castle comb, Englands finaste by!


Hello my Dear friends!
Jag älskar England! Alla är så trevliga. Just nu befinner jag mig i världens finaste lilla by som heter Castle Comb, på världens sötaste hotel, har tagit massa bilder på det, ni får se dem nar jag har tillgang till eget internet, nu sitter jag pa hotellets dator, en stor fet (smal) stationar Mac, vill ha!

Akte fran London idag som ni kanske forstar. Alskar London men hotellet va inte sa najs tyvarr... Har kopt lite billiga grejor, blev dock inte sa mycket, vi hade sa lie tid! Om ni aker till London, se till att va dar i mer an 2 dagar! ;) Jag och mamma sprang i Hyde Park igar, fast bara typ 2,5 km for jag fick skit ont i mina knan, inte bra...

Nu ska jag ga och byta om till middag, vi ses! ♥

Haha, orkade bara andra de bokstaver som England inte har i borjan, haha, sorry :)

på båten till england!


Hallo där läsare! Sitter på båten påväg till England nu, har suttit på den har båten i ca 5 timmar nu så det börjar bli rätt tröttsamt ;) En halvtimme kvar ungefär sen är jag i England. Najs att det fanns gratis internet på båten tycker jag!

Hittills har jag varit i Danmark, Tyskland och Holland på den har resan, Tyskland va skit tråkigt, vi bodde i Lübeck typ. Holland va as fint, har bestämmt att jag ska flytta dit faktiskt, haha! Nej men det var väldigt söta små kanaler överallt :) Och fina tegelhus. Riktigt mysigt! Kommer sitta i bilen i ca 1,5 timma till nu för att komma till London, ser fram imot det, nooot! Men London kommer bli najs, har hittat var Marc Jacobs butiken ligger också, så dit ska vi, har bestämmt att vi ska ut och springa i HidePark också :)

Ska försöka att blogga på hotellet i London om det finns internetuppkoppling där, annars tror jag att vi hörs när jag kommer tillbax till Sverige.. :/ Men visst har det varit bättre uppdatering än vad ni trodde? Det gillar vi! ;D

Puss på er! ♥

billigt är bra




Igår åkte vi plötsligt förbi en Nelly.com outlet, bara så där lixom! Så vi var ju bara tvunga att stanna, eller okej, jag va tvungen att stanna... ;) De hade riktigt fina och billiga saker! Denna klänning blev min för bara 139 svenska kronor. Sicket kap! :D Kommer ha den på något av bröllopen jag ska på i sommar :)


Dessutom hittade jag denna fina ring på en loppis i Fritsla för ynka 60 kr, i äkta silver!

gothia bilder








alla bilder är oredigerade och vissa är inte tagna utav mig

Helloooooooooooo bloggääään!
Just nu befinner jag mig hos mormor och morfar i Borås, kom hit igår efter titten på 95:ornas match. Vi åkte ut i 16 delen, precis som förra året, känns surt. But that's life...

Bilderna får väl tala tycker jag, kul har jag haft! :D

mot gothia


Imorgon hörrni, ja då åker jag till Gothia.
Klockan 6.45 drar vi med bussarna! Jag ska inte spela som jag redan har berättat, men jag kommer fota och heja på, haha! Det kommer bli riktigt roligt tror jag iallafall, förra året va bäst, det kan ju va svårt att slå det ;) Jag åker hem från Gothia tidigast på fredag tror jag.

Men där tar det inte slut... Mohhahah.
Jag åker först till mormor och morfar en natt sen bilar jag, mamma och pappa till England :) Vi kommer åka genom Danmark, Tyskland och Holland, från Holland tar vi båten över till Englan och London, i London ska vi va i 2 nätter och shoppa förfullt ;) Sen åker vi vidare till Cornwall? Där ska vi tillbringa en vecka med kusinerna i ett hus vi har hyrt. Ja, sen blir det hämfärd och SEN är jag hemma :D

Jag är hemma igen om typ... 4 veckor, wohoo!

Jag kommer försöka mobilblogga lite under resan, kan dock bli svårt. Men vi ses kära läsare, I'll be back! ♥

16 juli



Va på grillkväll hos Ugge igår som sagt. Väldigt roligt, god mat va det :) Fick dock ont i huvudet så jag däckade när jag kom hem vid halv 10. Idag har jag kollat på när 95:orna spelade, ska snart ut med båten, Agnes hänger på :) Ikväll blir det Cirkus Cirkör med familjen, najs!

puss ♥

bbq



Hahahah, försökte redigera lite snyggt i photoshop. Lyckat? Nej :)

Ja, idag har man varit och tränat igen, kul!
Har även klippt sönder ett par av mina jeans, försökte göra de till snygga jeansshorts men de var alldeles för tajta... Ajdå. De kanske går att använda, försöker töja ut dem lite, går inge vidare.

Ikväll blire grillparty med laget hemma hos Ugge, yey :D

you make me work



Tjabaa! Hade träning idag och igår så jag har inte haft tid att blogga så mycket, sen är inte blogglusten på topp heller. Det gick skit båda gångerna. Not good not good. Har träning imorgon också, och på lördag, sen drar jag till Gothia, wohoo! :D Ska inte spela dock, ska bara fota, hehe. Men det kommer nog bli kul ändå. Kommer inte va hemma på typ 4 veckor, åker till England direkt efter Gothia med bil. Tråkigt för er ;')

Sitter och lyssar på lite bra musik nu, ikväll ska vi till våra grannar på middag, najs! :D

hothothot



Drar in till stan med mamma.
Ska gå på Fotografiska muséet och kolla i affärer, kommer dö av värmeslag alltså!

i can't be without you, even though i want to



Vacker solnedgång va?

