you told me that i would find a hope



Den efterlängtade fredagen är äntligen här efter en sjukt lång vecka i skolan. Jag vet verkligen inte hur jag ska orka med de kommande månaderna, men det är väl bara att kämpa på antar jag... Fredagen ska iallafall firas in med middag med några vänner. Ha en bra dag dudes!

120830


Dags för Robinson!

höst


Gick ut och fotade lite höstbilder så fort jag kom hem, det har ju varit så himla fint väder här i Stockholm idag! Helt molnfritt och hyffsat varmt också faktiskt. Hösten är bra fin ibland ♥ Jag är så himla taggad på att fota lite höstporträtt och jag har faktiskt planerat det med lite fina männiksor. Nu får vi se när det blir av bara :)

if you never try you'll never know


De här bilderna fotade jag väldigt spontant när vi gick runt och kollade in Utö, men det är oftast de spontana bilderna som blir de bästa tycker jag. Försök att fånga ögonblick, istället för att tvinga fram en pose eller ett falskt leende, hehehe.

cause you got me good


bild på Ellen från i mitten av Juni.
 
Min första riktiga skoldag i 9:an är avklarad. Nu väbntar jag bara på att alla prov ska komma på en och samma gång.

wondering if you feel as low as i do without you


blåbärsplockning


Åh, det är så himla gott med färska blåbär! Igår var jag, mamma & Linnea och plockade blåbär ute på Ekerö som vi sen använde till efterrätten på kvällen. Ett fett + på det!

igårkväll


Igårkväll var jag på tjejmiddag hos Johanna med mina finaste och bästa vänner. Vi åt supergod mat som Johanna hade fixat, dansade, skrattade, öppnade paket och körde "jag har aldrig". Sjukt värd kväll!
 
Nu får vi alldeles strax finbesök av familjen Svensson. Ha en fin kväll hörrni! ♥

when the sun shines and her hair is gold


Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4G. Modell: Ellen Bagge Fotograf: Jag

23 augusti


Hej på er! Åkte in till stan en sväng med några vänner efter min timme i skolan för att köpa en massa födelsedagspresenter till dem, hehe. Eftersom det är så himla många som har fyllt år nu på sommaren och vi inte har kunnat fira dem ordentligt ska vi ha en gemensam födesledagsmiddag hemma hos Johanna för alla imorgon. Det var ett tag sedan vi hade en ordentlig tjejmiddag tillsammans nu så det kommer bli kuuuuul tror jag :)

the fighter still remains


Skolan är igång igen och jag vill bara gå och lägga mig innanför täcket och ligga kvar där tills allt detta är slut. Fick reda på att jag ska få en ny franskalärare igen (har fått byta varje år nu) och att jag har världshistoriens sämsta schema. Klassen är sitt vanliga, stökiga jag och regnet öser ner utanför. Fan va bra livet är ibland alltså!
 
Meeeeeeeen! För att lysa upp den tråkiga och gråa tillvaro med skolstart och allt skulle vi ju kunna göra något roligt här på bloggen. Vad sägs om en frågestund kära ni? Skriv ett litet fint ja i kommentarsfältet om ni skulle tycka det var kul :)

hejdå sommarlovet 2012


Idag börjar skolan igen och jag är så otaggad man kan bli. Sommarlovet har trotsallt varit riktigt jäkla bra, jag har gjort så himla mycket! Varit i skärgården, flera gånger, fotbollscuper, varit med fina vänner, fotat en massa massa sommarbilder, konfirmerats mm. Nu hoppas vi på att 9:an inte blir alltför jobbig, och att året går snabbt som satan, för jag vill bara börja i gymnasiet nu medsamma.

jag är sämst men du förstår mig så vi klarar oss till våren


Igår hade jag en så himla bra dag. Började med att va med några vänner på Amandas studsmatta och bara tog det lugnt. Framåt kvällen åkte jag mot Tyresö och kollade på en damallsvenskanmatch, Tyresö - Vittsjö, med världens bästa lag. Lite småsurt att man missade Norlie & KKV på grönan men det var värt det ändå tycker jag. Kom hem framåt 11 men lyckades inte somna föräns vid 4. Gissa om jag är trött idag...

konfirmationspresenterna


Bakbok, korshalsband, guldarmband, hjärthalsband, snöhalsband, guldfynd by kenza ring, pärlarmband, pengar och sist men inte minst, min älskade Marc Jacobs klocka (som jag inte ville se bra ut på bild) ♥

there's a light up ahead but it's not where we are


Har spenderat dagen med att rensa i mina lådor och skåp som ska bort från mitt rum. Det blev en hel del så att säga... Som belöning för mitt otroligt ansträngande arbete idag ska jag ut och äta lite thaimat med några vänner :)

don't you worry child, see heaven's got a plan for you


 de gör det igen ↑
 
En match spelad och en kollad idag. Nu vill jag dö av trötthet.

live life to express, not to impress


Vid halv 8 igår kom jag hem till Stockholm igen efter att ha missat tåget från Uppsala två gånger (fråga mig inte ens hur jag lyckades). Åt lite fredagsmiddag med familjen och åkte sen och grillade marshmellows med några vänner på kvällen. Somnade som en stock sen, haha.

