18 grader


Hello!

Festen igår va ganska rolig.
Eller jag och Linnea fick ju typ diska hela tiden.. Men men, till mat fick vi kallskuret med potatissallad och massa goda frukter, bär och grönsaker. Super gott! Till efterrätt blev det en chokladkaka (muums!) med bilar på, hehe.

Jag tog mitt första dopp igår också!
As skönt! Det va hela 18 grader och sååå skönt! Idag blir det ju också bad, dock lite kallare vatten tyvärr. Men det hindrar inte mej!! No one can stop me! xD

Jag fick ingen hjälp av er med packningen. =( Aja, ha en fortsatt trevlig helg!<3

Ps. Inga bilder pga. att laptopen inte funkar raoten (stavning) inte funkar..

Jag äälskar fotboll!


Riktigt bra match blev det idag!
Vinnst med 4-2 mot Kallhäll (stavning). Det är inte lätt att göra mål i det här stekheta vädret med målen gjorde iallafall Hellan, Erika, Ida (på en hörna som en i Kallhäll kickade in) och.. Trumvirvel.. Jaaag! Kände mej riktigt duktig! Jag som nästan aldrig gör mål!! Jag spelar nästan alltid back men idag fick jag spela lite höger mitt också och där small det! Hehe. xD Jag tror det va Tessi som passade en sne pass till Dessi, hon fick en motspelare "på sej" men vann bollen och gjorde en super snygg kort pass till mej! Jag är faktiskt riktigt stolt =)

I början på första halvlek spelade jag bra och kämpade ordentligt. Men på slutet tappade jag och gjorde typ ingenting.. Inte det så bra. Men jag gick av plan, hälde vatten över mej och fick en nystart! Riktigt skönt!

Nu har jag ätit supergod lunch. Tomatsoppa med pasta och fårost. Jummy! En av mina favorit rätter faktiskt! Snart åker vi till landet. Ska nog ta ett dopp för det är värkligen stekande varmt ute! Juste, skulle ni kunna hjälpa mej med vad jag ska ta med mej imorn? Det ska ju bli superfint väder och vi har chans att bada så badkläder ska med. MEn vad mer för kläder tycker ni? En dag i varm sol + grönalund och sedan middag. Snälla, hjälp mej!!

30 maj - match & landet



Bild tagen hos mormor och morfar. Tycker himlen var lite häftig, vad tycker ni?

Hejloo! Ett lite snabbt inlägg om dagen dåra.
Om en liten stund kommer Ida och hämtar mej, vi drar till 7-manna matchen där vi kommer vinna! xD Efter det är det hemfärd, lunch och sen vidare till landet. Där ska Linnea och jag hjälpa till med festen så vi får en liten löön. Wihoo!  Vi hörs när jag kommer hem från matchen, puss och hej!

G Ö T E B O R G


















Ni förstår nog va det är för bilder :P
Hade glömt borta att lägga upp dessa. Har så många bilder jag vill visa! Det här va dock bara de som är tagna med mobilen. Pappa-systemkamerabilderna kommer, promise! Annars får ni påminna mej! ;)

Imorgon är det match. Ida kommer och hämtar mej 9.50. Ska försöka att komma upp lite tidigare så jag hinner blogga. Efter matchen ska jag nämligen till landet. Min morbror ska ha nån bil-fest, så jag och min syster ska hjälpa till. Självklart får vi betalt ;)  Haha, annars skulle jag inte gjort det xp. Vi har egen brygga på landet så vatten bilder blir det säkert. Sen kanske jag tar ett dopp också. Det beror ju helt på hur varmt/kallt det är! Vackra blommor finns det också, så mycket bilder helt enkelt! Men på Söndag är det klassresa!! Lääängtar! Vi ska bo på ett ställe i en natt. Det finns typ en massa saker att göra där så det kommer bli kul!  Tycker att en natt är lite snålt bara, minst 2 kanske tillochmed 3 skulle va bra! xD På måndag åker vi vidare till Grönan! Wihoo! Nu ska jag försöka gå in i Spökhuset!

Härligaste dagen



                                                Ser inte lite gott ut va?





                          En färdig och halft uppäten seg kladdkaka :P
Hejhopp! Superfint väder idag, eller hur?
Dagen har jag spenderat med Emelie, Tora och Ida. Vi åkte till V-by efter skolan. Fick skjuts av Emelies snälla mamma. =) Blev inte så mycket shoppat för mej förutom fotbollstejp, fika på massagotti och en morsdag-present. För ni glömmer väl inte morsdag på söndag? Viktigt viktigt! Vad jag köpte för morsdags present kan jag tyvärr inte berätta. Man vet aldrig vem som kan kika in här ;)

Vi fick skjuts hem av Emelies  mormor. Hahah, snälla familjen xD
Hon skjutsade oss till Emelie där hon hämtade sin cykel och jag fick panik för jag hittade inte min mobil! Den låg i hennes soffa iallafall. Hehe.. Vi gick hem till mej sen iallafall, och bakade kaka! Muuums! Fast klantig som jag är glömde jag att sätta på ungnen! Hade satt på värmen men inte själva ungnen eller vad man ska säga.. Så det hände inget..! Efter 20 min som kakan hade stått i ungnen utan värme kom vï på det. Hahahaha! Jag är duum!

