någon slängde ut dig som en sommarkatt till slut, som om det gjordes för din skull


Här har ni det jag hade på mig idag! Det var ju ett bra tag sedan jag la upp något sånt, så jag kände att det va på tiden. Hann precis knäppa dessa bilder innan det blev bäcksvart igen... Iallafall: Stickat från Topshop, jeansshorta från monki, Lee jeans och ringar köpta på Mallis, Gotland, Marc Jacobs och Forever21.

Det är någon slags avslutningsmiddag med fotbollen ikväll. Tåliga kläder och snabba skor ska på, hahahaha. Dör. Kommer bli sjukt kul iallafall!

tisdagsmys


Äntligen klar med svenskan, och nöjd är jag också. Det enda jag är osäker på är om den inte är lite kort... Jaja, det visar sig. Nu blir det Desperate housewives och efter det Happy Endings. Bästa! Sov gott ♥

let's take a chance and hope for the best


bild från december 2010.

Det blev inget vidare väder idag heller. Sug. Ska dock försöka ta lite bilder inne idag. Bara för att ha testat det liksom. Har dock ingen aning om vad jag ska fota, haha. Får hitta på något. Nu ska jag iallafall sätta mig med en kopp varm chocklad och en lussebulle och skriva klart min novell. Ska nog justera lite småsaker i den också, eftersom min svenskalärare inte verkar gilla mig. Önska mig lycka till!

you gonna mess it up again



Hallå där! Jag överlevde stormen igår och vaknade upp med solen utanför fönstret. Så härligt! Hade tänkt fota när jag kom hem men vid 3 var solen borta tyvärr. Så himla tråkigt. Jag har inte fotat på hur länge som helst nu och tycker inte det är alls lika roligt att fota inne. Då ska det vara riktigt bra ljus annars blir det bara skit som bilden ova, heeh. Om vädret är lika bra imorgon ska jag springa hem från skolan, då hinner jag förhoppningsvis knäppa några foton i trädgården iallafall :)

första advent


Första advent och fortfarande ingen snö. Jag börjar bli lite otålig nu... Här hemma har vi satt upp julbelysning och jag ska äta en liten lussebulle efter maten. Lite julkänsla får man allt.

Hade det bra hos Olivia igår. Mycket skratt framför ansiktsboken med våra iPods/iPhones/Ipads. Haha softa dudes! Jag har även fått ett nytt beroende vid namn Rat on a snowboard. Köp för ynka 7 riksdaler om ni har någon av de ovanstående manickerna! Värt säger jag bara. Nu måste jag gå ut och möta stormen Berit en sväng. Gosegos!

thank you for showing me who you are underneath


Här har ni väskan jag köpte på en marknad på Mallorca. Bättre sent än aldrig passar mig ganska bra :] Den är dock i skinn så den luktar inte speciellt gott... Men fin är den allt! Jag rotade även igenom mammas och pappas garderober för någon dag sedan för att hitta en tunt stickad tröja, men istället hittade jag två riktigt tjocka tröjor. En kabelstickad lila och en grå med vita detaljer och pololiknande krage. Gillareeee! 

Sover hos Olivia med tjejerna ikväll. Skriver igen imorgon. Kram på er!

i don't need another heartless misery


Har haft en bra fredag än så länge! Hängt hemma hos Amanda med med mina mates. Vi kollade på en väldigt väldigt bra film vid namn Bratz och jag skrattade åt mig själv med camwow. Om jag bara hade en iphone skulle jag leva i tusen år, så mycket skrattar jag... Heheheheeee. Fick dock gå hem ensam i mörkret en bit vilket va lezkigt (varenda litet ljud = mördare/rånare/våldtäktsman), men annars leker väl livet. Ha en myspys fredagskväll fellas!

life is short, so make it what you want it to be




















weheartit

Notis till mig själv: Kolla tillbaks på detta när vintern har varit för lång, din inspiration är slut, du är trött, har tråkigt, snön har förvandlats till slask, du känner dig nere, vill fota osv. Och lyssna samtidigt på den här eller den här låten.

