skinnpaj





Min nya skinnpaj från Hollies i Stockholm quality outlet. Den är väldigt lik min förra från H&M fast den här är i äkta skinn. Min mamma är bra snäll hon :) Älskar de fina detaljerna den har!

erase me



Tjabalaba! Herrejisus va det va skönt med sovmorgon idag!
Har varit rätt trött och hångig sen i måndags så det behövdes.. Annars så har skoldagen sugit, blev verkligen nertryckt av en grej så jag har vart rätt nere efter det. En bra sak är att min Tora är tillbaka i Sverige!! :D

Match ikväll mot Sollentuna United, kul!

Igår köpte jag en ny skinnjacka! Älskar den!





en riktig tant cykel med stor sadel för stor rumpa :D

större än jag nånsin trott





Familjen - Det snurrar i min skalle

Men tja!
Idag har man varit i skolan som vanligt då. Tidig dag, så det va skönt :) Det har blivit så svinigt kallt nu, verkligen höst väder, så idag ska jag och pappa till Barkarby för att kolla efter skinnjacka till mig. Min blev ju snodd förra året som ni kanske vet.. Inte roligt, alltså... "Ta vara på era saker, snart är de borta" är mitt nya motto, hahahah! Nej, gu va tråkig jag är men så blir jag när jag är trött ;)

By the waaaay så köpte jag en ny cykel igår. Fett glad jag ääär :D Den är fett snygg! Ska flyga iväg och fota den nu, swiiiiiishh!

Nej, nu skriker de där polackerna som jobbar hos grannarna igen. De gjorde de tidigt på morgonen heeela sommarlovet, bara lite allmän fakta sådär..

som att allting redan vart bestämt



Är bajstrött.
Så trött att jag knappt orkar träna, fast att jag hade värsta fotbollslusten igår! Sjukt. Aja, kommer gå på träningen iallafall :)

Kram ♥

me



Idag hade vi skolfoto i skolan.
Hade helt glömt bort det igår så jag fick gå upp extra tidigt för att tvätta håret idag. Annars tycker inte jag att det är så viktigt med skolfoto, är inte en sån som stressar upp sig och tar på sig finkläder, haha. Fast man tar ju inte på sig det fulaste man har lixom ;) Det dåliga är att jag aldrig blir bra på bild... Förutom på den över som jag älskar! Fotografen är Amanda :) Lite synd att den blev så ljus bara..

Är klar med Ellens design. Checka den hääääär!

bröllop i västerås



                                                Fotograf: Jag | Model: Amanda, amandafoton.blogg.se 

Hello!
Igår var jag på ett riktigt roligt bröllop hela dagen! Har inte varit på ett stort bröllop sen jag va typ 4, så det va väldigt kul :) Tror jag fick några riktigt bra bilder iallafall, får fråga om jag får lägga upp de här :)

Efter bröllopet, vid ungefär halv ett, åkte vi hem till pappas kusin och sov där, eftersom bröllopet var i Västerås. Jag hade en riktigt rlig dag!

Idag har jag och mamma vart i Bromma Blocks för att kolla in det.
Helt ärligt tyckte jag det sög...

Tycker ni om bilden? I do!

tajörd



Men tja bloggen! Lite uppdatering så här på kvällskvisten.
Har inte haft så mycket tid för bloggen idag heller... Efter skolan gick jag hem, lämnade grejer och sedan också jag och pappa till stan och mötte upp mamma och Linnea för att se på bio, vi kom dock försent för tågtrafiken va seg. Vi såg på nån skit konstig fransk film som va väldigt pinsam att se på med sina föräldrar.. ja precis, tror ni fattar vad jag menar ;)

Sen drog vi till restaurangen Greken på hörnet och kökade grekiskt (ganska logiskt va?), väldigt gott! Jag älskar dessutom att va i stan, speciellt på kvällen, det är så mysigt. Jag älskar Stockholm. Fast det är rätt läskigt när det kommer fyllon på tåget, heeeeh..