När vi skulle åka hem från V-by kom jag på att jag hade cykeln vid skolan så jag fick skjuts av Idas snälla morfar ner till skolan. Sen cyklad jag hem ;)

I want beautiful weather!




Usch vilket väder det är idag.
Jag frös nästan av mej tårna. Det var riktigt skönt att få hoppa in i en varm dusch. Duschade i nästan 20 min skulle jag tro! Ville inte gå ut från den, hehe. Nu sitter jag och smaskar på mammas kardemumakaka (stavning). Det är typ som en sockerkaka fast med kardemuma i. ;P Muums..! Jag hoppas värkligen att det blir finare väder imorgon. Jag vill inte gå runt och frysa i V-by inte. Nejnej!

28 maj - dålig uppdatering




Hello!

Jaa, jag vet Disse. Dålig uppdatering.
Jag ber värkligen om ursäkt. Igår så var ju Hannah och hennes lillebror här så jag hann inte blogga. Gjorde lite läxor innan de kom också. Men dagen var väl helt okej annars. Våran vikarie ääger! Hon är så rolig! Hihi. Jag hade träning också. Den gick bra. Vi körde lite långskott på slutet. Det va skeeta kul! Jag börjad prata Göteborska och då började Ellen prata Gotlänska. Hon är så jäkla bra på det asså! Haha!

Idag har jag varit i skolan. Ännu en dag med den roliga vikarien. xD Vi höll bl.a. på med våra SO arbeten, jag jobbar om Turkiet om jag inte har sagt det. Fick ta hem och göra klart. Men vår lärare Maria är så snäll så vi fick sluta tidigare för att vi skulle få mer tid för arbetet. Wihoo! Nu är jag klar iallafall. Gjorde ett collage. Blev rätt fint faktiskt. Kan ta ett litet kort på det så ni kan få se. Verkar det som en bra idé? :P Ikväll är det träning igen. Så jag ska börja laga mat snart...

Imorgon blir det V-by.
Tora och Ida ska med.. Det kanske blir nåra fler. Vi får se.. Hare bra så länge, bloggar nog efter träningen!

Att läxor ska ta sådan tid!



Bild tagen av Feben

Ååh, bara för att jag har läxor imorrn hinner jag inte änns va med Ida och Tora i 1 ändaste liten timme. Min granne Hannah skulle komma hit och det hade jag glömt bort. Baajs! Aja, vi får göra nått någon annan dag...

26 maj - stallet




Hej!

Hur mårs det?
Här är allt very good. xD Har varit i stallet som vanligt. Men Michan kom sent så det vart lite tråkigt. Men när hon väl hade kommit gick vi runt och snackade om hennes.. Hmm, ja... Lite udda dag. =P Fast hon värkar alltid ha lite konstiga dagar. xP Innan var jag i skolan förstås. Ganska konstig dag för mej med kan man väl säga.. Fast rolig! Hände lite roliga/konstiga saker på matte lektionen.. Vi hade engelska och SO också. På SO:n kände jag att jag började röra mej lite frammåt i arbetet om Europa. Fast jag får ändå ta med mej hem.. =/

Igår då, jag red ju. Gick suuper braa! Red Atte som vanligt. Vi hade tempo igen! Efter min önskan. ;D Haha. Först så skulle vi rida runt galopp banan på tiden 1,40 min. Jag och Lovisa (Eloge den här gången, Halla förra) red på typ exakt 1,40. Fast jag som red först saktade av till trav lite för tidigt. :p Sen skulle vi få nytt rekord, vårt förra var 1,12 så det skulle vi slå.. Det blev exakt samma :P Hehe. Imorgon ska jag va med Ida och Tora. Vi ska baka! Jag har nämligen fått en kladdkake-bok. Massa gotti gotti!

Nu laddar jag upp för en riktig Tv kväll. Desperate Housewifes och Ugly Betty. Wihoo, tisdagar = världens bästa Tv-kväll! Ciao!

Vattendroppar














Jag tycker de här bilderna blev riktigt häftiga!  Blev riktigt nöjd med alla. Vilken tycker ni va coolast?

My cousin got beutiful eyes


25 maj






Olá!

Haft en bra dag?
Min har väl vart sådär.. Min lärare är som sagt sjukskriven och då är det vikarie som gäller. Vikarie = stööökigt. Man kan ju iallafall lyssna på musik, då behöver man inte höra allt skrik och tjohej. xD

Igår kunde jag inte somna fören vid halv 1 eller nått. Jobbigt det där asså.. Sen på morgonen när jag gick upp hade jag skit ont i magen, eller typ vid blindtarmen fast mer i mitten. Trodde typ att det var nått med blindtarmen först så jag vart skit skrajj. Men i skolan blev det bättre. =)

Ikväll; ridning och Tv, kanske lite bloggning också ;)
Btw, bilderna är tagna av mej hos mommo & moffa, fina?

Hemma igen!








Hello, how are you doing?

