Ut med båten


Tjohoo!

Idag har det badats. Och mer kommer det bli! :)
Idag va jag på stranden med Ida, Emma G, Tora och Emma O. Efter badet cyklade vi hem till Ida där vi hade vattenkrigt. Snart ska jag, mamma och pappa iväg med båten. Så då blir det ännu mer bad!

Förlåt för ännu ett inlägg utan bilder!
Det är bara den här datan som internet funkar på just nu och här har vi inga bilder. Men det där ska fixas!

Bad update


Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering..
Jag har inte kommit åt internet. Det har krånglat jätte mycket. Men nu funkar det :)

Idag har jag bara varit hemma och haft tråkigt, tills fotbollen! Äntligen! Jag har varit helt rastlös. Har väntat och väntat på att det skulle vara träning. Fast det var liite för varmt för träning idag. Vi 8 som var där dränkte oss med vatten! Hehe :P

Imorgon ska jag till stranden med Jullan, Frida, Ida, Tora, Emma G och Emma O. Funny funny! Vi ses imorgon! Puss & kram :D

Jag är uttråkad






Jag har tagit massa bilder när träden speglar sej i vattnet.
Jag tycker det är så häftigt! Har även tagit på källen/natten och då var det rosa himmel. Åhh, jag längtar redan tillbax!

Nu ringde precis klockan. Jag slängde in en pizza i ungnen för mamma och pappa är i västerås och kollar på när Linnea spelar fotboll. Det finns verkligen ingenting att göra! Hjälp mej!!

Skärgården!






Vad tycker ni om bilderna? Tagna igår i Skärgårn.
Jag kan väl ta och berätta lite mer om igår då..
Jag, Elsa och  Elin hade väldigt roligt kan man väl börja med.. Hehe. Vi snackade, badade, åkte båt, åkte ring efter båten och massa annat. Vi hade verkligen kul! Elin hade en egen båt som vi åkte runt med lite. Fast den gick typ bara i 3,3 knop. Haha! :D Men efter en annan båt åkte vi på en surfing bräda och försökte stå upp utan att ramla i. Hehe, gick ju sådär kan man säga.. xD

Som jag skrev så åkte vi också ring efter båten. Fast det va ännu en annan båt. Haha, det var många båtar där igår. ;) Det va iallafall as kul! Jag höll på att trilla av flera gånger. Hahaha! xD

Jag och Elin har bestämmt att vi ska komma dit nån mer gång i sommar. Det va så roligt där!

Internet krångel


Tjohoo! Nu är jag tillbaka från Skärgårn!
Det började med att vi blev välkomna. Efter ett tag kom de andra som också var inbjudna. Då va det dags för bad.

Vi åt massa god mat! Jordgubbar blev det också såklart! Men det var först efter middagen som var vid 10 tiden.. Haha! Efter middagen gick jag, Elin (14) och Elsa (11) till en liten strand som låg alldeles bredvid. Vi snackade och jag fotade. ;) Internet har krånglat så bilderna kommer sedan. Det är helt fantastiska bilder! De kommer snart! :D

Blue ocean






Godmorgon! Idag ska vi ut mot Skärgården till mammas kompis familj.
Det kommer bli mycket bad och god mat. Även lite solande.. Jag kommer hem sent ikväll så jag får önska er en underbar dag! :D

U21




Jag har suttit och kollat på Sverige - England i U21. Jag tycker Sverige gjorde en riktigt bra match! Synd att de förlorade på straffar bara.. Men en riktigt bra match var det! Heja Sverige!

Innan matchen
satt jag, mamma och pappa (Linnea är inte hema) och åt Thai på min beställning. JUMMY!
Imorn ska vi till Skärgården. Vi är inbjudna till mammas kompisar. Det kommer nog bli roligt! Mycket bad iallafall (a)

Godnatt & sovgott! Det kommer nog inget mer inlägg ikväll!

Bränna sig är inte kul!