Ni märker säkert att jag är trött? Ska gå och lägga mig snart så puss och godnatt! ♥

fuck you



Grymmaste låten, jag äääälskar!

stressstressstress



Hallo! Är rätt stressad nu så det får bli ett snabbt inlägg..
Dagen har gått väldigt fort, hade håltimme när jag skulle haft franska så då hängde jag lite med Louise och Siri, trevlans! Har väldigt mycket läxor att göra nu, ska läsa klart en bok och sen svara på frågor om den, och om en halvtimme ska jag börja byta om till träningen.. Ni förstår att jag är stressad?! Och så bombar alla mig på msn, hahaha. Inte bra.

Puss ♥

autumn


´
Kavaj - Paris, t-shirt - H&M, jeans - Top shop, halsduk - H&M, ringar - Paris, Marc Jacobs, JC och H&M, converse.
hahhaha, big ass.

hej cool chey!





okej.. det tog imot lite att lägga ut den första..

B-ä-s-t-a dagen!
De har tjejerna är helt galna, vi hade sjukt kul! Har många fina bilder på dem nu också :) Tora, den lilla bajskorven är åkte till New York idag, hon borde va framme nu. LYX! Om hon inte har köpt nånting till mej, då.. då.. DÅÅÅÅÅÅÅ ska hon få, heeeeh.

Nu blir det strax idol, kommer blogga mer idag, bra vaaa? :D

21 september - ingen vanlig dag!



Ska snart åka och titta och kolla på herrarnas match med laget, så lite snabb uppdatering bara :)
Slutade skolan vid 3, gick hem och satte mig vid datorn för att göra läxan via msn med Amanda, haha, det gick väl sådär... Sen var det dags för bakning igen, mamma fyller nämligen år idag så det va min present till henne. Grattis mamma! ♥ Bakade cupcakes men de blev tyvärr lite misslyckade.. Hoppas de är goda iallafall, haha.

Vet ni?!
JAG HAR PRECIS BOKAT BILJETTER TILL OKSAR LINNROS!!!
Jag är såhäääär glad!!!

baking time!





Sådärja!
Nu har man bakat färdigt till stallet då :) Kunde självklart inte klara mig utan ett glas mjölk, jag älskar mjölk! Kan ni gissa vad det blev? Ledtråd? Riktigt gott!

2 timmar i skolan idag, riktigt skönt! :)

halv studiedag



Idag har man halv studiedag så jag börjar halv 1, feeeet najs! Har läst lite nu och ska strax gå ner och äta lunch. Ikväll ska jag ta med fika till stallet så när jag kommer hem från skolan blir det bakning. Och bara lite allmän fakta sådär så har jag varit rätt insatt i valet nu i slutet... Heheeeh.

Jag glömde berätta att Maya kom till mig igen efter vi hade vart i stan i lördags. Det va så tråkigt att va ensam hemma så jag messade henne. Vi kollade på The Last song och släppte några tårar. Varför tittar jag bara på hemska filmer? :o

Nej nu ska jag äta, pussen!

music is a better way to express your feelings




Försov mig till halv 11, så det blev en dunderfrukost med fattiga riddare. Vid halv ett åkte vi mot djurshom och spelade match, den vann vi med 2-1, Sofie gjorde 2 grymt snygga mål :D Jag är nöjd med min insatts också, that's good!

Nu är jag hungrig! HUNGRIIIIIIIG. MAAAAAT!

Är väldigt nöjd med bilderna :) Så nu vill jag ha lite konstruktiv kritik!

ying & yang



Åkte till stan med Maya för att leta efter halsduk och skinnjacka
.
Hittade inte nån av det men jag blev endå pank... eah. Vita t-shirten behövde jag, och det va 2 för 99 så jag köpte en svart också, heheee. Halsbandet, aa det va fint :)

Crap bild fick ni också, sorryyy.

ditt ess i ärmen va en flopp




Topp MQ jeans gina jacka GAP ringar H&M JC Marc Jacobs second hand skor Converse

En såndär insperationslös dag, men med mammas militärgröna jacka och Linneas randiga tröja passade bra ihop.