if only time could turn back


Tja folket! Vill ta och berätta för er att vi har en riktigt grym vikarie i no och matte. Han är söt dessutom, hehehohi. Han är faktiskt så bra att jag har börjat intressera mig på no lektionerna. Satsar på bra betyg på nästa prov nu alltså! Och på tal om prov så fick jag även tillbaks mitt idrottsprov idag och jag är så himla nöjd med resultatet! Speciellt med tanke på att jag har vart jätteorolig över om det gick bra eller dåligt.. Sitter och lyssnar på One directions nya nu. Bli. inte. kär.

it's like a scratch on a CD that keeps repeating


Kom nyss hem från att ha skrattat mig igenom hela Breaking dawn part 1. Hahahaha gud. Älskar den filmen. Fast jag vet inte om jag gillar den för att jag tycker att den är lite töntig eller för att den är helt awesome liksom, hehehe. Bra var den iallafall så jag är fett taggad på nästa film!

Mamma håller på att baka lussebullar nu så det luktar gudomligt i hela huset :] Kanske ska ta och äta en samtidigt som jag kollar på Grey's?

22/11


Hade hoppats på lite fint väder idag så jag kunde fota lite. Känns som jag inte har varit ute och fotat på år och dar nu. Och jag som vill göra en ny design behöver ju lite nya bilder känner jag. Har haft en så himla tråkig dag kan jag även tillägga, så det är därför inläggen blir så tråkiga också. Det smittar liksom av sig, hehe. Hade iallafall tänkt att plugga lite NO nu, har ändå inget bättre för mig liksom. Hejdå tråkigt inlägg.

just be careful when you're walking in the view


Härligt att få en ordentlig sovmorgon såhär i början av veckan! Har varit uppe sen 11 och inte gjort någonting förutom att jobba lite, lite med franska arbetet. Det är väl dags för mig att börja göra det som det är meningen att jag ska göra idag. Nämligen att samla in pengar till en skola i Sri Lanka genom att kratta löv. Bara att börja då. Ganska sjukt att när jag skulle samla in pengar till samma sak förra året var det snö och vi frös ihjäl när vi gick runt och delade ut reklam. Något som är ännu mer sjukt är att jag har börjat inse att jag faktiskt har börjat längta efter snö...

your fear is just a shadow in the sun


Ta mig tillbaka till sol, bad, värme och tunna kläder. Är så himla trött på det här mellanmjölkvädret. Höst eller vinter? Bestäm dig förihelvete! Kollade liksom på NKs julpyntning igår samtidigt som jag svettades i min dunjacka.. Ska det va så eller? Nä dä tro' ja ej dä.

Jajajaja. Nu är första dagen denna vecka avklarad och jag har haft ett matteprov som gick åt... ja. Det ska dock bli otroligt skönt med ledighet imorgon. Tagga sovmorgon, jajamän! Har även lite roliga planer för onsdag så kommer nog klara av den här veckan trots allt.

men jag ville gå längre än så och hamnade bland molnen



Hallåhallå! Det blev en sen uppstigning idag. Närmare bestämt klockan halv 1... Men för att skylla på något så kollade vi på sista Harry Potter filmen imorse (som förövrigt va sjukt sjukt sjukt bra!), heehe. Det blev bara jag, tora, agnes och olivia tillslut, de andra två fisarna blev sjuka. Tråkigt men sant... Det blev lite tacos, lite frukt och fondue och lite chips för vår del. Eller byt ut lite mot mycket istället, mihihihi :] Lyckad kväll iallafall. Nu kommer mina kusiner från Göteborg snart och de stannar tills på måndag morgon, så förvänta er inte superbloggning i helgen!

they got one eye watching you so be careful what it is you're trying to do


2 bilder från Mallorca! De här är från första dagen då vi åkte till Port de Soller. Har ju lagt upp bilder därifrån tidigare men lägger upp några som blev över nu när det ändå inte finns något annat att fota, hehe. Det kommer inga fler inlägg om dagarna på Mallis med bilder och sådär. Sista dagen va så ointressant ju... Typ gå till en kyrka och shoppa lite, roliga bilder liksom ;)

Äntligen fredag! Känns som jag börjar varje fredagsinlägg på det sättet men vafan... Man har ju längtat! Ska tillbringa den här fredagen hemma hos mig med mina fina vänner. Vi sover även i friggeboden, myspys. Nu tror jag Agnes kommer väldigt snart, och som jag har saknat henne!

he said he had lost his sense of direction




Asså åh, min kärlek! Första är alltså en cover och andra är deras egna låt whales. Det är någonting med Australiensiska grabbar asså, så jäkla sköna!

