sälen 2013


 
De här 8 bilderna summerar mina senaste dagar rätt bra tycker jag. Fint väder, varm choklad, god mat, transportliftåkning och ett härligt gäng vänner. Och så skidåkning såklart! Nu är jag hemma igen, och resten av lovet ska jag bara ta det lugnt till 100% ungefär. Har ni åkt skidor nu på lovet? Eller om ni kanske redan har haft lov eller ska ha snart?

repeat


 
Oskar Linnros - Hur dom än (surprise!)
Mikky Ekko - Pull me down
Lune - Made of Steel
Imagine Dragons - Cha-Ching
Oh My! - Fifteen minutes
Benjamin Francis Leftwich - Pictures

mina favoritbloggar


Tänkte tipsa om 3 av mina favoritbloggar. Denna gång fick det bli de lite större och kändare bloggarna som många nog redan vet om, men jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se vad jag läser för något.
 
 
Världens mysigaste blogg av världens gulligaste tjej som bor i New York, eller bodde... Nu har hon flyttat hem till Stockholm i några veckor för att sedan flytta till Paris för ett tag. Hon har väl mitt drömliv på ett ungefär. Dessutom skriver hon så fint och tar superhärliga bilder, speciellt på mat. Här hittar ni till Sandras blogg.
 
 
Det här är nog mina absoluta favorit. Världens skönaste tjej som bjuder på humor, lite kläder, och en massa massa tankar och åsikter. Dessutom bor hon i typ världens finaste lägenhet på söder och verkar ha ett väldigt väldigt fint förhållande. Bäst är den. Här hittar ni till Hanna!
 
 
Snyggaste bruden med snyggaste kläderna och finaste bilderna. Jag älskar när modebloggar har fina och välfotograferade bilder! Det gör hela bloggen så mycket bättre! Bilderna från hennes volontärresa i Zimbabwe var riktiga drömbilder dessutom. Inspiration på hög nivå! Här hittar ni Angelicas blogg.
 

horses


 
I lördags åkte jag och mamma en sväng till Säby gård och åt lite lunch och promenerade på isen. Jag hade dock inte valt världens bästa skor så det var inte det lättaste att gå i snön, haha. Jag passade iallafall på att fota hästarna som var ute i hagen. Jag hade längtat efter att fota hästar hur länge som helst, men jag blev inte så jättenöjd med bilderna om jag ska vara ärlig. Här har ni de två bästa iallafall! Vill så gärna fota dessa fina djur på någon äng i kvällsljuset i sommar!

don't tell me you might just let it go


  
 
Åh, det känns verkligen som att våren kommer börja komma på riktigt efter sportlovet, och inte mig emot kan jag säga! Värmen är mer än välkommen!

mot sälen!


 
Nu åker jag till Sälen! Johanna hänger med mig det här året och det kommer äga så jävla hårt! Kommer hem på torsdag, men har tidsinställt lite inlägg till er som kommer upp under veckan. Ha det bäst bäst bäst fina ni! ♥

fifteen minutes of sleep last night


 
Började dagen med den traditionella helgfrukosten - bananpannkakor. Finns inget bättre sätt att börja helgen på! Annars har jag inga planer för dagen förutom att packa tills imorgon och förbereda lite tidsinställda inlägg till er. Kram!
 

hej efterlängtade sportlov


 
Och det är äntligen sportlov här i Stockholm! SÅ efterlängtat. Åkte till stan i vad som skulle vara en snabbis men det blev en aning längre än så, haha. Lite American Cookie fick det bli iallafall, och en juice från Joe & The Juice som var gudomligt, men annars blev det inget köpt för min del. Försökte hitta något att köpa till min syster som fyller 18 snart men det gick inget vidare... Nu blir det lte fredagsmys med familjen resten av denna fredagskväll. Kram på er ♥
 

21 februari 2013


 
Dagens ontihalsenkur fick bli granatäpple, apelsin, hallon-och citronsmoothie och självklart den optimala halräddaren - strepsil. Efter två prov idag som var de sista för veckan och även de sista innan sportlovet tycker jag att jag är värd en riktig slappardag, så så ska det bli!

Hur dom än


 
Här här här här är den. Så sjukt bra!! Åh, han sviker aldrig ♥

hur dom än försöker ta oss ner på jorden


 
Åh Oskis nya är så braaaaaa! Den finns att lyssna på på iTunes. Någon annanstans har jag tyvärr inte hittat den än... Nu har jag något att lyssna på hela dagen iallafall, då jag är hemma från skolan på grund av halsont. Annars ska jag väl plugga och titta på gg som vanligt, hihi.

'till we grow older


 
Gårdagen spenderades med en hel massa plugg, och det var dagen egentligen menad till att göra också. Har dock gått och blivit sjuk tror jag. Halsen känns svullen, jag är trött och varm och jag orkar verkligen inte ta upp franskaböckerna. Ägnar nog resten av kvällen åt att kolla på gg försöka tillfriskna lite istället. Kram på er ♥

det kommer aldrig någonsin vara perfekt men det är där jag kommer ifrån


 
Åh. Jag är så himla himla trött. Skulle egentligen bara vilja ligga i min varma säng hela dagen och kolla på serier men jag måste verkligen ta tag i allt plugg. Usch. Försöker göra det lite roligare genom att lyssna på snook under tiden iallafall. Taggar förövrigt sönder till på onsdag då Oskars nya "Hur Dom Än" släpps! Har väntat i snart 3 år på det här nu!