Hejhoj! Vad har ni gjort idag? Badat kanske?
Jag och Maya hade jätte roligt! Vi hoppade, dök, simmade, solade och åkte vattenrutchbana (stavning?). Jag blev tyvärr lite bränd på ryggen.. Så direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan smörjde jag in mej med bodylotion. Jag ser helt knäpp ut på ryggen! Det ser ut som att nån har lagt nånting på min rygg för det är som sträck där det inte är bränna. Weard!

Jaja
, nu ska jag nog sitta här och läsa lite bloggs. Kommer blogga lite mer senare, C ya!

26 juni - Michael Jackson död!




Hejsan alla levande!
Har ni hört att Michael Jackson är död? Av en hjärtattack eller nått liknande..

Men men, över till min vardag.
Igår kväll, va vi hos Maya och Lisa. Vi hoppade studsmatta och körde täcken typ. Kul kul :) Till förätt fick vi baguett (stavning?) med halumiost (stavning?:p) och tomat. Skit gott! Till middag blev det kött och potatissallad och till efterrätt jordgubbar, glass och citronpaj. Mmmmm!

Idag ska jag åka och bada med Maya. Det kommer bli kuul! Vi ska cykla, IGEN?! Haha, nej men det är bara roligt :) Vi ses sen!

Nytt




1. Intersporttofflor - Intersport, 60 eller 2 för 100 kr(till Gothia)
2. Björsborgtrosor (i min storlek nu!! :p) - Best of brands, 138 kr (rea, ordinarie pris 199 kr)
3. Hårspännen - H&M, 19,50 kr
4. Nike hårband - Intersport, 60 kr
5. Badtrosa - Stadium, 68 kr

_________________________________________________________________________

Sådär ja, nu är jag hemma från en shoppingtur med Ida, Tora och Olivia. Blev mest nödvändiga saker, + att jag bytte björnborgtrosorna till mindre storlek. Råkade ju ta fel förra gången, hehe. När vi kände att vi var klara var det dags att cykla hemmåt. Vi cyklade först till en park och pratade lite, sen skulle Tora och Ida åka hem så då blev det jag och Olivia kvar. Men det va typ bara en halvtimme.. Sen cyklade vi också hemmåt.

Ikväll är vi bjudna till våra närmsta vänner. Det kommer bli jätte kul! Men vi ses imorgon, ha det bra! :)

Det är så varmt!


Hej bloggen! Det här blir ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder.
Idag ska jag till V-by med Ida, Olivia och Tora. Det ska bli kul. Jag har bestämt att jag inte ska köpa TheSims 3. Alla säger att det är väldigt beroende framkallande och jag har ingen lust att sitta inn hela sommaren! Nej nej! Men shopping kommer det bli iallafall. Ska köpa en sån där mysig tröja från Gina som alla har (+ jag) fast i svart/vit. Jag har ju en rosa/vit redan. ;) Ses sen :)

Hold on




Jag älskar den här låten! Lyssna och njut xD

Sitter här halvt tittande på datan och halvt på So You Think You Can Dance. Har ni sett det någon gång? Ganska bra faktiskt, fast liite långtråkigt. Tidigare satt jag och halvt kollade på The Barcelorett, eller vad det nu heter. :P Roligt program det där ;)

Bad i mälaren






På bild: Tora
Ingen redigering.

Hejsan :)

Idag har jag badat med Sandra, Emma G och två andra.
Jag cyklade först ca. 4 km för att möta upp de andra. Sen cyklade vi tillsammans typ lika långt igen för att komma till stranden. Vi badade faktiskt ganska mycket, även fast det va ganska kallt i vattnet. xD När vi skulle äta cyklade vi typ 2 km för att komma till ett matställa. Där åt vi lite olika saker, jag tog en halv blaskig pizza. ;)

När vi hade tagit några dopp till va det dags för hemfärd. Då va man lite halvt död..

Men nu är jag hemma, efter över 1 mil cykling och blåsor på händerna.. Tack så mycket för att jag fick fälja med Emma & Sandra :)

Varma sommar




Hejsan!

