självporträtt




Foto, Modell & Redigering: Jag

Tjohoo!
Dagen har tillbringats hemma hos Amanda med Agnes och Ida, sen kom Klara också :) Väldigt rolig dag tycker jag, mycket kortspel ;) Vid 5 tiden åkte vi och tog ett kvällsbad. Majsigt! Vi betämde att vi skulle ut och jogga imorn tillsammans iallafall, so that's good.

Juste, färg eller svartvit?
Jag vet inte vad jag tycker, men mitt hår ser grönt ut i färg, hah.

blommig dröm


Igår innan stranden var jag ju i vällingby med Maya,  när jag väntade på att Maya skulle prova sin bikini såg jag en otroligt fin blommig sak som hängde på "provade saker" galjarna, jag gick in och provade den och den satt helt perfekt! Hade inte tillräckligt med pengar dock (och så ville jag att mamma skulle betala xD), så jag hängde undan den...




Idag efter badet åkte jag alltså och köpte min perfekta byxdress!
Jag är totaly in love ♥

249 kr från Åhléns märke att. för er som undrar :)

härliga färger





Jag älskar lavendel, de luktar gott, är fina och är riktigt bra modeller ;)

Har varit och badat idag igen!
Jag älskar verkligen sommaren! Så härligt, och nu är vädret verkligen super också! Idag badade jag i en pool tillsammans med Agnes :)

Jag är fett glad idag! Vi ska troligtvis åka ut med båten till skärgårn i helgen! Våra kompisar har ett jätte mysigt landställe där. Det ser ju ut som det kommer vara ännu varmare än idag, enligt DN, 27-32! OMG JAG DÖR!

Jag har köpt världens finaste, underbaraste, snyggaste, sommrigaste grej idag! I'm in love ♥

good day!




Två fina och sommriga bilder jag tog för några dagar sen :)

Idag har jag varit med Maya, vi åkte och badade vilket ledde till mitt första dopp i sjön för i år! Seg eller vad?! Men det va så jävla härlig! Det varit stekande hett hela dagen också. Vi cyklade iallafall dit och hem :) Men alldra först cyklade vi till vällingby och köpte bikini, haha. Jag hade verkligen ingen som funkade så nu köpte jag en, fin, brun och enkel från H&M.

Nu är jag hemma och har kört lite styrketräning i 25 min. Duktigt Viola! :) Vi ska träna varierad träning 3 gånger i veckan nu när vi inte har så mycket fotbollsträningar längre. Jag cyklade kanske 5 8 km idag också, och simmade ;)

Har precis ätit en god middag och ska nog ta en dusch nu. Imorgon ska jag bada i pool med Agnes, och med typ 500 andra person från omrodet, smockfullt som vanligt kommer det säkert va? Men men, bada och umgås får vi ;D

konfirmander





Igår konfirmerade sig min syster. Vi var först i kyrkan och sedan kom alla hem till oss för mat och presentöppning. Väldigt roligt och trevligt var det :D Efter det gick jag, Hannah och Oskar till våra grannar och badade i deras pool, så jag hade inte riktigt tid för att blogga...

Idag kommer jag nog inte heller blogga eller sitta vid datorn så mycket, ska nog mest ligga ute i solen och schteeeka ;) Ses nån gång!

midsommarklädsel




Topp från New look Paris, jeansshorts från Bik Bok och ring från H&M.

midsommarbilder



Vi gick till en midsommarstång vid kyrkan, va itne där sålänge men det va väl fint ;)

Portugal - Brasilien! Det va ju bara ett måste.

Jag låg ute i hängmattan och njöt av det fina vädret...

... för det va ju faktiskt blå himmel! Första gången på en midsommar känns det som!

Gick runt och fotade lite naturbilder, de kommer visas i bloggen senare :)

Gooooood mat, fläskfilé med potatis och barnaisesås, mumma!

Och till efterrätt blev det goda svenska jordgubbar :)

Det va min midsommar. Va eran lika bra? :)

25 juni


24 juni - grattis Amanda!



