sist vi sågs var det vinter och en meter snö


Fränt att sluta halv 12, jajamän! Drog till pizzerian och åt med 4 fina flickor, byggde läsktorn (ja det är coolt?) och sen begav vi oss ner till torget för lite köp av jordgubbar. Inte svenska dock, vi tyckte nämligen att 50 kr/paket va lite saftigt (haha) pris... fattiga som vi är. Tillslut blev det lite häng i en park, varmt men galet chill!

min talang


Bildbevis va det ja...

Asgrym kväll. En strike, en spärr (wtf?!!??!) och 6 missar = Awesomeeeeeeeee...

mina minnen höll mig uppe varje dag


Åh vilken härlig dag! Man kan inte göra annat än att vara glad när det är sånt här fint väder, för visst har vi saknat det? SÅ JÄVLA TAGGAD INFÖR SOMMAREN!

Ikväll blir det bowling med fotbollslaget. Va verkligen länge sedan jag bowlade.. 2 år kanske? Haha herregud.. Tar med kameran så ni kan få lite bildbevis på hur kass jag är? :)

TJUGONIONDEMAJ


2 fotbollsmatcher har jag tittat på idag. Det suger dock att det bara är att titta jag gör... Men jag kommer tillbaks, snart! Förhoppningsvis..

Grattis kära moder på morsdag, älskar dig ♥

efter regn kommer solsken...


..och då ska man passa på att fota! nu: Champions league, go Barcelona!

NOW IM HERE ...................... AGAIN.


hey alla fina läsare som läser Violas blogg !
Eftersom Viola är lite nere pga. hennes förbannade foooot så tänkte jag att det kanske var lite tomt här på bloggen och det kanske skulle vara roligt om det kom ett inlägg serrni ;) jag själv heter Tora och är en av Violas gaaalet coola vänner !

Tumblr_llsfc9n5b31qd3wdoo1_500_largeTumblr_ldg9m2bkmw1qf79hwo1_500_largeTumblr_lltaycwtmi1qaqmg4o1_500_large
(alla bilder ovanför kommer ifrån weheartit.com)

Idag stack vi (Jag (Tora) , Viola & två av våra heta polare) till vasastan och destinationen var cupcake stockholm. GOOOOOOOOOTT. sen blev det även lite häng på donken & lite stå ute på perrongen och vänta i 1908596437 timmar i spörengnet, galet naaais. Nu hälsar jag er en fortsatt trevlig kväll ! pssss .. nu får ni pigga upp Viola så hon börjar blogga igen !
tjofräs !

home is wherever I'm with you


0


Har noll inspiration och noll blogglust, beror väl antagligen på fothelvetet och att allt är bajs bara. Kommer blogga lite halvdant nu, men kommer tillbaks inom några dagar!

24 maj


Asså bläääääää! Min fot svullnade upp efter träningen igår, orkar inte. Nu ska jag träna små barn.

through urban fields and surburban life


Åh gud. Veckan har inte börjat bra. Känner mig allmänt sur bara. Skoltrött någon? Inte långt kvar till sommarlovet nu dock, är så jäkla taggad! Det kommer äga ut de senaste 2 somrarna (: Nu ska jag bättra på brännan lite grann, ses senare!

nu är det bara att vänta till 2012 då!


Oh yes, we are alive!
Det känns ju riktigt bra måste jag medge! Några år till får vi leva iallafall...

Idag har jag lite saker på schemat. Plugga (varför skjuter jag alltid upp det till sista dagen?) och titta på fotboll. Övrig tid kommer förmodligen tillbringas ute i solen/skuggan med musik.

skogs-/millitärgrönt


Jag har precis suttit ute och målat naglarna med mitt nya lack från Sephora. Min syster köpte det (och ett till) till mig i Frankrike, man tackar :) Assssssnyggt är det också! Snart komme Mirre med familj hit på middag, åsum!

bubbleboost


Gick upp halv 8 imorse, för vid halv 9 blev jag hämtad för att åka till Täby. Match då såklart :) 1-0 till oss! Är dock jäkligt trött på att bara sitte bredvid nu alltså...

Har även hunnit med att kika lite i vällingby och ätit på massagotti med mamma. Köpte tidningarna på bilden bara, inget annat. Har värsta shoppingsuget men jag försöker spara inför New York liksom ;) En månad kvar nu!

