gårdagens shopping




Randigt är så snyggt tycker jag! Speciellt på sommaren, kommer va fett snyggt till chinos :D Bilden blev dock inte så bra men jag tror den blir skit fin på, 100 kr gick den på. Ringen blev jag super glad när jag hittade, typ en exakt sån jag har letat efter. 50 kr för den :D Båda från H&M.

Nu ska jag starx iväg på träning, och om det här blir sista inlägget kan jag ju passa på att önska er en trevlig valborgshelg! ♥ Puss på er söta läsare :)

vårblommor




Hellö. Här sitter jag och är utråkad, har börjat droga ett spel på min mobil som jag fick av Linnea, helt sjukt att man kan bli så beroende. Iallafaaaaall, idag har vi haft en rätt tråkig dag iskolan, kommer typ inte ihåg vad vi gjorde mer än att ha besök av nån grej. Snart är det träning, det gör dagen roligare ;) Men meeeen, aa, jag är trött...

Imorgon ska jag och resten av familjen till mormor och morfar, vi ska fira valborg där också, så jag kommer inte blogga under helgen, men minst ett till inlägg blir det innan jag åker :D Kul va?

shopping & hopping



Nu har jag ätit en god pasta med fisk middag.
Kom hem från Amanda för en liten stund sedan. Gick dit med Amanda, Ida och Tora efter vi hade varit i vällingby, vi hoppade studsmatta. Det jag köpte får ni se snart, jag är feta nöjd iallafall :D Skolan var fett rolig idag, vi va först på Kulturhuset och kollade på utställingen "Känn dig själv", riktigt rolig faktiskt. Efter det kollade vi bara på en film, den va också ganska bra faktiskt.

Vet ni vad det blir till efterrät?
JOOOOORDGUUUUBBAAAAAAAR!!!

hair talk



Ida har precis gått hem så nu sitter jag här som alla andra dagar och läser bloggar typ. Ida fotade mig idag, hon fick även låv att platta mitt hår eftersom jag har världens sämsta hårdag idag. Jag vill verklgien förnya mitt hår lite! Klippa upp det, slinga, kanske tona det i nån annan färg. Men vet ni vad...? Jag är så jävla feg! Vågar aldrig prova på nya saker, är så rädd att det ska bli fult, hehe. Men jag har länge velat tona håret i nån brunare ton. Äh, vettefan vad jag ska göra...

Okej, bilden är inte rättvis, jag har inte gult hår!

you got that flower power



Shit va härligt väder det är idag! Solen skiiiiiner. Vi va hemma hos Amanda på rasten idag och svättades ihjäl på studsmattan... Skönt att det äntligen har blivit varmt iallafall. På vägen hem från skolan går jag förbi ett hus där det är ett gammalt par som bor, deras trädgård är helt underbar! Helt fylld med blommor och det doftar jätte gott när man går förbi. Jag vill bara hoppa över deras staket och lägga mig i havet av skilla. Så fiint! :D

Haha, det där lät lite töntigt.
Ida, Tora och Amanda tycker att jag tjatar om blommor hela tiden men vafan. Det är ju vårkänslor! På tal om vårkänslor så ska vi rida ut idag *happy face*. Innan ridningen ska jag på fotboll som vanligt. Inget underställ idag inte!

converse is the shit




Det här hade jag på mig på konfirmationen idag...
Och jag frös inte! Fatta! Nu börjar det bli vår på riktigt :D Det va ju uppåt 18 grader idag, hur najs? Jag trivdes iallafall väldigt bra i min skolavslutningsklänning (MQ) från förra året med converse till, det piffade upp det hela lite, så det blev lite coolare, haha ;) Och klänningen är rödvitrandig, inte rosa som den ser ut att vara på bilden...

konfirmation



Vi fortsätter på tönttemat ;)

Iiidaaaaaaaaag...
Har jaaaaaaag, varit på Mayas konfirmation :) Väldigt trevligt. Vi fick god smörgåstårta, kakor, bullar och prinsesstårta, allt hembakat! Och prinsesstårtan va nog den godaste jag någonsin har smakat, så himlans god asså! :D I kyrkan va det fin sång, men det blev lite långtråkigt efter ett tag..

Idag är det ju söndag och det betyder att skolan börjar igen imorgon... Bajs. Vill sova mer...

look me in ma eyes



överredigerat öga, höhö.

