måste rota i väskan efter mod


Tjabaluba :) Idag ska jag kolla på när mina bruds kör innebandyfinal i eriksdalshallen. Agnes kommer och hämtar mig strax innan 1. Mamma har varit och hämtat kryckor hos Olivia, så nu kan jag röra mig ordentligt, wii! Fast det är mycket bättre i foten nu faktiskt, bara att den är full med blåmärken är svullen och jag inte kan gå ordenligt, hehe, men det är okej :) Nu ska jag käka lunch!

du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Livet suger fett. Stukade foten igår på träningen, vilket betyder att jag inte kan spela matchen i helgen, och måste vila resten av veckan. MEN FETT KUL!! Blö. Det enda positiva med denna dag är att det är fredag = helg, det är awesome. Ska kolla på Grey's anatomy från i onsdags nu och sen off the map, pussen!

körsbärsblommor


Älskar sånna här blommor, så fint. Har ett träd på min tomt men skulle lätt vilja åka till kungsträdgården och fota bland alla träd. Måste bara hinna innan de blommar över...

Äter mellanmål nu och ska kolla några glamourama avsnitt, har missat typ en veckas avsnitt, woho! Sen blir det träning i det finfina vädret :) Franska provet gick skit btw, iallafall hördelen, haha fyfan. Men aja, får hoppas att jag får några rätt iallafall ;)

letar efter nåt att säga som kan ändra allt


Veronica Maggios nya platta Satan i gatan är så sjukt bra! Värda texter. Blev påmind av amanda att den släpptes idag, vilket va awesome eftersom jag behöver lite ny musik att lyssna på, speciellt nu när jag ska plugga franska. Blev inget svenskaprov idag, läraren va sjuk, mehe. Ska duscha strax och ikväll ska jag kolla på när Elin spelar i en pjäs, najs mina vänner!

26 april


Har suttit ute och pluggat ett bra tag nu, prov både onsdag och torsdag. Det va dock lite lyligt idag måste jag säga.. Kallt att sitta med bara ben. Och för er som undrar så har jag ledigt idag också, studiedag eller nåt, najs najs. Påsklovet har varit epiiiiic iallafall :)

händerna rinner, stubinen brinner


Fett fina :) Har chillat galet idag ute i solen med franskaboken och svenska ord i högsta hugg, samtidigt som jag lyssnade på Oskar. Aslängesen jag lyssnade på honom men nu är han bara ännu bättre, mihihi. Så mycket minnen, han är sommar!

Nu ska jag sooooooooola tror jag (:

hörde ljudet av juli där utanför


Det är så himla varmt! Men så jävla härligt :D Har fått en massa färg idag känns det som, har cyklat runt djurgården med bara shorts och linne. Våren är så underbar! Nu ska jag ta det lugnt och imorgon väntar en dag med plugg i solen, kraaaaaaaam!

24 april


Tjenatjena! Nu ska jag iväg och cykla på djurgårn med mamma och pappa. Ha en bra söndag!

the whole world is moving and I'm standing still


Idag blir det stek i solen i jeanshorts och linne! Får se om jag får lugn och ro... Våra minigrannar kommer nämligen in på våran tomt och leker hela tiden, eh ja..

Glad påsk! ♥

shopping från vintagemässan


Avklippta Levi's jeans för 95 kr (!!) och påfågelring för 149 kr

En vecka senare, men bättre sent än aldrig! ;) Är asnöjd med köpen, har letat efter Levi's shorts ett tag nu och så hittar jag de för 95 spänn, helt kanoners ju! De är dock rätt stora men det funkar.

Nu ska jag fota vitsippor...

22 april - långfredan


Hej på er! Fint väder idag med vilket äger. Har inga planer för dagen, förutom att jag kanske ska till stallet ikväll och hälsa på. Åkte inte dit i onsdags eftersom jag va sjuk... Vi får se om jag pallar idag helt enkelt. Annars tycker jag att ni får kommentera bättre! Vafan.. lever ni eller?

Igår kom det massa påskkärringar hit, mihi gulligt :]

sunny day


Har haft en helbra dag med Klara och Agnes. Mötte Agnes vid stationen halv 12, sen drog vi oss mot Vasastan för att träffa Klara. Kollade in hennes familjs fina lägenhet och sen drog vi ut i det fina vädret. Lite minigolf i Vasaparken kan inte sitta fel ;) Sen drog vi och åt på Sandy's och efter det cupcakes från cupcake sthlm. Så gott!

