chocolatabollar


Jag har precis bakat chokladbollar.
Vi ska ha läsförmiddag imorgon i skolan, så man får ta med sig lite go'saker. Det har blivit lite av en ovana för mig det där... Jag äter det nästan varje dag. Eller okej, där ljög jag lite... Jag äter det varje dag! Jag gör verkligen det och jag ska försöka ändra på det, men jag va sugen på det för en liten stund sedan, är det nu och kommer vara det snart. Jag ÄLSKAR gottis!



viola talar ut!


Nu är jag arg.
Jäkligt arg! Varför ska det finnas idioter som snor saker hela tiden?! Kan man inte få ha nånting i fred eller? Gå och köp era egna saker??!! Är det så j-vla svårt? Fattar ni inte hur ledsen man blir? Man kan ha sparat ihop till den här ipoden/datorn/mobilen i månader, kanske år, och så kommer någon och snor den efter några dagar! Skärp er och börja tänka lite med era små hjärnor. Om ni nu har några..?

.
Nu har man fått ut det då. Toras mobil blev snodd utanför klassrummet idag. Åh, jag är j-vligt irriterad nu!

min bikini hos nelly.com



Please readers! Rösta på min bikini genom att klicka på länken ovan och sedan väljer du 5 stjärnor! Om du vill vara extra snäll kan du rösta varje dag ;)

blå himmel vid 6!


           
           
           
Har varit ute med katterna under klarblå himmel.
Visst blev första bilden fin?! Jag älskar den! Att blogg.se försämrar suger därimot... Andra bilden var inte lika bra, haha. Fick inte till nån bra på henne ;)

körsbären




Jag är inte helt nöjd med bilderna, dålig skärpa.. speciellt på översta...

Idag har jag varit med körsbären.
Vi tattade på New moon och åt gottis. Men jag har varit skit trött hela dagen så de fick gå hem rätt tidigt. Jag behöver verkligen sova ut! Jag ska inte göra så mycket mer idag än att se på Desperate Housewives, favorit programet! ;D

Jag behövde inte rida Musse igår! Fick rida Emma istället, och det gick rätt bra faktiskt. Jag var lite hård i handen bara som jag alltid är, och på Emma ska man vara mjuuuk, hehe.

Puss & kram ♥

blue brown



Perfekta bilder eller vad? Underbar bokeh! Och ja, den första är redigerad, haha! Den andra också för den delen ;)

Var och fotograferad med några kompisar idag, kom precis hem. Det var dock väldigt tråkigt väder så bilderna blev inte super, men men. Bättre lycka nästa gång ;) Snart ska jag iväg på ridning iallafall. Pappa har köpt fika som vi alltid äter efteråt. Gött! Men jag är inte alls sugen på att rida idag, känns som att jag kommer få Musse igen och jag har verkligen ingen lust att bli avkastat idag! Verkligen inte! Men Åsa har lovat att jag inte ska få honom.

heart



Usch vilken tråkig dag det här har varit. Jag har bara suttit hemma vid datorn och tittat på New moon. Nu sitter jag och tittar på Ballar av stål, klockrent program där! Haha.

Måndag imorgon, bajs... God natt ♥

sommartid



Woopsie dasie.
Var det bara jag som glömde bort sommartiden idag? Hehe, jag trodde jag gick upp vid 11 vilket är ganska sent för att vara mig, men klockan var ju 12! Herre jisus. Jag som gick och la mig vid ca 11 igår efter att ha sett på Råttatouille ;) Jag höll tillochmed på att somna vid 9 när vi satte på den! Jag va verkligen trött igår...

Idag har jag ingenting planerat. Jag vill gå och se på Remember me, vi får se hur det blir med det.

Kram kram ♥

domarkurs



Då var man hemma från domarkursen.
Den var mycket roligare än vad jag trodde. Han som höll i det va rolig också. Jag trodde det skulle vara nån sur gammal gubbe som reagerade så fort man prata lite, HAHA. Jag är rätt trött nu eftersom jag har varit där sen 9 imorse. Usch, hatar att gå upp tidigt på helger. Men jag ska belöna mig med lite B&J, jag har faktiskt inte ätit det på flera veckor!

