feels like I have been walking blind


Herregud! Vad hände? Helt plötsligt vart det världens skyfall, typ hagle? KulT. Fast gör inte så mycket egentligen, måste plugga, har så sjukt mycket läxor, galet... Hoppas att det spricker upp tills ikväll iallafall, jag orkar verkligen inte springa runt i spöregn, haha. inte kuuuuuuuul.

30 augusti


Har 3 jävla läxor den här veckan, första veckan liksom?  Aja, försökte göra matteläxan på msn med bruden ovan men det gick ju som det gick, haha. Ska hoppa in och köra knatteskolan nu också. Måste ägna all tid jag har innan det till plugg så jag får sluta här. puss! ♥

igår kväll


Det hände så sjukt mycket igår... Jag, Amanda, Tora & Olivia bestämde oss för att cykla till Barkarby centrum. Vi gick in på media markt, stadium och donken och sen drog vi hem, haha fett nödvändigt! Men det va kul, skönt att få lite motioooon :] Vi gick och köpte en sjukt god macka till middag och satte oss på taket igen. Finns dock sura jävlar som inte kan låta oss ha lite kul... Åh! Blev så sjukt irriterad och rädd. Orkar verkligen inte dra hela storyn här men ja.. Skakade när jag cyklade hem typ, hehehe.

Slutade för en halvtimme sedan, skulle egentligen slutat nu så det va väldigt skööööönt. Träning om två timmar så ska få i mig något att äta. Ha en awesome kväll alla fina!

ain't gonna make a big deal out of it but it breaks my heart


Idag har jag hunnit med att kolla på när mitt lag mötte BP. Väldigt spännande match må jag säga! Otroligt jämn. Blev dock förlust men det looooovar jag att vi tar igen till nästa gång. Förfan bele, vi är så jäkla bra! Nu ska jag ut med mina friends och äta lunch, får försöka skrapa ihop lite pengar för det finns inte mycket i min plånbok kan jag säga...

I have a feeling that's the reason we always get upset


Sjukt härlig dag! Först kollade jag på fotboll med mina brudar och sedan åkte jag till kista och kollade på bio med Maya. Lite för fint väder för bio men det va sjukt skönt att sitta inne i den kalla biosalongen, haha. Filmen va väldigt bra och rolig iallafall, bridesmaides var det :) värd att se! Drog direkt därirån och satte mig på ett tak med mina brudar igen i kvällsljuset. Så sjukt skönt att bara sitta där och prata. Älskar er så otroligt mycket ♥

för vi lever alla med känslan att falla


Har haft en helbra dag med mina ajfån kåmpizar. Fotat, cyklat för att köra daimtårta som inte fanns (har de slutat sälja den eller??) och chillat galet på hängmattan. Vi slutade även halv 1 så +++++ på den här dagen! :] Dessutom visade amanda mig en grym redigering, great! Snart tacos till middag, rock n' roll!

men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Random bild men bruna ben iallafall! :] Gotland i somras.

Kom precis hem från träningen, har bara hunnit duscha. Jag gjorde en enorm upptäckt idag på träningen. MINA NÄSBORRAR VIBRERAR NÄR JAG KNORRAR SOM EN GRIS. Hahahhaha, asså det va fett konstigt... Och nej, jag går inte runt och låter som en gris på fotbollsplan i vanliga fall, vi körde faktiskt gris, haha ;) Nu blir det snart mat här i huset mitt. Kram.

china town


Åh, har fått värsta rycket och börjat längta tillbaks till New York! eller till USA över huvud taget, gaaah. Här får ni lite bilder från china town iallafall, det var så sjukt mysigt där :] Förövrigt så sitter jag och lyssnar på min "USA-spellista" på spotify. Bästa låtarna!

Soft skoldag idag också, men imorgon börjar alvaret. Ooooh va jag är taggad...

had a dream I was king, I woke up, still king


Det har varit en bättre dag idag, minst sagt. Slutade skolan vid hlav 12 (soooft) och drog hem och åt. Åkte tillbax till skolan vid 2 för utvecklingssamtal och träffade några fina där. Åkte med de hem till Amanda och har varit där tills för 2 timmar sedan ungefär. Nu ska jag snart iväg och kolla fotboll med Tora och hennes kille. Ha en trevlig kväll! :)

we're all right where we should be


Va alldeles för irriterad för att blogga tidigare. Räcker det med att jag säger att skolan inte har börjat bra? Har haft en riktig jävla piss dag idag. Usch.. Blev förslust i matchen tyvärr, men vi kommer tillbaks till nästa gång! :)

23 augusti


Böjar tolv idag så jag har tagit det lite lugnt nu på morgonen. Gick upp halv 10 och ska försöka hinna med att äta lunch innan skolan också. Tror vi slutar rätt tidigt så sticker hem hit och tar det lungt innan matchen. Bloggar mer då! :)

american pancakes


American pancakes och never say never med några polare, mys pys. Känns bra att första dagen i skolan är avklarad iallafall! Man längtar ju lite till alla prov drar igång igen, visst gör man? ah men jo fast nej... Ska snart iväg på träning, undrar dock hur det kommer gå... Känner mig helt trött men pigg samtidigt, haha. Kramelikramkram!