Ska åka till träningen och kolla nu!

we thought that we would last forever


Tjenatjena! Idag har jag planerat in en chilldag för min del, vilket passar perfekt eftersom jag känner mig lite hängig och vädret inte är lika bra som det har vart de senaste dagarna. Fast egentligen hade jag velat sola... Ikväll ska jag iallafall hälsa på i stallet :)

Älskar bilden på Ida!

tisdag


Tja! Har precis ätit min andra lunch för dagen, haha. En korv i kungsan räcker inte för min stora mage inte! Var iallafall väldigt trevligt med Maya i stan. Köpte inget, men suktade galet inne på nya topshop, blä vad mycket snyggt det fanns! Har ju 350 kr presentkort där men kommer aldrig vilja köpa nåt för då är det ju slut, hehe.

Nu mår jag lite sådär halvbra, känner mig hängig och så. Får ta och vila och hoppas på att jag blir bättre till tränignen ikväll.

April 18:th


Precis hemkommen från träningen, åkte direkt från Ellen till den. Helt dö varmt! Trodde seriöst att jag skulle dö där, fast nä. Men nästan! Nu har jag dock ont i ljumsken och på två fucking skavsår. Blö. Två feta blåsor på tårna :( Ajaaa, matchen igår vann vi med 2-0 iallafall, så det va bra :)

Imorgon blir det stan med Maya, om jag kan gå...

breakfast


Världens godaste frukost! Äter nästan aldrig ordenlig frukost, men nu fans det ju så himla mycket gott, så va tvungen ;) Nu tjatar ellen på mig, så får väl dra mig mot skälby då! Ha en bra dag ♥

when trouble thinks it's found us, the world falls down around us


jag
Idag inviger vi sanktan mot vasalund! Om jag är taggad? JAAAAA!

vintagemässos


Hääääärlig dag! Åkte till vintagemässan med Mirre på eftermiddagen. Det visade sig att Münchenbryggeriet låg på Söder, och vi hittade faktiskt dit! Cred till oss! Vi gick runt och tittade där en bra stund, jätte mycket snyggt verkligen! Köpte 2 grejer som kommer upp så snart som möjligt. Och för er som missade det idag så är det öppet imorgon också, kan verkligen rekomendera det!

Efter vintagemässan tog vi en glass i Mariaparken och sen drog vi oss mot kungsträdgården för att kolla in om marimekkoconversen fanns i marimekkobutiken, men där va det stängt så vi tog en liten promenad till sergel och tog tuben hem. Azum dag med azum väder!

Nu har jag ätit en god thai-middag. Ha en bra kväll alla fina!

16 april


Vad ska ni hitta på denna fina vårdag?
Själv ska man inte göra ett skit faktiskt. Kul. Jätte kul. Meeeen, kanske kommer på nåt. Vill gå på vintagemässan men vad fan är Münchenbryggeriet för nåt? Var ligger det? Och någon annan som vill gå? nej. Don't think so.

påsklov!



Halli hallå! Äntligen påsklov säger jag bara! lovei lovei :) Har varit en lugn dag idag också, tusen gånger starkare med skolan, macka från massagotti, film på NO:n och glass. Och så trevligt sällskap såklart :) Våren är nästan lite för härlig!

Gick in en sväng på H&M och kollade på conscious collection, så himla mycket snyggt, dör! Kavajen får gärna bli min, tack tack!

I could be innocent or I could be guilty


Hatar mitt humör och jag hatar att det ska gå ut över andra. Skulle egentligen vilja bombardera det här inlägget med massa personliga, både bra och dåliga saker som händer i mitt liv nu, men nej det kommer jag inte göra, så sätter punkt här.

Och det här handlar om en massa olika saker vid olika tillfällen, med olika personer, notice!

ljusa kärlekar


Conscious collection för H&M har släppts, så jävla snygga grejer! Här ovan ser ni mina favoriter av det som inte är slutsålt. Är helt kär i den vita kavajen! U-n-d-e-r-b-a-r-!

I come from the desert where sun's the only hazard


Så himla härlig dag idag. Mattedag kanske inte låter så kul, haha, men det va inte så mycket matte. Vi gick en lång promenad och räknade steg, as härligt i det här vädret verkligen. Sen har jag mest gått runt och umgåtts med Amanda, Eric & Albin. Jätte mysig dag. Imorgon blir bio med skolan på morgonen, No och sedan är det påsklov, så jävla efterlängtat!