Vad har ni gjort idag läsare? :)

ps. Ida sa att jag hade skrivit fel på headern, haha. Jag hade råkat skriva violas presonliga fotoblogg, hehe. Nu är det fixat iallafall. Om det är något annat som ser konstigt ut så kan ni testa att trycka f5, om det inte ändras så kan det vara för att vi har olika webläsare.

how's the winner?


Ja. Vem vinner Let's dance idag tro?
Jag tror faktiskt det blir Mattias som tar hem allt. Eller... Nej förresten, jag vet inte! Maha. Det är så löjligt jämt ju! Är det ingen solsidan idag? Buhu isåfall. Jag fullkomligt älskar det programet!

Imorgon har jag dommarkurs i 7 timmar. Så det blir inte så mycket blogg, inte innan 4 iallafall. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. För visst har det varit bra med uppdatering de senaste dagarna?

Gö nött pö ör ♥

moi - ny design!



En redan dålig bild som blogg.se bara gör ännu sämre.

Vad tycker ni om den nya designen? :D
Och kom igen, jag vet att ni kan kommentera! ;)

Torish borish



 ♥

Har varit i vällingby med tjejorna idag. Jag och Amanda dit vi ska praoa, så att de kunde skriva på papprerna. Efter det gick vi och fikade, sedan gick jag och Tora runt och tittade i affärer en liten stund, och sedan åkte vi hem. Ni sitter jag här och bloggar. Ikväll blir det Let's Dance finalen för min del :) Heja Claudia! Någon annan som ska titta? ;)

Rösta på mig som veckans blogg hos min vän Denise! Tack på förhand kära läsare :)

våffeldagen




Hemkommen från fotografering och har precis ätit 2 feta våfflor med grädde och hallonmarmelad. Man orkar verkligen inte mer! Så jäkla mättande, men gott ;D

Sitter och chattar med Feben. Vi ska fota på måndag. Fett kul! :)
Det här blir sista inlägget för idag. God night fellas ♥

dagens




Skit dåliga bilder! Jag får aldrig till nån skärpa på mig själv när det bara är jag, kameran och stativet som hjälps åt... ;)

Cardigan - Zara. Topp - Teneriffa. Jeans - Topshop. Halsband - MQ. Armband - Punkshopen. Converse.

that was a long long time ago



Såma Salih

Sådär ja.
Nu har man varit hemma ett tag och fixat med den nya desingnen som kommer upp nån gång de närmaste dagarna. Jag är inte helt klar med den än ;) Jag ska iallafall strax gå ut och fota "dagens klädsel". Ska på lagfotografering vid 7 tiden och innan det ska jag också hinna gå och köpa grädde, för idag är det ju faktiskt voffeldagen, och då blir det självklart vofflor till middag :)

Hörs om en stund

Andreas Wijk






Bästa, finaste, snyggaste, vackraste rösten i hela världen! ♥

Såma and Jenny




Fotograf; Jag [varaviola.blogg.se] Modeller; Såma Salih och Jenny B. Valdivia

Sovaaaaaa!
En jätte slapp dag i skolan gör att man blir trött och sömnig. Vi har läst och fikat i 2 timmar efter lunch. Jag som trodde vi skulle ha muntligt engelska förhör idag, haha. Jag hade faktiskt lust att ha det idag, kände mig redo ;)

Jag började på fjärde boken i Twilight serien idag, Så länge vi båda andas, över 500 sidor lång. Är det bara jag som inte orkar läsa så långa böcker? Men de är så bra så man Måste läsa dem. Jag längtar så in i bänken mycket tills Eclipse kommer på bio i juni. Fast jag tycker trailern va riktigt mesig...

Ingen träning idag vilket betyder slapp. Sitta framför tv och dator hela kvällen, hahaha. Väldigt bra Viola, väldigt.

sötnos


klumpiduns


Japp, idag har man varit med töntarn på bilden under då ;)
Lika kul som alltid. Vi tog en massa foton eftersom Amanda också har köpt en systemis, Canon EOS 450D.

