, hehe. Typ alla visste det redan men ändå!



Britains got talant


Vi såg på det här videoklippet i skolan idag. Jag blir gråtfärdig så fort jag ser på det. Att man ska bli mobbad bara pågrundav utseendet. Så sjukt! Kunde inte få in klippet på bloggen så ni kan få länken istället. Titta på det här! Hon har sjukt cool röst! 


När hon föddes hade hon nått litet fel i hjärnan vilket gör att hon lär sej långsamt. Hon har blivit mobbad hela sin uppväxt. Hon är arbetslöd och har inga vänner. Hon har aldrig blivit kysst! Hennes mamma ville att hon skulle söka till "Britains got talant" nån gång i hennes liv. Mamman gick bort nyligen och då bestämde hon sej för att vara med i programet.

22 april


Halloj!

"Hemlisen"  är försenad, hehe. Nu är allting klart men jag avslöjar den lite senare. De flesta vet den typ redan, men ändå xD. Det är inte så mycket till hemlis.

Idag har vi haft slöjd. Jag har träslöjd. Satt typ och täljde hela lektionen. Kom inte på nått att göra =P. Träslöjdsläraren tyckte inte det gjorde så för jag brukar alltid jobba på så bra xD. Men till nästa gång ska jag ha kommit på nått innan som jag ska göra. Det känns som att jag redan har gjort allt man kan göra typ. Hehe.

Har gjort lite läxor nu iallafall. Ska snart gå ut och sälja lite majblommor. Fick lite sålt i skolan idag faktiskt. Bravoo Viola! Hehe. Jag har också hittat några som ty pvill köpa av mej. Men de hade inte med sej pengar så de får köpa imorrn =). Har kanske sålt för mellan 300-400 kr. Men det är väl ganska bra tycker jag ;).

Ciao!

Majblomman


Hellu!

Idag har jag som sagt varit på majblommejippo. Vi som skulle sälja majblommor från vär klass hoppade över Arkitektmuséet för att lättare komma i tid till Jippot. Ångrara det nu efter då Fabbi sa att det va gasnka roligt. De fick typ  egna muséer (fråga mej inte hur). Iaf, vi fick typ sitta och kolla på när några vuxna höll tal (kul det låter va?). T.ex Carolina af Ugglas och Sveriges nånting menister Göran blablabla. Skit kul! Alla trodde ju typ att det skulle va många kändisar där. Vilken besvikelse. Vi fick också kolla på lite majblomman "filmer" som vi redan hade sett i skolan *suck*. när allt va klart gick vi ut och sålde lite på Hötorget (Jippot va inne på biografen där). Jag sålde 3 sånna här vanliga typ. Haha, fett dålig ja va. Sen åkte vi till baks till skolan och där sålde jag 2 vanliga till. så fick ihop 50 kr idag alltså. Wihoo?

Klockan halv 5 blir jag hämtad för träningen som börjar 5. Ska ta med mej majblommorna dit och sälja till tränarna. Sen ska jag looka på Ugly Betty och Desperate Housewifse. Bästa Tv kvällen på tisdagar!

Vem är du?


Shuu!

Alla ni som kommenterar anonyma, kan ni inte skriva era namn istället? Det vore mycket roligare =). Det är en person som har kommenterat som anonym och skrivit att jag gör så att hans/hennes liv har nån mening. Kan jag inte bara få veta vem du är? Men tack så jätte mycket för den trevliga kommentaren iaf =). You made my day!<3



(Och, jaa, jag har kollat IP adresserna men ingen är likadan)

Jag är en hjälte


Imorgon ska vår klass till Arkitektmuséet. Man ska ha med sej egen matsäck *yes!*. Jag ska ta min specialare, pasta med pesto och skinka. Sheet gott!