Ikväll är det träning, awesome!

det snurrar i min skalle (bokstavligt talat)


Idag skulle man visst göra en till del av stockholmsprovet utan förvarning? Var inte det klart? Ajaaa, gick nog bra tror jag. Imorgon är det mattedag vilket kan suga apa.. Är inte på topp topp just nu, hahaha. Det märks? Men vet inte riktigt var mina känslor är just nu, allt är bara... knas?

bien


Åh vad skönt det var att ta en varm dusch. Riktigt kallt idag faktiskt. Har precis ätit en god middag och nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives. Appropå ingenting så hade jag en aaaasrolig idrottslektion idag, boxning! Haha, älskar det :D Funderar faktiskt på att börja på det när jag börjar gymma och sånt där, fast det lär dröja ett tag, hehe ;)

Godnatt ♥

I spend my days wondering why nothing seems to matter


bilder från i lördags.

Hej hej hallå! Fett mys dag i skolan, fast nä. Bara 3 dagar kvar till lov iallafall så det äger ju typ (: Dessutom har jag lite roliga saker inplanerade. Men först ska de här dagarna klaras av, fast det blir nog inte så svårt eftersom jag har zero läxor, najs najs najs! Dock två prov direkt efter lovet men det tar vi dåååå. Nu ska lag lyssna på lite bra musik och senare blir det en härlig fotbollsträning!

vår people!


Jeansjackan åkte på idag! Och jag frös inte när jag gick till skolan med bara den som jacka. Grymt mina vänner! Försökte ta lite outfit bilder men det gick som det gick. Ni för nöja er med min överkropp, haha. Det va trots allt den som var mest somrig.

Ska träna om 2 timmar, hejdå underställ!

sudden happiness


visste inte att du kunde få mig på så bra humör av en sådan liten sak.

10 april


Resultatet av min bakning! Åkte precis över med 5 st till Maya som en liten födelsedagspresent :)

Ännu en härlig dag idag då med fina kompisar i det härliga vädret. Blev longboard och fotografering idag också. Har mycket bilder på lager nu, blir inget bildlöst här på ett tag ;) Nu ska jag slänga mig i soffan framför Mästarnas mästare med en cupcake! Kram.

congratz maya!


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mayas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis! Hoppas du får en superbra dag :)

Har bakat cupcakes förfullt här idag. Ska fixa frostingen snart sen är de klara. Ska senare va med samma personer som igår, kommer bli najs tror jag :)

someday, I'm gonna figure it out




Har haft en awesome dag med Tora & Ida. Först kom de hit, vi åt en god glass och sen drog vi till Tora, hämtade hennes longboard och började fota. Blev några riktigt bra bilder :) Vi planerat hur vi ska fota inför sommaren, my god, längtar sjukt.

Tog cykeln till ica sen och köpte lite behövligt till bakningen, som förövrigt får bli imorgon. Grymt skönt att cykla, älskareeeee!

doesn't mean I ain't gonna fight now


Tjenare tjenare! Lördag idag då. Har inga speciella planer förutom att jag ska ner och handla för att senare baka. Ovanligt, right right right? Nej men det va faktiskt ett tag sedan nu :) Har kollat klart på säsong 4 av one tree hill nu. Det suger fett. Måste vänta länge nu på att få se nästa. Blöhöhö.

vi lever bara en gång


Igår åt jag frasvåfflor till middag......
Idag åt jag tortilla med ost och köttbullar till lunch.......

Vi lever bara en gång är min ursäkt :)

I'm smilin' but I'm dying trying not to drag my feet


Mohahaha, inga lektioner idag! Fast kändes lite surt att ha gott till skolan och sen bara gå hem, men man får tänka positivt, helg 4 timmar tidigare än vanligt! :D Bara en vecka kvar till påsklovet nu, och sen 5-6 veckor till somarlovet, halleluja man! Sitter och lyssnar på ashärlig musik nu, världens finaste gitarrsolo :]

you said your life needed something special, well here I am


hur känner du nu? känner du någonting?


Jag vill inte tillbaka till skolan ett jävla dugg. Av ett antal olika anledningar. Och den största är faktiskt inte just lektionerna... Men blir nog tyvärr att jag får gå dit imorgon iallafall.

