nyår


Spetsskjorta H&M, tubkjol Indiska, halsband Ur&Penn, ringar JC Marc Jacobs Style by Tyra

                                                                             GOTT NYTT ÅR!

last day of 2010


Sov ut idag, måste orka va uppe länge idag, det är ju nyårsafton! Känns ganska sjukt att det är ett nytt år imorgon, det har hänt så mycket det här året, både bra och dåligt. Fast mest bra, tror jag.. Mitt nyårslöfte blir nog att vara med målinriktad, och verkligen kämpa för att komma dit jag vill, har inte varit så bra på det innan, haha. Det rinner ut med tiden lixom..

Ska försöka att fota förverkerierna idag, tror det kommer vara ganska komplicerat, men som sagt.. Övning ger färdighet och vill man så kan man!

2010



Fick pengar till min kamera :D


åkte skidor i Edsbyn...


köpte min efterlängtade kamera, ångrar nu att jag inet väntade lite och köpte nån bättre..


tog allmänt snygga egobilder, eheheeee..


fotorunda på Söder & i gamla stan med pappa


köpte photoshop! :D


Drog till Paris och tursistade mig (;



SKOLAVSLUTNING!


åkte till mitt landställe med Maya, fett mys!


åkte med familjen till Vindö med båten och hälsade på några vänner.


va på massa olika fotbollscuper.



bilade till England


Maya la upp fula gammla bilder på mig...


Oskar Linnros konsert på Berns, årets höjdpunkt!



snön kom, jag bakade pepparkakor med mormor och sen va det julafton!

som hittat!


Spetsblus från H&M, 150 kr (rea). Halsband från Ur&Penn 64 kr (rea). Nagellack från Kicks 45 kr.

Fintfint!
Detta blir det nog på nyår! Hade inte tänkt köpa något nytt dit, men det här va så fint och billigt.. så ja, och det är ju inte i första hand till nyår, kan ju använda det annars också, hihihi. Måste komma med ursäkter.

Det va fett kul med Maya som vanligt! Vi drog till vällingby efter, helt öde där medan det är smockat i stan, höhööö.

don't know why we keep on fallin'


Heeeey! Idag kollar jag rean igen, men denna gång med Maya! (: Beställde hem 3 saker från Nelly igår, vår/sommar saker. Bara jag som längtar sjukt dit? Det kan va snö och kallt över jul & nyår, och kanske min födelsedag, sen får det gärna försvinna, hehehe. Men ja, vi ska väl snart dra in tror jag, mitt hår måste bara torka.. (;

klapparna


Dubbelring från Bea, kaninring från Emelie och lövring från Amanda, Tora & Ida, på ett smyckesträd fått av pappa. Pengar som börjar ta slut (...) av olika personer. The Last Song och knokk klocka (:D) från mamma & pappa. Hetaste trosorna ever (!!) från Mirre. Topp från syster.
Men den aaaalldra bästa julklappen är ändå en resa till Italien med mamma & Linnea i maj, läääängtar!

he can't see the sun


random fula bilder, fotade med pappas AF-S Nikkor 70-300mm på julafton.. (:

Hade en trevlig dag i stan igår med tjejerna
. Det va dock kaos, helt fullt med människor! Man blir helt trött, orkar inte stå i de där köerna, så jag köpte inget.. Ska beställa hem från Nellys mellandagsrea istället, mycket skönare från internet. Vi åt iallafall på Mucho som är bästa taco/nacho stället.

Idag har jag inte bestämt nåt jag ska göra, har smsat Maysen men hon svarar inte.. Måste ta tag i att fota mina julklappar! Och grattis pappa på födelsedagen! :D ♥

jag är kär i bilden av dig, inte i dig


Tjatjatja!
Idag ska jag in och kolla mellandagsrean med Tora & Amanda. Har lite shoppingbehov just nu, har inte köpt ett nytt klädesplagg på månader känns det som! Sen vill jag ha ett stort kort halsband också, sååå snyggt! Måste4 bara hitta allt, och helst ska det va på rea också (;

jag är hemma!



