första advent i söndags.




Heeeeej!

Jag har haft lite fullt upp i helgen. Har därför inte bloggat. Maya sov ju över här från lördag till söndag. Vi var först i Kista och kollade runt lite. De har ju öppnat en ny del där med lite nya affärer, bl.a. Monkim New Yorker och Mango. Jag blev faktiskt lita besviken, fast jag hade ganska höga förväntningar... ;) Iallafall, på söndagen (Advent!!) följde Maya med till Linneas dansuppvisning. En riktigt rolig helg! 

Nu ska jag äta lite. Ska snart till stallet, bye <3

new moon, vill se!!!




Ååhhh!

Jag vill se den NU NU NU! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Just nu är boken ganska tråkig, hon snackar om hur deprimerad hon är, fast den börjar bli lite bättre igen. ;)

Snart mat, kött och någonting, gottgott. :)

dålig uppdatering...


Hej allesammans!

Jag har varit borta i två dagar nu, eller borta från bloggen iallafall. Jag har haft lite fullt upp. Varit med kompisar efter skolan ock så där. Idag efter skolan följde Amanda, Tora och Ida med mej hem, vi hade baktävling och körde en annan "lek". Hahah, vi hade sjukt kul! :D Från i onsdags har vi haft elevensval, jag har bild. Igår va vi på moderna museet, det var väl helt okej. Vi kollade på en Dalí utställning iallafall.

Idag är det Fredaaag! Så då är det bara att bänka sig fraför tv:n och titta på idol. Imorgon kommer Maya och ska sova över hos oss, men innan det ska jag på Horseshow med Mirre, Emelie och Bea. :)

Sorry, inga bilder men jag har tagit en massa på det jag bakade till utflykten på museet men de går typ inte att ladda över... Hmm, måste fixas!

24/11 | en månad till julafton!



gammal bild, nyredigerad.

Hej på er!

Dagen har tillbringats med Amanda, Ida och Tora efter skolan. Vi började med att kolla på älskade Twilight, (hha, jag sitter och skrattar typ varje gång Edward gör nåt, det är så kul! xD) älskar den filmen. Längtar tills jag ska se New moon också! Måste                 läsa                NU! Sedan har vi snackat, ritat och börjat på en Twilight parodi, haha. Den är helt knäpp. ;D

Nu tittar jag på Ugly Betty, sedan blir det DHW. :)

papegojväxt.




Hejsan svejsan! Jag ska på träning om en halvtimme.
Fotbollsträning för mig idag alltså, ingen ridning. Någon gång måste jag ju gå på den, fast jag skulle vilja det oftare...

Igår kväll tittade jag på Gossip girl och sedan på Vem kan slå Filip och Fredrik. Sedan var det läggdags och då låg jag och läste min bok tills 11. Vaknade mitt i natten av att någon ringer mig på dolt nummer för 3dje gången den kvällen. Nice lixom... När jag svarade första gången lät det såhär:

Jag - Hallå?
? - Heeeeeeeej...
Jag - Vem är det?
? - Vem är duuuuuuuuu..?

Sedan la jag på, hehe..

Ses <3

black n' white.




Söndag :(

Jag hatar söndagar, nästa dag är det skola och man måste gå upp tidigt. Blää... Fredagar är mycket bättre!

Igår gjorde jag ett armband som jag sa. Det blev faktiskt väldigt bra! :D Bilder kommer troligtvis sen, det är iallafall grönt, brunt och svart typ. ;)

Bye <3

vinn 15.000 kr hos dustinhome.


Hej!
Jag är med och tävlar om att vinna 15.000 kr hos dustinhome. Vill du också vara med och tävla? Klicka här för mer information.

1. Nikon D3000 + OPTIK AF-S DX 18-55 mm VR, 5 350:- (länk)
2. Canon EOS 450D + OPTIK EF-S IS 18-55 mm, 6 390:- (länk)

Jag skulle börja med att köpa någon av dessa digitala systemkamerorna. Jag har hört gott om båda och har länge velat köpa en. Om jag skulle ha råd att köpa någon av dessa skulle en av mina största drömmar gå i uppfyllelse.

                 3.
NIKKOR OBJEKTIV AF ZOOM 18-35/3.5-4.5D AF ED

              4.


Sedan skulle jag köpa de här som tillbehör till min kamera.

3.  NIKKOR OBJEKTIV AF ZOOM 18-35/3. 5-4. 5D AF ED, 6 895:- (länk)
4. HOYA FILTER STAR 6 67 mm, 395:- (länk)



5. APPLE MACBOOK C2D 2. 13 2GB/160 DVDRW 9400M 13.3#, 8 995:- (länk)

Därför vill jag vinna.