Idag i skolan var man lika klumpig som alltid. Vi skulle springa en hinderbana och hålla händerna bakom ryggen och så snubblar jag och sträcker armen. Har skit ont nu, speciellt när jag lyfter upp den... Skit skit skit. Jag fick iallafall bra på matteprovet (y)

Igår hade jag världens sämsta dag. Först så blev ju min jacka snodd som ni vet, när jag kom hem fick jag ont i huvudet och när jag kom till ridningen så fick jag rida Musse igen. Ni vet han som har kanstat av mig 2 gånger på rak? Ja, precis. Jag satt på helspänn hela lektionen vilket inte gjorde saken bättre..!

Idag ska jag baka... :)
Igen. Haha. Imorgon har vi nämligen läseftermiddag i skolan så man får ta med sig fika. Vet inte riktigt vad jag ska baka bara... Kladdkaka (har vi i kylkåpet, kvar från förra gången men den blev misslyckad, inte så kladdig) eller chokladbollar? Hmm, det får jag ta och klura på.

@ Amandas


Tja tja bloggen!
Nu sitter jag här hos Amanda, med Ida & Tora. Vi har fotat en del, men nu har min kamera slut på batteri så de fotar lite utan mig. Tur som jag har så hade jag med mig laddaren så jag kan köra igång snart igen :)

Puss ♥

photoshoot x2



Fotograf; Jag [varaviola.blogg.se] Modell; Såma Salih. Ass; Jenny B. Valdivia (som ni ser på bilden som jag tävlar med i inlägget under)

Hej bloggen! :)
Som jag sa igår var det en väldigt slapp dag i skolan idag. Min jacka bev dock stulen på lunchen. Typiskt! Första gången man använder skinnjackan det här året... Jag fattar inte äns att nån vill ha den... Det är en H&M skinnjacka som kostar typ 500 kr liksom. Aja, jävla idioter som har snott den iallafall... Blä på dem!

Efter skolan hände det roligare saker. Jag gick hem, utan jacka för att hämta min kamera, sedan mötte jag Såma & Jenny vid en park och fotade de i typ 1 tim. Det blev riktigt bra bilder.

Nu ska jag snart iväg på ridning. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, okej? :)

vinn en reflexskärm!




Med den här bilden på Jenny är jag med och tävlar i EMMAS BLOGG. Temat är känslor och känslan på den här bilden är då chockad ;) Priset i tävlingen är en silver/guld reflexskärm från tvspelsweb. Vill du vara med och tävla? Klicka här.

cup of love





Efter ett vamt bubbelbad och en kopp varmchoklad har man återhämtat sig från kylan.
Fy f-n va kallt det var att spela idag alltså. Mina fötter frös till is, jag kunde inte äns skuta typ 2 meter! Planen hade ju 10 cm djupa vattenpölar lixom. Great!

Nu tänker jag sitta här inne resten av kvällen. Kanske går och köper Ben&Jerrys, så jag kan trösta mig själv lite. Usch, hatat det här jävla skit vädret...

nitarmband



Det här är vad jag köpte igår då. Ett nitarmband från punkshopen för ca 30 kr. Billigt och bra. Jag köpte också försvarets hudbalsam, men det är inte så intressant på bild ;)

fotbollsmatch och snöskit




Färg eller svartvitt? Jag gillar nog den i färg mer :)

Det snöar!
Bajs. Det ska inte snöa i mars! Snön hade ju precis börjat smälta...

Över till något roligare.
Idag ska jag spela min första match utomhus för året... Öhm, bästa vädret för det. Eller inte. Men jag tror vi spelar ändå.

Igår var ju jag i stan med tönten Maya.
Vi gick runt på drottninggatan mest, sen tog vi en sväng till PK och bibloteksgatan också. Jag hittade bara 2 saker. Visar sen (:

telephone




bästa låten just nu. Och fett cool musikvideo!

--

Vad jag köpte i stan för ni se imorgon. Nu ska jag lyssna klart på låten och sedan gå och lägga mig. Natti ♥

the city



Idag ska man till stan med Maya.
Roligt roligt. Jag ska leta efter en cardigan, smycken och enkla toppar. Efter stan ska jag och resten av familjen hem till farmor och fira hennes födelsedag :)

Tyckte ni att det var rätt person som gick till final igår i Let's Dance? Det tycker jag, rättvisast så. Fast Willy verkar va en sån härlig person tycker jag!