(haha snittsig rubrik)

turn up the love now


Två bilder på mig från idag.
och om ni undrar varför jag alltid tar väldigt inzoomade bilder är det för att mitt 50mm objektiv inte kan zooma varken ut eller in mer, och det är inte alltid man orkar ställa upp ett stativ bara för att fota mitt vackra fejs. Nu vet ni :)

Har provat kläder idag. Från min egen garderob alltså.. Hittade en sak som jag inte har använt, som jag nu tänker använda på skolavslutningen! Var egentligen inte planerat att jag skulle ha på mig nåt "gammalt", men det kändes som att vi hittade varann lixom. Blir nog awesome ska ni se! 

Lite senare ikväll ska jag (och mamma och pappa) hämta min kära syster som kommer hem från Franks rike. Vill ocksååååå.

what we dream, is all that matters


england -10

Förlåt mig för gamla bilder, men ska snart dra min feta röv ut för att fota lite. Skoldagen har varit lång och svettig, det blir så när man sitter i en aula i nästan 2 timmar och tittar på massa uppvisningar, vissa dåliga (läs: vi) och andra lite bättre. Vårat framträdande tycker jag inte vi går in på :) Nu ska jag som sagt gå ut och fota, och lägga mig i solen och köra min lilla träning. Det blir förmodligen lite stek också.

tänker på konsekvenserna


england -10

Vädret har humörsvängningar, tjoho! Hoppas att solen håller sig kvar ett litet tag nu iallafall :) Har gått runt och gjort olika aktiviter i skolan idag, rysk fylla och stoppa huvudet ner i mjöl för att hitta en sockerbit t.ex, hahaha, blev inte alls mjölig, nej nej...

Snart träning som jag ska försöka va med på, får se hur det går..

we're gonna save the world tonight




SOLEN ÄR TILLBAKS! wohoooo
Awesome att jag har spenderat halva dagen utomhus då :) Vi hade jogging i skolan men eftersom jag inte kunde va med satt jag bara där, haha chill. Fast fick värsta springsuget, vill bara springa av mig! Ska snart gå ut och köra 100 situps och 100 rygglyft, alltid nåt. Sen ska jag till täby och kolla fotboll.

don't you wonder when it's all gonna stop?


Lika chill dag som igår i skolan, bara massa skapande vilket jag gillar. Fast va inte sådär superpigg... Testade att träna igår, men det gick åt helvete. Fotjäveln vill aldrig bli bra!! Vi har skoljogging imorgon som jag kommer skippa också. Fast kommer typ gå, hehe. Ska dra till fotbollsplan om en timme och träna knattar, japp japp.

I could fly away


Temaveckan i skolan den här veckan. Vi gör en tredimensionell ritning över hur vårat "fritidsrum" i skolan ska se ut, hehehehe. Men det är faktiskt ganska kul, och våran kommer ju lätt vinna...... vi gör iallafall noggrant (: Ikväll ska jag testa träna, ääääääääg!

söndag


Hallå där!
Har ni haft en bra sändag?
Jag har varit på landet och chillat runt. Skit väder så blev mest att sitta inne och läsa, lyssna på musik eller spela på iPoden, hehehe. Var iallafall där för att fira min farbror som fyllde 55, grattis gudfar ♥

Har skippat min träning idag, det höll inte ens en vecka............ Ska försöka göra den så ofta som möjligt iallafall, heeeeh he.....

na na na


Hade hoppats på att få skriva att jag ska ha en helt underbar lördag ute i solen med nära, men istället säger vi Hej till en lördag bestående av städning! Epic.

fredag den 13:e


Bissy day igår, minst sagt. Hade inte riktigt koll på saker så blev väldigt stressad framåt kvällen, smart tjej va det ja! Har haft engelskaprov idag som gick bra, fick tillbaka biologiprovet som också gick bra. Drog till stan efter skolan med mina brudar, de övertalade mig. Hade inga pengar med mig så blev inget köp, men lite lunch på macho hade jag råd med :) Skulle vilja påstå att det har varit en mycket bra fredag den 13:e!

120511


Hej hej hallå! Vårshow i skolan idag, många begåvade människor :) Önskar man hade vågat gå upp där själv men det gäller ju att man är bra på nåt också, hehehe. Pappa ringde iallafall läkaren idag och hon sa att jag inte får träna så länge jag har ont, och att jag egentligen skulle haft foten lindad från första början men det har jag inte haft på 1,5 vecka......... Bra jobbat... Det suuuuuger att jag missar massa matcher nu. Åker och kollar på träingen senare iallafall, men först: plugg.