Jag har länge velat ha dessa saker men inte haft tillrekligt med pengar. Så när man får chansen, varför inte ta den? Jag vill kunna utvecklas innom fotografering speciellt, då jag innan har fått använda mig av andra kameror. Men nu vill jag kunna ha min egen. Jag har länge velat ha en egen bärbar dator också, så som sagt. Varför inte ta chansen?

Vill du också tävla? Klicka här!

ORKIDÉ.





Bilder från teneriffa, ny redigerade.

Det är fint väder idag!
Första gången sen vi kom hem från Teneriffa. Dock har jag inga planer på att göra något speciellt ute idag.. Jag kanske tar en liten promenad och säljer ljus. Men jag ska göra lite smycken idag med mina nya pärlor också, och fortsätta läsa När jag hör din röst. Juste, New moon är från 11!!!! :D:D:D Det betyder ju att jag får se dan, fast.. Jag ska nog ändå vänt tills jag har läst ut boken, och jag har typ läst 20 sidor... ;)

Au revoir ♥

snygga smycken från cocoo.se




Snyggingar från cocoo.se.

Jag vill ha allt det här. Lite coolare smycken lixom. Halsbandet är supersnyggt tycker jag, och ringen (döskallen) och kamerahalsbandet. Okej, allt är fint! De får dock inte riktigt plats i min plånbok, men i julklapp... Mamma, pappa? ;)

Nu ska jag titta på utröstningen av idol, adios. ♥

fredag.




Det är freeeedaaag!
Jag har varit i stan med mamma och shoppat lite småsaker. Pärlor från panduro. Äntligen! Nu har jag lite snygga så jag kan göra armband till mig själv också, och inte lika orginella (haha). Jag ska nog börja gansak snart, eller jag är sugen på att pyssla lite faktiskt. Sen gäller det ju bara att jag börjar nån gång.. ;)

Jag har precis ätit middag, tacos fick det bli idag. Om en liten stund börjar idol också. Bye <3

p!nk.




Bild från i våras i Göteborg.
Hejsan. Nu är jag klar med alla läxor, skönt. :) Jag har suttit och läst min underbara bok lite också, Om jag kunde drömma. Nu har jag 8 sidor kvar. Jag är lite seg med att läsa Twilight bökerna men nu är jag på G. Jag ska försöka att läsa ut När jag hör din röst innan jag ser New moon.

Ska strax äta middag. Ungspannkakor, mumma! :) ♥

idolerna i kfem.


Tjohejsan.

Jag är hemma från vällingby nu där jag var och tittade på idolerna med Tora. Det va helt proppfullt och alla skrek så man blev typ döv.. Hehe. Lite dåligt var det för det var bara de som har åkt ut som uppträdde själva. De andra uppträdde tillsammans, med de som hade åkt ut också.. Jag orkade inte stanna kvar och ta autografer. Inte smart säger jag bara.. Maya hade fått high-5 med Erik och Calle och Louise hade typ kramat dem. ;D Jag vill också! ;)

Nu sitter jag och tittar på Bonde söker fru och gör läxan samtidigt. Sedan ska jag titta på Grey's anatomy. Men nu ska jag gå in i duschen. Bye ♥

tv-kväll.


Jag sitter och tittar på Ugly Betty nu sedan ska jag kolla på Desperate Housevifse. Tisdagar är de bästa tv-kvällarna! ;D

Kram ♥

nice bokeh.






Jag gillar bilderna. Så hiimla fin 'bokeh'.
Hejsan! Har ni haft en bra dag? Jag har! Efter skolan följde Amanda, Ida och Tora med mej hem. Vi gjorde lite knäppa saker som att köra poker fast när man förlorar måste man äta någon av de tre olika äckliga rörorna som vi hade gjort. Haha, man får tillochmed kräkreflexer av några. xD

Imorgon ska jag och Tora till vällingby för idolerna ska uppträda i kfem. Det kommer bli sjukt kul att få se dem live. :)

ett bi i blömman.






Nu ska jag iväg på ridning alldeles strax.
Jag hade lust att gå på träningen ida gmen fick inte för mina föräldrar. De ville att jag skulle ta det lite lungt nu. Ridning är ju inte såå himla ansträngande, om man inte får en jätte jobbig häst då. Men det får ju aldrig jag. xD

C u ♥

baka brownies.




Blev inte bilden bra i svartvitt? I think :D

Så.

Nu har jag bara 1 ½ läxa kvar att göra. Har suttit och gjort dem idag. Igentligen skulle de varit inlämnade i fredags men jag va ju sjuk.. Jag är frisk nu! Eller ja, jag har iallafall ingen feber. Dock är jag väldigt hostig men jag är på bättringsvägen och ska gå till skolan imorgon. Nu ska jag strax baka brownies vilket är en av läxorna. En god läxa, haha! ;)

Idag har jag och mamma varit i vällingby och fortsatt letandet efter en jacka till mig. Med dåligt resultat...

Adios

like the pic.