Roligt och väääldigt långt inlägg, i know. Men jag vet inte vad jag ska skriva mer...

kramis ♥

shopaholic



nagellack från Makeup store, 130 kr (!)



halsband från MQ, 149 kr.

Det blev ganska dyra saker köpta idag... 130 kr för ett nagellack var lite att ta i tycker jag, men det är ju många som säger att just det här är så bra så jag ska väl ta och testa det då. Ett sånt här halsband har jag letat efter länge också, glad att jag äntligen hittade det. Det är silvrigt, vilket kanske inte syns helt på bilderna :)

Hemma från vällingby då.
Det blev fika på massagotti och lite kik i affärer. Hittade inte så mycket kläder, men imorgon ska jag till stan så då ska det shoppas ordentligt ;D

Fredag är det ju också!
Najsigt :D Vad ska ni göra för mysigt ikväll då? Let's dance och solsidan för min del, och kanske lite Ben&Jerrys om jag orkar det.

Kram ♥

minnen...







2009 var ett bra år ♥

Idas blixtrande ögon





Nikon D3000.
Älskar bilderna, Idas ögon blixtrar så fint tack vare reflexskärmen, fast Ida har ju väldigt fin ögon också :) Snart ska jag ta och köpa mig en riktig reflexskärm, så det blir ännu bättre resultat.

Hemma från skolan nu dåra...
Franskan gick strålande, det gjorde därimot inte matten, fick hjärnsläpp på nåra divisionstal, blä. Hoppas det blev rätt tillslut iallafall. Sista lektionen hade vi NO, den var lite... Flummig? Jag har så sjuka personer i min klass alltså.. Haha.

Ikväll är det träning och imorgon ska jag till och shoppa + fika med Ida & Tora. Amanda, den skiten är i New York, hon åkte i lördags/söndags och kommer hem på lördag, saknar henne ♥

kladdkaka




Nu har jag precis ätit upp denna goo kladdkaka.
Jag hade dock inne den lite för länge men den blev faktiskt gladdig ändå :)

Recept:
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 ½ dl vetemjöl (ta 1 ½ till 2 istället)
4 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
½ krm salt

Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter.
Smält smöret på låg värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en annan bunke och häll sedan ner blandningen i äggsmeten. Rör försiktigt sönder eventuella klumpar. Häll smeten i formen och grädda i 10-20 (jag skulle ta 15 min) i 200 grader. Klrat !

Nu tittar jag på Grey's Anatomy, ska gå och lägga mig efter det så jag säger godnatt till er nu. Natti natti ♥

studying




Jag sitter och pluggar samtidigt som jag lyssnar på bra musik, det blir så mycket roligare då. Jag har franska läxförhör imorgon men det är färdigpluggat, sedan har jag matteprov också, det har jag därimot inte pluggat till alls än, dag att göra det!

Vet ni vad jag ska göra efter jag har pluggat då?
Baka kladdkaka, wii! Gott. Kan slänga in reseptet sen också :)

min (egengjorda) reflexskärm...



Ja... Såhär ser den ut då ;)
Oval fick den bli för vi klippte (skar) lite fel i början, men den funkar utmärkt :) Det ända du behöver är silverfolie (eller guld om det finns?) som du knögglar ihop och sedan försiktigt slätar ut igen, men det ska fortfarande vara knöggligt som på bilden, en kartongbit som du ska tejpa/klistra fast foliet på och sax/såg/kniv för att skära ut formen på kartongen. Och vips så var det klart :) För oss tog det ca 10 min bara. Och ja, jag vet att den inte är speciellt snygg, hehe.