Jag, Malin, Stina och Ida (glömde jag nån?) ska sälja majblommor så vi kommer inte va där hela dagen. Det är nämligen ett jippo (?) för oss majblommeförsäljare för att tacka oss *stolt*. Det kommer komma kändisar (!!) för att köpa de första majblommorna av oss. Det är nämligen imorgon klockan 12.00 som starten för majblommeförsäljningen går. Det kommer bli riktigt roligt och vår lärare säger att det är riktigt lättsolt under "jippot".


                        Så här ser årets (2009) majblomma ut =) Fin va?

Todays outfit


20 april


Shulululu!

Allt bra? Här är allt bra. Det var en lätt start på veckan. Hade bl.a EQ och musik. Sista lektionen pratade vi lite om trafik. Jag låg typ och sov. Haha, nejdå.. Men nästan x). Är ganska trött måste jag säga. Även fast vi hade sovmorgon fram till halv 9.

Vad händer idag då.. Jo, vid 7 börjar ridningen vilket betyder att jag ska vara i stallet 20 i 7 och behöver åka ca. 5 i halv. Innan dess ska jag mest sitta vid datorn, kanske gör någon läxa och fotar lite. Vi får se hur det blir med det =P.

När jag kom hem började jag med att ta två bilder. På blommor såklart =). Sen gick jag in, tog sista dagens outfitbilden och satte mej och redigerade lite.




                                        How do you like?

Se ya!

GLAD PÅSK


Haha, jag kom på att jag inte har sagt glad påsk här på bloggen. Hehe! GLAD PÅSK i väääldig efterskott XD




Hemlisen kommer nog imorgon istället, ha det bra så länge!

Anorlunda är kul!


Ny header! Den är väldigt anorlunda men jag ville ha nått nytt och roligt. Har flera andra klara. Tycker ni att den är finare en den förra, eller kanske skit ful? Kommentera och va helt  ärliga! Det är bara roligt att få höra vad alla tycker =D.

Äntligen!


Ja, äntligen är vi klara med städningen! Tog ungefär 2 och en halv timme tror jag. Vi skulle göra 4 områden men hann bara göra 3. Åh, nu måste vi städa nästa helg också! På helgerna ska man väll få slappa och vara med kompisar, Eller?

Innan var vi ju som sagt i V-by. Jag hittade många snygga skor. Mamma sa att jag fick välja mellan ett par lite dyrare Fredperry (stavning?) skor eller ett par billigare ballerinas och ett par tygskor. Det fick bli Fredperry skorna, riktigt  snygga och sköna var de!

Det är så himla typiskt! Vi gick till Scorett och där hittade vi Fredperry skorna fast bara i svart, men vi visste ju inte att det fanns i andra färger så vi köpte dem. Sen gick vi till Nilson för att kolla om det va samma pris där. Det va de, men där fanns det i fler färger. Så jag hittade ett par marinblåa men de fanns inte i min storlek! Så typiskt! Men jag gillar mina iaf xD.









                Jag vet, bilderna är inte i så jätte bra format =P

Pssst! Om en liten stund kommer ni få reda på en liten hemlighet. Allting måste bara vara helt färdigt först..

Städdag


Goodmorning!

Vi åkte aldrig till V-by igår så jag och mamma ska cykla dit idag istället. Ska försöka hitta ett par tygskor och ett par ballerinaskor. Efter V-by är det städdag med laget. Kul det låter va?! Haha, nej men det är inte så farligt faktiskt. Det är roligt att få göra aktiviteter med laget.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar. Bloggar igen när jag kommer tillbax från städningen. Puss!

Djursholm


Hejsan =)

Linnea skulle på en match i Djursholm så jag följde med och lämnade henne. När vi hade lämnat av henne tog jag och mamma en sväng med bilen och kollade runt lite i Djursholm. Det är så himla stora hus! Man blir chockad att det överhuvuddaget kan finnas så stora och fina hus och att nån kan ha råd att bo i dem! De är gigantiska! Ååh, skulle vilja gå in och kika i dem. Nästan så att jag skulle vilja bo där. Fast, nej.