Tog och gjorde en inpackning i mitt hår tidigare idag. Det behövdes kan jag säga... Har precis ätit prinsesstårta till efterrätt och antricot och potatis till förrätt. Gott :) Är helt proppmätt nu. Vet itne vad jag ska göra heller. ¨år det nåt roligt på tv kanske? Orkar inte kolla. Kan nästan gå och lägga mig nu... Nä, kanske kollar runt lite efter skolavslutningsklänningar.

Go' natt så länge ♥

back on the track




Igår efter skolan kom Ida, Tora och Amanda hit. vi gjorde det vi brukar göra, fota ;) Vi körde lite överdrivet fjortistema, höhö. Sen förlje jag med och tittade på mitt lags match och fotade den ute i Djursholm. Vinst till oss! :D



Idag va jag domare för första gången... Fy fan säger jag bara. Allt jag gjorde blev typ fel. Dömde för Flickor 8. Det stog regelmanualgrejen att det va 2x20, men jag tyckte det lät så långt så jag fråga tränarna vad de spelar, och de sa 2x15, så jag körde det. Sen visade det sig att det skulle va 2x20, woops.


Efter att jag hade varit domare och tittat på matchen som Ellen B dömde gick jag hem till Ellen A. Vi hoppade studsmatta, spelade kort, åt, fotade och hattade :) Va tvungen att åka hem vid 2 och köpte med mig lite bakelser som jag och mamma har ätit ute i solen nu :) Härligt!

Ikväll ska vi ha gäster, och imorgon ska jag på Mayas konfirmation (stavning?). Fett kul! :D

wonderful...


        
        
...picture of Amanda, don't you think? ;)
ögonen va lite slarvigt redigerade bara ;p

Är det här aprilväder?
I tisdags var det strålande sol och blå himmel, nu är det bara grått och trist. Snö tillochmed, tur att inget stannar kvar på marken! Träning ikväll, jag som trodde att jag inte skulle behöva underställ mer... Så var det med det. Skolan va inte så rolig idag, vi gick på en minifotoutställning på no:n. Skit tråkig... Massa bilder som var fotade genom glas och såg överredigerade ut. Det va typ en eller två jag tyckte va fina, av 13 stycken!

prao dag



Idag har man varit och praoat på coop extra men Amanda ;) Det var faktiskt helt okej, hade inte så höga förväntningar. Fast vi fick typ göra hårdjobbet, bära tunga saker, och ställa upp på hyllor. Min rygg mår inte bra nu kan jag säga... Fy flää.

Vad tycker ni om bilderna?
Släng in en kommentar vettja! Jag vet ju att ni kan ;) Jag tycker de blev skit coola iallafall :)

dagens brusiga



sämst kvalitét på bilderna, men whatever...

Typ allt från Gina tricot, förutom linnet som är från Bikbok och conversen :)

who's the boy behind?




Ida the nörd.

Hello hello fellas!
Har ni haft en bra dag? Det har bannemej jag haft! Först pluggade jag lite med Ida, Amanda och Tor. Okej, det va inte så roligt, men efter blev det riktigt roligt ;) Vi gick ut och fotade en massa, klädde ut oss till lite olika saker och ja, hade allmänt skojj helt enkelt :)

Kom ut från duschen för en lite stund sedan och har suttit och redigerat bilder med en katt i knät. Ikväll är det Desperate Housewives på tv, jihoo! Och imorgon är det prao som gäller ;)

lalalala



Titta vilken söt rosett Maya gjorde på mig i lördags! Jag såg ut som en bebis, haha.

Det luktade vår när jag gick hem från skolan idag!
Hur härligt?! Solen skiner också. Gaah. Nu vill jag bara ut, ut, uuuut! Tur att jag ska ut snart då ;) Fotbollsträning vid 5 och ridning efter det. Fullt upp men riktigt roligt. Tror inte jag kommer behöva underställ idag heller :D Jihaaa! Iallafall. Jag kommer äta middag vid 4, höhö. Inte brä inte brä. Men whatever.

Pusselipuss ♥

innebandy semi







Förlåt för att jag inte bloggade igår. Hade verkligen ingen ork. Spelade 2 matcher på raken och sedan gick jag hem och sov. På kvällen fick vi gäster, familjen Svensson. Alltid lika roligt :D Skulle spelat match imorse, men jag mådde inte så bra. Började må bättre senare så jag åkte och tittade på tjejernas innebandy semi. Där blev det torsk, men shit va bra de va! Riktigt orättvist. Och domarn söööög!