Sjuuukt snyggt att mina strumpor synns!

a men typ



Och där slutade dundret?
Vad är det här för väder? Ena sekunden ÖSregnar det och andra... uppehåll? Men det är väl typiskt Sverige, eller?

Tur att jag hann ut och ta lite fräna bilder då :) Bilden ovan är bara en liten ledtråd.

Diggar att det är fredag idag, och att jag ska äta tacotårta till middag, vet ni hur gått det är eller?! Dessutom fick vi sluta en timme tidigare idag, efter vi hade "röstat".. Jag har dock ingen koll alls på politik, men jag försöker iallafall, tog de jag tror är bäst.

man who can't be moved






Sitter och gör bajsengelskaläxa, så tråkigt! Men med musik blir allt bättre
Klockan 6 kommer Olivia och hämtar mig till träninge, orkar verkligen inte cykla i det här vädret. Men nu är det fint för tillfället :)

Vad tycker ni om bilderna?
Färg eller svartvitt?
Jag tycker färg, helt klart, älskar höstfärgerna!

nejmen




Tjo fräs!
Coolingarna ovan kom till vår skola idag och sen hänkade de med Ida, Tora, Amanda och mej hem till mej :) Jag och Ida hade krig som vanligt, haha.

Nu är jag trött och seg. Halva skolveckan har gått, det gillar vi! Gick ut och fotade lite bilder till den nya designen för en stund sedan, riktigt bra resultat!

Kröm! ♥

100914





Igår va jag i skolan till 3, gick hem, åt och efter 1 timme åkte jag till fotbollen. Pappa kom och hämtade mig där och jag åt lite i bilden, sen va jag framma i stallet. Då va det bara att byta om från fotbollskläderna till ridkläderna, sen skulle jag upp på hästen typ. Så ja, hade inte tid för bloggen, haha :)

Jag har verkligen inte vant mig vid skolan igen...
Fast samtidigt har jag glömt bort hur det va att ha sommarlov.. Är helt slut nu iallafall. Jag orkar inte gå upp 7 tre gånger i veckan! Ge mig loooov!

Ikväll är det träning igen, kul!

dresses



Härliga höst!
allt från Zara

4-0 till oooss :D Grymt!

turning



I brist på bilder.. Men bilden är ganska cool endå :)

Det var feta trevligt igår hemma hos oss. Maten va riktigt god, creme brulée blev det till efterrätt också, min favorit! Har sett på Remember me nu också då... Inte kul, inte kuuuuuul! Den va för jävla hemsk... Att vi såg den 11 september va ju skit kul också. Eh, eller inte?

Match idag, krossa!

jag svarar!



Självklart! Till er känst..! Heh, eller nåt...

Men det finns inte så mycketatt berätta om den faktiskt. Jag fotar med min kamera Nikon D3000 som jag köpte i vintras, den är super för nybörjare! Till det har jag kitobjektivet (18-55) som s-u-g-e-r. Jag skulle följt rådet att köpa ett annat. Sen lånar jag pappas 70-300 lite då och då om jag får :)

Om ni har nån fråga är det bara att ställa den!

flyger iväg som ett pappersflygplan




look



Mamma kom hem från England igår och hon hade köpt den här tidningen till mig bl.a. :) Englands bästa mode tidning! Jag fick också ett par nya converse, men de va tyvärr för små. Det fanns typ inte 38 alls där? :o Men kan se om de kanske går att töja ut eller nåt. :) Tack bästa mamma! ♥

Har spelat fotbollsmatch idag, vinst med 3-0! Ikväll kommer Svenssons på middag. Mamma har gjort godaste efterrätten!

i'm like litterally obsessed




Jag har helt fastnat för The Rachel Zoe project!
Hon är så himla cool, jag dör för alla hennes kläder och för hennes jobb. Jag tycker alla modegalna tjejer och killar där ute borde ta en titt på det här.