Resan igår gick bra, vi åkte vid 18.00 och kom tillbax vid 22.00.
Jag fick sitta vid datan lite på slutet. =) Som sagt så tog jag massor av bilder där. Några med pappas System kamera tog jag också, fast de ovan är med mobilen. Har inte laddat över de andra än. Men det kommer, ta't lungt bara xD

Idag har jag varit med min granne Hannah. Vi har hoppat studsmatta och badat i vattenspridare (med kläder på!!). Men först var jag och kollade på Linneas match mot Boo FF. Linneas lag vann med 3-1. Kul kul! =D

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, sen ska vi äta. Ha det bra!<3

Borås!


Hello!

I trosdags kom jag inte in på datan så jag hann inte berätta för er att jag skulle till mormor och morfar i borås.
Men nu är jag här iallafall. Jag har varit med mina kompisar här så har inte kunnat blogga. Och inte riktigt haft lust faktiskt. Det finns så mycket man kan göra här, som att fota. ;P Mormor och morfar har en super fin trädgård med jätte fina blommor. Så jag har mycket att fota. =D Mina kusiner va här när vi kom igår också, så vi va med dem och kompisarna, Oskar 9, Hugo 5, Emma 12 snart och kusinerna Agnes 13 snart och Johan 10 snart. Så vi hade roligt. Vi körde lite dunken (burken, pantgömme, ja, man kan kalla det massa olika saker) och hoppade på Emmas studsmatta.

Idag har vi varit i G Ö T E B O R G! Älskar den staden, så mysigt. Vi åkte båten paddan, fikade och kollade i affärer. Jag letade bl.a efter en skolavslutningsklänning, hittade en massa men ingen som va sådär perfekt. Hittade en superfin på Rut m fl. haha, ja. Den hette faktiskt så. xD Hade aldrig hört talas om den affären förut. Superbra va den iallafall, Linnea köpte en sak (vet inte m jag får berätta) och mamma köpte en söt tunika. Klänningen som jag hittade fanns i minst M =( Lite synd, tyckte värkligen om den.

Jag bloggar med mammas data och den får jag inte ladda över några bilder på. Men bilder kommer när jag kommer hem imorgon, eller på söndag. Då kommer det också komma bilder med pappas system kamera! Jippie!!
Ska ni se på Talang ikväll? Det ska jag! =)

Flowers








Ja, jag älskar ju att fota blommor som ni ser.
Önska bara att jag hade en system kamera så jag kunde ta finare bilder. Vill vara med i fototävlingar bl.a men tror inte riktigt att mina bilder räcker till. Men om det är nån som har nån fototävling och tror/tycker att mina bilder räcker till, kommentera gärna =)
Vad tycker ni om de här bilderna? Jag gillar den första, tyckte den blev riktigt cool faktiskt =D

Snart ska jag på fotbollsträning. Inge mer blogg för mej idag tror jag. Mamma kliver innanför dörren alldeles strax så då ska hon fixa lite mat åt mej. Hugs<3

20 maj






Hello!

Förlåt för dålig uppdatering.
Var ju i satllet igår och då blir det inget bloggande. Försökte blogga när jag kom hem men internet funkade inte. =/

Igår i skolan åkte vi till typ frågelådan.. (?) Vi hade ställt frågor om lite olika konstiga saker (t.ex. "hur bra ser ett djur?" och "när kommer jorden gå under?") som vår lärare mailade in dit. Riktigt tråkigt var det. Vi satt typ och somnade. Skönt va det att åka hem sen iallafall. Men det tar typ 1 timme att åka hem med buss därifrån, + att man mår skit illa. Uusch ja.. Vi fick iallafall sluta lite tidigare så jag drog hem till Elin med Emelie. Vi hoppade lite studsmatta och dosade med Elins kisse Molly. ;p Sötis! Stallet var som vanligt.

Idag då.. Jo, vi tävlade om 4 biljetter till badet vi var på i måndags. Självklart så vann inte jag. Klara blev den lyckliga vinnaren! Grattis grattis! :P De två sista lektionerna hade vi träslöjd. Tråkigt som vanligt. Satt och lyssnade på musik mest. Och gjorde klart min skål (okej, det blev ett fat) av alumineum. Nice? Nono!

Kommer lägga in ett litet bild inlägg alldeles strax.  Ciaoo!<3

18 maj


Hello everybody!

Har ni haft en bra dag? Min har virt skit bra!! Som sagt, vi har badat hela dagen på ett äventyrsbad. Det va skit roligt! Vi åkte ruchbanor typ allihopa sammtidigt. Haha, alla blev typ mosade. ;P Haha, jag skulee typ försöka att göra en vålt från en trampolin (heh) och så blev det typ ryggplask. xD Fy f*n vad ont det gjorde! Haha. Dagen blev ju inte precis sämre av att vi fick sluta tidigare. :P Så när jag kom hem satte jag mej och åt på mitt vinerbröd (stavning)och drack min Fanta som jag köpte på väg hem. Jummy! Pluggade lite sammtidigt.

Sen är det ju ridning idag också. Det är ju alltid lika roligt. Och så ska vi ju ha tempo också =)

Ps. Bilderna på mitt fika gick inte att ladda upp =( Va typ nått fel på dem..

Bad imorgon!






Åååh, imorgon har vi typ ingen skola.
Vi ska åka till ett äventyrbad i närheten, vi ska bada hela dagen! Ååh, det kommer bli så himla kuul! Pappa ska med, hehe. Det kanske inte är det roligaste. Men jag offrade mej. ;P Tyvärr så börjar vi 8.10 istället för 8.30 pga. det. Aja, det är bara 20 minuter..