Jag kom hem och satte mej vid datan här nere och kollade på lite gamla webcam-bilder som är tagna för sisådär 2-3 år sedan som dök upp på picasa. Det var faktiskt lite gulligt, hihi!


                                                    Elin & jag..


                            Fabbi & jag, haha! Förlåt Fabbi =P


                                                         Linnea & jag och jag xD

Städhelg varje helg?


Det känns som att varje helg går åt åt att städa. Nu har jag damsugit mitt rum och mamma har typ skrubbat golvet i hallen. Jag hatar att städa! Eller, det kanske inte är så farligt. Man känner sej duktigt efter. Det är som när jag styrketränar på fotbollen. Jag gör det och kämpar och efter känner jag mej riktigt stolt.

Över till nåt annat. Jag ville ju typ byta min adidas tröja till en grön. Men det går nog inte. den gröna finns bara i herr storlek och har inget märke på ryggen, som jag vill ha. Mamma säger att det nog inte går att byta den heller. Jag har använt den för mycket. Den här är jätte fin också =D.


Tora med sin på. Fast hon har svart och silvrig vilket jag tycker är lite
finare.

Ny (fin?) header


Tuddelue!

Vad tycks om min nya header? I like :) Kom på hur man skulle göra, hehe. Jag sparar typ alltid collagen i ett "album". Men man skulle bara trycka på "spara" typ =P. Nu vet jag hur man gör iaf. Bra, bra!

Vad ska ni göra idag? Jag ska kanske cykla till V-by med mamma och Linnea. Sen på kvällen skulle mamma och pappa bjuda över våra grannar. Det blir kul! Ikväll är det ju Robinson. Ska ni titta? Hoppas jag får. Gästerna kanske inte vill kolla på det =/.

Nu ska jag sätta mej vid laptopen och chatta och läsa bloggar. Ha det bra! Puss <3


                                      Do you like?

Ny ful header


Ååh. Kan någon som använder picasa svara på varför vissa bilder inte sparas när man har t.ex lagt till text. Så jävla irreterande! Nu har jag en skitful header.Men bara för tillfället. Det ska komma en ny snart. Men om nån vet varför den inte sparas kan du väl kommentera. Snälla!

Nu: Talang 2009

Pics


Här kommer lite bilder från Åre och i onsdags då jag var med Tora och Ida;


                Jag gillar bilden längst upp till höger på mej xD


Vår vän Mathilda längst upp till höger. Haha, bogga glases (
stavning?)
jag har =P.

Jag ska strax börja på en ny header. Först ska jag plocka upp tvätten.

17 april


Halloj!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, är lite trött bara. Men det är väldigt skönt att det är fredag! Ellerhur?!

Idag började jag tio över 8 som vanligt och slutade 12. Jippie! Riktigt skönt, men vi hade NO och matte hela dagen, *suck*. Men ändå. Det är riktigt skönt att det är fredag. Veckan har värkligen varit kort. Bara tre skoldagar utan läxor!

Efter skolan cyklade jag hem till Ida med Tora också. Vi hade pratat om det innan men jag har varit så himla trött den här veckan så jag tvekade lite. Cyklade dit tillslut iaf. Vi åt lite kladdkaka, snackade, lyssnade på musik och kollade på Tv. Vid ungefär halv 3 cyklade jag och Tora hemåt. Ida hade innebandyträning och behövde byta om och äta lite innan. Nu är jag hemma. Sitter vid datan och chattar bl.a. Finns inte så mycket att göra här hemma tyvärr. Jag vill ha en studsmatta men vi kan typ inte ha det för hela vår trädgår typ sluttar, och på de ställen vi kan ha den vill inte mamma och pappa ha den så det blir nog ingen =(. Tråk.

Puss och kram!<3




Har ni smakat den mörka magnum temtation?! Den är mycket godare. Rekomenderar!

15-16 april


Shulululu!

Datan funkade tyvärr inte igår så kunde inte blogga. Men nu är jag här.