Det är såå varmt ute! Vi gick ju till fotbollsplanen, men efter typ 15 min så var man död!
Efter vi varit på fotbollsplanen cyklade vi och käkade lite, köpte korv och pommes. Muums! Sen cyklade vi vidare till Ida, där gjorde vi väl typ samma saker som vanligt. Men jag fick ont i huvet efter ett tag, och alla blev trötta ochgjorde olika saker.. Så vid kvart öve 6 va det dags för hemfärd.

Imorgon åker jag, Tora och kanske ida coh några fler till V-by. Ska köpa mitt Thesims3! Och en till såndär skön tröja från Gina som alla har. Har en sån i rosa.. Fast vill hälldre ha en grå.. Fast den finns typ inte kvar.. Får nog ta en svart i stället!

23 juni - S O M M A R






Godmorgon! Eller god förmiddag..
Idag
ska jag vara med samma personer som igår. Vi ska typ göra samma saker som igår också. :P Det kommer iallafall bli jätte kul! Det är toppen väder här idag, kommer va så hela veckan tror jag.

Igår satt jag och tittade på Moma's boys.
Tycker ni om det programmet? Jag tycker det är jätte kul! Haha. Fast det är igentligen helt idiotiskt.. Jag skulle inte vilja att mina mamma skulle bestämma vilka killar jag skulle ha..

Headern som jag skulle sätta in kommer snart, det blev nr. 3. Men det kommer komma nya lite då och då.. xD

Det känns som att jag tappar besökare väldigt mycket nu. Jag kommer ju fortfarande blogga men det kommer bli mindre såhär på sommaren. Men ni som kommer som nya, stanna gärna kvar! :)

Home sweet home




Tjudellu! Har ni haft en bra vecka?
Jag kom hem vid 12 idag. Blev en snabb och smidig resa. Sköönt! Sov ganska mycket också. xD

Förrlåt för att jag inte bloggade så mycket under den här veckan! Det kommer bli lite så nu på sommaren. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Precis när jag hade kommit hem ringde Agnes och frågade om jag ville hänga med henne, Ida och Tora till fotbollsplan. Och självklart ville jag det! Så jag käkade lunch och drog iväg med cykeln till Agnes.

, idag har jag spelat fotboll, hoppat studsmatta och haft vattenkrig, med mina och Linneas kompisar. En super rolig dag! :D

Uppdatering från Borås


Tjohoo!
Har ni haft det bra under de här dagarna? Det har jag iallafall. Igår va vi i Knallelan (shoppingcentrum). Köpte inget faktiskt. x) Bravo Viola :P

måndag åker vi hem. Då ska vi åka bil med mamma och pappa. Inte tåg som på vägen ner. Mamma och pappa kom nämligen igår. Vi åker tidigt på morgonen så vi kommer hem vid 1 tiden ungefär. Uppdaterar när jag kommer hem, loovar!

Imorgon bär det av mot Borås




Har ni haft en bra dag? Det har jag.
Som ni vet så har Tora varit här. Vi höll bl.a på med bloggen. Om ni går in på kommentarer så ser ni lite skillnad. Det andra är väll inte nått som man lägger märke till så speciellt mycket. Men fint blev det =)

Kom hem från Dam-matchen för en stund sedan.
Det blev tyvärr förlust med 0-1 men de var riktigt duktiga. Vi fick lite gått på slutet, bl.a min andra Daim-glass för dagen ;P

Imorgon åker jag till Mormor och Morfar. Kommer vara där tills på måndag. Vi får se om det blir någon uppdatering.. Hoppas hoppas!

Pasta carbonara






FÄRG vs. SVARTVITT

Gårdagens lunch i V-by.
Riktigt god men kostade skjortan kan man ju säga. Det känns som att jag bara spenderar mina pengar på mat. Ska ta och fixa dagens mat till mej själv nu. Blir nog Pasta igen. Jag älskar pasta! :D

16 juni






Hej på er!

Jag gck upp för en timme sedan ungefär.
Vid ett tiden kommer Tora hit, hon ska fortsätta hjälpa mej med designen (inte headern). På kvällen ska vi va bollflickor för damlagets match. Kommer bli kul!