Nu ska jag snart tvätta lite fönster, 5 kr för varje fönster får jag, och tro mig, vi har många fönster ;)

hoolie bandoolieh



Bloggar sent idag igen, men när sen jag kom hem från skolan har jag nästan bara varit med katterna, eller efter jag hade varit med Ida och Amanda villsäga ;) Men iallafall. Katterna har varit hos veterinären för sterelisering så de va helt tagna när vi hämtade dem vid 3. Selma blev rädd för Badi när hon såg att hon hade tratt, och nu kan de inte va i samma rum. Great! Badi mår bra iallafall, hon går runt och krockar i saker och så ramlar hon, haha!

Snart är det dags för Talang, ingen Solsidan idag. Någon som vet när det börjar igen? :)

H som i Hoodie



Så snyggaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jag vill ha vill ha vill ha!!! Ska lätt kolla efter de här nästa gång jag kommer till en Ginatricotbutik. 289 kr tror jag att de kostade... Kan dock inte bestämma vilken jag vill ha...

happiness




Tjudeluu bloggen!
Idag har det varit en lika bra dag som igår. Om inte bättre. Det har varit riktigt fint väder så vi satt ute på rasten och schteeekte ;) Fett härligt! Våååår.

Nu ska jag snart iväg på domargrej. Vi ska få våra tider då vi ska vara domare, that's why jag fyllde i dagarna jag är borta i min finfina (läs: eller inte) almanacka. Har precis ätit en skinkmacka och redigerat lite bilder. Börjar fatta felet nu så nu funkar det kalas bra ;p

Puss ♥

sunny (and funny) day



Bloggar lite sent nu, har haft mycket att göra...
Det har faktiskt varit en bra dag idag, för det första kände jag mig mycket bättre så jag kunde gå till skolan, och för det andra är det ju toppen väder! Jag och mina tjejor hade en macktävling på lunchen, jag loosade... Hehe. Sedan har vi bara haft syslöjd och en skön svenska lektion. Och nu har jag suttit och pluggat lite och skrivit i när jag är upptagen i sommar i min kalender. Varför får ni veta imorn ;)

btw. Jag, Tora, Ida och Amanda började prata om hur man skrev på bloggen när man va yngre. Håller ni inte med om att man alltid förklarade typ varenda sak man skulle göra, typ såhär:
Idag skulle jag va med Alice men hon kunde inte för hon skulle till sin mormor som fyllde 62 år, eller det kanske va 61, kommer inte ihåg... Sedan gick jag till donken och åt en hamburgare, en läsk, och två glassar med chokladsås men sen slände jag den andra för den va äcklig. Så då tog jag en slurk ur min läsk istället (hahahaha).

Ja, ni fattar ;)

sjukling här



OKEJ! Jag vet vad felet är. Det går inte att ladda upp bilderna när jag har ställt in mer skärpa. Kan bero på att jag fotar i JPEG kanske...

Har inte bloggat mycket alls de senaste dagarna, jag ahr varit rätt trött och idag har jag varit hemma från skolan och legat i sängen typ hela dagen. Såg på 2012, riktigt bra film ;D Jag ska nog inte sitta här så länge till, behöver vila mer och seda se på Desperate Housewives och äta middag.

första dagen i skolan - chek!


Hmm. Jag vet inte vad problemet är men jag kan inte ladda upp vissa bilder jag har redigerat i photoshop... Någon som vet och som kan hjälpa mig? :) En till sak jag stör mig på med photoshop är att jag inte fatatr hur man gör collage! Jag fick tips om en läsare om en sida med bl.a photoshop tips, ska nog gå in och kolla där ;)

Jag ska alldeles strax gå ner och ta en pirog, måste få i nåt i magen innan träningen! Efter den har jag ridning så jag är hemma igen vid halv 9 typ, då ska jag äta, duscha och se på Svenska Hollywood fruar ;)

victory



Vinst med 1-0 idag ;D
Matchen innan vann vi också med 6-1, men den spelade inte jag. Fick prova på lite nya possitioner, och det gick ganska bra tycker jag. Även fast jag va jäkligt trött, känner mig fortfarande lite krasslig. Jag har som en fet klump i halsen... Jag ska ta det lungt resten av dagen iallafall.

Imorgon va det skola igen då. *sadface*
Ska gå på träningen innan ridningen så hinner inte uppdatera så mycket, försöker hinna med ett inlägg. Ses ♥

krasslig



Yehoo! Börjar fatta photoshop nu, fast jag har mycket kvar att lära, haha.

