as a sophomore with reggaeton


Åh, har varit i himmelriket a.k.a Hollister för andra gången idag. Måste ha en hood därifrån som är näst intill perfektion. Sen blir man ju lite kär i killarna som jobbar där också, gud... Ska lätt söka jobb där! Va där med mina brudar såklart. Vi gick även och köpte as god juice, iallafall min eftersom min dolda talang är att välja rätt juicesmak, lovar! Fick värsta längtan tillbaks till USA av att va inne på hollister och höra deras kick ass musik, så slänger upp ett par bilder från mina favoritplatser på denna jord - Cape Cod & Nuntacket, USA.

and now i'm sure my heart can never be still


Hej sämst dag. Åhhh, börjar med att jag får gå upp tidigare än vanligt för att ha friendsfotografering som min mentor sa att man inte fick hoppa över, så kommer inte hon liksom.... braaaaaaaaa. Sedan no prov och jobbiga personer som inte kan låta bli att kommentera. Jaja, träningen gjorde min dag iallafall. Puss på er!

tell me what you want boy. tell me what you need


Mitt nya linne som jag köpte på vintagemässan dårååå. Ska klippa lite på sidorna tror jag, men annars är det perfa!

Ska tillbringa denna eftermiddag på samma sätt som igår - plugg. Fast den här gången gör Ben&Jerry mig sällskap :]

vart jag kommer från


Åt ett gott mellanmål, så jag skulle bli lite piggare till pluggandet, hah! Har iallafall suttit och pluggat i snart 2 timmar, samtidigt som jag har lyssnat på Oskar och Danne, nostalgi på hög nivå! Åh, älskareee. Tog en liten paus nu för att blogga bara. Fastnar ändå inget i mitt huvud om jag sitter och pluggar konstant i flera timmar. Hoppas ni har det roligare än mig!

you said your life needed something special


Wohooooo, blogg.se har skaffat iphone app! Chill, bättre uppdatering nurå :] har aaaaasmycket plugg som måste göras när jag kommer hem från skolan, men jag bloggar så fort jag har tid, promise!

 

stress


Hejhejhejhejhej! Är sjukt stressad nu. Måste få i mig nåt att äta innan jag blir hämtat till matchen. De kommer om 10 min lixom.... Min mobil fick dessuton puk-kod efter att ha legat i fickan. KUL!

the beauty of love as it was meant to be


Åkte en sväng till vintagemässan med mamma & pappa. Fick med mig en sak hem faktiskt, även fast jag kände mig som en inkräktare där bland alla coola människor, hehehehe. Men det av kul, fett med inspo på det stället! Vi tog även en sväng förbi Gallerian sen för att kolla in nya Hollister (grrrrrrrreat place dudes) och en fotoutställning. Gick in på Lindex lite snabbt och köpte mig en oxblodsröd (!!) halsduk också. Redo för hösten! :]

25 september


Gårdagen spenderade jag på Skansen med mormor, mamma, moster, hennes man och kusinerna. Jätte mysig dag och sjukt fint väder! Det va verkligen en toppendag :) Nu har alla åkt hem och jag sitter här i min ensamhet, heeeeeeh. Nej, men det är faktiskt ganska skönt att vara ensam ibland, tycker jag.

sigh no more


Åh, jag står inte ut med att min fjärrutlösare är borta! Har sån lust att fota självporträtt nu när den fina hösten kommer. Annars då.. Jag och mamma tog en promenad i det fina vädret, tog med mig kameran och fotade lite fina höstlöv. Har även målat naglarna i mitt skogsgröna lack från sephora och precis ätit pizza till middag. Nu blir det lite idoltittande och panacotta, mums :]

rest your head, i'll take you high


Har suttit hemma idag igen men känner mig mycket bättre redan. Tur det. Kusinerna kommer från götet ikväll så vill ju gärna kunna umgås med de i helgen :) Hade tänkt att sätta mig och spela lite sims nu, om det vill funka! Det gjorde nämligen inte det när jag testade tidigare idag. FML om det har krashat...

does that explain it?