Ring efter båten i 22 knop med Maya.
Det beskriver väl typ min dag? Nu har jag bara varit hemma och haft det tråk som vanligt.

12 juli



Igår var jag med mamma, pappa, Hannah och Oskar och badade i Ängsjö :) Det va fett najs! När vi kom hem gick jag till dem och åt och sen kom hela deras familj till oss och tittade på matchen och åt kladdkaka och jordgubbar. Goooo Espaniol! Haha, jag blev helt galen när de gjorde mål!

Vi ska ut med båten en sväng idag, om det slutar regna... Maya hänkar ;)

bakning med mayaaaa



Wohoo! Det har bakats förfullt här idag!
Först kom Maya hit, vi bestämde oss för att baka cupcakes, så vi cyklade ner till centrum och köpte lite ingredienser. Cupcakesen blev finfina ;) Har inte smakt de än dock... Sen när Maya åkte hem bakade jag en kladdkaka, haha tjockis där! Men jag hade lovat mamma att baka det så ja, då fick man ta och göra det ;) Har köpt hallon till det också, mumma! Ska käka pizza snart, sen blir det att äta det hembakta :D

ten



Ska kanske vara med Ida idag, om hon kunde. Annars har jag inga planer förutom att jag ska baka och köpa jordgubbar. Mamma är och simmar Vansbro idag så pappa är med henne. Har inte så mycket mer att komma med faktiskt, bloggen får lida...

s-o-m-m-a-r-!







Nu är jag hemma igen från mitt landställe :)
Jag och Maya va där en natt bara, vi hade det riktigt trevligt! Vi har badat mycket och jag har fått färg, så det är najs! Det va typ 22-23 grader i vattnet :D Det här är sommar alltså!

Har inga planer för idag, vill åka och bada, haha. Har inte riktigt koll på vilka som är hemma men om nån har lust, smsa!

mot landet!





Imorgon,
åker jag somsagt till landet med Maya, vi har egen brygga så det blir nog mycket bad, dessutom är det en liten sjö så det är varmt också ;) Vi ska ut och springa imorgon kväll tillsammans, naaajs! Det ligger iallafall utanför Uppsala, för er som är intresserade, haha! :)

Ses snart igen hörrni :) Nu ska jag fortsätta titta på fotboll, (sista muniten typ?). Ha det najs! <3

hej tisdag




Petter - Längesen

Tjohej! Skit väder idag, vad ska man hitta på då tro?
Ingenting vad jag vet än. Ikväll är det träning iallafall. Imorgon åker jag till landet med Maya, vi ska va där en natt eller nåt, mys! Det va jätte länge sen jag va där, det har inte blivit av på sista tiden, men det ska bli skönt att komma bort lite :)

Har en grej jag tänkter på, vill inte längre men jag vet att det inte går att ändra på...

see you soon then




Idag har jag gått runt i min fina byxdress i stan med Maya :)
Vi tittade runt i affärer innan vi gick till Sergel biografen för att se på Dear John. Grymt bra film! Jag satt och böla typ halva filmen, den va skit sorglig, men verkligen super bra. Gå och seee deeeeeeeeen! Köpte även rabattkortet på bio, halva priset på 3 filmer till Oktober, so that's good. Skulle köpt det när jag såg Eclipse bara, dumb ass...

Nu ska jag käka jordgubbar, :D

EDIT. Grattis Toraaaa! :D ♥

movie time



bild från google.

Sitter och tittar på Definitely Maybe,
en av mina absoluta favoritfilmer, sätt på 3:an och kolla på slutet vettja!

psst! vad tycker ni om de små ändringarna på bloggen?

Vindö




Tjoho! Då va man hemma igen då.
Har ni haft det härligt de här 2 varma dagarna? Jag har badat riktigt mycket, härligt! Har dock bränt min ena (?) skinka och fejjan, min röv helt röd! Det börjar bli bättre iallafall. Ikväll ska jag ut och springa och ta ett kvällsbad, annars har jag inga planer för dagen, ska det bli fint väder imorgon så drar jag nog och badar :) Har annars lust att gå och se Dear John på bio, inne i stan då så kan man kolla i lite affärer också (; Vi får se hur det blir med deeeeet... Aja, vi ses!

mot skärgårn!



Nikon D70. Bild från förra gången vi va i skärgårn.

Idag åker jag till Skärgårn med familjen, vi åker båt dit så det är fett najs! :D
Fast det kommer ta typ 3 timmar, men man ska inte klaga, det är ju underbart väder! Jag tar med mig kameran så va berädda på måånga fina bilder när vi kommer tillbax :) C u tomorrow!

eclipse - bättre än väntat



Jag var och såg Eclipse men några vänner idag, och den va jäääävligt bra måste jag säga!
Den va spännande, romantisk, ännu mer spännande och mycket roligare än de andra, verkligen skit bra! Alla måste se den, ALLA!

♥♥♥♥ 4/5 hjärtan får den av mej, helt klart värd att se! Fast jag tycker Bella ska välja Jacob, hahaha ;D

....

Joggingen gick fett bra, känner mig duktig (y)

no comments




*tummenupp*

Idag har jag inget planerat på dagen, det är inte så soligt heller så jag har inte nån lust att åka och bada. Blir nog mest att va hemma och ta det lugnt tror jag :) Vi hörs när jag har något vettigt att säga ♥