måndag 31 januari


Fett snygga bilder jag visar hela tiden! Visst? Har inte fotat på år men det ska bli av! I helgen åker jag och köper mitt nya objektiv och då blir det nya bilder ska ni veta! Hur najs?! Men det är några dagar kvar, för idag är det ju måndag och den har varit som en vanlig måndag, rätt chill. Amanda & Olivia knäcker, asså åh, hahaha. Ska äta nåt snart, tidig träning vet ni.. Hoppas på fotboll!

sämst.


Jag va sämst igår. sämst sämst sämst. Bara så ni vet så suger jag verkligen på inomhusfotboll.
Vill till vällingby men vet inte om jag orkar. Är så himla seg idag men aja, vi får se hur det blir :)

enjoy yourself


Hejhejhejhej!
Idag blir det en chilllördag skulle jag tro. Fast det är fett fint väder och jag vill fota.. Meeen jag orkar inte gå så långt och det är ingen sol på min trädgård.. hahaha, seg tjej. Jaja, ikväll är det cup i Kallhäll, och jag är liiite taggad än sålänge. Men det kommer! Jag suger dock på inomhusfotboll så vi får se hur det går ;)

tvivlar men jag har bestämt


Nu har jag kollat runt på lite hemsidor och kameradoktorn har objektivet sjukt billigt, eller jag.. det är ju itne billigt men det kostar några hundra mindre än på andra ställen iallafall :) Så får åka in dit någon gång så skulle en kille där hjälpa mig, najs bajs ju!
Ikväll blir det italienkt med familjen, födelsedagsfirande för moí :D

birthday presents


1. pyamas  2. reflexskärm 3. presentkort på H&M  4. presenkort på TopShop 5. pengar, + en fjärrutlösare

Fett bra presenter! Inte så mycket men allt va sånt jag villa ha :) Pengarna ska gå till objektivköp idag, kommer beställa från scandinavianphoto för det va slut på Media Markt när mamma och pappa tänkte köpa det. Fjärrutlösaren som jag har lagt till där va fel så den ska vi byta till en bättre. Sen har jag inte fått presenterna från moster och farmor än, men de kommer!

romme 2011





Hey guys! Har inte mått så bra idag, sjukt trött och ont i huvudet så jag gick hem innan idrotten som va sista lektionen. Skolan va bara sjukt seg ändå, orkade inte göra nånting. Mår bättre nu iallafall, fortfarande väldigt trött men ingen huvudverk iallafall :)

Romme va beeeeeest! Älskar skidor mest! Som ni ser tog jag med kameran, fast inte min Nikke, bara en liten digital men den funkade (: Vi hade det iallafall sjukt bra. Bussresan va mysig, älskar att åka buss med klassen eller fotbollslaget. Vi hade sjukt tur med vädret, sol och typ 14- vilket va rätt kallt men det blåste typ inget så det va najs! Sjukt härlig dag bara.

14 år


Nu är jag 14. Fjortis. Känns bra, hehe. Har haft en väldigt bra dag och fått ett fint collage av ida och ett chokladbollshjärta av Tora. Och en massa andra saker såklart men de visar jag nog på torsdag :) Har rätt fullt upp idag då jag ska på träning och imorgon åker vi till Romme med skolan för lite skidåkning, taggad till tusen alltså! Kommer nog inte kunna blogga mer förän på torsdag så vi ses då! Puss & kram ♥

bikbok


pluggeliplugg


Feeett kul att plugga, min hobby! Franska också, bästa! Ska på träning senare ikväll och hoppas verkligen att det blir fotboll och inte fys, orkar verkligen inte... Idag är det min sista dag som 13:åring, coolt va?!

btw så har jag ingen aning om vad som har hänt med min meny?! Har inte vart inne på kodmallen eller stilmallen på ett bra tag så det är lite konstigt, men det kommer ändå en ny design snart så då ska det va fixat. Håll ut! :)

answere


Moa om been up all night, staring at you:
Vad heter låten? :D
Svar: Paperweight med Joshua Radin & Schuyler Fisk :) Finns tyvärr inte på spotify...

"i've never said I love you before"


Vet inte riktigt hur den här bilden blev, lite oskarp och annourlunda redigering men den blev helt okej ändå.