Lite bilder från julafton i bilder :)
Nu är jag hemma igeeeen, kom hem igår och orkade inte blogga så jag gör det nu helt enkelt. Har fått massa fina julklappar som jag ska visa sen. Julafton var väldigt mysig för övrigt. Här får ni ju se mina klänning som jag har letat efter 371 miljarder gånger.. Köpte den tillslut i Skärholmen, för 467 kr, fick lite rabatt då den är lite sönder, hehe. Annars har jag allmänt cp hållning på bilden och det ser ut som jag har en hemsk utväxt vilket jag inte, eftersom jag aldrig har färgat håret :o Aja, hoppas ni har haft en bra julafton iallafall! ♥

Snart kommer Ida, Tora & kanske Amanda hit, kulT! (känner att min svenskalärare inte skulle gillat det här inlägget..)

ho-ho-ho


hej fina dag!


Åh va mysigt jag har haft det idag egentligen! Fått mycket julklappar, och fina sådana! Fick två till ringar, en från Bea och en från Emelie, och så fick jag ett par kalleankatrosor från Mirre, HAHAHA hetaste (y) Vi hade fett mys iallafall (: Och vet ni? JAG HAR FÅTT TAG PÅ KLÄNNINGEN! Wohoo! Eller, asså en ny.. Ska hämta den imorgon i Skärholmen! Åker till mormor & morfar imorgon och kommer hem först på söndag, så det blir ingen uppdatering tyvärr.. Men sen är jag tillbax och kan visa alla mina fina julklappar :D
GOD JUL ALLA FINA LÄSARE! ♥

skiter i vad och jag skiter i krav


Igår packade jag julklappar för fullt till julklappsbytena idag men mina vänner. Älskar att göra fina paket, och att få fina paket, haha.

Idag träffade jag Ida & Tora hos Amanda vid halv 11. Vi bytte klappar och jag fick en jätte fin ring av dem, tack! :D Den va lite stor bara så ska byta den.. Aja, vi åt lite där sen följde Tora & Amanda med mig till stan för att leta efter en likadan klänning som jag tappade bort, men den va självklart slut. Hatar mig själv just nu. Hahaha (blir glad igen typ?), det va en skit konstig kille som kom fram till oss på pendeln och började sjunga typ "Oh Jesus christ the lord!" hehehe. Ska åka till Emelie och träffa Mirre & Bea för ännu en julklappsöppning, så då stannar jag nog till i vällingby och letar efter något nytt. MÅSTE HITTA NÅGOT!

no one laughs in a hospital


Det blir mycket bilder på Ida nu, det är de enda jag har kvar.

Orkade verkligen inte blogga igår. Hade en väldigt rolig dag med Ida, Tora och Amanda i vällingby iallafall. Hahaha, gårdagens höjdpunkt va när Ida gick in i en glas grej med huvudet före, HAHAHAHA! Jag dog av garv..! Det va dock inte lika kul när jag glömde kvar min nyköpta klänning på bussen, fick damp på mig själv, rent ut sagt. Det va den enda kvar i butiken också :( Hoppas på att den kommer tillbax på ett eller annat sätt!
Idag ska jag va hemma. Hade tänkt att slå in julklappar och fixa med lite grejer, som mitt cp kort t.ex..

hehe


hey kompisar :D det är inte viola som bloggar nu utan det är jag en riktigt cool chey vid namn arot kommer ni ihåg mig ? .
viol är så tråkig så hon orkar inte blogga , buus. aya jag är en chey som gillar fotboll , longboard, viola & alla andra roliga kompisar. idag har jag varit m viola, ida & amanda, dom namnen känner ni säkert igen :D h3h3.
vi har köpt klappisar t varran men oxå t alla nära & kära.

jag och viola är väldigt olika. h3h3. jag skojar inte , helt rent utsagt motsattsen av varrandra, det är nog därför vi är så bra kompisar vetty. eller det kanske låter konstigt men , vi har helt olika stilar, helt olika betyg i skolan :3 (där är faktiskt viola den bra .. öh. mvg barn ni vet) sen finns det ju sjukt mycket andra saker men vi känner varran väldigt bra iaf. jag känner att inlägget blir 7kt långtyy men aya . hey !


 
inte olika nejnej .. öhöhöhöhöhö

4:e advent


Ja idag har man haft fullt upp. Har varit på Söder med päronen och letat julklappar. Vi gick bl.a. till Tjallamalla och en affär som hette 6/5/4, hittade massa snyggt men inget som jag hade råd med tyvärr.. :( Det va svinkallt att gå runt där så det va skönt när man kom in i kyrkan sen, där vi såg på en julkonsert som va skit tråkig.. Dog typ efter första låten haha.. Sen åkte vi hem till farmor och bytte julklappar :)
Kram ♥

klappshopping & knäckbak


Det va så skönt att sova ut idag! Jag gick upp vid typ 12, haha (: Har iallafall varit i vällingby idag och letat julklappar, hittade dock ingen men hittade en top som jag kanske ska ha på julafton, eller så ska jag köpa en klänning som jag lade undan, vi får se hur det blir med det :)
Satte igång med att baka knäck när jag kom hem. Varför står det på alla recept att man ska koka i ca. 20 min när det inte blir klart förens efter en timme nästan?

jullov!