17 maj




Hello!

Nu är jag tillbax från matchen.
Den gick väl sådär. Förlust med 2-3. Jag själv tycker att jag gjorde en ganska bra insats, men vi fick mycket kritik av tränarna efter. De tyckte typ inte att vi "ville ha bollen" och attt vi "ville spela fotboll". Jaja, det får man ta. De sa inte att alla var så men de flesta. Jag hoppas att jag gjorde hyffsat bra ifrån mej iallafall.

Igår va det ju Eurovision song contest. Jag tycker att det var helt fel person som vann. Jag tycker typ att Finland eller Island skulle vunnit. Okej, jag kollade inte så noga, men men, det är ju alltid kul när ett grannland vinner. ;)

FC Järfälla


Goodmoorniing!

Sov till halv 11 idag igen, hehe.

Idag är det match mot FC Järfälla. Det ska bli roligt. Har redan satt på mej matchtröja och byxor. Resten sätter jag på mej om en liten stund.

Efter matchen har jag inget planerat. Kanske ringer typ Ida och Tora. Ses sen!

Candy








Nu sitter jag här och äter godis och kollar på Robinson. Jummy!

Eurovision song contest - 21.00


Nu sitter jag och tittar på Robinson. Men vid 9 börjar Melodifestivalen, så då ska jag nog titta på det. Fast Robinson håller ju på till 21.25. MEn Malena startar som 4:a. Åhh, så jobbigt det här blev.. Aja, vi får se hur vi gör =]p Ska nog gå  och köpa godis nu. Helt ensam, scaaryy! =S

Fotboll med tjejerna




Tjohoo!

Har vart och spelat fotboll med Amanda, Ida och Tora.
Kuulish. =) Fast vi spelade inte så mycket fotboll, typ i 15 min, sen gick vi och köpte glass, godis och läsk. Mmmm..! När glassen var färdig äten (okej, jag slände min efter typ halva, blev så mätt) cyklade/gick vi hem till Amanda och hoppade studdsmatta i typ 10-15 min, sen skulle vi typ hem till nån, men då stog Linneas (stora syster) kompisar där och ville att vi skulle va med dem på fotboll. Så vi körde fotboll med dem i typ 45 min. Sen skulle jag hem och äta god mat. Färskpotatis och köttfärsbiff som Farmor hade lagat. Mamma och Pappa är nämligen på Party  party i "glada huddik".

Nu sitter jag här och suger på min gooda klubba. ;)
Btw, såg att bilderna i förra inlägget blev lite stora. Valde bredd 600. Alla ni som lägger ut bilder i er blogg. Vilken storlek väljer ni? Om det är nån som använder 600, varför blir det för stort på min?

Badmässor trycker ner ögonen!





                             Hahahaha, konstiga badmössor från Lagerhause, ;)

Homework






Hej hopp!

Hur mår ni idag? Trötta?
Jag gick upp 10.30, ganska sent för att vara jag. Såg ju på Austraila igår! Så jäkla bra! Den var både sorglig, lycklig och hemsk. Haha. Den var faktiskt riktigt bra!

Nu har jag städat mitt rum och gjort en musikläxa. Skönt att ha den klar, brukar alltid bli så stressad med läxor annars. Nu ska jag sitta vid datan lita, läsa lite bloggar bl.a. Sen kanske jag går ut och fotar lite. ;) Har match imorgon iallafall. Härligt!
Btw, hade besökar rekord igår. 25 unika. Rätt bra tycker jag, =)

Middag på Rainbow


Så, nu är jag hemma från en god middag  på Rainbow. Jag tog en Pasta provancale. Muums! När vi hade ätit klart cyklade vi hemåt och hyrde film. Det blev Austraila. Så den tittar jag på nu. Tror den är riktigt bra faktiskt. Fast just nu är det typ slagsmål, hehe..

Tickets - svartvitt






Gillar ni bilder i svartvitt? Jag tycker det kan få en ganska cool effekt. Vad tycker ni om de här bilderna?

Ida & Tora, som vanligt


Hellu!

Idag efter skolan åkta jag med Ida och Tora till V-by som sagt.
Jag köpte bara el/fotbollstäjp, men därimot så hittade jag en massa fint, som vanlig... =P Vi käkade lite på donken, där vi såg vi några bekanta ansikten om man ska säga så, hehe.. Jagg tog en cheesburgare med pommes och fanta. Sen till efterrätt blev det maräng swiss. Helt okej faktiskt, fast man tröttnade lite på smaken efter en stund.

Jag letade lite efter en fin skolavslutningsklänning. Hade sätt en jätte fin på Topshop som jag provadem en den satt tyvärr för tajt i midjan och var för stor över axlarna. Men den var superfin. Hände bland studentklänningarna, haha. ;)


                    Snyggt linne från H&M, perfekt to the beach ;)


          Lång T-shirt H&M, finns i rösa/korall också, hänger där bakom ;P


                  Jeans-shorts Gina tricot, satt lite konstigt bak..


    Så himla sööt! Halsbandet är också frän Topshop, fin liten färgklick :P


         Stentvättade jeans Topshop, skit snygga! Lite för stora i midjan dock.