Första skoldagen började bra igår, vad jag kommer ihåg. Efter skolan följde iaf Ida och Tora med men hem men först gick vi och köpte världens största maräng (stavning?) och lite annat. Det va skit gott. Höhö. Sen gick vi som vanligt ut och tog lite foton. Tog lite bilder på när vi hoppade bl.a. Sen gick vi till grannen och hoppade studsmatta en stund sen var det matdags. Det blev Blodbudding vilket Ida och Tora tyckte var riktigt bra. Hehe, det är väll okej antar jag. Ida gick hem vid ca. halv 8 och Tora vid ca 10 i 8. Sen kollade jag på Roomservice och Grey's Anatomy.

Idag var skolan helt okej. Gympasalsmålen skulle repareras så vi fick vara utomhus utan ombyte =S. Det var iaf inte så jobbigt. Vi körde bara lite brännboll i typ 30-40 min. Klockan 5 ska jag på fotbollsträning. Kommer bli riktigt skönt att få träna lite xD. Hoppas vi har styrka. Det känns i hela kroppen efter och man känner sej så duktig =).

Jag vet inte.. Ska kanske byta min adidas tröja till grön. Eller vad tycker ni?




Topp och jeans från Gina tricot.
Ha det sköööönt <3

Stockholm i mitt hjärta!


Heej!

Nu är jag äntligen tillbaka i Stockholm! Veckan i Åre har varit super bra med otroligt fint väder vissa dagar. Jag kunde tyvärr inte blogga nånting där. Koden som man behövde för att internet skulle funka, funkade inte på den här datan. Bajs >.<. Han som vi bodde hos data va as seg också så den gick det typ inte att göra nått på heller. Riktig skit. Aja, nu är jag iaf tillbax och kan blogga lika mycket som förut xD.

Första dan åkte jag med familjen. Andra dan åkte jag med familjen + Agnes familj. tredja dan åkte jag först med familjen och sen med vår kompis Mathilda och min syster. Och fjärde och sista dagen åkte jag med familjen och Emma och Malin. sista dagen åktwe vi inte slalom hela dagen utan åkte för att hyra längdskidor. Det gick väll ganska bra förutom att jag bröt typ halva höger armen och vänster benet. Hahah, nejdå. Men jag skulle typ åka ner för en backe och mamma hade inte riktigt informerat mej om hur vi skulle göra så mina skidor gled isär och jag reagerade som på slalom, att jag plogar. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt och jag typ flög framåt och gjorde vålter(?) typ. Jag skrek som en galning. Haha. Nej men jag könde hur det värkte i höger överarm. Sen kom Linnea farande i full fart rakt imot mej. Ja ba: Hjälp ^.^ slängde mej åt sidan så att hon kunde åka förbi mej. Hehe, sen vurpade hon typ också :P.

Mamma tror iaf att jag typ har skadat muskeln eller nått för det gör inte ont om man rör vid den bara när jag typ tar den uppåt och åt sidorna. Det känns mycket bättre nu iaf.

Varje kväll va vi med vår kkompis Mathilda. Vi hade jätte kul och typ ritade på våra hakor som Humle & Dumle. Haha, det va as kul! På vägen hem satt vi typ i en bil kö i typ två timmar och deyt va nån idiot framför oss som stog typ mellan båda filerna så att ingen kunde köra om honom och han kunde inte köra om nån annan heller. Man ba: Smart taktik ?.

Idag ska jag iaf följa med Hannah till Husbybadet. Det blir kulish. Får lunch hos henne vid 12. Sen har jag fotbollsträning från 5 - halv 7. Skippar stallet idag. Har för ont i armen för att kunna rykta. Då undrar ni säkert om jag kan bada och spela fotboll. Fotboll är fotboll och inte hand/armboll. Simma ska jag testa och se hur det känns. Det är inte riktigt samma sak som att rykta. Eller?