Jag hade det iallafall super med farmor på landet. Tog tillvara på de sista sommardagarna genom att ligga och läsa och lyssnade på musik på bryggan medan solen stekte. Softarn #1.

what a perfect way to be


Två av mina favoritbilder jag har tagit på Ellen som ni redan har sett. Här är dock den svartivita versionen. 

when all i need is someone like you burning through me


 

hell, you're half way there, take it to the head


Har som sagt legat på klipporna och softat med några vännr idag. Det har varit så sjjukt härligt väder idag så vi låg där i princip hela dagen. Fick dock skynda mig hem ordentligt för om en halvtimme åker jag till landet. Stannar bara tills på fredag men det kommer bli väldigt skönt tror jag. Bara ligga och sola hela dagarna :) Ha det bäst finisar! ♥

just another dark night, but it feels so right


Har haft en superskön dag med Ellen. Vi låg och solade i flera timmar men ett dopp räckte dock, haha. Imorgon går jag upp vid 10 för att åka till klipporna och softa igen, men denna gång med Frida, Agnes & Klara :)

tuesday


Idag hänger jag med Ellen (tjejen i inlägget under) hela dagen. Förhoppningsvis skiner solen så vi slipper frysa ihjäl på klipporna. Ha en bra dag ♥

when i finally close my eyes


Världens softardag har jag haft idag. Legat och solat med lite musik varvat med läsning i hamocken när solen gick i moln. Härligt med lite värme efter ösregnet igår.

konfirmationen 11 augusti


Igår rockade vi kyrkan under vår konfirmation. Tror inte någon gick därifrån utan att ha skrattat en aning, haha. Efter konfirmationen kom en massa folk hem till oss för att äta lunch och ha det trevligt samt ge mig mina presenter. Jag fick så himla mycket fint! Visar allt så snart som möjligt! Åh, fy satan vad jag kommer sakna alla fina människor ♥ Linnea har tagit de 3 första bilderna

saknar som satan


3 bilder från konfirmationslägret. BLOOD!

i'll build us a flying machine


Mina kusiner och min mormor & morfar har nu anlänt hem till oss för att stanna här i några dagar för att vara med under min konfirmation. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan men jag har ganska mycket att göra de kommande dagarna, så förvänta er itne allt för mycket. Nu ska jag dejta kudden, sov sött! ♥

and i'm free fallin'


Idag träffar jag min konfagrupp igen efter 2 dagar utan varandra. Planering inför konfirmationsdagen står på schemat!

konfirmationsläger 2012


Tack än en gång för världens bästa vecka! ♥ Och grattis världens bästa Olivia på födelsedagen! Älskar dig!

.


 
Nu är jag hemma från en av de bästa veckorna i mitt liv. Kan inte äns beskriva hur otroligt bra jag har haft det, även fast vi bodde på en ö mitt ute i Stockholms skärgård utan varken el eller vatten, haha. Asså åh! Alla underbara människor, allt skratt, alla galna veckningar och lekar man aldrig trodde man skulle tycka va kul. Tack för en underbar vecka alla konfirmander & ledare ♥ Ni får mer bilder senare, nu ska jag ta det riktigt jäkla lugnt ett tag!

far min


Det här är min fader, han är cool.

you know, i'd walk a thousand miles if i could just see you tonight


save it for another time


Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4G

Karlskrona


Här är bilderna från det sista stoppet på våran lilla Sverigeresa - Karlskrona. Jag var sjuk och mådde rent ut sagt skit under hela tiden vi var där, så fotade inte mycket alls och orkade inte riktigt fota ordentligt när jag gjorde det, så bilderna blev lite halvdanna tyvärr, haha. Karlskrona var iallafall en fin stad!

we were kids in america


Min granne Oskar vid vattnet på Rådmansö på midsommarafton.

kvällsljus på Ljusterö


Två bilder som jag tog i det fina kvällsljuset på Ljusterö. Gjorde lite annan redigering på de här bilderna än vad jag brukar, men tycker det blev ganska bra faktiskt! Vad tycker ni? :)