Från och med när min nya design kommer upp ska denna blogg få ett helt nytt koncept! Så taggaaaaaaad. Här fick ni en liten hint på vad det bl.a kommer att innebära, heeeeeeh. bilder från weheartit
.......

Juste, har glömt att berätta för er att mormor & morfar kom från Borås igår. Skönt att få lite sällskap när man är hemma och är sjuk :)

monki autumn






Åh, monki får alltid in så mycket fint till hösten. Deras stickade plagg är underbara! Ni kan ju även se vilken som är min favoritfärg i höst ;) fast har iochförsig gillat oxblodsrött/vinrött sen i våras. Det är ju ganska snart min namnsdag, och passande nog är den första blusen döpt till Viola :]

Är hemma från skolan idag, men mår bättre!

grattis mamma!



Åh sicken fin bild på mig... Orkade inte sätte mig vid min stationära dator så fick bli linneas laptop istället, där jag inte har några bilder, hehe. Har iallafall gått och blivit sjuk. Åkte till sollentuna klockan 8 imorse för att spela skol dm men påvägen dit så kände jag mig febrig osv så satt bara och kollade på. Åt lunch i skolan sedan och efter det gick jag hem. Hoppar över träningen idag så får vi hoppas att jag piggnar till tills imorgon iallafall. Man vill ju inte missa disikeringen av ett kohjärta, visst?

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥ skulle bakat till henne idag men det blir ju inte heller av...

20 september


Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej......
Åkte till och va sträng mot knattarna efter skolan, kändes bra. Mitt humör sög och det fick gå ut över de, mahahaha mahaha mahahahahaaaaaa! Åh juste. Min mattevikare är jätteläskig. Han ler ALDRIG! Asså jag lovar. Ska ha honom varanan tisdag hela den här terminen, kommer dö. Men han är nog bra, egentligen. Man får väl använda den lilla charmen man har ;)))))

why all this hate, try to communicate


Världens godaste frulle! Tack amandis för tipset :)

Amen tja! 50 minuter i skolan och sen hem med vänner. Soft daaaag. Ida när hon ser ut som en drogad gris med ryck asså. HAHAHAHAHA asgarv, så jävla kul! Gillar att olivia råkade få med min mobil hem, haaaaaaaah. Ja, ni vill inte veta vad vi gjorde. Kul hade vi iallafall :] 

Va även hos sjukgymnasten imorse. Gjorde i princip samma sak som förra gången, inget viktigt. Ska dit igen på fredag, innan Veronica Maggioooooo på grönan!

18 september


Hej och förlåt för dålig uppdatering! Sov hos Ida från fredag till lördag as you know. Somnade runt tre och gick upp halv 11. Kul va det! Vi åt dock en riktigt äcklig pizza med alldeles för mycket ost, haha asså a mm. Sen att vi proppade i oss godis, chips & läsk på kvällen gjorde inte saken så mycket bättre. Blev daimtårta till lunch igår också, HAHAHAHA, asså ja, ni förstår kanske att jag inte mådde så bra? Och på kvällen åkte jag med familjen till söder och åt indiskt, så sjukt gott så det finns inte! Det va nog det enda nyttiga jag jag har ätit på 2 dagar.. ;)

Blev vinst i matchen idag. Det kändes gött! Skulle kanske träffa olivia & tora nu, aja vi får se hur det blir med det. Puss!

got to love you


Det blev en sväng till vällingby med några fina efter skolan. Köpte ingenting men ska fanimej hitta en roströd halsduk! Gick och köpte en biksvi sen också och gick till pappas butik, stog där och kollade taperer ett tag. Är sjukt sugen på att göra om mitt rum alltså, det är så jäkla fult, heheee. Ska snart dra iväg till Ida, sover där innat med de andra kåmpizarna, kommer bli myspys!