Är fortfarande sjuk, hade ingen röst imorse så idag får jag ta det lite lugnt. Hade tänkt att rensa min garderob och klippa sönder några jeans (y) kan bli snyggt tror jag. Mormor och morfar kommer ikväll :) Och i helgen kommer typ halva släkten hit för Linnea konfirmerar sig.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN AMANDA!! :D ♥

today




Min väldigt sköna och svala klädsel dårå.
Linne från Monki, linneshorts från VeroModa, skärp från Lindex gladiatorsandaler från SheStore, dödskallering från Glitter och stor guldig ring köpt i Paris.

Dagen började med att jag gick och klippte mig hos en ny frisör som har salong typ 200 meter ifrån mig, det blev riktigt bra men det känns så kort och ovant! Åkte till vällingby med Tora och Ida sen för att köpa present till Amanda, för efter drog vi till henne och firade hennes födelsedag som är imorgon. Trevligt Trevligt :) Har dock inte mått sådär jätte bra under dagen. Ska ta det lugnt imorgon bara, vi får hoppas att det blir bättre då :)

årets sommarplåga?




Ja, vad tycker ni? Och tror ni?
Kommer det här bli årets sommarplåga? Jag tror tyvärr det. Dock inte om jag fick bestämma. Det är verkligen en låt man fastnar på iallafall, haha!

Förresten... Ser ni att det är Alexandra "Kissie" Nilsson som dansar i videon?

Dj Mangoo ft. Deadline med Fanta & Rosé vare.

skänk till den fattige?



Jag köpte den nya chiktidningen igår.
Försöker att hitta någon fin billig bikini jag kan köpa, och en blommig midjekjol... Oooch kanske en blommig klänning också. Det finns bara ett problem. Jag har inga pengar!! Helt råpank är man... Man vill inte vara pank på sommaren, det är inte kul! Gaah, någon snäll person som kan skänka till den fattige?

Okej. Over to reality. Det är skit fint väder, jag är sjuk, jag ska rida idag. Vi får se om jag kan gå på träningen, mår inte särskillt bra nu. Och jag vill uuut, ut i det fina vädret! piss.

hemma igen




Halloj!
Nu är jag hemma igen, sov ut länge idag efter att ha sett på This is it igår till halv 12. Cupen gick väl inte sådär jätte bra men vi kämpade verkligen på bra de sista matcherna, skit bra tjejer! Snart kommer Linnea och ska hämta mina Twilight fan event biljetter. Jag orkar inte gå idag, dels för att jag har ridning och så är jag sjuk. Vi ses imorgon! ♥

örebro cupen


Som jag har berättat åker jag till Örebro imorgon.
Det är då en cup jag ska spela med fotbollslaget. Vi kommer åka vid 8.00 imorgon bitti så det blir att gå upp tidigt. Första matchen vi spelar är mot något Finskt lag, kul att man får möta andra länder :) Jag har hållt på och packa nu en stund, har bara lite kvar nu. Kommer tillbaka på söndag, så vi hörs då eller på måndag!

Puss & kram ♥

dagens lilla shopping



Köpte lite nödvändiga saker som benskyddstejp och badtofflor till imorgon då jag åker på fotbollscup i Örebro. Köpte ett par shorts också, i storlek 40, heheheheheheh. De är väldigt stora kan jag säga men jag ville verkligen ha dem så... Kanske lämnar tillbax dem om jag hittar i mindre storlek, 36 kanske skulle va bra, jag vill ha dem liiite stora iallafall. Från Vero Moda iallafall, kostade 200 kr :)

hello red hand




Kavaj Paris. Linne Naf Naf Paris. Shorts BikBok. Converse.
Inga smycken :o

Nu är jag hemma från stan! Kan visa strax vad jag har köpt :) Och nej, det va inte för kallt med shorts, haha, skit varmt! Det var därimot för varmt med jacka...

Hej röda händer!

Why don't you need me?



Beyoncé - Why don't you love me?