Puss!<3

Shopping


Wihoo! Det blev V-by och jag köpte typ allt jag ville köpa. En adidas tröja, wayfares, hårsnoddar och hårspännen. Riktigt bra. Tröjan köpte jag i storlek 38 så att jag kan ha den ett tag. Den är ju ändå ganska dyr. Vi åkte dit 11 och kom hem vid 2. Så vi käkade lunch där, på massagotti, världens bästa café.

När vi kom hem fotade vi lite i min trädgården och skrattade som vanligt. Sen gick vi in, åt lite (Ida åt mycket) riskakor och sen gick vi och köpte glass. Jag tog en Daim, kännde inte riktigt för en Temtation. Tora tpg därimot en sådan..


Jag tog en chokladboll, fanta och världens godaste macka med tomat,
mozzarella (stavning?), ruccola (stavning #2) och stark salami.


                         Vi provade lite klackar från Topshop..






Adidas tröja - STADIUM  699:-
Wayfares (röda) - Gina tricot  59 :-
Håtsnoddar - Glitter  20:- tror jag
Hårspännen - Glitter  13:- tror jag


Om jag inte får ta med mej datorn kan det här vara mitt sista inlägg tills på måndag/tisdag. Ha det jätte bra isånnafall!

7 april


Godmorgon!

Jag har faktiskt börjat gå upp ganska tidigt. Eller om 9.. Idag ska jag göra nått med Ida och Tora. Antingen spela fotboll eller åka till V-by. Jag föredrar V-by, det är inte så roligt att spela fotboll 3.. Jag vill köpa en adidas tröjja, lite eltejp och typ skor =P.Hehe, vill kolla på lite allt möjligt igentligen. Juste, skulle få ett par till chinos. Jag har u redan becha (stavning) så vilken färg tycker ni jag ska ta.. Tror jag tar svarta eller blåa. Men vi får se.

Har inte så mycket mer att skriva. Juste, jag vet inte om jag kommer kunna ta med laptopen till Åre. Men jag håppas värkligen. Ha det så bra annars =).


En fantastisk dag


Det är precis vad den här dagen har varit. Helt fantastisk. Jag, Tora, Olivia och Ida började med att åka till fotbollsplanen. Jag chattade med Emil innan och han sa att han också ville följa med. Heh, jag sa ingenting till de andra och Tora blev as sur (hon skrattade, men ändå). Haha! Iaf så körde vi lite minifotboll, tjejerna mot killarna då Emil hade tagit med sej en kompis (det hade jag inte sagt till de andra heller). Tror killarna vann, hehe. Eller ,det kanske blev lika. Sen körde vi lite mot några 95 killar. Då va Emil och hans kompis med oss. De ägde typ up oss, hehe.

Vi började tröttna på att förlora hela tiden så vi stack och åt en glass;


Magnum Temtation såklart xD.

Sen cyklade vi till Olivia. Jag och Olivia började laga lite mat, medans de andra tittade på;




Resultatet;


Fast jag började igentligen med att ta lite blommbilder;



När jag och Olivia hade dukat av från bordet gick vi till en park och klättrede upp på lite tak;



När vi var klara med att klättra på tak (?) gick vi in till Olivia och skulle försöka ladda upp bilderna på hennes dator, men det funka inte så vi cyklade till fotbollsplanen igen men där var det fullt så vi cyklade hem till Tora. Där kom vi inte på nånting att göra så vi cyklade hem till Ida där vi körde lite volly. När det började bli tråkigt cyklade vi vidare. Vi visste inte riktigt vart vi skulle men det blev en annan park;



Sen cyklade vi hem till mej där vi hade lite kul (?). Om ni undrar så var det Tora som tog bild på min säng..;





Samt tog lite dagens outfit pics;



Sen åkte de tyvärr hem =(.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, det där var en riktig bildbomb. Men en rolig sådan xD.

Puss & Kram!

Goodmorning!