Har bara varit hemma och tråkat idag, mår inte så bra. Jag känner mig lite febrig och så har jag ont i halsen. Hoppas jag kan spela matchen imorgon! Ikväll ska vi på middag hos grannarna, vet inte om jag orkar, men ja... Det var väl det. Ville bara att ni skulle veta att jag lever ;)

Juste. Nu vill jag att alla går in på Mayas blogg och grattar henne på födelsedagen :D

misslyckat photoshop försök



Hemma från stan nudå :)
Fick inte med mig nånting hem men det va roligt ändå, som alltid med Maya. Vi tog en brownie var på American Cookie, väldigt god men mättande... Ikväll blir det goood mat, hemmagjorda cheesburgare, och sen ska jag äta chips framför Talang och Solsidan ;)

På bilder dåra... Ja, försökte mig på photoshop lite, fattar typ ingenting, men man lär sig väl hoppas jag.

adobe photoshop elements 8



Yeey!
Det va vad jag skulle köpa idag. Håller på att installera nu :) I'm exited! Jag har hört att just det här är så bra också. 999 kr på ONOFF. Vi tänkte ju först köpa på Madia Markt eftersom vi har 500 kr rabatt där, men det va dyrare där så vi sparade presentkortet, haha. Då kan jag ju spara det till et objektiv köp ;)

Nu va det klart! Jihooou! Nu ska jaag prova mig fram lite här :D

gränd i svartvitt



Gränd i gamla stan.
Jag hade gjort den här bilden i världens snyggaste redigering, men den gick inte att ladda upp på blogg.se, bajs.

Tjudelu bloggah!
Idag ska jag till Media Markt och IKEA med pappa. Vi ska köpa ramar och... *dun dun dun duuuuun* P... Nej förresten, det får ni veta när jag har köpt det ;) Haha, ha tålamod readers! Nej men vad ska jag göra mer idag då? Jo... Jag har träning, och så ska jag nog ta och gå ut med katterna lite. De börjar vänja sig faktiskt.

Ooooch, imorgon ska jag till stan med Maya. Och den här gången SKA jag orka gå i lite fler affärer och jag SKA orka kolla runt lite nogrannare. Ska bl.a hitta ett par hjärtstrumpbyxor och någon fin topp hade jag tänkt, kan även kika på en ny skinnjacka ;)

bildbomb - sleepover







Lie bilder från the sleepover ;) Haha, man kan ju se hur kul vi hade xD

funny night with tha girls



Hahahaha.

Nu har Amanda & Tora gått hem, de sov ju här ;) Vi hade iallafall skit roligt! Vi försökte dygna men vi va bara uppe till 2, hahaha. Jag höll på att somna vid 12. Mycket godis blev uppätet, B&J och chips också. Vi fotade typ 400 bilder på min kamera och säkert lite många på Amandas. Så bilder kommer senare ikväll :)

Uppdateringen ska bli bättre, jag har inte haft nån blogglust, men den kommer ska ni se ;) Nu ska jag ta en alvedon och läsa lite bloggar. Kram :)

glassiiigt, glass glassiiiiigt!


Det funkar inte att ladda upp bilder så det här får bli ett bildlöst inlägg.
Idag ska jag till vällingby en snabbis med Tora och Amanda (glass!), sen är det träning och efter det ska de sova över här :D Kuligt ;) Vi ska sova ute i våran lilla friggebod. Najsigt, undra hur länge vi kommer sova imorgon igentligen?!

Det är feeta najsigt väder idag, solen skiner ju! Vädret är inte speciellt stabilt här i Sverige. Nu vill jag att snön ska smälta och det ska bli ännu mer plusgrader, så man kan gå med bara ben och gladiatorsandaler ;) Och på tal om gladiatorsandaler behöver jag nya... Jag har hittat snygga på Nelly men jag har lite svårt att köpa kläder och skor från internet, man vet ju inte säkert om de passar...

Puss & hej :)

galen!




Cooliga bilder i motljus ;)

Nu har Tora precis gått hem. Hon hängde med hit efter att vi hade varit bollkallar med några andra i laget på Östermalms ip, Djugårn - Tyresö. Det blev lite långtråkigt, och kallt... och blött. Det snöade ju imorse! Piss, skit schimpans! Åhhhhh! Fast det har typ smällt bort redan, haha. På matchen började jag självklart tänka på vad fotograferna hade för kameror och objektiv, haha så typiskt mig. De flesta hade Nikon och baouta telezoomar, typ 30.000 kr för dem säkert. Hell yeah att jag ska köpa det alltså! Eller iinteeee...