I know there's a way to make up for old mistakes


Här har ni bilderna jag fotade igår. Synd att det blir mörkt så snabbt, då behövs det ju sån hög iso vilket suger. Fast det passade ju ändå lite till de här bilderna. Fick inte till det riktigt som jag ville dock så är inte speciellt nöjd... Vore kul med lite konstruktiv feedback dock! :]

So-redovisningen avklarad! Mycket skönt må jag säga. Gick ganska bra också med tanka på att jag läste igenom det en gång igårkväll, haha. Ska ta nåt litet och äta nu och sedan blir det att kolla på Grey's Anatomy som jag missade igår. Kram!

my heart beats like a drum



Glädjen som uppstår när man får reda på att fysikprovet är inställt. Åååååh vad skönt! Kom hem för cirkus en timme sedan och har sedan dess försökt att få till lite hyffsade bilder i fönstret. Gick sådär... Lägger upp resultatet imorgon :) Nu har jag precis ätit en liten pizzabit såhär innan träningen. Och jag veeeeet, inte bästa valet av mat men vafan. Vi hade ju inget annat hemma. Nu ska jag strax slänga på mig fotbollskläderna (som förövrigt var blöta) och dra mig mot pendeln. Ciao!

om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen


Härlig tisdag! Jag slutade redan klockan 11 och då drog jag hem till Johanna och käkade lunch med tjejorna. Vi tog det lungt en bra stund där och gjorde även lite kladdkakesmet (♥) som vi åt tillsammans med banan, vindruvor och apelsin. OCH ÅH VAD GOTT DET ÄR! Jag lovar att jag hade kunnat sitta och äta upp en hel kladdkakssmet själv. Min största kärlek, helt klart. Nu ska jag ta tag i min franskaläxa och sen är det bara att hoppa in i duschen för att tvätta mitt hår som är fettigt som ett paket bacon (duktig som använder liknelser ja). Pusselipussen.

stan är dubbelt så stor nu, men lika ihålig



Åh så skönt det är med 3 håltimmar. Slutade två istället för halv 5, a men tja mitt liv äger. Så, det enda vettiga jag har gjort idag är teknikläxa, soft dudes. Är nå sjukligt taggad till träningen på onsdag, SJUKLIGT! Nu vill jag ha den ba. Och förövrigt så hittar vi inte minna uggs, och mina kängor suger, så jag sitter och hoppas på ett par Dr Martens liksom. Farväl!

i took a deep breath and i went down under, water oh water


Tredje dagen på Mallorca var helt klart den bästa. Vi började med en frukost på ett café i närheten, sedam gick vi och hyrde bil och åkte sedan för att utforska en annan del av Mallorca. Vi åkte först till staden port de pollenca som var en gullig liten stad vid havet. Vi gick runt på marknaden i staden en stund och det fanns helt sjukt mycket snygga skinnväskor, dööö. Köpte en ny skolväska (ja jag ska lägga upp det jag köpt!) som liknar en Mullberry bayswater lite granna. Sjukt snygg iallafall. Sen åkte vi vidare upp i bergen för att se på utsikten och besöka ett ställe vi hade hittat i guideboken. Och alltså jag ångrar inte för en jävla sekund att jag gick ner den där långa, branta vägen, för vi kom till det sjukaste, finaste stället jag någonsin har varit på! Det var så jävla vackert. Helt klarblått/turkost vatten och fina klippor samt nästan helt folktomt. Ni ser ju bilderna liksom. Men jag kan lova att det var hundra gånger finare på riktigt! Efter lite bad där gick vi upp för den långa vägen igen (stig, stenar, lera, trångt osv.) och åkte till Pollenca och åt en fresh lunch. Sen åkte vi tillbaks till Palma och gick ut och åt en avsmakningsmeny på en restaurang som råkade vara Emilio Ingrossos (Pernilla Wahlgrens ex, hehehe), mumma! Va nå himla bra pris också, därför vi åt där, hehehehehhe. Tog dock inga bilder där inne för den kändes så himla fin. Ville ju inte ställa mig där med blixt och förstöra stämningen!

rate yourself and rake yourself, take all the courage you have left


Bilder från början av oktober.