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer


En av mina favoriter på Ellen! Ljuset är så perfekt och så gillar jag att hon inte ler, haha. Kan lätt bli tråkigt om man ler på alla bilder tycker jag :)

Sista dagen på sommarlovet idag och jag har softat med fina vänner. Blev lite ballerinakex och longboard (jag äger!). Nu ska jag ta och hoppa i säng, får inte bli för sent med tanke på att skolan börjar 10 imorgon. Taggelitagg.

new york by night


Hallå hallå! Jag har varit och kollat fotboll idag igen. Igår blev det förlust och idag lika, lite synd men vi taggar om. Är en nya match på tisdag som jag antar att jag kommer spela, feeeeeett taggad! Ikväll ska jag äta god mat, hyra film och njuta av sista lördagen på lovet. Njut njut njuuuuuuuut.

if that's how you play it


Om en halvtimme åker jag mot väsby för att kolla fotboll. KOM IGEN NU BELE!

topshop


Min nya stickade tröja från topshop som jag köpte förra veckan. 599 kr gick den på. Jag säger bara TACK den som uppfann presentkort.

don't think you realises


Jag har spenderat dagen ute i solen med bl.a fotboll idag. Blev träning på kvällen sen också, härligt härligt. Lalalalalalalalalalalalaaaaa.

onsdag 17


Tog en lång sovmorgon imorse, det behövdes! Mötte upp Agnes runt ett och så åkte vi till cupcake sthlm, köpte även med mig några hem :) så himlans gott ju! Vi tog även en liten lunch på Sandy's. Mysig dag. Nu ska jag lägga mig ute i hammocken och läsa en stund, kram.

seize the day


Ung08 dårå... Inte riktigt min grej kanske men det var trevligt iallafall! En aning för mycket folk och långa köer. Jag käkade lunch på Coffehouse by George med Ellen, Agnes & Klara iallafall, gott! Vi drog hem rätt tidigt för att dra till träningen sen. Blev en bra dag tillslut iallafall :) Nu ska jag alldeles strax hoppa till sängs och imorgon hänger jag mes Agnes. Det blir förhoppningsvis bad, om vädret tillåter vill säga...

you put all eggs in one basket


Har precis varti och klippt mig, blev dock ingen större skillnad. Jag sparar nog pagen till nästa gång ;) Om en timme drqar jag till ung08 med några vänner, vi kommer förmodligen träffa massa andra där också. Ha en bra dag, kram!

finns det en så finns det flera


foto nedersta bilden till vänster: Ida

paketöppning grillade marshmellows med choklad kladdiga fingrar el clásico för mycket packning sovning på studsmattan läskiga ljud chips överallt cp grej på iphone skratt en amanda som pratar i sömnen ännu mer skratt fina vänner hallon, grädde och kladdkaka. En kväll att minnas!

Fina bilder känner jag, hahaaaa... Aja, orkar inte nu. Är så jäkla trött har sovit i 4-5 timmar inatt bara, var dock lätt värt det! :D Måste snart åka iväg på träning, uppdaterr mer imorgon!

det visar sig snart att det ruttnaste hjärta har ett helt annat skal


Pannkaksfrukost kl 12 imorse med Frida, gött! Vi proppade dessutom i oss en massa chips och läsk igårkväll, haha... Men det är så jäkla gott så det är inte sant! Ikväll sover jag på Amandas studsmatta med henne, Ida, Tora & Olivia, hihihih mysigt :] Men först ska vi kolla på El Clásico och (förmodligen) tjocka oss med godis och chips. Ha en bra kväll fina ♥

who's the bitch now, bitch?


Idag har jag knallat runt i stan med Frida, va ett tag sedan må jag säga! Hittade en grej som jag kan visa imorgon och även lite presenter till mina fina vänner som de ska få imorgon :) Frida sover även här, tevligt trevligt! Ska vara lite social nu så jag skriver mer imorgon, puss! Fida hälsar btw :)

12 aug


Gick upp 11.20 (!!) och en halvtimme senare var jag på kulan, snacka om rekordfart?! Hängde där med Olivia och Amanda en stund och sedan gick vi till Amanda och käka pizza. Efter ett tag kom Tora och Ida också. Nu är jag jäkligt sugen på nåt sött så mamma ska köpa blåbär, hallon & grädde så ska vi göra en marrängsviss, åh va gooooott!