Gottegris som jag är så tog jag en kladdkaka på Massagotti också, riktigt kladdig var
den. Jummy..!

Torsdag = Dålig Tv dag




Hejhej!

Fotbollen gick ganska bra. Kännde mej rätt seg. Hade slemm i halsen som inte gick att få it och va snorig. Början på en förkylning eller så har jag pollenallergi.

Det är värkligen inget bra på Tv idag. Sitter och kollar på Grannfejden. Haha, ganska tråkigt. Fast ändå roligt, hehe. Imorgon ska jag, Ida och Tora åka till V-by. Ska kolla på skolavslutningklänning och köpa eltejp typ. Det är väl det viktiga. ;) Så när jag kommer hem därifrån så bloggar jag, loovar! xD

Vattenbilder










Vet inte riktigt vad jag tycker om de här bilderna.  Allt vatten kom inte riktigt med och de blev lite suddiga. Men 2:an blev ganska bra. ;) How do you like them?

Outfits



Blus - Topshop
Jeans - Gina tricot

 
Adidas tröja - Stadium
Jeans-tights - Bik-Bok London
T-shirt - Beyoncé - Globen,
köpt igår!

Beyoncé i Globen!




Halloj!

Åååh, Beyoncé va så jävla bra igår! Sån fantastisk känsla det var att stå där! Shiit, vilken häftig show asså! Bilderna blev inte de bästa som ni ser. vi satt ganska högt upp men vi såg super bra! Jag och Fabbi filmade väldigt mycket också, inte bäst kvalitet på de heller men det va rätt okej ljud. Vet inte riktigt hur man lägger upp dem på bloggen bara. Behöver typ ladda ner nått program.

När vi hade satt oss så såg jag nästan direkt blondinbella gå förbi. Jag ville ju självklart ha autograf (diggar hennes blogg ;) så jag och Fabbi bestämde oss för att gå och fråga i pausen. Men det blev aldrig nån paus. Så när det hela var slut (iallafall nästa, hon hade typ sjunkt klart sista låten..) så sprang jag och Fabbi efter henne. Jag gick fram och ba: Hej... Kan jag få autograf? Hon ba: Nej tyvärr, inte just nu, pratar i telefon. Typ. Lite tråkigt =( Jag som hade skyndat mej för att hinna. =(

13 maj = Beyoncé




Hallo! How are you doing? 

Idag kommer Beyoncé till Globen och jag ska ju diiit!!
Kommer bli så jäkla kuul! Har precis duschat så att jag är lite fresh. ;) Fast lika fresh som Beyoncé kan man nog inte bli. xD Har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Nån som kan hjälpa till? Blondinbella ska ju också dit. Kanske träffar henne där. :P

Haha, va precis inne på stardoll. Har vart medlem på den sidan gasnka länge nu. Men har inte varit inne på ett tag. Det är ganska kul faktiskt. Ska kanske börja gå in där igen! ;P

Skola


Hello!

Är i skolan nu. Vi missade idrotten för vi hade nån skolpolismöte. Så nu sitter jag, Ida, Esra och Linnea och slappar lite. Lyssnar på musik bl.a. Hare bra! Bloggar när jag kommer hem =)

12 maj










Hej hopp! Har varit i stallet idag, Ida och Tora följde med som sagt.
De hjälpte mej väldigt mycket så vi gjorde allt man kunde göra med Hallas saker förutom att rykta, haha! Det viktigaste. ;) Hade inte tid med det. Först åt hon och sen gick hon på lektion. Som ni ser på bilden ovan. De andra bilderna tog jag också i stallet idag. Okej.. En tog Tora. xP Den på den mörk bruna hästen (eller svarta som ni inte häst intresserade skulle säga).

När vi kom till stallet var det en man/gube (xD) som ville att vi skulle fylla i lite saker. Haha, typ vad vi tyckte va bra med ridskolan och vadsom va dåligt bl.a. Haha, han va skit schyst!

Åhh, imorgon är det Beyoncé i Globen som gäller! Det kommer bli så j*vla kul!! Hare braa!

Todays look



Jacka - H&M
Blus - TopShop
Jeans - Gina tricot
Skor - Race marine Stadium

Hello my dear friends!
Hur mår ni idag? Har tyvärr inte kunnat blogga. Var med Ida och Tora och sen skulle jag åka till stallet. Med Ida och Tora tog vi lite bilder som vanligt, bl.a vatten bilder och outfits. Vatten bilderna dyker nog upp i bloggen nån gång den här veckan. Och lite andra bilder som jag tagit vid andra tillfällen.

På ridningen galloperade vi runt gallopbanan, två och två. Jag red på Atlet. Min lilla sötnos. Han var skit pigg idag, skönt att jag fick rida med sadel då. ;) Iallafall, vi skulle först gallopera i vår egen takt. Jag och Lovisa (Halla <33) red tillsammans och det gick skit snabbt första gången. Andra gången skulle de som red snabbt rida långsammare och de som red långsammt  rida snabbare. Så vi fick rida långsammare, som vi trodde! xD Vi ökade faktiskt tiden med 20 sek. Riktigt bra! Nu ska jag iallafall hoppa i sängen snart. Imorgon ska Ida och Tora följa med mej till stallet. Kommer bli kul!
Btw, vår lärare är tillbax, de rättade ju nationella proven. Tror det gick riktigt bra för mej faktiskt. =) Skönt att hon är tillbax iallafall. Klassen blir som små hjälplösa möss (vad fick jag det ifrån? Hjälplösa möss, hahaha!). Hare bra! Ses när jag kommit hem från stallet imorrn =) Puss<3

Det måste ju bli bra, eller?