Efter en lyckad avslutning i skolan har jag äntligen fått jullov. Och det va på tiden må jag säga! Jag behöver sova ut ordentligt för att över huvud taget kunna få in nått mer i min hjärna. 0,0 i frånvaro vilket betyder att jag inte har missat en minut i skolan den här terminen, sjukt! Eller nej, inte speciellt sjukt faktiskt.. Hahaha fett rolig jag äääääääär!

Efter skolan var jag med tjejerna här, vi hade fett mys, och krig ihihihi som vanligt (: Vi hade lite baktävling och sånt där.. Kommer sakna dem de här dagarna på dagarna som alla andra dagarna (HAAHAAHA)

i fly like paper planes


Oh yes det snöar flickor och pojkar! Najsnajsnajs! Dock inte lika najs att brandlarmet gick och vi var tvungna att springa ut när vi hade det som mysigast med pepparkakor & julmust, ne. Men det är ju väldans härligt att vi får lov imorgon, wohoo!

the crowd begins to wonder


Chacha bloggen.
Hjälpte mormor inne i city idag när hon skulle hem, så vi åkte taxi in dit. Sen gick jag runt lite där själv och köpte julklappar. Va dock lite läskigt efter bomben och allt.. Men ja, sen drog jag mot tuben och åkte till vällingby och kollade vidare lite där. Fick hela 4 julklappar köpta idag :) Bara två kvar så det är najs. Köper de sista på söndag skulle jag tro..

mitt liv är ganska tråkigt.


Åh, jag är så otaggad man kan bli till allt just nu. Känner mig bara så himla trött och hängig.. Va nära på att somna på en av de 3 lektionerna vi såg film på idag. Hahaha, 3 av 5 lektioner va det film som visades, hehe. Men ja, som sagt.. Jag är väldigt trött. Ska träna senare ikväll så får försöka tagga till till den. Och så kom jag på att jag har missat att äta från min chokladkalender typ 4 gånger, tjohej! Här ska det tjockas sen :D

pepparkakor!


Pepparkaksbaket med mormor fick vi ta idag istället. De blev huuur goda som helst! Finns inget godare än hemmagjorda pepparkakor! :)
Hade en väldigt lugn dag i skolan för övrigt. Vi såg på luciatåg, åt risgrynsgröt och tittade på film :) Ska äta snart innan jag drar iväg till ridningen, min näst sista gång! Känns lite sorgligt faktiskt, jag kommer inte träffa mina fina vänner längre :( Men vi får försöka hålla kontakten. Och vafan! En gång till är det ju kvar :D

3:e advent


prick på ögat, hehehehehe.

Men tja! Idag har man haft fullt upp..
Jag fick gå upp väldigt tidigt idag, typ halv 10, hehe. Åkte till Barkarby och delade ut reklam lappar med några från laget i 4 timmar, inte alls kallt.. Nejnej.. Åt en lunch på donken och snodde pommes från alla för jag va så fattig :( Sen åkte jag och familjen och hämtade mormor på centralen och sen dess har jag mest tagit det lugnt, pluggat lite och ätit. Ville att ni skulle få lite uppdatering iallafall (:

NYTT!


klicka f5 om den inte kommit upp än eller ser konstig ut :)

You don't know what the future holds.


Julmarkand i centrum idag, mysigt. Fick 2 julklappar köpta faktiskt, inte dåligt :) Det luktar gudomligt här i huset nu, mamma gör crème brûlée som vi ska äta till efterätt ikväll. Malin & Emma kommer på middag!