stunden äger ångern suger


Hallå! Jag var och träffade en sjuktgymnast i morse, för min fot. Det gick bra faktiskt, fast trodde inte jag hade så mycket problem som de sa, hehe. Jag har tydligen stor riks att få korsbandsskada eftersom att mina knän pekar innåt och så är jag även plattfotad. Hahaaaa. Alltså ja... Har fått massor av övningar jag ska göra varje dag, så kommer nog skippa situpsen och rygglyften, hehehheheh. Tycker benen/foten verkar viktigare nu :]

Åh juste! Mamma hade köpt med sig min favorit cardigan hem från London, wohoo!

vid tomhetens botten står vi på toppen


Vinst i skol DM, grymt ju! Fast, hahaha, helt sjukt hur dålig jag va... Men det tar vi en annan gång :)

Var det någon som kunde sova inatt? Det BLÅSTE så mycket att jag inte kunde sova, alltså ljudet var helt obegripligt högt. Trodde allt skulle rasa. Är så otrloligt trött nu så det är rätt skönt att det inte är någon träning, om jag får säga deeeeeeet. Måste dyka ner i franska och samhällsboken nu, åh. Älska livet.

in the price of a smile


Det fick blir pluggprioritering idag, samt one tree hill...... Satt även och räknade alla mina franska glosor och vet ni hur många det va? 50 jävla stycken! Jag gillar verkligen inte min franska lärare... Men men, life goes on och nu ska jag ta mig en titt på idol. Har bara halvkollat lite på ett avsnitt, inte bra. Sov så gott iallafall, vi ses imorgon efter skol DM och en massa jävla lektioner.

oh, I've been sleeping for 60 days now


Det regnade inte lite igårkväll alltså. Nästan så man trodde att det va översvämning på g. Men icke! Idag ahr jag haft jour (=jobba i köket på skolan och torka bord) hela dagen med en person som jag inte tycker om, men det funkade, hehehehe. Mattanterna är snälla iallafall, gav oss massa kakor, glass osv. Gotti! Ska äta det efter träningen idag skulle jag tro. Nu blir det dock franska plugg, tjoho!

11 september 2011


Idag är det 10 år sedan nine eleven. Vila i frid ♥

Hade fullt upp hela dagen igår. Känns som att jag börjar alla inlägg så men det är faktiskt så det är nu känner jag, så himla mycket grejer hela tiden. Började iallafall gårdagen med att baka för att sedna sälja det i vällingby där vi stod och sålde saker för att samla ihop pengar till laget. Sedan direkt efter det åkte vi och spelade match mot
täby. Tora har redan berättat om hur det gick så, haha. Efter macthen åkte jag direkt hem, hoppade in i duschen och sedan åkte vi till några vänner och åt middag, super najs! Vi kollade även på Remember me, tyckte det va passande. Så himla fin film det där!

gäääääääästinlägg bree


Tjooo alla Violas läsare! Amanda, Tora och Olivia här. Viola är borta just nu så vi hoppar in och bloggar lite här istället.

Vad har ni gjort idag då? Jag (tora) Olivia och Viola har sålt massa saker på vårtlags loppis, amen det va chill .. sen fick vi jallajalla till våran samling. Vi mötte Täby dårå och förlorade dock med 1-0, orättvist! :( menmen vi tar dom nästa gång! Just nu tittat vi på TV och chillar lite. Rosa panteeeern typ! hehe, men nu ska vi fortsätta checka TV tror jag. Har typ inge mer att säga bröder .. vi hörs vel någon annan gång! HEJDÅ ALLA FINA!