Igår va jag i stallet. Det blev bättre väder trottsallt. Tur det eftersom vi red barbacka ut till ängen och fikade. Super mysigt va det iallafall. ^^ Fick Atte som vanligt. :D Vi hade lite tid kvar på slutet så vi satte oss i damsadel inne i ridhuset. Det är faktiskt lite läskigt, haha. x)

Ny design


Gillar ni den? The new design.. I like it x)
Tora va ju här som sagt. Hon är ju typ proffs på sånt där så hon hälpte mej mycket. =) Det är inte helt klart än, men Tora kommer hit imorgon också så då ska den bli klar!

Nu ska jag iväg till stallet iallafall. Ses sen!

When rainy days are gone





Goodmoorgoon!

När vaknade ni upp idag? Jag vaknade vid halv 11 tiden idag.. Läänge.
Idag är det iallafall bättre väder. Fast fortfarande grått och trist. Hoppas det klarnar upp framåt kvällen. Då är det ju rida ut på ängen och fika som gäller. ;D

Snart ska jag möta Tora vid bussen, vi ska till V-by och shoppa lite. Ses sen :)

Rainy roses








Jag var precis ute och fotade med Linneas system kamera. Vad tycker ni om bilderna?
Men inte får man fota med hennes kamera utan att göra något. Jag fick gå runt och hålla ett paraply ovaför henne när hon fotade! Hon är jobbig !

Men visst är är regn det perfekta vädret för fotografering? Eller iallafall efter det har regnat. Man kan ta superfina bilder. :D

I need some help here!







 
Vilken header skulle passa bäst? Vilken är finast? Jag behöver HJÄLP ! ! Jag vill ha många kommentarer nu!

OBS! Numrerna är bara tillfälliga !

Hårvårdsprodukter


När vi samlades till första matchen igår hade Olivias pappa med sej en massa hårvårdsprodukter. MAn fick en kasse var med 6 olika sorter. Superbra!



1. Sebastian - Shampoo
2.
Sebastian - Conditioner
3.
Sebastian, raw sensuality - Shampoo
4.
Sebastian, Laminates - Contitioner
5.
Sebastian, Laminates - Shampoo
6.
WELLA - Enrich Balm

Nyinköpt




T-shirt - Ginatricot, 99 :-

14 juni




Goodmooorgon..!

Gick upp 8.00
imorse. När jag nästan va klar och hade tänkt sätta mej vid datan ringer Agnes mamma och säger att cupen är inställd. Det har typ regnat hela natten.. =(  Åhh, jag hade verkligen sett fram emot att det skulle vara Bele-Bele i finalen.

Nu har man inga planer för idag då.. Tråkigt. Orkar inte gå och lägga mej.. Hehe. Har lust att åka till V-by och köpa gummistövlar. Passar ju i det här vädret :P

Och det här är smyckena



Rimbo cup resultat




Hejsan!

Cupen idag har gått bra.
Första matchen vann vi med 2-0. Andra, 14-0 (haha, där gjorde jag mål också =)) Och tredje 8-0! Motståndet va inte riktigt de bästa som ni kanske förstår. :P

Imorgon kommer Agnes och hämtar mej vid 9 tiden. Tiidigt. Första matchen imorgon möter vi vårat andra lag. Som jag sa så delade vi in vårt lag i två jämna lag. Det kommer iallafall bli skit kul. =) Men det spelar ju ingen roll vem som vinner för vi är ju ändå ett och samma lag!

På bilden ovan ser vi min skolavslutningsklänning, förlåt för att ni fick vänta så länge och för den kassa bilden. ^^

13 juni - Cup




Hello!

Förlåt för dålig uppdatering igen. Internet har inte funkat så bra tyvärr.
Igår va jag hemma hos Elin med Emelie och Tora. Vi hoppade studsmatta, badade (jag och Elin) och åt good pizza.