Man kan använda reflexskärmen till andra saker också, som t.ex. bakrund när du tar olika sorters bilder så det blir härlig bokeh. Ex:



Najs va? :D

vinn en reflexskärm hos emmasfoto.com



Jag är med och tävlar om en reflexskärm silver och vit 80cm, hos emmasfoto.com. För att vara med och tävla klicka då här och läs instruktionerna.

dagens



fotograf; Tora/Ida, blogg.se försämrar bilden!
Tröja, Lager 157 | Jeans, Teneriffa | Halsband, Gina tricot | Converse

photoshoot




Band of horses - The funeral. Helt klart världens bästa låt ♥

Hello bloggen!
Idag har man varit med Ida och Tora och tagit en massa bilder, vi hade en liten photoshoot som jag vill kalla det. Ovan ser ni två bilder därifrån, fler bilder kommer men det blev lite "solfläckar" på vissa bilder... Synd, för annars blev de skit bra! Vet ni vad vi gjorde mer? En egen reflexskärm! Och den funkade faktiskt super :) Skit nöjd, den ska jag spara.

Ikväll är det mitt drogprogram Desperate Housewifse, yeay! Till middag blir det pizza, mumma, jag är redan hungrig ;)

Svenska Hollywoodfruar



Hemma från träningen.
Den gick ganska bra faktiskt, kände mig pigg, även fast jag har varit jätte trött tidigare. Hmm...? Trötthetskick? Haha, det där ordet kom jag på nu xD Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar, yeey! ;D Imorgon ska jag fota några kompisar, wiii! Mina första porträtt med lilla... Ja..? Fortsätt hjälpa mig med vad han ska heta ;) Nått, töntigt namn, eller gubbigt. Och för er som undrar varför min kamera ska ha ett namn... Ja, jag vet inte. Kul kanske ;)

Natti ♥

Nikon D3000 ♥





Sådärja. Lite blandade bilder som är tagna med min kära Nikon D3000, tagna för en liten stund sedan. Sista bilden ni ser är på min kameraväska som jag glömde visa igår. Bilden blev lite suddig men det kan jag bara skylla mig själv för ;)

Idag har jag varit i skolan som ni kanske förstår, vi åkte pulka innan lunch, haha. Hjälmtvång, hallå?! Vi går i Sexan tänkte jag men det behövdes kan jag säga... Folk flög hit och dit och landa på ryggen. Hahaha, det gick vilt till ;)

Nu sitter jag och dricker mitt mellanmål, en yoggi yalla. Gött! Jag ska iväg på träning om ca 45 min så jag måste börja göra mig iordning snart. Är hemma igen vid 7 tiden så då hörs vi troligtvis igen. :)

Juste, är det någon som har ett förslag på namn på min lille Nikon? :)

*happyface*


Vet ni vad jag har gjort idag? :D
Jag har köpt min älskade Nikon D3000! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jag är SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR glad! Köpet gjordes på Media Markt, bästa stället! Han som hjälpte oss var hur trevlig som helst också :) På köpet fick jag ta ut 50 bilder på fotopapper framtill maj, fett najs, ska göra det såfort jag får till någon bild jag verkligen gillar ;D




Det här var det jag köpte då. Kameran Nikon D3000, 18-55 VR objektiv, kitobjektivet alltså, och ett UV-filter, + 2GB minne och en kameraväska, glömde fota väskan, hehe. Som ni kanske förstår är bilderna inte tagna med min kamera, de är tagna med pappas som jag alltid har fotat med innan :)

JAG ÄR SÅ NÖJD !

--

Vad har jag mer gjort idag då?
Jo, jag, mamma och pappa har vart ute och gått. Väldigt trevligt i det här härliga vädret, jag fotade även lite då (detta var innan kameraköpet). Jag fick inte till så bra bilder kännde jag, men men, bättre lycka nästa gång, med MIN nya kamera :D

Björn Gustafsson?


Har precis sett klart på Melodifestivalfinalen. Jag tycker helt klart att det var rätt person som vann. Hon eller Salem skulle vinna ;) Var det bara jag som såg Björn Gustafsson under Salems numer? Han som spela piano! Eller har jag helt fel...?

Aja, GRATTIS ANNA!!!