'cause in my castle I'm the freakin' man


Så jäkla skönt att bara ligga och chilla i solen, huge like! Har precis ätit och snart ska jag träna lite, sen Grey's anatomy och Off the map! (:

utmattande dag minst sagt


Stekande sol, högljud klass, jobbiga lärare och för lite vatten. Inte konstigt att jag har ont i huvudet.. Nu väntar plugg i skuggan, finns en stor risk att jag somnar.

kan inte tänka, jag står bara här och ler


Ap härlig dag på Djurgårn med skolan, men sjukt lökigt! Har gått runt med mina tjejor och haft det allmänt mysigt. Satte oss i gräset utanför Rosendal och åt mat och fotade. Såg Tommy Körberg, och hans 2-3 åriga dotter kom fram till oss, haha så söt! På hemvägen köpte vi god glass utanför Skansen, bästa dagen!

kan inte låta bli att le


Galet härligt att ligga ute i solen på en filt i bikini och lyssna på musik.
Mycket bättre kan man inte ha det. Har gjort min dagliga motion, eller aa, började igår, mehe. Lite allmän fakta sådär så hatar jag en person, blä på han. Äckel unge. Ska dra och kolla på träningen ikväll, puss ♥

8 maj


Har varit borta i Hagsätra nu och kollat på vår match, 1-1 blev det. Vill spela! Jag och Agnes diskuterade Oskar och Veronica på vägen dit och hennes pappa hade tyckt sig höra att Linnros & Maggio har barn ihop, så nu sitter jag och lysnar på intevjuer med dem och försöker hitta någon sanning i det ;)

update: fanns ingen sanning i det... Pappan va nån Nils.

vi äter skiten så vant


Bild från mars som jag glömt att visa.

Så himla härligt väder idag! Skönt att det är tillbax :) Har varit nere på marknaden på torget och träffat lite folk. Sen drog jag och mamma till vällingby för att köpa bikini men eftersom det va H&M de kom från så va de självklart slut i min storlek, får beställa istället. Måste ha dem, hehehe. Sitter och lyssnar på linnros nu och är avundsjuk på Amanda och Ellen som är på invigningen av grönan, vill ocksåååå!

tjockt med gott


Awesomeness, receptet finns här!

someone like you


Den här bilden togs igårkväll runt 7, feeeeeeeeett ljust! Älskaälskaälskaälska (:

Friday friday gotta get down on friday, everybody's looking forward to the weekend, weekend! Haha bästa. Fredag iallafall och det äger. Har typ asmånga prov kvar fick jag reda på, typ ett till NO prov, man ba whaaaaaaaat? Men jag kan klara det, lovar :) Men nu ska jag inte plugga iallafall, skönt må jag säga. Hade tänkt att baka faktiskt, yumyum.

5:e maj


Fett chill skoldag, kaos på matten och sådär men det va kul :) Fick jag tillbax mitt franska prov och det gick inte så bra... Väldigt mycket slarvfel som gav halva poäng. Får hoppas att jag inte sänker mig iallafall. Ska dra och kolla på träningen om en timme så nu sitter jag och äter mellanmål, som jag faktiskt gör ganska ofta nu för tiden.

Grey's anatomy musikalspecial ägde ju, haha. Dog. Men vissa kunde faktiskt sjunga bra!

jag kan göra det som ingen gjort


Hejhå! Svenskaprov avklarat, nu är det bara engelska prov nästa vecka och matteprov kvar, sen är allt klart för hela terminen, awesome! Längtar sjukt till lovet. Känns dock inte så nära i tiden med tanke på vädret... Hallå? För en vecka sedan hade vi 25 grader och sol! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, lagfotografering ikväll!

GRATTIS IDA! ÄLSKAR DIG ♥

cherry blossom


Lite smårolig dag i skolan sådär, haha. Många dagens ;) Har inte alls mycket tid på mig nu egentligen, ska åka och träna knattar i fotboll, hehehehehe. Kan inte va med dårå men får väl trösta och lägga om sår typ.... Sen är det träning som jag ska titta på, kommer frysa ihjäl meeeeen det är okej :) Kram!

priset vi betalar för att klassas som elit


Från i lördags! De vann, haha glömde säga det. Men grymt jobbat! :D

Biologi provet gick faktiskt azum måste jag säga. Lite småfel här och där kanske men utöver det gick det väldigt bra. Har suttit och kollat på OC lite nu, ska på träning ikväll. Sen måste jag fixa ett iTunes konto också, har köpt Idas gamla iPod touch, ganska najs må jag säga! Det är visserligen en 3:a men det duger gott och väl, musik dygnet runt bre!

1 maj


Var precis och kollade på vår match, vinst med 2-0, bra jobbat! Jag och Tora åkte dit i morse när Amanda hade gått hem, de sov här. Nu har jag 300 års plugg i biologi framför mig, kuuuuuuuuuuul. Skolan kan ta sig. Hoppas ni hade en bra valborg iallafall!