black&white


tjena bananas !
nu när Viola är på semaster i USA (gaaaaaah jag är avensjuk!) så tänkte jag (Tora, Violas kompis) gästblogga två gånger .. en gång denhär veckan (nu) och en gång nästa vecka, och då gör vi som så att jag lägger upp lite bilder som jag själv har fotat och har olika teman dessa gånger , HERE WE GO.

svartvit



mot USA, men först - Glad midsommar!



Glad midsommar på er alla fina! och grattis amanda panda på födelsedagen ♥
Klockan 18.40 idag går vårat flyg mot London. Där blir det övernattning en natt och sedan tar vi nästa flyg vidare till New Yooooooork! FETT TAGGAD! Men vi ska inte stanna i New York utan vi bilar vidare till Cape Cod som ligger ungefär vid Boston. Där har vi hyrt hus i en vecka. Kommer bli awesome! Sen bilar vi tillbax till New York och är där i 5 dagar. Och för att göra det hela lite roligare så åker vi med familjen Svensson. EPIC RESA! Ha det bäst, puss puss puss ♥ Hemma igen 9/7.

23/6


Mysig kväll igår. Blev ingen marschmallowsgrillning med däremot pizza och godis köp. Gott! Idag skulle jag egentligen sett på bio men det blev så himla stressigt så vi får ta det någon annan gång. Istället ska jag vara hemam och packa, imorgon åker vi!

det är en vacker dag, en sån som får dig att längta tillbaks


Hello hello hello! Nu är jag hemma från en av de bästa helgerna på väldigt länge. Vi lyckades knipa en tredje plats i Aroscupen vilket är så jävla grymt! Det har blivit mycket haff också, haha. Fast jag och mina mates stayed cool, vi låter killarna komma till oss istället. En as bra helg iallafall, älskar er Bele Barkarby F97!

Idag har jag förövrigt tagit bort årets första fästing och ikväll är det planerat att jag ska grilla marshmallows med några fina :)

this feels so unnatural


Bikini Nelly.com 299 :-

Imorgon klockan 9 åker jag till Västerås för fotbollscup, i 4 dagar. Och jag har inte börjat packa... Känns bra. Jag vet iallafall att min nya fina bikini som jag ser ut som en blek gås i ska med. Men nu måste jag faktiskt börja packa. Ha en helt awesome helg, vi får hoppas på bra väder också :)

Nån som vet om spotify funkar utomlands? Annars är jag illa ute...

when a heart breaks, no it don't break even


Tja tja tjena! Har kollat några avnsitt av one tree hill nu på morgonkvisten (ja, för mig är det fortfarande morgon) och fler lär det bli. Senare idag ska jag träffa Louise i vällingby och sen ska vi dra till stallet. Tänkte hälsa på där innan Atlet åker iväg :) Suger dock att ingen av mina favorit tjejer kommer va där (M, M, E & B), saknar de för mycket.

sagoland




Asbra dag hemma hos Maya. Egentligen gjorde vi typ ingenting, taggade mest inför New York och lagade värsta goda lunchen (man har ju lite skills liksm), heheheeeeh. Men det va kul att träffa henne! Kom precis hem från träningen nu, och ska snart kolla på One tree hill (säsong 5 is here bitches!!) och sen några andra filmer. Kram!

yesterday was the time of our lifes


Hejhej hallå! Igår va spelade jag fotboll med Amanda, Olivia & Agnes, och sen drog vi hem till amanda och åt apgoda pannkakor. Blev så mätt att jag trodde att jag skulle spy. For your information liksom.

Idag va jag med samma personer minus Amanda. Resultatet av dagen ser ni på bilden :) Vi kollade även på världens roligaste grabbar, mhm. Iallafall tycker jag och Agnes att det va roligt........

MIN SYSTER ÄR BÄST


aa det är hon <333

ingenting enkelt är värt nåt


Cykla fram och tillbaka till badet för att sedan va där en timma. Hehm, ja. Det va så blåsigt så vi åkte hem igen. Badade hemma hos Olivia istället, mycket varmare! Vet inte hur jag ska orka träna ikväll, är helt matt i hela kroppen! Får kämpa på helt enkelt ;)

jag flyr från våra issues




men jag ska kasta mig ut och blotta halsen,
tänker fanimej inte missa chansen

these times are hard, and they're making us crazy


Jobbade från 1 till halv 10 igår på mina grannars fest. Kändes gaaaanska surt eftersom det va så fint väder, men det va ändå mycket roligare än vad jag trodde. Jag & min syster fixade mat och lite sånt där. Sen gick vi till våra andra grannar och åt världens godaste marrängtårta, eheheheeeeeeh...