Bild från google.

vår/sommar -10




1. Blus, 149:-
2. Klänning, 199:-
3. Legging, 79.50:-
4. Cardigan, 199:-
5. Jeansshorts, 249:-
6. Väska, 799:- (äkta mocka)
7. Sjal, 59.50:-

Snyggelisnyggiga saker från H&M. Någonting av detta ska jag köpa till våren. Det lutar mest åt shortsen :)

----

Jag hade träning på morgonen idag, det känndes att jag inte har tränat på ett tag, min kondis var inte den bästa... Jag borde springa oftare, när det bli lite varmare kanske ;)

Black beautie




Bilder tagna i Edsbyn med Nikon D70s.
Inte världens bästa bilder men jag gillar dem, de är speciella :)

Jag tänkte ta och berätta lite om vad jag har gjort idag.
Skolan först såklart, en rolig dag, slutade 1 och hade en riktigt rolig engelskletion. Efter skolan hängde Amanda, Ida och Tora med hem hit och vi satte igång att baka en gooood kladdkaka. Sedan körde vi tecken och gjorde lite andra saker ;) Skita kul hade vi det ;D

Nu har jag ätit en god middag, risotto och fläskfilé, gött. Sitter och tittar på Let's Dance och efter det ska jag se på Solsidan, det programet är ju absolut bäst! Någon som håller med? :)

Eclipse




It's here!! Wohooooo!
Bara jag som längtar till filmen kommer ut på bio, jag ska se den på premiären i juni, helt klart! Jag håller ju på att läsa den här boken nu också, har mindre än hälften kvar nu :D

The new design is up!


Wohooooo!
That's the surprise! Gillar ni den? I do. Den är vårig och färgglad ;D Säg till om någonting sitter fel eller ser konstigt ut :)

grattis bloggen! :D




Grattis grattis grattis!
Ja, nu har man haft den här bloggen i 1 år då, och jag måste säga att jag har tröttnat på namnet. Det är ju trots allt en fotoblogg nu ;) Men det ska bytas, nån gång ;D Den här väldigt speciella dagen ska firas med tårtkalas, haha! Skojade bara, men det ska firas med en liten överaskning, den kommer upp idag, om jag hinner :)

För snart ska jag nämligen iväg på middag inne i stan med min familj, vi firar min och Linneas födelsedag tillsammans, lite sent för mig men any way... Efter det ska vi på en teater :)

Puss & kram och ha en underbar dag fina läsare ♥♥♥♥♥

vårelivår


Tänkte tipsa om en bra låt, väldigt härlig och... Vårig! Allt är vårigt för mig just nu, det kan bero på att jag längtar så in i bänken mycket till våren! Oohh, vad jag läntar!



Känner ni igen den?
Det kan vara för att den är med i The Hills, ett av mina favvoprogram, eller det var. Nu när bästa Lauren har slutat är det inte lika kul längre, och den där bitchen har kommit in, blä, gillar verkligen inte henne.

Är det någon mer än jag som följde/följer The Hills slaviskt?

fairplay cup




Mitt bildföråd är nästan slut. Buhuu, men jag orkar mig inte ut och fota... Slö som man är.

Idag har jag spelat fotbolls i skolan, en cup som heter fairplay cup. Det var skit roligt, och vann gjorde vi också :D Men u är man ännu mer slö än vad man redan var... Puh, jag vill sova.

Min syter som har fyllt 15 år idag har en liten "fest" här för hennes kompisar, så jag är bänkad framför datorn jag. Och det gör mig inte piggare...

Nej!
Gud vad jag tjatar om att jag är trött, ta tummen ur röven och sov då Viola! Men jag orkar inte det heller...

ryggont



Gilalr ljuset i den här bilden (y)

Tjeeena bloggen :D
Idag har jag varit med Tora och Amanda, vi har jobbat på vårat musikarbete som ska vara klart på fredag, det ska hålla på i en halvtimme, fatta en halvtimme! Bara för att vi är 4 stycken! Hallå? Man hittar inte mer fakta för att man är fler?! Vi ska protestera haha. Eller så spelar vi typ bara låtar (som vi inte fick göra, max 3 låtar typ?), mohahahah!

Iallafall ;p Igår på ridningen ramlade jag av på Musse igen. Great. Men den här gången var det värre, jag ramlade rakt på ryggen så jag har skit ont där, och i nacken, hehe... Och vi som ska spela fotbollscup i skolan imorgon, jävla skit!