Filmen va asbra!
Trodde den skulle en misslyckad komedi typ men den va väldigt rolig och gripande samtidigt. Se den! Köpte ett halsband som jag kan visa senare, riktigt snyggt. Ska nog köpa ett par byxor/chinos från BikBok också faaast jag kände att jag inte hade råd så jag väntar nog till efter min födelsedag ;)

love & other drugs


Idag blir det bio med Maya!

been up all night, staring at you



Heeeeeej nu är jag hemma igen!
Har vart en lång dag. Fick inte sova ut ordentligt för det första.. Vi gick upp typ halv 10, wey! Dear John blev filmen vi såg på igår, 3:e gången jag såg den men den är ju så bra! Det tyckte dock inte Ida som somnade mitt i filmen, haha! Men jag grät faktiskt inte den här gången så det va bra iallafall (: Idag gick vi och åt lite på ett ställe i närheten och sen spelade vi ett väldigt roligt spel. Jappjapp, det va typ det!

Snart kommer min farbror och hans fru hit, vi ska fira mig lite gran eftersom jag fyller år på tisdag. Det blir mycket delikat mat men jag känner mig inte ett dugg hungrig tyvärr.. Undra vad det kan bero på?!

                                                                                                                   bilderna snodde jag av Amanda

ringarna


nöjd nu Veronica? ;)

jag är inget måndagsbarn


Oh la la! Äntligen fredag, eller vad säger ni?!
Ska sova hos Ida ikväll men får äta en äcklig pizza i min ensamhet hemma först.. buhuu! Haha nejdå det funkar.. Måste packa om ett tag och sen ska jag gå och hyra film. Men först blir det lite chill framför datorn med bra musik. Hareeeee!

mycket vatten ska rinna under många broar...


Nu är jag äntligen hemma från skolan! Lång dag idag. Hade en riktigt bra vikarie på tekniken, hon va snel :) Har varit helt lonely på några lektioner, haha nejdå men amanda va inte där så det va lite skit.. Btw, TACK Amanda för att du la upp V för Vendetta på din blogg, nu har jag börjat lyssna på Veronica Maggio igen, bäst! Drogar när Oskar Linnros pratar i början på Vinnaren, heeeeeeeeet! Fast snart måste jag gå över till lite tråkigheter.. Kan ni gissa vad det är?

weekend i en storstad vore inte helt fel


playground


Hello you guys! Kom hem för en timme sedan och har mest chillat sen dess. Försökte fota lite men solen låg inte på bra på min tomt, haha, orkade inte gå längre! Är helt slut i benen efter träningen igår som gick sämst för mig, iallafall konditionen... Har världens träningvärk i låren. Lyssnar på Irya's playground nu, va ett tag sedan men de är bra! (: Om ni inte har sätt cirkus cirkör så gör det!

18 januari


Lång dag i skolan, blä. Orkar inte. Har pluggat lite fysik nu och kollat igenom hela min kalender efter namnsdagar, haha! kul liv... Ska på träning ikväll och jag är fett otaggad. Orkar inte ha fys! Fast jag va otaggad igår också och sen blev jag lite taggitagg, :D Vi får hoppas på det bästa.
Idag är det en vecka kvar till min födelsedag, yeho!

dududum


Hallå! Har tagit en välbehövlig dusch efter idrotten, hatar att gå hem svettig, usch. Riktigt skitväder är det idag också, vill ha mycket snö eller ingen snö alls! Ska åka till träningen halv 6 och innan det ska jag ha hunnit plugga, äta och byta om. Great! Sätt lite fart nu liksom... Börjer nog med käket, hädå!

don't be afraid to try something new


Söndag idag. Är hemma idag igen. Hehe, fett tråkigt liv. Aja, måste göra NO läxan men jag pallar verkligen inte.. Blir nog lite sims kanske, who! Kanske åker och kollar på min systers match men vet inte om jag pallar det.. Solsidan ikväll iallafall, det ser vi fram emot! :]

wataaaaah


Försökte mig på att ta lite vattenbilder idag, hade ändå inget att göra, haha. Tålamod folket, tålamod..! Mitt tålamod brukar verkligen suga men jag tog mig tiden att faktiskt sitta ner och försöka en bra stund. Tillslut gick det! Kan inte säga att det blev några riktiga höjdare, men vissa fick riktigt bra skärpa och sådär :) Kommer visa fler lite då & då ...