Grym låt!

mot stan




Ska in till stan med Maya idag, åkte aldrig till vällingby igår. Det är ju fett bra väder för att gå i stan idag också, solen skiner och det är hyffsat varmt. Har tagit på mig shortsen, får se om det blir för kallt. Det jag ska köpa är iallafall ett par nya vanliga shorts, bikini, badtofflor ocg fotbollstejp typ. Sen går vi nog in på Monki, de har ju rea och jag kanske kan handla upp de sista pengarna på mitt presentkort ;)

Okej, jag måste lägga upp en as bra låt här sen, kolla in!

africano



Shakira - Waka waka


K'NAAN - Wavin' flag

BÄSTA

everything seems so blue



oskarp bild. Tagen med pappas tunga tele.

Dålig uppdatering på bloggen nu,
men det är ju sommarlov! ;D Fast det är inte därför jag har bloggat dåligt, hade ont i magen igår, och idag har jag också haft det, men efter en iprem är magontet borta! ;)

Har match ikväll mot Sollentuna United, vinna vinna! Ska snart äta lunch och sen kanske jag tar bussen till vällingby för att köpa lite saker, vi får se. Ses senare ♥

i am back readers!


Tja bloggah!
Nu är jag hemma från cupen, hur det gick behöver vi inte snacka om... Hehe. Roligt var det iallafall. Hade dock ont i magen andra dagen och mådde illa, och igår fick jag nackspärr. Känns sådär. Nästa helg är det cup i Örebro som gäller! TAGGA

Ikväll är det ridning, om jag äns kan rida. Kan inte vrida mitt huvud åt höger, haha!

aik elit cup i hallstavik


Nu har jag kommit hem från träningen och tagit en dusch. Imorgon åker jag med fotbollslaget till Hallstavik för att spela en cup med de 14 bästa lagen från Sverige. Fett kul! :D Vi kommer hem igen på söndag efter att vi har vunnit skiten ;) Nej, men vi kommer få riktigt tufft motstånd. Önska oss lycka till iallafall, det kanske kan hjälpa ;)

Nu måste jag fortsätta packa här. Ses på måndag igen pluttar! ;D ♥

en gla' kotte



Vet ni hur nöjd jag är med den här bilden?
Tycker den blev fett bra, speciellt då jag va tvungen att använda manuell fokus för att det blåste så mycket :) Me likee!

Idag är Viola en gla' kotte.
Hon har haft ganska tråkigt egentligen för hon har bara suttigt vid datorn, men hon tycker det är väldigt skönt att ha lov. Och ikväll ska hon cykla till träningen med sina sina vänner. I helgen kommer Viola vara bortrest men det berättar hon mer om sen. Hejdå från Viola! :)

skolavslutningsklädsel






Jag vet att vissa bilder är skitdåliga men jag orkar inte sätta på mig allt igen för att fota bättre bilder. Såhär såg jag ut igår på skolavslutningen iallafall:

Klänning Topshop. Jeansjacka Ginatricot. Armband (mammas) Indiska. Ringar Paris, H&M, glitter mm. Gladiatorsandaler SheStore. Nagellacket är från Depend.

onsdag 9 juni, nu har jag...









SOMMARLOV!!!
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS!
Ellerhur?! :D Har ni fått sommarlov? Om inte, när får ni? :)

Skolavslutningen var väldigt tevlig, men jag har inte riktigt fattat än att det är sommarlov... Har ingen riktig frihetskänsla på nåt sätt. Kan ju va för att jag har så mycket att göra på sommarlovet ;)

Anywaaay. Efter sermonin åkte jag och mina kompisar till Grönan och åkte lite grejer. Skit kul! Tack hörrni :) Imorgon ska jag sova länge. Vi hörs imorgon readers :)

dagen på skansen i bilder







Har inte så mycket att säga. Ska snart till välligby med mamma och sen till ridningen, bye!

6 juni, Sveriges nationaldag




Fotboll, Fotboll, Fotboll.
Det var väl en ganska bra beskrivning av min dag? Spelade först match mot BP 98 1 som är grymt bra, vilket ledde till en förlust, men vi kämpade på bra som vanligt, i hettan! För visst har det varit varmt idag? Efter matchen åkte jag hem, duschade och åt och sen kom Ida och hämtade upp mig för jag skulle kolla på våran andra match, Ersan final. Och vet ni vad? VI VANN! Yey! :D Bästa laget ♥

Imorgon ska jag till skansen med klassen, och vet ni? Jag tar med kameran! Yeah ;) Det är fett najs att vi har skolavslutning på onsdag ju! Jag längtar! Men tyvärr.... så kommer jag nog inte kunna gå barbent, hhöhöhö, mitt sår på knät gick upp igen när jag ramlade idag på matchen, haha. Det ser förjävligt ut kan jag säga.