Tycker ni inte att bilderna ovan är typ de finaste jag har tagit? ;o

himlen ler


Hade en såndär bra dag idag. En såndär dag då man känner sig allmänt snygg. Sen är det ju fredag också, så det kan ju bero på det. Och på att jag är nykär i Linnros igen (: ihihihi

Har lite grejer jag ska fixa vet ni, som har med bloggen att göra. 'still rollin'

style by tyra


lite suddiga bilder.. men grymt snygga grejer! Julklapp maybeeee? (a)

there's a spark in you


Torsdag. En dag till helg. ÅH, vill bara att den här veckan ska vara över. Och nästa också.. Vill inte ha skola mer nu. Håller på att plugga till svenskaprovet imorgon, det går inte så bra dock. Kan inte koncentrera mig alls. Ser verkligen inte fram emot 8:an.. Nej fyfan.
.
Meeeen, kanske ska ta och va lite gladare. Det är ju inte lång tid kvar till jullovet faktiskt, och jag älskar att köpa julklappar! På lördag ska jag på julmarknad och på söndag blir det julbak med mormor, mys!

Let it shine!


Hehohihahuhö..
Jag slutade 5 över 10 idag, hihihih, busigt (: Slapp alltså de två sista lektionerna, rääätt najs alltså! Har ätit pasta 3:e dagen i rad nu till lunch, men det är gött. Ska snart ta tag i pluggandet också. Måste göra klart musiken pluuuus öva mer på franskan och lite på svenskan. Haido!

You're original, you cannot be replaced



Pluggpluggpluuuuuuuugg. Hatahatahataaaaaaaa.
Börjar få in lite saker i hjärnan nu iallafall, men att plugga på så mycket samtidigt funkar inte riktigt tror jag.. Har mycket i huvudet juste nu så jag kan inte riktigt fokusera heller. Usch, nej jag orkar inte, men jag måste. Ska iväg på träning senare ikväll, då måste jag ha fått in mer i skallen.

let's go back to the start


Måndagar suger.. Har 1 inlämning och 2 prov den här veckan, plus att jag har ett till prov och en till inlämning veckan efter, kuuuuuulT! Kan de inte sprida ut sakerna lite, är det verkligen så himla nödvändigt att pressa in allt sista 2 veckorna..? Kommer vara en riktig pluggvecka den här veckan..

Ska snart ta och laga lite mat åt mig och sen drar jag till stallet, imorgon får jag äntligen träna fotboll.. Fast ne, då vare ju fys.. wohoo! D;

2:a advent


Var har jag hållt hus idag då?
Jo, jag har varit på julmarknad i Gamla stan med Maya. Det va fett najs! Förutom att vi inte hittade nånting, hehehe vi är sämst. Men jag hittade 3 julklappar faktiskt, men två vet jag inte vem jag ska ge till, höhöh. Nästa helg blir det också julmarknad (:

Dear Santa...


I put my hands over your face.


Ida min fina kvinna!

Sådär ja, nu va man hemma från en trevlig dag med laget.
Vi körde lite frågesporter och grejer, bl.a. att man skulle sjunga, hehehhe kuuuul! Inte alls pinsamt, nejnej. Dessutom kom mitt lag sist, som vanligt.. Asså det är nånting med mig och komma sist alltså.. :( Men vi krossade på fotogrejen! :D

21 days left


Yeyhoo, fredag idaaaag!
Så skönt, har verkligen inte haft en bra vecka. Hade ont i magen idag igen, men det gick över efter ett tag. Härligt med snön nu tycker jag, bara det håller sig tills jul, orkar verkligen inte med nån slask.. En av få nackdelar med vintern ;) Hoppas på en trevlig fredags kväll för er, och mig, höhöhö. Kan dock inte va uppe så länge, ska på lagaktivit 9.30 imorgon, tjoho va tidigt.. Men kul kommer det bli (:

förr eller senare


Åh, jag har verkligen mått skit idag. Vaknade av att jag mådde illa vid 6 och gick upp och tog en alvedon, sen gick jag och la mig igen med en hink bredvid sängen. Vaknade upp vid 8 och mådde super, gick till skolan och började må dåligt igen.. Nu är jag hemma iallafall, måste ta tag i lite plugg. Har franska och svenska tills imorgon..

1 december


Wohooo! Det är första december idag, men det har ni väl inte missat antar jag.. :) Har fotat med girlsen, blev några bra tror jag. Jag stog även framför kameran vilket inte är speciellt vanligt. Är inte den som fastnar på bild precis.. Vi gjorde även varm choklad, vilket va väldigt gott, förutom att 2 personer övervispade grädden så den nästan blev smör.. Men det funkade ändåå (:

Någon mer än jag som kollade julkalendern imorse? Den verkar ju faktiskt ganska bra tycker jag, lite lagom mysig sådär ;)