höst 2011


Okej, jag måste erkänna... Jag har gått över till den onda sidan och börjat kolla på höstkläder i juli... Men det är så mysigt med nya årstider, och alla nya plagg. Fast jag måste också erkänna att jag fick lite panik när H&M katalogen kom förra veckan. En aning för tidigt enligt mig men ändååå, stickat liksom!

smakprov på fotografering


Fotade Ellen förfullt på Gotland och det här är ett litet smakprov på det. Har velat göra en "äng" fotografering väldigt länge. Porträttfotografering över huvud taget för den delen, undrar hur länge sedan det var? Mars kanske? Ljuset var dock lite krångligt men jag fick till det hyffsat på slutet med vissa bilder iallafall :) och ja, jag är medveten om att fokusen är på axeln, lite det som va meningen med smakprovet liksom ;)

mot landet!


Nu, min vänner, drar jag, Maya och Linnea till landet för att ha det ypperligt trevligt i några dagar :) Vi kommer tillbax på måndag och då får ni förhoppningsvis se en massa bilder. Har fixat lite tidsinställda til ler också så ni har något att läsa. Ha en bra helg/heltvanligadagareftersomattviharsommarlov. Stoooor kram ♥

you don't care? well that's okey


Det blev bakning! Nu ska jag snart äta, sen ut och springa och sen DN-galan :)

ragged mile



Blir nog en lugn dag idag. Det kan behövas efter ringåkandet igår, haha! Blir antingen lite bakning eller en sväng till vällingby för att kolla in lite nödvändigheter. På återseende!

inte illa pinkat alltså...


Stenringar 60 kr/st (2 för 100), små lillfingerringar 20 kr/st.
Fatta min lycka (maya...) när jag hittade en affär med massa stora silvriga ringar med stenar. Typ ganska överlycklig. Och dyra va de ju inte heller! Vet tyvärr inte vad den affären hette men den låg nära torget i Visby, och de hade även ett stort stånd där. Lillfingerringarna hittade jag på nån random affär vid Rute Stenungsbageri :)

every siren is a symphony and every tear's a waterfall



Åh fett chill dag. Jag har bara legat ute i vår nya hammock och läst en bok, skönt! Ikväll ska vi troligtvis ut med båten en sväng, Maya hänkar. Ooooch juste... Jag bokade frisörtid igår och jag vet inte vad jag ska göra... Vill klippa av det till axlarna ungefär, som en page. Typ nått sånthär. Men vill ha långt hår också, hehehehehe. Förslag någon?

-


Kom precis hem från en springtur med gubbstrumporna på. Mycket skönt må jag säga. Börjar komma i gång nu igen efter ett något för långt uppehåll... Blir en till runda på fredag skulle jag tro :)

that's enough for now





Long time no see
, men nu är jag tillbaks! :) Här är lite bilder från veckan som gått. Värmland till Borås, Borås till Stockholm och Stockholm till Gotland. Har haft det asbra på alla ställen. Men nu är det dock väldigt skönt att vara hemma i Stockhom igen eftersom att det har blivit så mycket flängande hit och dit... Nu ska jag vara hemma i några dagar och bara ta det lugnt :) Hoppas ni har haft det heöt awesome. Och massa klem till norge

fullt upp i lingonskogen


Tjatja tjena! Nu sitter jag i en bil påväg till Värmland där vi ska hälsa på några vänner. Stannar där tills på söndag och sen åker vi vidare till mormor och morfar, där vi är kvar till på onsdag. Och på torsdag (tihihi) åker jag till Gotland för att ha det ap najs med Elleno pelleno i 5 dagar, kommer bli awe to the some. Blir förhoppningsvis något litet inlägg någon dag, men annars får ni ha en grym vecka. Pusselipuss!

miss it already


Yes, här har ni en kort sammanfattning av vår besthest resa.


Efter en låååång flygresa var det bara att sätta sig i bilen... Men efter många timmars bilåkande var vi äntligen framme i huset i Cape Cod. Nästa dag tog vi oss ett dopp i havet som låg ca 200 m från huset.



Vår favorit stad i Cape Cod blev helt klart Provincetown. Världens gulligaste lilla samhälla vid havet. Vi begav oss även ut på en "whale watch" och såg valar på sjukt nära håll.



Nantucket island var nästan ännu finare. Massa stora dyra hus och fina söta små gator med rosor i trädgårdarna.


En av alla superdupermegagoda middagarna i huset. Grillad majskolv <3<3<3<33<3<3<3<3<33


Efter en vecka i huset var det bara att torka tårarna och åka vidare till New York...

.. där vi bland annat såg coola gula taxisar! :D

time square var ju kind of coolt...


Man måste ju liksom ta ett antal foton på frihetsgudinnan, även fast de inte blev så bra...

planeterna var ovanligt nära jorden på 4th of July.

China town och cykling i central park, dock inte på samma dag men asbra dagar båda två!

Blåsigt på båten till Brooklyn bridge, heh.

USA


från vänster

Linne med brottarrygg - ZINE, virkad väst - second hand, shorts - Amareican Apparel, blus - Century 21 (märket Romeo & Juliet), t-shirt - Urban Outfitters, t-shirt - GAP man, kjol - Urban Outfitters, klänning - forever21, armband - ?, ring - forever21, converse & converse.

Fin dag med fina människor, nu ska jag spela mitt nya The Sims Drömjobb, tihi (:

om varje dag va som denna skulle jag vilja leva i tusen år


Snart kommer Agnes, Tora, Amanda & Olivia hit, vi ska väl antagligen bada i poolen om vädret vill bli en aning varmare. Och för er information så är jet lag, kul....

compare where you are to where you want to be and you'll get nowhere


Asmycket häng vid grannarnas pool med Amanda & Tor. Sen kom Olivia och vi gick och köpte glass för att sedan dra till kulan och köra fotboll med Agnes. Har skrattat så jag nästan gråtit hela dagen vilket behövdes! Har precis stoppat i mig en gammal kärleksmums, och dessutom har mamma just ställt i en blåbärspaj i ugnen. Haha mm, sommar är för härligt...

can you stay up to see the dawn?


Tja tja tjena! Sitter här och lyssnar på min galet bra spotifylista USA roadtrip. Va meningen att den skulle hänga med på resan, så funkade inte spotify där, hahaha. En resa utan bästa musiken i världen, men jaa, det funkade :) tihi. Har varit ute med båten en stund nu, första gången för i år faktiskt. Galet härligt må jag säga! Drar till Olivia ikväll för ett kvällsdopp och för att träffa finfina personer, men först - maaaaaaat.

Inlägget om resan kommer innom några dagar, samma med shoppingen. Håll uuuuuut!

hometown


Från världens finaste Cape Cod till bästa New York. Älska älska älska den här resan! Helt underbar med stekande väder båda veckorna. Havsbad i höga vågor och shopping bland höga hus. Längtar redan tillbaks ♥

Nu har jag varit hemma sen 5. Massa förseningar och skit men vi kom hem iallafall, haha :) Nu är jag trött som en jävla sengångare. Puss & godnatt! Vill ni veta mer i detalj om resan?

sommar




läs mer om mig som gästbloggar & tema grejen
här.