UPDATE: Haha, juste. Det är ju Sveriges Nationaldag idag, Grattis Sverige! ;)

pastasallad


Tjena bloggen!
Som ni vet så spelade jag med 95:orna igår, och det gick faktiskt bra, iallafall i början för jag va rätt trött på slutet då jag fick spela hela matchen, men kul va det! :D Åkte till Ida efter och sov där, och imorse tittade jag på vår match mot AIK, där blev det lika, lite synd eftersom vi brukar va bättre än dem, haha. Men men. Har precis ätit en supergod lunch som mamma gjorde.


Jag ska inte göra så mycket mer idag, sitta och gnälla på mitt sår som gör ont som fan kanske... Näh. Imorgon är det match igen, naaajs! Tagga tagga!

hyperius





Jag älskar sommar!
Det är så naaaajsiiiigt vääder! Me love it! Har schteeekt mycket i solen idag, både på maltesholmsbadet med skolan och på Amandas studsmatta med Ida och Tora :) Jag är hyper! Älskar verkligen sommaren. Var med Agnes och Klara en liten stund idag också, hemma hos Amanda, trevligt att träffa dem :)

Idag är det match med 95:orna som gäller..
Nervös? Nej inte alls... höhö. Hoppas jag inte får spela så mycket så jag inte skämmer ut mig för hela deras lag. Intä braa, intäää braaaaaaa.

Fråga mig inte om rubriken... ;)

en lång dag


Hallå! Har haft fullt upp idag.
Men det har varit en rolig dag! I skolan var jag på skolpolisgala. Den var roligare än vad jag trodde den skulle va, men jag hade inte så höga förväntningar, haha. Det kom lite tråkiga kändisar och så var det några skolpoliser som uppträdde, de var däremot väldigt duktiga! :D Efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna sitta lite vid datan, hahahaha! Sen cyklade jag till Ellen för vi skulle iväg till en "kurs" som Victoria Svensson höll i. Den höll på i typ 30 min, och hon berättade lite hur hon hade gjort för att bli så bra. Efter det cyklade jag hem till Ellen, där jag fick äta god mat. Sen cyklade vi och tittade på matchen mot Bollstanäs, där vi tyvärr förlorade med 1-3.. :( Men alla va så himla duktiga! Sen var det dags att cykla hem och när jag kom hem tog jag en dusch, sköönt!

Det har varit sånt underbart väder idag! Nästan för varmt.
Imorgon ska jag till Maltesholm med skolan, sen ska jag kanske spela match med 95:orna och efter det ska jag sova hos Ida. C u ♥

sunny day



gammal mobilbild.

Hellö blöggen!
Fett najsigt väder det är idag, shteeekhett! Jag orde igentligen inte sitta här inne känner jag... Men jag måste hitta skjuts till bollkallegrejen idag. Jag är inte på bästa humöret idag, väldigt trött och lite småsur. Fråga mig inte varför.

1 juni 2010



Gick ut en sväng igårkväll med pappas 70-300 telezoom och fotade lite. Den här bliden blev inte sådär jätte bra, lite suddig och oskarp men jag tycker bakrunden blev riktigt cool!


Jag är på fotbollshumör!
Har varit det sen i söndags, och idag är det äntligen träning! :D Fett majsigt!

Vad har jag gjort idag då?
Jo, efter skolan var jag, T, I och A och letade efter tårtbottnar till en tårtparad vi har i våran skolan imorgon, Men såklart fanns inte det någonstans. Lite synd sådär, but life goes on ;) Hehe. Jag fick mina omdömmen idag också. Är väldigt nöjd men det är en sak som jag ska fråga min lärare om.

Discot igår var roligt iallafall. Väldigt roligt faktiskt. Mycket roligare än vad jag trodde det skulle va, så det är ju bra :)

Lite halvkonstigt inlägg sådär, men nu ska jag äta. Byyyeaa!