a thursday of happiness


Ännu en dag på jobbet, men det var faktiskt sista dagen för mig idag :) Drog som sagt hem till Ellen en kortis och sedan drog vi till träningen, och jag är så jävla taggad till sanktan nu alltså, och nu jävlar ska vi köra!! Jag spelade ju bara en match i våras eftersom jag sedan blev skadad och var borta i 2 månader, men nu är jag så taggad så jag vet inte vad, NU KÖR VI SOM FAN TJEJER!

it's a sky full of lighters


Åh hej. Jag har haft fullt upp från 10 imorse tills för en timme sedan ungefär så har inte haft möjlighet att blogga... Det jag har gjort är att jobba på Zlatan camp med att dela ut mat med några i mitt lag, och efter det har jag hängt med mina fajna kompizar Torbjörn & Oliven. Imorgon ska jag jobba på Zlatan camp igen och sedan hem till Ellen en snabbis, för att sedan åka till träningen från henne. Så det blir senare uppdatering imorgon också alltså, men ni får stå ut ;) nu blir det snart sängen för min del, soooov gott!

9 aug


Nu har italienarna precis åkt, skönt med lite lugn och ro faktiskt, haha. Blir lite mycket med en social 5 åring runt en hela tiden ;) Kommer bara ta det lugnt och vara inne (vädret?!?!?!?!) hela dagen. Ikväll blir det första fotbollsträningen på flera veckor för mig. Som jag har längtat!

morfars födelsedagsfirande


Hej bloggipoggiloggi! Har ju varit i Borås sen igår och kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Igår va verkligen en super dag! Förutom att sitta i bilen i 4 timmar dårå... Vi var iallafall på Gunnebo slott med mina kusiner + familj och mormor & morfar för att fira morfars 85-års dag, och det va jäkligt lyckat må jag säga! Först en otroligt jäkla god buffé på restaurangen vid Gunnebo där vi hade bokat bord, och sedan kollade vi på utomhusteatern Lorden från gränden (med bl.a Cleas Malmberg) som va jävligt rolig! GRATTIS I FÖRSKOTT MORFAR, älskar dig ♥

namn tack!


Gues who? om hej jag heter viola och jag är en äkta turist.:
Londoooon! :DD
svar: Jaaaa, wohooo! :D men vadå guess who? Am... nånting. Ringer ingen klocka :(

we may still have no answer


Hallå hallå! Har varit hemma hos Amanda med Tora hela dagen idag. Skönt att bara va lite och snacka och sånt, kan alltid göra det med de :) Har fått massor av inspiration till en ny design nu! Men grejen är den att jag och Amanda tänker oss i ungefär samma stil, haha. Men aja, får väl bli så dårå.. Börjar väl på den när jag kommer hem från mormor och morfar, drar dit imorgon och kommer hem på måndag eller tisdag. Kram kram ♥

weheartit

all we know is distance


Är inte fötter för mysiga? Mys mys mys. Nä, men snart kommer Amanda hit och vi ska ta ett dopp i poolen. Har saknat den lilla pricken!

är det du som är galen eller världen som är sjuk?


Det var så en sån himla fin solnedgång när vi åkte med båten hem från Nuntucket island i USA, så jag passade på att knäppa några bilder :)

Vi har några vänner från Italien här på besök och deras dotter är bland det sötaste jag har sett! Åh, man smälter av hennes leende, haha. Så sjukt gullig :]

ju mer de spottar på mig desto fortare kommer jag blomma


Finfint väder idag, och vet ni vad jag ska göra? Vet ni vet ni vet ni? STÄDA. woop woop...

who I am, who I'm not and who I want to be


/virkad väst secondhand, linne H&M, jeanshorts gjort själv, ringar gotland forever21 indiska, supermanconverse/
Halvtaskigt collage och halvtaskiga bilder men det får duga. Va ett tag sedan jag visade upp en "dagens outfit" (blä). Har iallafall varit på myrorna i jakobsberg idag med systrarna Svensson för att hälsa på min syster som sommarjobbar där. Hittade en fin kofta för 165 spänn!

soft vid poolen


Naiz veder edag! Och naiz personeeer att umgås med! Blev som sagt häng vid poolen ett bra tag, och sen va vi bara hemma och tog dagen med en nypa softpulver. Nu har jag precis ätit korv stroganoff och ska snart ut och springa. Krameli kram kram!

close your eyes, don't open 'til the morning light


Halloj! Snart kommer Agnes & Klara hit! Blir en soft dag i soolen vid poolen :] Hörs senare!

augusti


fotograf andra bilden: Maya

Heeey! Hur har ni haft det de här dagarna? :) Jag har haft det sjukt jävla bra med fint väder och massa massa bad. Vi har verkligen prickat in rätt dagar de två gånger vi har varit på landet tillsammans, jag och Maya. Tur det! Nu ska jag va hemma och ta det lugnt den här veckan. Ska även börja på en ny desgin hade jag tänkt. Har bara ändrat det mest akuta än så länge. Behöver dock lite mer inspiration så jag inte gör nåt för att sedan bara vilja ändra allt igen, haha. Augusti kan ta sig...