Idag är det cup i Rimbo. Vi kommer bli indelade i 2 jämna lag. Vit & svart. Båda lagen kommer möta varann minst 1 gång, hah, det kommer bli kuligt! =D

Vad ska ni göra idag då? Något kul?

Förget-mig-ej




Hello you!
Träningen gick väl sådär tycker jag.. Men tröjan kändes bra iallafall. x)

Bilden ovan är tagen med Linneas sytemkamera samtidigt som Viola goes model bilderna. Sitter och tittar på film nu tillsammans med Linnea och hennes kompisar. Godnatt! ^^

Viola goes model










Sådär ja.
Några av bilderna som jag tog med min syster Linnea. Jag blev väldigt nöjd med dem här, vad tycker ni?

Nu är jag tillbax
från V-by. Köpte en T-shirt, en ögonfransböjare och självklart lite fika på Massagotti. xD Strax ska jag iallafall iväg på fotbollsträning, det är ju riktigt fint väder så jag ska ta och inviga min tränings t-shirt. Fast tar nog me mej en långärmad också, det blir ju kallare framåt kvällen ;)

11 juni - Grattis Klara!




( har raderat alla bilder från laptopen, därför kan det dyka upp gamla bilder)

Hej alla och förlåt för dålig uppdatering!
Igår var jag med mina dagis-kompisar, vi spelade bl.a in lite filmer. Kul kul!

Såg ni på matchen? Sverige - Malta alltså. Den va riktigt bra till skillnad från den mot Danmark, så tummen upp för Sverige igår! (y)

Nu har jag precis käkat lunch. Jag och pappa va hos passpolisen idag för att fixa ett nytt pass till mej. Det gick snabbt och bra. Vi ska snart åka och hämta upp Stina för att sedan åka till V-by, nu ska det shoppas! ;)

Grattis på födelsedagen Klara, hoppas du fär en superbra födelsedag!

Och tack Emma för att du la in den gråa bakrunden!

10 juni - Idag + igår




Hej på er alla!
Gick upp vid 10 idag. Klara kommer alldeles strax, vi ska gå till Hanna. Hon gick på mitt dagis, har typ inte vart med henne nått, men det kommer bli kul! Linn från dagis kommer också va där.

Igår efter att ha gråtit bort halva dagen åkte jag till stallet. Va där i nån timme sen åkte jag hem och fotade en massa med min syster. Hon har en Nikon D40 så det blev en massa fina bilder! Även porträtt =) De blev superfina och härliga sommarbilder! De kommer upp i bloggen någon gång i veckan.

Måste bara säga att det är grymt härligt med SOMMARLOV! Även fast man kommer sakna vännerna enormt mycket!

Sommarlov!




Gu så härligt med sommar!
Kan i fatta? 2,5 månad med bara sol, bad, slapp och ännu mer slapp. Såå härligt! Berättar mer om idag imorgon, ska kolla klart på Desperate housewifse. Ha en trevlig sommar så ses vi till hösten igen! Haha, nejdå, så länge behöver ni inte vänta, men tills imorgon.

Jag måste bara länka till min syster, hon har en jätte fin blogg. Klicka HÄR !

9 maj - sorgligaste skolavslutningen


Världens finaste låt! Klicka här <3



Hej på er!
Min skolavslutning va så sorglig! Allt va superfint och så.. Men jag kommer sakna alla mina underbara vänner! Jag har gått i samma klass som de flesta ända sen förskolan, vissa sedan dagis och andra bara nått år. Och nu ska de sluta. =( Jag började gråta efter jag hade kramat alla, det va så jävla sorgligt! Jag börjar till-och-med gråta nu. <3

Uteritt = sommrigt




Gud så härligt det va att rida ut idag!
Atte va värkligen super duktig, pigg och gla. x) Vi red lite sicksack i skogen på slutet, hehe, inte vet jag varför. Sen hade vi lite tid över så vi stannade på ängen och betade. Knäppte upp gummisnodden och satte den runt magen, kände mej riktigt cool. ;P

Nästa gång ska man ta med fika,
då ska vi rida ut till ängen, låta hästarna beta, bara ha det skönt och självklart fika =)

Vanlig vs. svartvit vs. redigerad?