Ja, godmorgon, gordmorgon. Va tidigt jag gick upp idag. För ungefär 45 minuter sen. Heh, det är tidigt för att vara mej iaf. Klockan 11 ska som sagt jag, Olivia, Tora och Ida cykla till fotbollsplan och köra lite fotboll. Det kommer bli kulish. Ska ta med mej lite pengar så vi kan köpa glass. Jag måste köpa den där Magnum temtation. Så himla mumsig!
Nu ska jag dit snart, ska bara läsa lite bloggar först. C u! <3



Länkning


Min syster (Linnea) ville att jag skulle länka henne för idag hade jag 19 unika basökare. Stanna gärna kvar xD. Tryck här för att komma till hennes blogg. 

Ska lägga mej om ca. en timma tror jag. Natti natti.


För att ni förstår


Vänner kan man inte ha för många av. Man måste inte ha en bästa vän. Mina vänner finns här för mej och jag finns här för dem. Det är så det ska vara. Ni betyder jätte mycket för mej.

Ni som inte finns med på det här collaget måste också veta att ni betyder jätte mycket för mej!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ska vara uppe ganska länge idag tror jag. Imorgon kan man ju sova hur länge man vill. Jag ska nog gå upp en stund innan 10. Då kanske jag hinner blogga innan jag sticker till fotbollsplan och träffar Olivia, Tora och Ida.

Puss och kram skummbanan!

Jag längtar till..


* Åre - Vi åker på onsdag och kommer tillbax på söndag eller måndag. Äntligen får jag åka skidor!
* Gothia - Fotboll på sommaren är ju bäst! Och att få vara med i Gothia och spela mot lag från andra länder är ju helt otroligt!
* Sommar - Kunna springa runt barbent och sola och bada varje dag, det är ju så himla härligt!
* Skolavslutning - Det betyder ju sommarlov!


Imorgon blir det bättre väder


Ciao!

Vad gjorde ni igår? Kollade på Ribonson? Jag kollade lite halft på det medans jag satt vid datan och käkade godis och kladdkaka som jag och kussen hade bakat. Till den blev det krossade hallon. Mumsigt! Sen kom det en film på Tv4+ tror jag som hette Vid din sida. Den va så jävla bra! Den var sorglig men slutade värkligen lyckligt. Julia Roberts var med vilket jag tycker var riktigt bra. Jag älskar henne. Rekomenderar!

När jag vaknade upp idag vid ca. kvart i 10 såg jag inte nån sol strömma in enom rullgardinen. Det är ju riktigt skitväder, men imorgon ska det bli mycket bättre. 10-15 grader stod det i tidningen och jag, Tora, Ida och Olivia ska gå till en fotbollsplan i närheten för att köra lite fotboll. Vilken tur att det blir bra väder då iaf. Man vill ju inte spela fotboll i regn och rusk, ellerhur?

Idag vill jag åka till V-by och shoppa en svart-vit adidaströja, tygskor och ballerinaskor. Måste shoppa lite inför våren! Adidaströjan kostar hela 800 kr men jag vill så gärna ha den!

Ha en bree söndag!

4 april


Det har ju varit helt fantastiskt väder idag. Jag kunde gå barbent ner till parken med syster och kusinerna. Så härligt!

I parken tog vi bilder och sen gick vi hem och hämtade pengar för glass och godis. Jag köpte den nya magnumen. Kommer inte ihåg vad den hette. Den var iaf super god! Typ den godaste glassen jag smakat nästan.. Fast den var lite dyr. Den var mindre än en vanlig magnum men kostade 22 kr. Men det var den värd xD.

Här är lite blandade bilder från dagen;



Vi ses imorrn, Hej så länge!

Det blev fotboll


Hellue!