Hehe, tyckte inte den blev perfekt så jag gjorde bilderna lite minde, hehe. Men nu är den perfekt (?)!
Snart ska jag iallafall kolla på Gissip girl, sen är det väl typ Wipeout, skulle jag tro. Hare gött!

Liten förändring


Gjorde om headern lite, bytte bilder och ställe på texten. Vad tycks? Finare eller fulare än den förra, säg ärligt!


                                                       This or...


                                                        This??

Normal vs. svart/vit vs. redigerad


Jag har kommit på en liten ny sak här. *Trumvirvel*.. Normal vs. svart/vit vs. redigerad! Hah, vad tycker ni om det? Lite roligt att komma med nåt nytt. Alla andra har ju svartvit vs. färg (vilket jag kommer ha ibland), men jag ville ha nåt lite anorlunda. Så här kommer den första, Normal vs. svart/vit vs. redigerad;




Vilken tycker ni mest om?
Jag har tagit massa bilder idag. 64 rättare sagt ;) Super fina, har också fixat en ny header, ganska lik den förra. Ska lägga in den snart, om det funkar villsäga.. Blogg.se har nämligen krånglat, men vi får hålla tummarna xD

Toast


F som i Fotboll


Hallå!

Matchen med 96:orna idag gick ganska bra. Okej, vi förlorade med 1-3 men det var en väldigt jämn match. Jag är nöjd iallafall. Fick skavsår av skorna.. Ajaj.

Annar då. Ja, jag ska äta lunch strax, varma mackor, jummy!
Sen ska jag nog gå ut och fota lite. Kanske går runt i kvarteret och säljer lite Newbody kläder också. Vi får se..

Juste, jag anmälde mej till Sommarfreaks fototävling. Kom inte med :( haha, ofc! Finalisterna har iallafall jätte coola bilder.

Äppelpaj





Mmm, nu äter jag min goda äppelpaj med vaniljsås.
Har precis tittat klart på Robinson. Lite tråkigt, men ändå bra, att Angela åkte ut. Trodde faktiskt att hon skulle vinna. Nu ska jag iallafall titta på Bond, pappa hade lånat den senaste av en kompis. Har velat se den så det ska bli spännande, hare gott!

Fooootboooll!


Wohoo! Imorgon blir det en till match! Min tränare Stefan ringde och frågade om jag ville va med och spela med 96:orna.. Scary.. Haha, nejdå, det kommer gå bra. Det är jag, Malin, Frida och Tessi, sen är resten 96:or. Det är alltid kul att spela fotboll så det blir super!

Nu tittar jag på Robinson, snart får jag väl lite äppelpaj också. Btw, glömde skriva att vi förlorade förra matchen med 0-1 tror jag. Så det gjorde vi. Men det var en riktigt jämn match.

Förlust


Jepp, den här matchen förlorade vi. Men, men, sånt får man ta. De var ju som sagt 96:or och typ 1 huvud längre än oss. Desutom hade de toppat laget. Hah, det måste ju betyda att de trodde vi var bra, vilket vi är! Vi är bäst! Det kändes inte lika bra den här matchen som förra. Men jag gjorde ganska bra ifrån mej måste jag väl ändå säga. ;)

Mamma hade köpt hem en äppelkaka/paj från vårmarknaden. Jummy! Med lite vaniljsås till blir det ju perfekt. Och till middag blir det potatisgratäng (stavning?) och nåt grillat kött, mums!

Nu ska jag vila, är skit trött i benen..

Vinst




Bra kämpat idag tjejer! Vi vann med 5-1. Målen gjorde Sandra (2), Malin, Emma H och Olivia. Jag kände att jag spelade riktigt bra ändå. Kämpade på bra, gkorde bra passar och fintade lite då och då. Hehe, en bra match helt änkelt ;)

Nu ska jag äta lunch, sen ska jag iväg till nästa match. Den är 11-manna, och jag ska kämpa på precis lika bra =)

Lidingö


Tjohejsan!

Nu ska jag iväg och spela match mot Lidingö. Wohoo! Jag är värkligen taggad. Har inte spelat match på minst en vecka så det här kommer bli kul! Tack för alla kommentarer föresten! Man blir så glad =)

Kommer slänga in ett inlägg efter matchen. Sen ska jag iväg på nästa match. Hare gött!

Imorgon är det fotboll som gäller




Har väldigt tråkigt just nu. Sitter och kollar lite på Hockey, Sverige - Canada semifinal. Nu är det slut om 10  sek och då har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det är bara jag hemma, de andra kommer hem strax. Imorgon kommer jag iallafall inte blogga så mycket. Har två fotbollsmatcher. Första: 7-manna mot Lidingö, andra: 11-manna mot Vikjö. Vi ska vinna!