Onsdag - imorgon är det skolavslutning!






Hej! Haft en bra dag?
Min har varit ganska lätt.. Eller vad man nu ska säga. ;P Vi har mest städat ut våra saker och lagt böckerna i påsar. Det var också nån match, lärarna mot 6:orna. Vi satt mest och prata om Thesims 3, hahah! Stina har fått det. x) Ett båtrace va det också, så det var en riktig soft dag!

När skolan var slut för dagen gick jag hem till Elin en sväng. Vi hoppade lite studsmatta. Sen var det bara att cykla ner till centrum för att klippa sej. Blev lite kortare än vad jag hade tänkt mej men håret var väldigt slitet så det behövdes. Klippte mej senast i julas, höhö :P

Gossip girl är slut!




Nu var den här säsongen av Gossip girl över.
Sorgligt. Tråkigt. Dramatiskt. Haha, nejdå! Men det kommer faktiskt vara lite sorgligt. =/

Banan blomma






Nu har jag både tittat på Sagas små kattungar och spelat match.
Vi mötte Djursholm 96 på 11-manna. Blev  3-3. Men en ganska bra match iallafall! =)

Katterna va lika söta som förra gången! x) Fast den här gången hade de börjat öppna ögonen mer! Så himla söta! Det tyckte mamma också, nu måste man bara övertala Pappo. ;)

Vad tycker ni om bilderna ovan? Tagna i torsdags tror jag.

7 juni - tiden går för snabbt!




Hejsan :)
Kollade ni på matchen igår? 
De klantade sej typ heela tiden medan jag satt i soffan med Sverigehatt och åt kladdkaka. Mumma! Jag tog lite pauser och fotade lite frukt. Blev super fina bilder! De verkar tyvärr som att de inte går att få över på datan bara =(

Jag gick och la mej vid 11-tiden. Var super trött! Jag gick upp vid ungefär 10. Snart hade jag tänkt att cykla/åka till Saga, hennes katt har fått kattungar och de har öppnat ögonen! Jag kollade på dem i tordags efter träningen också. Så himla söötaa!

Sverige-Danmark..




                                          
(inte tagen själv)

..0-1 redan efter 21 min, baajs, Sverige! Men nu får de köra hårt. Det är ju Sveriges nationaldag idag också! Det borde bringa lycka ;)

Hur kan man förkäna att bli mobbad?




Jag förstår värkligen inte! Hur kan man tycka att en person förkänar att bli mobbad? Det är helt absurt! Även fast man tycker att personen är jobbig och att han/hon följer efter än och "gör" så han/hon själv blir mobbad. Tänk dej själv. Skulle du vilja bli trakaserad och kallad idiot varje dag? Bli kallad för liten/stor, ja, inte vet jag. Det finns en massa olika sätt! MEN MAN KAN ABSOLUT INTE FÖRKÄNA ATT BLI MOBBAD!!

Gör om det, har så tråkigt


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ja me:)vilken affär ?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tänkte väl :-S
3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej Hahahahaha

4.
Vilket sms blev du mest berörd av
Börjar hk kl. 9 eller ska man till klassrummet då ?:S

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Varför lägger du dej i

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Aa vi kan komma klockan ca tio kvart över fem

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Okej, va det nån du kände som spela :)?
8.
Vad vill du höra mest av allt?
<3

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ja

10.
Din romantiska replik?
Vi ska bara vänta på några fler ;)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Har ni det kul?

Hahah, de här svaren va ju mycke roligare! :D

Nytt + sneakpeak






Bikbok 299 :-

Sneakpeak- skolavslutningsklänning





Sådär ja, nu har man hittat sin skolavslutningsklänning.
Den är snyyggig, hehe! Hittade en massa fina som vanligt, var ju egentligen ute efter en vit. Men den här får bli bra! Har ni hittat era skolavslutningsklänningar änu? Vilken affär är de ifrån?