Okej, förlsåt för ett väldigt aggresivt inlägg, haha. Men jag är väldigt irriterad idag, även fast jag har haft väldigt roligt också. Ikväll är det iallafall DH, jag kanske kan slappna av lite när jag ser på det ;)

Kram kram ♥

snowy day...



... Men idag är det inte en snöig dag.
Idag är det en slask dag. Blääää! Men det är så det ska vara i mars, plusgrader och snön ska börja smälta bort så det blir pölar på gatorna i stället. Jag ser hur det droppar här utanför fönstret.

Första dagen i skolan efter lovat idag då.
Känns sådär kan jag säga... Men det är ju påsklov om bara 3 veckor!! Det är ju inte alls långt kvar. Snacka om att längta, frihet här kommer jag (typ)!

Ikväll är det ridning, sen ska jag hem och se på Svenska Hollywoodfruar, bästa programet ever! Bara jag som tycker det? Alla är så sköna, speciellt Maria Montazami, haha, hennes reklam för Burger King, hahah! Jag känner mig naaken, expoosed, räädd. Hahah! ;D Nu har det kommit nya Hollywoodfruar till programer också. 

Puss & kram ♥

fix


Nu var man färdig duschad.
Tog i hårinpakning, smörjde in mig med body butter och målade naglarna svarta. Skötte om mig själv helt enkelt, skönt :) Nu sitter jag och tittar på reprisen på Cougar town. Jag tror DH kommer efter, så då har jag ett till program att titta på. Men då är det ju Gossip Girl också... Aja, jag kan ju sappa lite ;)

Förövrigt så har jag försökt gå ut med kissarna idag. Hehe, de var väääldigt fega, ställde sig och jamade vid dörren efter nån minut ;p Ska snart käka middag, puss ♥

söndag 7 mars




Söndag idag,
och idag ska man inte göra någonting. Jag har lust att åka och shoppa igen för jag hittar ju aldrig det jag vill ha. Och så vill jag köpa min kamera, jag vet inte varför jag aldrig gör det... Men snart så, snart är den min :)

Idag är det sesongspremiär för Gossip Girl, kl 19.00 för er som undrar. Wihoo! Den här veckan har ju alla bra program börjat, Desperate Housewifse, Grey's (?), Cougar Town och många många fler. Men jag har inte hunnit se på något av dem. Hmpf...

Pusselipuss ♥

göttis




Gott gott goooott!
Mmm. De här blev riktigt goa. Pyntade till de lite extra också :) Inspiration från Emmas blogg.

Är det bara jag som sitter och tittar på World trade center nu?
Om du inte gör det, börja titta! Det är verkligen skit bra! Men rätt läskigt också vid vissa tillfällen, eller ja... Hemskt iallafall.

God natt på er ♥

nytt nytt nytt



Vad kan vi hitta i den här påsen då? Hhm...





Denna söta topp från frk, Åhléns City.
I like it. Den kommer va skit fin till gladiatorsandaler, jeansshort och bruna ben. Aaaahhhhhh, längtar!

godmorgon lördag




Godmorgon, eller ja...
Jag steg upp för 2 timmar sen ungefär. Sedan dess har jag hunnit med att äta frukost, duscha och läsa lite bloggar. Snart ska jag äta lunch och efter det ska jag in till stan med mamma. Jag måste köpa en present till min syster som fyller år på onsdag, ska kolla på lite saker till mig själv också ;p

Kramisar ♥

home




Hello buddies!
Nu var man hemma igen från en härlig skidresa i Edsbyn. Bilderna är även därifrån som ni kanske förstår. Det var så härligt ljus där en kväll :) Men men, skidor var det ja... I onsdags åkte vi till Järvsö och åkte lite, det var fler och bättre backar där, riktigt bra. Och igår var vi på kvällsåkning, mysigt.

Idag är det ju faktiskt fredag så det betyder ju att veckan är slut snart, så har ni haft en bra vecka? Jag vill inte att den här veckan ska ta slut! Jag vill inte börja skolan igen, usch!

Ha en bra fredagskväll! ♥