Gillar ni bilden?

I do! Den är bara lite redigerad. Kommentera! :D

Nu ska jag gå in i duschen och göra mig iordning till middagen. Ses imorn :)

black beach.



En svart strand där vi va på Teneriffa, fast man fick inte bada där, det va jeeekligt höga vågor..

Sitter och gör läxan..
Gu så tråkigt. Men den måste göras. Har typ 20 läxor till att göra till på måndag också. Great (y)!

Visst va det bra att Eddie åkte ut igår förresten? Eller va det inte jag som gillade honom? Hehe, jo men han har börjat sjunga så falskt. Fast Reza borde åka ut snart också!

Ikväll ska vi till familjen Svensson på middag, kuul! :D

vitamin well.








Åh, pappa kom precis hem med en Vitamin well till mig.

Tack pappi! :) Ska dricka den efter maten medan jag tittar på idol och käkar godis och glass, hehe. Jag har stoora planer. ;) Fast jag kanske inte ska vara uppe hur länge som helst eftersom att jag är sjuk. Måste ju bli friks någon gång! Buhuu...

Det bli duetter i idol ikväll. Hihi. ♥

i'm so sick of love songs.




D Å L I G U P P D A T E R I N G.

I know... Jag är sjuk och har därför inte haft någon lust att blogga, jag är typ förkyld och har ganska hög feber. Det kan vara influensa. Usch, jag hatar verkligen att vara hemma hela dagarna, det går såå segt. Jag sitter bara och tittar på film och äter apelsin och tar tempen (stavning?) på mig själv.

Nu ska jag strax äta middag, sen får jag väl lägga mig i soffan igen.. Tråkigt!

sjukling = jag.




Hej alla friska!
Jag har varit hemma från skolan idag, imorse värkte min hals som in i h******. Nu känns det mycket bättre, så jag kan gu på ridningen. :D

Om ni undrar vad bilden gör där så har jag inget svar.. Hehe. Tog den på Teneriffa och hade ingen annan bils att lägga upp så det fick bli den. ;)

it hurts.


Aj       min        hals!
Den känns helt svullen... Jag måste få i mig nåt varmt och dricka och gå och lägga mig tidigt idag. Nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker iallafall och innan det på Gossip girl.

Matchen idag gick bra. Vinnst med 6-1. Matchen innan hade vi också vunnit, fast då med 9-0. xD

söndag | farsdag



(super brusig bild...)

Godmorgon.
Gick up för en liten stund sedan och grattade pappa. Det är ju farsdag idag! Så glöm inte att gratta alla era snälla pappor, hehe. ;) Lite senare idag har jag match mor Sörskogen. Jag har inte spelat fotboll på ett tag ni så det kommer bli riktigt kul! :D

Ses sen ♥

mtv ema.






Hej på er!

Sen uppdatering, i know.. Har inte haft tid idag. Först åkte jag till Täby centrum med pappa och köpte skor och en tröja till mig. Klockan hann bli 5 innan vi kom hem så då var det bara att byta om och gå på 2 tjejer i min klass fest. :)

Nu sitter jag och kollar på MTV EMA reprisen. God night ♥

ssumo.




Nu har Amanda och Tora precis gått.
Vi satt lite vid datan och så. Snart ska jag till Maya och äta middag där, ska vara där till 10-11 kanske. Det kommer bli roligt. :D

Igår efter skolan gick jag hem till Ida en sväng, vi pluggade lite eftersom både hon och jag har varit bortresta. Sen gick vi till ett ställe i närheten där vi skulle ha en klassaktivitet. Så j-vla kul! Vi fick köra sån där sumobrottning med stora sräkter som väger typ 20 kg (haha, jag fick köra mot Alex som är typ 170, haha. Gissa hur det gick?), vollyboll på knä, en konstig hockey, och en konstig fotboll. Men det va så kul så att det är inte sant! Vår lärare skratta så hon grät. xD

Adios!

från stranden till snön?






Heeeeeeeej alla glada (och sura, ledsna, deppiga osv.)!
Gud va vackert väder det är här i Sverige, inga löv på träden och 5 grader! Mycket bättre än teneriffa, eller vad tycker ni? Jag vill ha sommar och 30 + här också! Buuurrh, lät det när man gick hem från skolan idag..

Men på Teneriffa hade jag det bra iallafall som ni kanske förstår. Bad varje dag, både i havet och i polen på hotellet. Och även i 'havspoler'. Det är som en stor pol alldeles vid havet med saltvatten istället för klor. Riktigt fint. ;) Självklart gjorde vi massa andra saker också, som att gå på en djurpark med massa olika shower, delfinshow, speckhuggarshow och pappegojshow gick vi på, alla vu sper bra! :D

Nu ska jag radera en massa teneriffabilder som bara är skräp, så, 300 bilder att kolla igen, yes?