Bele is the shit






Goodmorning!
Eller kanske god förmiddag. ;P Idag gick jag upp 10 över 8. Matchen mot BP-6 började 10, men samlingen va 9.15. Gick iallafall suuper! Vinst med 5-0. As bra ju! Tyckte jag gjorde rätt bra ifrån mej också, så det känns bra.

Snart ska jag käka lunch, sen ska vi iväg till Kista för att kolla på skolavslutningsklänning. Det är ju katastrof! Tänk om jag inte hittar någon idag!! Jag måste köpa en idag. Annars får jag köpa en från Gina iallafall. =/

Kvällens look





T-shirt    |
Tunika    |  >  Gina tricot
Taights  |


Jag ber värkligen om ursäkt för den bajs dåliga bilden. De kommer alldeles strax så jag hade inte så mycket tid på mej. I håret har jag ett guld diadem som jag fick från en tidning. Några smycken kommer nog också på ;)

Shopping i Barkarby









Så, nu är jag hemma.
Jag och mamma tog en sväng till Barkarby fär att köpa lita fotbollsgrejor + en regnjacka. Så jag fick precis det, fotbollsgrehor + en regnjacka. Vi kollade också på ett par grusskor, har ett par som är för stora och ett par för små. Men vi hittade tyvärr inga.

Alldeles strax kommer våra gäster. Det är Sara och Emma från Linneas klass med familj som kommer. Nej, nu måste jag skynda mej. Måste hjälpa mamma och pappa att duka -.-

Roligt


Gå in på inkorgen på din mobil och bläddra neråt utan att titta , så stoppar du efter ett tag så skriver du vad det stog på smset under frågan.


1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Alltid vi !

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Aa , ni?

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej , har du kvarsittning ?<33

4.
Vilket sms blev du mest berörd av
 Okej, jag kanske inte ska träna idag :(<3

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vgd? Va de kul på grönan då?:P

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Aa, vi kan komma klockan tio kvart över fem

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej jag vet Hahahahaha

8.
Vad vill du höra mest av allt?
:)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ses vi imorn :)?

10.
Din romantiska replik?
Okej :p

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ok vi kan kolla med ida någon gång

Gu vikka tråkiga svar jag fick då?!

I'm crazy and I know that




Hahaha, jag är värkligen knäpp! Jag skrev ett inlägg om att jag hade lagt in headern fast jag inte hade gjort det. Hahah, kom på det efter jag hade publicerat det. Då skulle jag lägga in den lite snabbt innan nån hann se inlägget. Men självklart unkade inte datan då, hehe!
Nu är den inne iallafall, vad tycks?

Som det kan gå.. Hahah!
Iallafall, idag har jag varit i skolan. Min "hk-grupp" hade sovmorgon till 9, sköönt. När vi kom till skolan hade vi Hk då. Vi städade (??), är det ärkligen det man ska göra på hemkunskapen? Specielt nu sista gången?! Aja, tråkigt va det iallafall. När Hk:n va slut kollade vi på film, Natt på muséet. Har sett den förut men den är väl helt okej. Vi fick också besök av några nya tjejer som ska börja i klassen. Kul kul!

Igår fick i tillbaka våra SO-prov om Spanien. Det gick super bra för mej! 18/18 *nöjd*! Det kändes ärkligen superbra när jag gjorde proet också, så det känns riktigt skönt! x)

How do you like it?


Så, nu är den inne! Gillar den skarpt! Vad tycker ni?
Jag blev värkligen skit nöjd! Tycker den blev riktigt cool. Gillar alla bilder också, haha. Jag gillar den värkligen!