Jag fick gå på 4 timmars träningen idag. Jippie! Den var jätte rolig. Det började med att vi hade fotboll i 1 timme. Sen åt vi vid 11 och vid halv 1 hade vi både ätit och haft teori. Sen hade vi fotboll i en och en halv timme. Då var träningen slut men vi gick inte hem. 95-orna hade match så vi stannade kvar och kollade på den. Jag satt och pratade med Erika, Ida, Tora och Agnes. När andra halvlek precis hade börjat fick jag sjuts hem av Toras pappa.

Nu är jag hemma med mina kusiner. De var på Vaxholm underdagen och käkade glass och kollade i affärer. Men nu ska jag inte sitta här och slöa. Det är ju helt otroligt väder så jag, syster och kusinerna ska gå till en park när big sis har duschat klart.

Om jag inte hinner blogga mer idag så måste jag bara säga att ikväll ska jag titta på Robinson som vanligt. Om kusinerna vill det villsäga.






Puss!

Bloggfri helg?


Jag vet inte.. Det beror på om jag hittar nån liten ledig stund då jag kan sätta mej vid datan. Kusinerna är här nu iaf, de kom vid 7 ungefär. Såg ni på Talang? Den söta killen som gjorde sånna där ljud med munnen (vet inte hur det stavas) va ju bäst!

Efter Talang va det Berg flyttar in som gällde. Det va ju bra!



Gillar ni min nya header förästen? Jag gillar den. Den blevc lite ihop tryckt bara, men annars va den jätte fin tycker jag. Puss och kram <3

Dagens (mys) outfit


Efter att jag hade tvättat av mej idag satte jag på mej mina nya "skol" byxor med min skolas logga på :).


                                             


De är sheet sköna men de har nån konstig rand både bak och fram.
Tycker iaf det blev riktigt shnyggt med den blåblommiga toppen till xD.

Underbara vår!


Hejsan!

Man märker värkligen att våren börjar komma. När jag gick hem från skolan idag vid 12 men mjukisbyxor och canadatröja märktes det värkligen. Det var så himla varmt! Jag kavlade upp byxorna men de bara hasade ner hela tiden.

I skolan hade vi paralympics/idrott. Vi körde typ spökboll och rutboll bla. Det var super kul. När jag kom hem började jag med att tvätta av mej. Sedan dammsög jag bitt dammiga rum. När jag var klar med det gick jag ut och fotade lite i naturen på trädgården. Man vill ju bara vara ute i det här vädret! Så himla härligt! Ska nog gå ut occh ta lite mer bilder sen.  Innan kusinerna kommer. De bor i Göteborg så de kommer inte så ofta. Det ska iaf bli väldigt roligt. De åker hem på söndag tror jag.

Imorgon har fotbollslaget ett träningsläger. Jag vet tyvärr inte om jag kan vara med på det eftersom att kusinerna är här. Vi får se hur det blir med det. Här är lite vår bilder som jag tog idag:


                                  Tora, du och jag föralltid <3






         Jag älskar den här bilden! Man ser värkligen hur solen lyser.


              Våååååååååååååååååååååår!! (mitt första vår skrik xD)

Fotboll + styrka


Hallojsan!

Nu är jag tillbax från träningen. Träningen slutade halv 7 så jag kom hem vid 6 ungefär. Så jag har hunnit äta och duscha också. Träningen var hård men riktigt rolig. Vi hade fotboll + styrka. Styrkan var skit jobbig men man känner sej väldigt stolt och stark efter. Man får en sån härlig känsla när man har klarat nånting utmanande. Härligt, härligt. 

Jag hade inte ätit mer än en banan innan träningen, så när jag åkte hem kännde jag mej illamående. Men så fort jag kom hem och fick korvstråganoff i magen mådde jag super.

Nu ska jag nog ta och titta lite på Sveriges värsta bilförare. Eller va det igår?  Aja, vi fär se..  Det finns alltid något annat annars.

Puss och God natt!

Träning


Nu ska jag börja göra mej iordning till fotbollen medan jag lyssnar på E.M.D skivan. Love it! När jag kollade på Headern såg jag att den va lite liten. Ska göra en lite större imorn kanske. Puss på er så länge så bloggar jag när jag kommer tillbax.