Har varit hemma hela dagen idag också, inte haft nåt speciellt för mig. Skulle velat kolla på cupen laget är med i, men mådde inte tillräckligt bra. Är fortfarande förkyld, ingen feber iallafall! :D

almanacka



Min nya almanacka från personligalmanacka.se. I liiiiike it (:

sjuk fredag


Har varit hemma idag också.. Gick och hyrde New York, I love you. Den va helt okej, fast trodde den skulle va mycket mycket bättre. Har precis ätit pizza till lunch, goooott! (: Nu ska jag spela Sims, hahaha. Det är mitt liv nu för tiden känner jag ;)

fett snygg bild!


Aja, mår inte bra idag, baaaaaaaajs! Jag orkar inte va hemma, så tråkigt... Ska göra lite lunch och sen får det väl bli The Sims eller nåt.. Fett kul liv (y)

tell me what you know 'bout dreams


bild från i somras som jag inte har visat! Efter lite beskärning blev den ganska bra :)

Är hyffsat frisk idag, skönt! Är lite hostig nu bara. Hade en kort dag i skolan också, slutade 12. Då gick jag hem och lagade pannkakor, gött! Har typ längtat efter att få spela The Sims hela dagen, HAHAHA! Har blivit en riktig nörd igen :D Puss!

you never need to doubt it


Är fortfarande sjuk, men mår bättre! Skulle ju egentligen gått första dagen i skolan idag men det va jag inte tillräckligt frisk för, tyckte jag... hehehe. Nej men faktiskt, mådde jätte dåligt i morse.. Vet inte vad jag ska göra, hatar att bara sitta hemma och inte göra nåt. Fast igår spelade jag faktiskt The Sims, haha! Har inte gjort det på typ 100 år, men det är ju kul :D

sjuk


Usch, mår inte alls bra. Halsont och känner mig febrig.. Hade ju planerat att åka in till stan och äta lunch men så blir det inte, bli nog ingen träning heller :(

igår kväll


Det va fett najs igår kväll!
Vi åt god mat och hade allmänt kul som vi alltid har med de, även fast vi inte gör nåt typ.. Vi spelade iallafall Ticket to ride, roligaste! Jag vann såklart! Okeeej, har faktiskt aldrig vunnit det förut men den här gången vann jag med 50 poäng så.. ja, jag äger helt enkelt :) Och det bästa av allt på hela kvällen: VI SKA TILL NEW YORK I SOMMAR, yeyho!

fuck off, typ.



8 fick jag gå upp idag. Hade träning kvart i 10 i kungsängen så det va en bit att åka. Helt dö efter träningen, ca 2,5 timme i en svettig gympasal, haha. Det gick inte så bra för mig.. Hade dessutom ont i fötterna hela tiden, för små skor... Är på skit humör just nu och mitt huvud dunkar som in i helvete!

Hoppas inte humöret håller i sig, mina fina vänner ska inte få lida imorgon.. Usch, jag är inte rolig när jag mår skit.

bla bla


Har tagit en dusch och gjort inpackning, det behövdes! Mitt hår va inte på topp... Ska snart göra mig i ordning, familjen Svensson kommer på middag här, nöjs eller vad? Annars tycker jag att bilden är väldigt fin för det ser ut som att jag inte har något hår & som att jag leker pirat eller nåt, haha! Muppad helt enkelt :D Men jag bjuder på den... eller? jo det gör jag.

i hope you don't mind


Snälla vädergudar, ge mig lite sol!
Har verkligen lust att gå ut och fota men det blir ju så himla trista bilder när det är grått ute.. Har varit med mamma i stan en sväng för att beställa en lampa till vårat vardagsrum. Tror fan jag slog rekord i snabbhet, vi va inte där länge alltså, haha :)

God can be so hilarious


Idag har man varit och kollat på min systers fotbollsmatch med ida :) Blir väl en chilldag idag antar jag.. Åker till Barkarby med mamma och köper lite nödvändigt. Hade tänkt att gå ut och fota idag, men kom solen fram? nej. Sämst, aja. Får göra det när solen kommer fran nästa gång, haha. Så länge bjuder jag på lite äldre bilder, hoppas det funkar :)

nelly.com


Detta kom tidigare i veckan från nelly. Alltså, jag är riktigt besviken.. Inget är som det såg ut på bilderna, linnet är långt som en klänning.. Koftan är iallafall riktigt mysig (:

Rosa blus
149 kr
Linne 79 kr
Kofta 199 kr

13 dag jul


Åkte med mamma till Bromma nästan direkt efter jag hade gått upp och gjort mig i ordning. Vi skulle köpa skidbyxor, pjäxor, innomhusfotbollskor & stativ, men vi hittade bara pjäxor, hähä.. De är apsköna iallafall, lövar them! :) Tror vi kanske skulle dra till Barkarby och kolla på stadium där också, den är much better! Faaast det är ju helt kaos med snö.

i'll be the light to guide you


Hallå där! Nu är jag hemma från Ellen, vi har haft jättemys! Kollat på film, sovit, bakat, spelat kort och kollat film igen, haha. Riktiga pansionärer är vi (: De var väldigt snälla och skjutsade hem mig precis. Har glömt visa er mina grejer jag fick hem från nelly i måndags, så får ta och göra det, antingen idag eller imorgon.. Super kul att ni har börjat kommentera så bra också! Kärlek (gillar att fjäska för mina läsare, hihihi) till er!

040111


Harry potter och dödsrelikerna del 1 igår.
Den va sjukt bra, fett läskig :o drömde mardrömmar på kvällen till och med, hahaha. Känslig chey! Lite jobbigt att jag typ inte kom ihåg nånting från filmen innan, hehe..

Ska åka till vällingby idag och byta det där, och köpa pyamas, yeho! Sen mot kvällen drar jag mig mot Ellen och sover där, blir trevligt! :)

kokostoppar, who!





Of maf gaft, jag har precis bakat!
Fett ovanligt! Nee, men det va faktiskt ett tag sen jag bakade, så tyckte det va dags lixom, dessutom va jag väldigt sugen på dessa små saker.. Fast de ser jätte äckliga ut, :( men huvudsaken är ju faktsikt att det är goda :)

Ska kolla på Harry Potter med min syster ikväll, lovar att hon bara följer med för att jag bjuder..!

jag vaknar klockan 5... eller?


Ojoj, här vaknade man upp sent idag! 4 minuter över 12 för att vara exakt! Inte bra, inte bra. Men jag har ändå inget för mig idag, så ja, det gör inte så mycket. Fast jag ska nog dra mig mot vällingby och byta en julklapp som jag fick 2 av, och köpa en pyamas. Fast ne, tror inte jag pallar det så jag bakar nog kokostoppar istället, hej! :)

jag längtar inte alls till våren.


kär . i . brallorna . Typ ganska sådär perfect match på bilden also.. Fast med ett par bruna gladiator.
H&M - lite måste ha begär sådära till våren/sommaren.

2 januari


Vi somnade runt 2 igår och gick upp typ 11, är rätt trött nu, haha. Åkte till ikea med familjen sen och köpte en till garderob till mig bl.a. Näääjs, nu kan det shoppas mer, mer & mer, heeee. Fast nä, har inga pengar :( Vi håller på att kolla lite fjällstugor till sportlovet, det lutar åt sälen så jag kan åka med kompisar :)

Amanda



Hallå bloggen! Sitter hemma hos den här tjejen nu med Tora, ska sova här, myyys! Vi har ätit god hemmalagad pizza och nu ska vi titta på Allt för min syster och tjocka oss, hihih byee!

!


Heeeeeeeeeeeeeej amanda är coooooooooooool! :DDD

1 januari 2011


Hej 2011!
Åh, det känns skönt att det är ett nytt år på något sätt, typ som att jag kan börja om på nytt, sätta upp nya mål och sådär. Härligt!

Gårdagskvällen (heheee) va najs. God mat och så. Vi kollade på Hajen 4 som är typ den sämsta film jag har sätt, seriöst! Haha, men äcklig va den.. Försökte ta lite coola fyrverkeribilder men det gick sådär, vi hade väldigt fin utsikt iallafall :)
Nu kommer snart Tora & Amanda hit, vi ska sova över nånstans ikväll, kulT!