Idag har varit en sådan dag då jag bara vill gråta hundra gånger om, hela tiden. Har varit så jävla nere och less bara. Började dagen med att springa 5 km i Ursvik med mamma. Hade inte tränat på över 2 veckor och inte varit ute och sprungit typ 2 månader så jag kände att det behövdes. Tog ut alla mina agressioner och bara körde. Åkte sedan mot Västerås och firade min sysling som fyllde 18 år. Fick ett tråkigt besked där och började grina och satt och tänkte ut genom fönterrutan hela vägen hem. Grattis världens bästa pappa på farsdag, älskar dig ♥

hur ska man möjligtvis kunna vara lycklig, om fantasin inte är på riktigt


Gah! Jag är så sjukt dålig på att uppdatera men jag ahr ju trots allt ett liv. Tro det eller ej... Har hängt med Ida, Emil och Hugo idag. Vi åt thai till lunch klockan 3 (!!) och spelade fifa. Trevligt var det iallafall :) Nu ska jag snart dra till Mirre på middag med familjen. Ska försöka blogga lite imorgon men ska till Västerås på släcktträff så det kan bli svårt. Tidsinställer ett iallafall! Puss på er!

we're gonna mess it up again, we're gonna mess it up my friend


Fredag people and I'm living the dream! Närå. Har haft en sjukt bra dag bara. Satt kvar i skolan i typ 2 timmar för att vänta på fina tjejor som slutade sent. Sen drog vi hem till mig och gjorde lite allt möjligt, haha. Bl.a. rappa kalja som jag och Amanda självklart vann på, bästa. De andra sög, hihihi :] Vi saknade dock Tora och Olivia... ♥ Ska mysa framför idol och modern family idag. Är dock rätt besviken att Olle har åkt ut, söta lilla olle... 11-11-11 idag också om nån hade missat det, hehehe. Hejdå historiska dag!

give me just one good reason why you're sleepning in the middle of the season


Foto: jag, Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4G Modell: Ellen Ahlbin

Fick bli sen uppdatering idag igen då. Var nämligen hos sjukgymnasten en sväng och gjorde det vanliga. Nu ska jag göra engelskaläxan en snabbis och sen mat, är verkligen vrålhungrig! Jag är så himla laddad för att det är fredag imorgon. ÄNTLIGEN helg liksom! Har lite roliga planer inför helgen dessutom, fett pepp! Annars har det varit en bra dag och sådär, mycket skratt i skolan och en jäkligt äcklig händelse på vår inställda idrottslektion. Usch, kommer drömma mardrömmar, heeeeh.

precis som om man siktar för lågt, då hamnar man lågt


you spend your life looking for a home, just stop where you are


Väldigt skön dag i skolan idag. Hade bara 2 lektioner så jag slutade vid halv 12, soft. Gick hem och pluggade franska samtidigt som jag snackade lite med Ida på facebook, hon är galen den bruden! Kom precis hem från mitt utvecklingssamtal, det gick galant faktiskt. Nu ska jag återgå till franskan och att lyssna på världens bästa band set sail, sedan duschen. Måste ju va färdigchillad innan Grey's börjar!

dr martens


Är så himla sugen på ett par Dr Martens! De oxblodsröda har jag velat ha väldigt länge, men börjar bli lite sugen på ett par svarta eller blommiga nu. Eller svarta med foder så att de blir lite gosigare på vintern? Jag veeeeeet inte. Alla är så himla snygga ju! På min önskelista kommer de va iallafall, det ska ni veta!

your fear is all that's keeping you from love


Skolan har glidit idag må jag säga. Lite håltimmar hit och dit och det uppskattas ju alltid liksom... Måste tyvärr gå ut och sälja ljus nu, har vart så jäkla seg på den fronten. Skulle ha börjat sälja New body i veckan också, hoho. Ska nog börja sätta igång med allt det där så fort som möjligt. Pengarna går ju trots allt till något väldigt väldigt roligt!

trots att du lever någon annanstans visar du dig ändå gång på gång, här inne hos mig


Here you go, andra dagen på Mallorca:

Vi var på ett museum som hade en utställning med Joan Miró som mamma självklart ville besöka. Det var ovanligt intressant för att vara ett konstmuseum, haha. Det är verkligen inte min grej ska jag ta och medge. Men man fick ju trots allt gå in i hans ateljé och hans hem, så lite coolt va det ju allt.