Så här ser körsbärsträden i Grimsta ut nu





Riktig bloggdag


                            Idas söta nin Polly =)

 G Ö T E B O R G ! ! Petrus, Alice, Viktor, beatboxarna (stavning?)! Shieet va bra alla va idag!
Känn ingen sorg, för mej i Göteborg!

Sport, natur och skor
























Vilken bild gillar ni mest?

Heja Viktor!




Eller det var väll så han hette? Den där killen som sjöng. Han kommer bli en sjärna! Vilken röst! Så himla modigt att bara gå upp och ställa sej där också, när man har en sån ljus röst som kille! Jag tänker rösta på honom!!

Natur och blommor














Fler bilder kommer!

New header!




Nu har jag en ny header! Hade värkligen börjat tröttna på den gamla. Den här blev riktigt bra! Älskar den =) Bilderna tog jag iallafall idag. Vad tycker ni om den? Säg ärligt nu! Jag vill ha många kommentarer xD

8 maj


Hellu!

Gud, va härligt väder det är idag. Alldeles lagom. ;) Vi slutade ju 12 idag, så efter skolan gick jag till Ida med Tora och Feben. Vi hade väldigt kul. Hoppade studsmatta och tog skiiit mycket foton! Feben hittade nån as bra grej på min mobil så det blir bättre skärpa, eller vad det nu heter. Blir iallafall jätte bra blomm-bilder! Så 104 foton blev det idag då. ;)

Som ni ser så har jag ändrat lite på bloggen också. Det blev mycket finare. Men jag kan typ inte ha bakrundsfärg. =S Jag som ville ha rosa. =( Aja, det ska fixas. Nån som är riktigt duktig som kan hjälpa till? Ska iallafall göra en ny header också, har börjat tröttna på min nu.

























Vad tycker ni? Jag tycker att de flästa blev riktigt bra! Fler bilder kommer iallafall, nu ska jag börja på min nya header. Hare bra så ses vi sen ;)

Haha..


.. Glömde säga att det där nog inte är riktiga Metro station, på musikvideon, haha! Lite sjuk den där ;P

Metro station - Shake it




Älskar den här låten! Jag och Ida sjunger på den hela tiden xD

7 maj och bloggkrångel


Hello!

Det blev lite krångel när jag skulle publicera inläggen idag. Har fått göra om det 3 gånger men nu får vi hoppas att det funkar.

Idag har det varit skola som vanligt. Vi fick sluta tidigare, 13.40! =) Bra bra. De andra 5emorna hade tydligen fått göra det nån annan dag, och det ska ju vara rättvist. ;) Så vi slutade efter idrotten där vi körde bränboll med inslag av baseball. ;) Mitt lag förlorade med 11 poäng, men det var ganska kul ändå. ;) Roliga timmen var det idag också. Den höll jag, Ida, Alex och Björn i. Vi körde general och spion. Ganska lyckat faktiskt. =)

Idag är det fotboll som gäller. Kul, kul. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen Tv. Vet inte riktigt vad det är på Tv idag. Nån annan som vet?
Btw, har gjort klart Sandra och Emmas header nu. Kolla på deras blogg här.

Jag testar ;)


Uppdrag




Wohoo, fick en liten sysselsättning idag av två tjejer i fotbollslaget. Emma och Sandra. Jag ska nämligen göra deras header. =) Kuul! Tycker värkligen att det är jätte kul att hålla på på picasa också, kanske gör en ny header till mej själv på samma gång. ;)

Våren är här


Hejsan!

Är ínte regn typiskt för våren? Eller för sommaren kanske.. Jag cyklade hem i det här rusktvädret idag med tunna jeans-leggings och regnjacka, så himla kallt. Tur att jag hade cykeln iallafall. ;)

Hela dagen idag har jag lyssnat på music. Skönt att man får göra det på lektionerna tycker jag. Det blir så mycket lungnare då. Och jag jobbar mycket bättre. ;) Vi hade träslöjd de 2 sista timmarna. Inte specielt kul. Kom typ inte på nått att göra men jag började att göra en skål iallafall. Tror den blir ganska bra. =)

Det är träning idag. Inte specielt kul i det här vädret. Men nu försöker jag iallafall ladda över lite bilder. Det går inte så bra.. De dyker typ inte upp nån stans.. =S Hare bra!<3

Regn, regn


Hellu!

Gud, va tråkigt väder det är idag. Hoppas det blir bättre imorgon. Idag har jag haft skola från 8.10 till 13.40, som varje tisdag. Första lektionen hade vi matte, sen hade vi "läsförmiddag". Sen var det lunch, potatis och fiskgratäng (stavning?). Ääckligt. Sista lektionen hade vi nutidskryss. Gick väldigt bra för mej. Fick 7/7 och 9/10! *stolt*. Hehe.

Efter skolan åkte jag iallafall till stallet som vanligt. Lite tråkigt i början men sen blev det roligare. Hann med ganska mycket. Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty och sen ska jag kolla på DH. Äter kladdkaka samtidigt. =) Jag och Linnea bakade alldeles nyss. Vår granne sitter här också, haha. Hon skulle hämta nyckeln som hon glömt (vi har alltid varandras nycklar, ifall nån glömmer eller nån reser bort). Nu gick hon precis, hehe.