Idag har jag kollat på 3 avsnitt av one tree hill, bara 4 kvar nu, sen blir det att vänta på säsong 5. Jaja, älskar fan one tre hill mest. Puss på vissa :) haha bitchy inlägg.

it's to much to take


Usch vad tråkigt det är att vara hemma. Hatareeeeee. Har kollat på 3 avsnitt av one tree hill och ätit lunch. Blir bara skit inlägg när jag är sjuk, och dessutom har jag noll inspo. byeee!

lesson learned


Letters to Juliet blev filmen jag såg idag. Fett bra! Värd att se I think. Har spelat sims också, va ett tag sedan nu. Har faktiskt tröttnat, det man man inte tro om mig va? Heheeeeee. Åt precis middag och har tagit en dusch, snart blir det one tree hill ;)

om att ladda ner OTH


Nina Q om skills skills skills:
Varför laddar du inte ner ist? :)
svar: För att det är olagligt och jag inte orkar haha. Slö tjej va det ja :)

the sun comes up, the story dies


Hemma från skolan idag, I told you! Nej, men det suger att vara sjuk. Typ verkligen suger. Ska ta och se på någon film nu och sen one tree hill. Jag har bra sysselsättning iallafall! :D

feeling it all


Hoho, smoothie är så sjukt gott! En kall smoothie är ju bara för bra.

Drog ut lite snabbt och knäppte några vårbilder innan solen gick ner. Blev väldigt sugen när jag såg att min goda vän Amanda hade tagit dessa fina. Gosh vad jag älskar kvällsljus såhär på våren. Hade igentligen planerat att slå mig ner och kolla på AIK - djurgården nu men den verkar inte gå på tv eller..? Någon som vet vilken kanal isåfall?

well, aren't you glad?


Idag va det varmt iallafall! Och bara för det mår jag skit och orkar inte gå ut. Dessutom har jag haft jour hela dagen, vilket betyder att jag har torkat bord och diskat. Livet är bra härligt ibland. Fick iallafall massa gott som belöning så nu sitter jag och äter sockerkaka, haha. Har varit kallsvettig och haft ont i halsen hela dagen så jag hoppar träningen. Stannar troligtvis hemma från skolan imorgon också..

söndag 3 april


Vad hände med 15 + och sol? Kul.
Har lirat fotbolssmatch nu på förmiddagen, 4-3 mot hässelby blev det. Bra jobbat tjejer! Nu har jag dock nackspärr och halsont. Känns sådär kul. 

Va hos Ida igårkväll efter många om och men. Vi kollade på I rymden finns inga känslor som va sjukt bra! Sen kollade vi på When in Rom, helt okej film. Mest bra för att Josh Duhamel va med ;)

givin' the world a reason to smile


Nyköpt! Matcha tillsammans hejhej! Bruna ben och jeansshorts på det, azum!

Virkat från H&M, nagellack från maybeline (H&M) och pilotbrillorna köpte jag på Ålandsfärjan (haha), prestige.

tjenare mannen, ove sundberg här!


Är det ett aprilskämt, eller ser hon verkligen ut sådär?

.




- Hon verkligen älskar mjölk !
hon dricker nog 10 glas om dagen ! aah eller där tog jag nog i ..

-
Hon är ett riktigt MVG barn !
yessir ni hörde rätt ! tänk att hon har det fast vi inte ens har betyg ennu ..

- Hon är beroende av One Tree Hill
jaa .. ingen nyhet. Men bra att veta !

-
Hon älskar chocklad !
i alla dessa mängder ! kladdkaka, kakor, marabou .. you name it ! aaaaaaaall chocklad ...... nästan

-
Hon är lika dålig som mig på att hitta på saker i sånnahära listor!
ha ! det var den bästa sanningen. pungt

/ VI HÖRS VEL NÅGON ANNAN GÅNG PUDDIGAR ♥
gurkan

skills skills skills


Nu ska jag ta och titta på några avsnitt av one tree hill. Fick hem 4:an igår efter 2 jävla veckors väntan?! Fattar ni..? 2 veckor utan one tree hill.. inte bra mina vänner!

det är bättre om du inte förstår


Blä, vad tråkigt väder det är idag då. Längtar sjukt mycket till på söndag, 15 + tja tja tja! Vi välkomnar värmen! Bagge la precis upp galet snygga bilder på mig från Åland på burken. Inget ni kommer behöva lida med att få se kan jag med lättnad säga er. Inga vackra syner. Annars tycker jag det är as skönt att det är fredag :)