Kanske ska ut med båten idag.. får se. Det är ju inte världens bästa väder liksooom. Men aja, kramen!

11 juni


Första dagen på sommarlovet ska jag jobba... Känns bra. Dessutom är det asbra väder så man vill ju inte va inne lixom. Men cashflow till New york lixom! Yeahyeahyeah. Men kommer jobba typ hela dagen så vi hörs imorgon helt enkelt :)

someone help us, cuz we're doing our best


// klänning med brottarrygg Jeane Blush/Nelly.com // ringar Paris och vintagemässan // galdiatorsandaler she store // skärp lindex //

foto första bilden: Amanda

jag hoppas att du får leva med det resten av ditt liv



Åh men tja! Sommarfuckinglov nu och det känns heeeeeelt........ awesome! Yes, där kom det. Har dock inte den där känslan man ska ha. Den där överlyckliga känslan så man har ett leende på läpparna hela tiden. Nix, den känslan har jag inte...

Har dock haft det as mysigt nu efter. Gick och köpte glass med några roliga prickar, satte oss i parken och snacka. Amanda, jag & Olivia satt kvar till för en liten stund sedan. Satt och prata och fota bara. Så skönt att bara göra ingenting med de man älskar ♥ NU HAR VI 2 JÄVLA MÅNADERS FRIHET!

9 juni


Yes yes yes. Sista dagen i skolan är slut och vi har bara städat och kollat på 5-kamp. Galet chill. Är dock as bajs trött så vet inte om jag orkar gå till kulan där några är och spela fotboll... Får se helt enkelt. Ikväll är det iallafall träning och efter den ska jag dirket hoppa in i duschen för att sen cykla till en studentmottagning. Jajamän. Full rulle här ja ;)

colored tube tops


Gina tricot 59 kr/st.

spreading my wings


Hej å hå! Precis hemkommen från ännu en soft dag i skolan. Måste väldigt snart cykla iväg till vällingby för att köpa lite småsaker som kommer upp här sen. Kanske lite onödiga saker eftersom jag köpte två sånna i helgen, meeen jag vill ha fler färger :] Haha aja, ni förstår ändå inte vad jag snackar om... Kram kram kram.

seeing is deceiving


Åh Herre! Svettig dag... Tror jag dör eller nåt. Men väldigt lugn och sådär, inte mycket seriösa lektioner :) Nu ska jag snart dra mig ut igen för att träna knattarna och sen träning (jaaao jag ska testa att va med!). Kommer dö av värmeslag men det är okej, för det är så jävla underbart med det här vädret, kärlek!

and we don't know how we got into this mad situation


Sol, musik, och Elsas mode är mina bästa vänner just nu. Helt U-N-D-E-R-B-A-R-T. nu: jordgubbar!

6 juni


Grattis Sverige på nationaldagen!

Hemkommen från Borås nu. Ikväll blir det grillning och jordgubbar, hur bra (och svenskt)?! (tack för rättningen i rubriken Ellen, haha ;))

oh my lord what a wonderful day



från i somras

Åh gud vilken härlig dag det har varit idag! Helt otroligt väder. TACK VÄDERGUDARNA!!! typ... Har varit inne i Borås från 11 till halv 2 för att titta på när mamma körde triathlon, haha coolt. Sen väl hemma hos mormor och morfar igen gick jag och kusinerna ner och tog årets första dopp. Så jävla härligt! Sommar är så bra alltså.

strive to be happy and live to believe


Imorgon åker jag till mormor och morfar, är tillbaks på måndag så då bloggar jag igen. Ha en asbra helg! :D

you're bringing out all the colors, no more black and white


Paraplyerna i Cherbourg hette musikalen igår. Väldigt söt måste jag medge, gillade den faktiskt :) Kom hem runt 10 och satte mig och glodde på off the map, missade alltså säsongsfinalen av Grey's, baaaajs. Men det va värt det faktiskt.

Idag har jag inga planer, kanske drar en sväng och köper lite saker, och åker förmodlingen och kollar på semin i Ersan. Puss puss puss!

1 juni


1 juni idag = sommar! + att mina katter föddes natten till idag för 2 år sedan, sweet :) Grattis grattis grattis ♥

Yes, så idag är det alltså sommar. Alla prov och annan skit i skolan är avklarat, sommarlov om en vecka, och ledighet i 5 dagar nu. Åh, äntligen kan man slappna av!

Musikal med familjen ikväll, fett otaggad.. Men nu köööör vi.