Igår hade vi teori. Tråkigt tänker ni då, men det var inte så farligt. Vi spelade ett "häst-fråge" spel. Faktiskt ganska roligt. Jag och Rebecka vann! Wihoo, fast det var bara hon som kunde frågorna. ;)

Ha det så bra, hugs!


Glömska lilla jag


Haha, gkömde skriva att Ida har varit här och vi har bak't (;D) chokladbollar, mums. Vi har nämligen läsförmiddag imorgon och då fick man bara ha med en. Så jag kom på den smarta idén att göra två stora! Hur smart får man va?! Haha. Ida fyller år idag också. Grattis Finaste Idan i världen!<33 Älskar dej!<3

Igår och idag


Halloj!

Det var så himla kul igår på grönan! Vi var där från 12 till 5. Vi åkte typ allting som var roligt, haha! Vi började att åka nyckelpigan som en liten uppvärmning. ;) Sen tog vi Tilt direkt efter. Den var as kul! Magen stannade typ kvar uppe luften, hah! Vi gick inte in i spökhuset, vågade inte, haha!  Men Insane blev det iallafall. Riktigt läskig den där asså. Man åker ju typ både baklänges och framlänges så man viste inte riktigt var man tog vägen. Haha, man typ slängde med kroppen fram och tillbaks och snurrade runt och grejs. Haha, läskig var den! Extreme åkte vi 3 gånger. Man vänjer sej. Haha! Jag älskar värkligen den. Blåtåget åkte vi också. Om att sitta och blunda och hålla om Fabbi hela vägen räknas, haha. Såg en läskig sak sär iallafall, sen hörde man ju en massa ljus också. Kände mej så jäkla feg när jag typ darrade av rädsla medan några typ 5 åringar kom skrattande ut. Hehe. Det var några fjortisar som följde efter oss typ hela tiden. Först stog de typ framför oss i kön till extreme och ba: Va glor du på?! till Fabbi. Hon stog typ och kollade på en annan bergochdalbana lixom.. ? Sen kom de efter oss i kön till nått annat och då sa de typ ba: Där e dom igen! Jävla wannabe! Man ba: Okej? de kom efter oss! De kom typ efter oss på fler ställen också. Aja, värkligen tur att Fabbi och jag typ åker samma saker. Annars blir det inte så kul.

Idag har det iallafall varit ännu en tråkig skoldag. Eller, ja, den här var faktiskt okej. Vi kommer ha vikarie hela veckan för våra lärare är lediga. De ska rätta våra nationellaprov?! =S Jag vill veta resultatet och se vad jag har gjort för fel så man kan lära sej av det.. Men icke sa nicke. Det får man inte. Riktigt dåligt tycker jag.


Senare idag ska jag iallafall till stallet. Kommer bli kul. Vill rida ut, fast vädret är ju inte det bästa. Småregningt och blåsigt men det borde väll Donna klara. Tror jag kommer få rida hemme idag. ;)



                                          Blå tåget.. =S


                                    Extreme =D=D


                      Självklart åkte vi Jet-line också! =)=)=)

Grönan!




Tudelluu!

Idag är det Grönan som gäller. ;) Jippie! Kommer bli skit kul! Vet därimot inte om jag vågar gå in i spökhuset.. Skiit läskigt ju. =P Vi ska hämta Fabbi kvart över 11 och sen åker vi mot Grönan. Insane, here I come! xD Den är helt klart ett måste att åka! Åååhh, det  kommer bli så himla kul!

Dansupppvisning




Hej hopp!

Idag har Linnea haft 2 dansuppvisningar. Elin var också med på dem. Fast inte i samma grupp som Linnea. Båda var jätte duktiga. De har typ exakt samma danser. ;)

Har inte så mycket att skriva. Har ganska tråkigt just nu. Aja, Hejdå!



Humorgalan - för varenda unge


Det tittar jag på just nu. Gör det du också. Man blir otroligt berörd. =( På tv4 20-22.



Terrängritten


Hejhej!

Åååhh,  va kul det var idag! Det började med att vi fick gå ut och bygga hinder. Ganska kul ändå när man har roligt sällskap. ;) När vi hade hållt på i typ 1,5 timme så fick vi våra nummerlappar och veta vilka vi skulle rida med. Jag var nummer 23 och red med Frida. Tur att det var nån jag kände. =) Vi var ett sjukt bra team iallafall. xD När man hade fårr nummerlapparna skulle man käka lite korv. Sen var det bara att sätta igång och göra iordning hästen. Vid ca. 5 i tre skulle jag och Frida gå ut och värma upp i padocken (stavning?). Vid 17 över 3 gick nämligen vårt startskott. ;P Det gick iallafall skiit bra! Förutom att hon typ saktade ner innan hindret (vägrade) så att hon inte kom över, haha. Men man fick knacka igång henne så gick hon skit bra!

Igår hade vi gäster. Typ våra närmaste vänner. Det var jätte kul. Vi cyklade hem till dem och hoppade studsmatta (i typ en kvart), åt godis och kollade på Twilight (!!). Den var så jävla bra! Se den! Typ en av de bästa filmerna jag nånsin sett. Romantisk, spännande och läskigt. Så himla bra!