bye bye to the too good to be true kind of love


Cykling till mig efter skolan med bästa (saknade ida dock) och chokladbollsbak, sen inte veta vad vi ska göra men bestämma oss för att cykla till veddesta och kolla på olivias match, träffade några där, åkte till punkten och åt macka, olivia kom sen och åt med oss och hemma för en halvtimme sedan. Värd dag ♥

someday I'm gonna whistle


Känns soft att man inte har så mycket plugg ändå, trodde jag hade mycket mer ;) Kom precis hem från en lugn dag i skolan, har varit på allmänt bra humör bara, speciellt enligt olivia, haha :) Och så fick jag one tree hill säsong 7 också, tack frida & ida, ni är guldvärda, hihihihi. Ska kolla på our journey nu och sen drar jag till agnes, får skjuts av henne till djursholm där laget har match. Kraaam!

holy roly, me, oh my, you're the apple of my eye


Åååh hej! Suttit och kollat på samma sak som igår (länk 2 inlägg ner) sen jag kom hem från skolan, helt kär är jag. Tog en liten paus nu för att blogga men ska fortsätta nu :]  Måste läsa lite på NO läxan sedan också men det tar jag ikväll. Träning senare också!

new dehli lee


Nagellack New Dehli från Mavala och Lee jeans köpta på bästa denim market :) Tack världens bästa mammi för jeansen, så underbart sköna!

it's the magical mystery kind


Soft med plugg varje dag, men det funkar. Hade tänkt att jag skulle baka nu faktiskt, vet inte vad bara... Chokladbollar maybe, va så himla längesen (: Gotteli. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på det här, så himla söta så jag dööööööööör. Och han är snygggg (speciellt i den här videon, heeeeeeh), älskar killar som kan sjunga och spela gitarr.

40 day dream


Hej och hå! Slutade för en halvtimme sedan och ska om typ en timme åka till träningen. Sen blir det franska läxa och skit när jag kommer hem och råplugg hela dagen imorgon, åh. Älskar åttan.

luftballonger


Luftballonger är så fina. Tänk känslan att bara flyga runt i luften och titta ut över hela världen typ, så himla fint! Va bara tvungen att fota igår när det var så många så nära :]

Oh my loooord. Har fått mycket gjort idag. Eller iallafall gjort mycket, heheeeeeeee. Spelade match imorse som vi vann vilket ägde. Tränarna skrämde mig dock ganska rejält när de sa att jag skulle stå, hahahha. Tur att de skojade säger jag bara! Gick till vällingby med mamma sen och köpte lite saker jag behövde. Och Alfapet! wohooooooo. Har kommit in i värsta perioden med wordfeud och allt så va tvungen att köpa det, hehe. Så kul ju :D

det är okej att känna


lasagna


Älskar lasagne, speciellt mammas, den bästa!

Har varit och kollat på fotbolls såhär på morgonkvisten. Blev förlust vilket sög eftersom vi var mycket bättre än de. Taggar för att spela imorgon iallafall, då ska det bli vinst med Frida i mål! hahahha dör. Kräftskiva på gatan idag iallafall, älskar kräftor så det blir nog mys :)

finding trust and love is not always easy to make


Har varit med mina fisar (HAHAHAHAHA) idag. Mycket mycket mycket skratt! Tur att jag var med de annars hade jag dött här hemma. Försov mig nämligen till 10 minuter innan skolan började imorse, och jag har aldrig aldrig försovit mig förut. Fick inte i mig nån frukost och har därför inte kunnat koncentrera mig på hela dagen, och fick dessutom magknip när jag åt lunch sen, hahaha. Men mina finisar gjorde mig piggare iallafall ♥

hoping I could learn a bit about what's true and fake


Himlen öppnade sig idag igen. Likadant som förra gången, enda skillnaden var att jag var ute den här gången. BOOM värsta åskan också... Usch. Fast lite mysigt var det att sitta inne och plugga ändå :]

Åhhhhhhhhhhh, jag missade Oskar Linnros på grönan idag... Ångrar så sjuuuukt mycket att jag inte gick. Bajskorv. Min kära vän Mirre (som jag inte har träffat på år och dar?!) och även min syster var där idag. Hon får väl ta och dela med sig av upplevelsen samtidigt som jag käkar upp min Ben&Jerry's... Japp, det låter bra.