Men, jag ahr kollat på lite andra fotosaker på tvspelsweb idag med Torii :) Jag tror jag ska köpa en reflexskärm med transparent, svart, vit, silver och guld, 56 cm eller nåt sånt ;) Det kostar bara 200 kr, inte alls mycket ju! :D

Haha, ja! Jag är lite knäpp idag, har fått en sockerkick eller nåt. Fast jag har ju inte ätit socker, hmm... Eller jo det har jag ju, haha. Aja :)

old times




Rätt dåliga bilder igentligen som jag har beskurit och gjort svartvita. Då blev de ju finemang! ;)

Nu är jag hemma igen från stan!
Jag tog nästan 200 bilder, fast det va många som blev riktigt dåliga, det var så svårt ljus och jag råkade ha ett högt bländartal... Jag testade på ett av pappas gammla objektiv som Linnea har fått, det har ingen autofokus i och det har inte min kamera heller så jag fick ställa in skärpan själv. Jag fick knappt till det på nån av de bilderna... 18-55 objektivet är ju inte så bra det heller, haha. Jag vill ha nytt xD

Jag testade nya Magnum Gold idag. Super god! Rekomenderar den, verkligen. Smakar typ... Kola ;)

btw, jag vill ha en sån cykel som på översta bilden, kronancykel alltså :) Är de inte för snygga? Fast det kan nog bi lite jobbigt att cykla med 3 växlar (?) efter ett tag ;)

såma - färg eller svartvitt?




Svartvitt svartvitt svartvitt!

Idag ska jag till stan med pappa och fota. Vi ska kanske gå på nån fotoutställning också. Fota Stockholm är alltid kul, men synd att det inte är lite mer sol idag... Men det kan nog blit toppen ändå ;)

Kram ♥

mitt påskägg.




Tjudeluu bloggen!
Den här dagen har man tillbringat tillsammans med Saga hemma hos mig, på fotbollsplanen med Olivia och ute. En trevlig dag helt enkelt ;)

Nu har jag precis ätit en god middag och pratat med mina föräldrar om fotboll ;p Jag har också varit ute och letat efter mitt påskägg som var fyllt med choklad (!!) och blivit störd av några småbarn, haha. Snäll jag låter va? Men ibland är de väldigt jobbiga.

Hare gött och ät nåt sött ;) ♥

viola, the master chef




Oh yeah!
Jag är bäst på att laga mat ju! Eller inte... Det fick bli lite färskpasta med misslyckad ostsås, jag tog bara lite mjölk, turkisk yoguart och parmesan ost och blandade, hahahah. Jag vet inte ens hur man gör, så.. Ja, jag testade bara. Den gick att äta iallafall ;)

Ska till Saga om en halvtimme, puss ♥

glad påsk readers!





Ja Glad Påsk på er alla söta läsare :)
Vad ska man hitta på idag då? Mitt påskägg har jag inte fått än, och mina föräldrar är inte hemma. Jag vill cykla! :D Det ska jag nog göra idag. Och äta glass, haha.

good night boo



Har tittat på Talang 2010 och Solsidan, nu är det läggdags för mig snart. God natt ♥

hej vår!





Världens bästa låt ;)

Jag har fått lite saker gjorde idag iallafall :)
Har varit gått och handlat med mamma, fotat och varit ute med katterna. Ni ser! Det börjar komma fram knoppar nu, yehoo! Har även sett vintergäck, snödroppar och krokus, nu väntar vi på syrenerna, hahaha.

what do you see my dear?



Perfekt skärpa eller vad? Skit nöjd med bilden :)

Första dagen på påsklovet!
Yeey! Jag vet inte vad jag ska göra idag bara... Kanske skulle åka till IKEA men vi får se hur det blir med det. Jag har världens lust att åka ut med båten, men det är lite svårt eftersom det är vi inte har lagt (lagt och lagt... vad gör man igentligen?) i den i vattnet än, haha. Hoppas ni får en bra dag idag iallafall :D

april april din dumma sill!



Själv är man sämt på att luras!
Haha, jag försökte idag med Tora, Ida & Amanda men det gick åt helvete, hahaha! Därimot har jag blivit lurad av Ellen, och det gick jag på kan jag säga!

påsklooov!



FREEEDOM BABY!

PÅSKLOOOOOOV!
Oj så jag har längtat! Jag har haft blåa ringer under ögonen hela veckan! Nu kan jag sooovaaaa! :D Den här dagen har verkligen varit helt underbar! Vi har tittat på film och haft talang, träffat Agnes och Klara och fått veta ungefär hur klasserna kommer se ut i 7:an. Jag är i bästa och cooolaste klassen, hahaha xD Ja ni märker hur gla' jag är! ;DDDDD

Dagen blir inte sämre för att det är träning och man sitter här med bra musik, see you fellas ♥