Nu har jag ätit en toast för snart kommer Lousie och hämtar upp mej.
Här kommer iallafall dagens outfit:





Carigan - Zara
Jeans - Gina tricot
Top - Urban outfitters

4 juni - Regn, regn, regn




Hejsan :)
Idag har det varit skola och tråkväder. Jag vill ha sommar och sol! Jag och mina kompisar har bestämt att vi ska till grönan än en gång, haha! Dagne efter skolavslutningen alltså! Vi är knäppa, och den här gången SKA jag gå in i Spökhudet! Jag är så jäkla feg, vågar ju ingenting, men den här gången så! xD

Jag hoppas värkligen att det blir va iallafall.
Men över till idag då. Jag har varit i skolan som sagt, vi hade bl.a. idrott och roligatimmen. När jag kom hem satte jag mej vid datan och gjorde en.. Dum dum dum duum..! N Y  H E A D E R! Jag har värkligen börjat tröttna på den jag har nu, har ju haft den typ as länge (iallafall för att va mej xD)! Jag ska lägga in den alldeles strax. Sen har jag träning, jag hoppas värkligen inte att det regnar då!

The sims 3 i butik 4:e juni!




Jag som är en liten The sims nörd måste ju bara säga att The sims 3 kommer ut i butik imorgon. Jippie! Har längtat, fast jag måste testa det hos nån kompis först.. Tänk om det är skit tråkigt.. ?

Matchen






Like them?



Det blev 3-0 till A.I.K. Synd, men A.I.K hade toppat vilket jag alltid tar som något possitivt, det betyder ju att de tycker vi är bra.. Eller? Jaja, jag tyckte iallafall att alla kämpade på bra! Jag, Dessi och Tora gick runt och gick på Toras kryckor typ hela tiden. Jag gjorde också slut på 42 kr på bara en massa sötsaker. xp

Nu sitter jag och kollar på Roomservice. Gillar det programet men har tyvärr missat det för jag har träning på onsdagar. Men idag är den inställd. Jaja, vi ses imorgon hörni! Ha det bra.

Härliga sommarbilder








           Klara och Elin, diggar värkligen Klaras brillor! As balla :D



Bild; tagen av Ida



Sådär ja, om några minuter kommer Agnes och hämtar upp mej. Vi sticker till matchen mot A.I.K, pengar ska med! Det ryktas nämligen om att det finns ett fik där. xD

3 maj - Gröna lund bilder




Bild; Tagen av pappa, haha, stor sockervadd eller?

Hej! Hur mår ni idag?
Jag mår väl bra. Vi fick sluta tidigare idag. Hade träslöjd sista timmen, gjorde typ rent ett bord för jag hade inget att göra, hehe. Det blev lite halvklart så det ser förjävligt ut, haha! Jag vet, jag ser helt galen ut på bilden, heh. Det va så varmt och jag va såå trött.

Idag ska jag på match. Bele - A.I.K. Vi tar den här matchen. Ska dock inte spela. Men kolla kan man ju alltid göra. ;) Annars så funkar datan nu som ni kanske märker, jag har ju lagt in bilder. Sköönt! Jag får lite panik när datan inte funkar, är en riktig data nörd xD

Igår kväll satte jag mej vid Tv:n som varje kväll. Desperate Housewifse och Ugly Betty. Slog över till 3:an och kollade på Paris Hilton - My new BFF, haha, roligt program det där. ;P

Im back on the track


Nämen hejsan =)
Hur mår ni?
Min klassresa har varit super! I söndags åkte vi till Änsjö där vi badade och gjorde en massa kul. Där sov vi också över. Eller, ja.. Sov och sov, det blev inte så mycket till sömn. Det va otroligt varmt i rummet och vissa låg och pratade så man inte kunde somna. Lite synd för dagen efter skulle vi till grönan och alla va skit trötta, haha =P

Förutom det så va allt super kul! Vi badade 3 gånger på söndan och ett morgon dopp på måndan. Det va värkligen superskönt i vattnet och vi hade riktigt tur med vädret! Jag har till-och-med fått lite färg :D Wohoo! Efter grönan åkte vi till Pizza hut där vi åt god god pizza. Fast alla somnade typ med huvudet i maten, hahaha! xD

Ni kanske undrar varför jag bloggar idag.. Det är ju tisdag. Jo, jag hoppade över stallet idag för jag är så himla trött. Två timmars sömn räcker värkligen inte för mej!