2 April


Hellu!

Solen skiner ute och det är jätte varmt. Så himla  härligt. I skolan hade jag som sakt idrott hela dagen. Vi hade inte paralympics. Men det är ju ändå bara roligare med vanlig idrott ;).
Vid ca. halv 5 kommer Elins föräldrar (+ Elin) och hämtar mej och några andra till forbollen. Träningen börjar % men eftersom vi ska hämta några andra också behöver vi åka en stund tidigare.

Jag hade ju som sakt paralympics/idrott idag så jag hade inte specielt roliga kläder på mej. På vägen hem tog jag lite naturbilder som jag hade tänkt att lägga ut. Jag har fixat lite på picasa med dem men tänkte att ni skulle få säga vilken ni tyckte bäst om.

Första - Utan ram



Andra - Med ramar



Vilken tycker ni bäst om? Jag gillar nog mest den utan ramar. Men ni ska säga vad NI tycker.
På bilden längst upp till höger finns (förhoppningsvis) den sista snön med.

Föresten, vad tycker ni om min nya header? I like (y)(a)

Roomservice


Det kollar jag på just nu. Det är riktigt roligt xD. Den här gången är Peter Sipend (stavning?) inredare. Det värkar ju lite galet.. Eller? Jag håller iaf på med en header. Jag tror den kan bli ganska fin faktiskt. Jag redigerar på picasa3 som du kan hämta på google. Det är riktigt bra.

Vi har bara picasa på datan där nere och jag sitter uppe nu. Jag hittade inte vart jag skulle spara!! Hehe, jag är värkligen inget data geni. Jag får vänta tills min syster kommer hem så får hon hjälpa mej. Jag vet inte riktigt hur man lägger in den på bloggen heller så det får hon också hjälpa mej med xD.

Ses imorn! Puss puss =P


                           Hah, mina fingrar ser lite tokiga ut =P

April april


Mohahahaha! Gick ni på det?! Att jag ska färga håret brunt?! Hahah, Fabbi gick inte riktigt på det men jag försökte övertyga henne om att jag skulle göra det ;D. Det var ju as kul. Ida skrev ju i kommentarerna att hon inte går på det. Du förstörde ju allt =P. Nejda, det är lungt.

Men visst är det härligt väder idag? Humöret är på topp. Humöret kan värkligen förändras på vädret. När jag var på väg ner till utväcklingsamtalet kände jag bara att jag ville ta lite foton. Blev två bilder. Hann inte ta fler tyvärr. Kommer nog ha de bilderna som header bla.

Vad ska ni göra ikväll då? Jag ska se på roomservice och kanske Grey's Anatomy. Vi får se hur det bli xD. Nu tänkte jag iaf att ni kanske ville ha en dagens outfit. Tråkig som jag är är allt köpt på Gina förutom strumporna, de är köpta på H&M om ni är intresserande.


                                   Dålig bild men den får duga.

Ha en bra kväll =)

1 April


Heej!

Hur har ni haft det de två dagar jag inte har bloggat? Igår var jag i stallet till sex oxh sen åkte jag till träningen. Det var en helt okej träning. Inte jätte rolig och inte jätte tråkig. Den var mer rolig än tråkig måste jag väl säga.

Idag har jag utväcklingsamtal. Läskigt. Det är ju 1a April idag så min lärare kanske skämtar om att jag har jätte dåligt betyg eller nått. Men det hoppas jag värkligen inte. Har nån skämtat med er idag? Jag har inte gått på nått riktigt stort skämt idag. Tror jag iaf..
Imorgon och på fredag har vi elevens val om jag inte har nämnt det. Jag har paralympics (typ sport för handikappade, jag är inte handikappad). Vi hade det för ett tag sen också men nu är det typ som en fortsättning. Det är super kul!

Puss på er så länge!

(Juste, glömmde säga att jag ska färga håret brunt ikväll).