din mamma borde lärt dig lite granna




Bara för att jag har haft världens tråkigaste dag bjuder jag på världens tråkigaste bilder.
Dagen började med att jag va skit trött (inte konstigt när man börjar 8 på en fredag?!), orkade inte ta på mig nåt så gick till skolan med jeans och en tjocktröja. Sen fortsatte man att vara trött hela dagen, tills vi slutade vid 3 (!!) och jag gick hem och satte mig vid datorn. Oskar Linnros gör dagen bättre iallafall :)

kisse misse



Skola idag då. Sovmorgon och ganska sköna lektioner, förutom NO:n som va skit trist. Ska ta och sätta mig framför teven nu och kolla på One Tree Hill, bästa! Ikväll är det träning :)

kärlek vid sista ögonkastet





Hej hej hallå!
Slutade tidigt idag så Ida, Amanda och Tora kom hit. Trevlans trevlans! Vi provade på nåt nytt idag, nämligen att baka kokostoppar med choklad på, smarrigt serru! Nu sitter jag här och lyssnar på bäst musik :)

Måste gå och sälja mer idag, w-i-h-o-o-!

hej, vill du köpa jultidningar?



Asså faaaan! Jag hatar att sälja jultidningar!
Iallafall när alla i området redan har köpt av alla andra ases! Asså så jävla typiskt! Seriööööst, det blir alltid så för mej... Har gått till typ 6 hus och sålt 2 saker, 2 saker!!

Dagen började bra iallafall, eller typ mitten. Tjejerna följde med hem och vi hade skit kul, underbart! :) Köpte en glass vilket jag inte skulle gjort, åt pannkakor med grädda och jordgubbssylt till middag, hehehe..

Nu är det idoool!

deep



England

Sitter och tittar på Tyra Banks Show, sen blir det One Tree Hill, bästa! Ikväll blir det ridning men innan det har jag franskaläxor som måste göras, blö!

Åh fyfan! En tjej På Tyra Show åt precis 10 levande maskar...

söndag





Nikon D3000 + AF-S Nikkor 70-300mm 1:4-5.6 G, sista bilden med 18-55 (kitobjektivet)

Kräftskivan igår va rolig,
men inte lika rolig som den brukar vara. Det blev så kallt så alla gick hem tidigt. Matchen gick väl sådär, vi förlorade med 2-0...

Idag är det iallafall match igen, och jag är taggad!

Jag är med och tävlar hääär om bästa priset! Va med du också! :) klick!

mad world





Fotbollsmatch + kräftskiva.
Det betyder dålig uppdatering... Mer bloggning imorgon helt enkelt.

Heido ♥

cosy fall




Idag har det verkligen varit en såndär härlig höst dag.
Småkyligt, blåsigt, regn och sol. Jag börjar gilla hösten faktiskt, den är så mysig :)

Dagen har tillbringats hemma hos mig med de bästa, blev lite bakning och sånt där som vanligt :) Vi gick till en park i närheten och spydde också, myys!

2 september



Tjenis pe... nää sånt ska man ine säga!
Skön skoldag idag, sovmorgon vilket vi har imorgon också, härligt! Ska på fotbollsträning med 96:orna och typ halva mitt lag ikväll, men det är inte förän vid 6 tiden så jag ahr lite tid att göra annat :)

Kul med nya läsare! Om du har fastnat för bloggen och kommer fortsätta läsa den kan du ju alltid prenumenera ;)

hej snygga jackor






från vänster och ner: acne, Woolrich, Topshop, Topshop, Jofama by Kenza, Jofama by Kenza, H&M, H&M.

Det är inte förbjudet att drömma...!

marc jacobs stockholm!


Jag trodde det va fredag idag!
Det är faktiskt ganska ofta jag blandar ihop dagar, men så är det väl för alla, eller?

Det hade vart rätt skönt med fredag faktiskt. Slutade tidigt idag så kom hem vid 1 tiden. Idag öppnar Marc Jacobs, iiiihihihih :D Ska dit nån gång, hehe. Hoppas det är stor fet rea så man kan köpa nåt också, haha! Men, aa, får väl åka dit på fredag kanske :)