Resten av dagen gick vi (väldigt mycket) omkring och turistade oss. Vi stannade även till på stranden i Palma och tog oss ett dopp. Va dock några äckliga litauer på 25 bast som grävde ner sin kompis som en snopp... Ja, men jätte mysigt, verkligen. 

På kvällen åt vi middag på en helt sinnessjukt bra restaurang. Jag kan dock äta lite för mycket om det är gott så jag hade världens magknip och kunde knappt gå påvägen hem, heeeeehe. Lyckat.

all the other kids with the pumped kicks



Hej blöggen! Sitter i skolan nu och har håltimme, najs bro. Därför ni får en ful gammal bild från arkivet... hehehehehehe. Jätte fin verkligen, ja-a då. Men ni får lite mer update när jag kommer hem. Då ska ni få en hel drös med Mallorca bilder, låter bra vaaaaaaaa? Kanske borde lägga upp vad jag köpte också, om jag orkar fota det. Får dock bli en annan dag eftersom att jag slutar halv fucking 5 idag och då är det ju redan kolmörkt. Jätteroligt, älska deprimerande mörker, jajamän!

6 november 2011


Igår var vi på kyrkogården och gjorde farfars grav lite fin. Tycker det är så himla mysigt på kyrkogårdar när det är mörkt och massa ljus över hela gräsmattan och i minneslunden, så himla fint!

Idag har jag försökt att få till något hyffsat till redovisning. Ska redovisa boken Gå på djupet av Marcus Priftis (som förövrigt är sjukt läsvärd!) och det är så himla svårt. 5 hela minuter ska jag hålla på och prata om en bok, KUL. Men det här ska fanimej bli bra asså. Måste bli klar innan MTV EMA ikväll, heh. Men det kan man ju faktiskt inte missa!

silver caps the ocean, we'll be sailing free


Här har ni lite foton från första dagen på den sköna ön Mallorca. Vi började dagen med hotellfrulle. Och vet ni vad de hade? ANANAS! Fatta min glädje, det är verkligen bland det godaste som finns, alla matkategorier. Det fanns också massa nybakat bröd, croissanter (himlen!) och goda juicer. Galet gott. Sen tog vi ett segt gammalt tåg till staden Port de soller. Vi åkte i massa tunnlar och mellan stora berg osv. Väldigt fint! Sen kom vi fram och låg på stranden ett tag och chillade, läste egoboost och badade. <Turkost vatten3.

Cut me down But it's you who'll have further to fall


Åh hej. Är så jävla irriterad. Har en svenskaredovisning på måndag och har jag börjat på den? nej. Tog jag med papperet med beskrivningarna hem? nej. Finns det information på skolwebben? nej. Det här kommer gå så himla bra känner jag, hehehehehehe. Går nog till skolan och ba "jag glöööömde att jag skulle resa bort så jag har inte haft tid". Japp, det blir nog asbra :]

Nu hade jag tänkt kolla på nya Elsas värld. Den verkar dock sjukt dålig måste jag säga. Personerna ser inte alls ut som jag hade tänkt mig och så verkar den jävligt fjantig... We'll see, böckerna är ju de bästa iallafall.

please don't forget me, cause i wont forget you


Tja folket! Nu är jag hemma igen. Vet att ni har saknat mig :))))) Hihihihi. Har haft det så himla bra på Mallis, underbart väder och bad varje dag. Älskar livet när man chillar runt i fina städer och badar i turkost vatten. Det är verkligen bland det bästa som finns! Har dock saknat mina älskade vänner något enormt, men vi ska ta och käka lite tillsammans ikväll, mys. Fler bilder från resan kommer, ha tålamod mina vänner!

when everything is out you've got to take it in


Här har ni mitt absoluta favoritfoto som jag tog på Ellen förra veckan. Älskar hennes blick och att ögon verkligen tindrar. Hon har så perfekta ögon den bruden, helt underbara. Behövde inte ens redigera de för att få de sådär, det ni!

.


good life


Tidsinställt. Hola Amigos! Tredje dagen här och det är förhoppningsvis fint väder. Åh gud, hatar att skriva vad jag gör när jag inte vet vad jag gör så jag slutar här, heheeeeh. Ni får så himla roliga uppdateringar här känner jag... Jaja, det är bättre än inget :]