130216


 
Snart blir det lite lördaszumba, men först - franskaplugg.

'if you dare come a little closer'


 
Gör som alla andra och lägger upp den musikvideon till stay som äntligen kom ut för några dagar sedan, trots att jag visat låten här tidigare. Så sjukligt fin och berörande video så jag dör. Kollar och lyssnar om och om igen. Jag kommer aldrig tröttna ♥

lovely as you are


 
Från två sommarkvällar i maj. Inte allt för långt kvar nu...
 
Äntligen fredag hörrni! Känns som att jag skriver det varje fredag haha, men den är alltid lika efterlängtad! Vi har dock haft temadag idag och fotbolls DM igår (som vi gick vidare i vilket var väldgt otippat, hahaha) så det har inte varit en superjobbig vecka precis... Spenderade några timmar med tjompisarna nu på eftermiddagen, men resten av fredadagen ska nog gå åt till plugg (tyvärr) och gg. Ha en fin fredag! ♥

glad alla hjärtans dag ♥


 

before everything changed


 
Åh. Har precis tittat klart på ett efterlängtat Grey's avsnitt, och det va lika bra som det alltid är. Nu ska jag sova alldeles strax, men först ska jag bara ligga i sängen och lyssna på musik och bara tänka. Rätt värt ändå. God natt kompisar! ♥

4 favoriter


 

fettisdagen


 
Den efterlängtade semledagen är äntligen här! Vi beställde 3 vanliga semlor och en wienersemla från konditoriet som jag gick och hämtade efter skolan.Så himla gott! Det blir faktiskt min första semla för i år också, så jag ska njuta lite extra mycket, hihi.
 

60 frågor


1. Hur gammal är du? Sexton vintrarrrrr. 

2. Hur gammal känner du dig? 3

3. Vad har du gjort i dag? Spelat match, varit på ledarutbildning, kollat gg, lyssnat på musik & podcast, provat kläder.

4. Vilken film såg du senast? Ego!

5. Vem ringde du senast? Pappi

 

6. Är du besatt av någonting? Dator, telefon, musik och mörk choklad för tillfället.

7. Är du rädd för blod? Niet.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mitt rum, i en säng med rosa lakan.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Hahahahahha nej.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Japp.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Blåööö

12. När vaknade du i dag? 8, fyyyyyyyyy.

13. Vilken är din favorithögtid? midsommar och julafton!

 

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Afrika eller Australien tack! USA funkar också.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Lübeck. Fy fan.

16. Hur vill du tillbringa din pension? Resa med någon jag älskar :)

17. Vad lyssnar du på just nu? Hanapee's otroliga podcast.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nix pix. Vill dock. Tänk vad skönt att alla fixar saker åt en. Drömmen.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Hallon, kesella, mjölk, mörk choklad, havregryn.

20. Vem är din favoritkändis? Oj. Angelica Blick är en stor stilförebild. Älskar dock allt med Beyoncé också.

21. Vad är du på för humör just nu? Litt trött, men gla' av nån oförklarlig anledning.
 
22. Vilka världsdelar har du varit i? Nord Amerika, Europa, Afrika, Asien.

23. Snarkar du? Tror inte!

24. Vilka yrken har du provat på? Asså jag har ju praoat i en mataffär, på konditori och i en affär, haha. Men det kanske inte gills :(

25. Hur går du helst klädd? Jeans (<3333333), en stickad kofta och mina johnny bulls på vintern, jeansshorts, en blus på sommaren och converse på sommaren. Mmmmmmmmm.

 

26. Vilket stjärntecken är du född i? Vattuman!

27. Vilket är ditt favoritgodis? Mörk choklad. Tycker helt seriöst inte om godis så jättemycket... Jag är mycket mer av en efterrättsmänniska.

28. Vad sa du senast? Godnatt (tror jag)...

29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Svenska, master. Lol skoja. Gick åt helvete på nationella dock...
 
30. Vad har du på dig just nu? Favoritpyamasen ♥
 
31. Vilken är din favoritaffär? Asså åh den är svår. Måste säga Urban Outfitters!
 
32. Vad har du för storlek i kläder? S/36/38
 
33. Vad har du i dina fickor? Ingenting alls.

34. Vad köpte du senast? Lunch och fika i onsdags, standaaaarrrd.

35. Hur många gånger har du flyttat? Zero
 

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Min mamma, min pappa och mina syster. (gulle)

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Inget, hahaha. Vill sova hela tiden.

38. Senaste filmen du såg på bio? Egooooooo!

39. Har du blivit sydd någon gång? Yes, i läppen!

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja! Alla som inte gjort det har missat nåt!

41. Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt med mjölk och äppelmos, mummaaaa.
 
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 6, så jag lekte väl runt första året i skolan. Va "kär" i en kille, hahaha åh gud.
  
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? App

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Hm.. Kommer fan inte ihåg, det var för länge sedan, haha!

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bredvid mig på nattduksbordet i huvudhöjd. Inte bra...

 

46. Vad var det sista du åt? Mörk choklad..........

47. Vem är världens vackraste kvinna? Beyoncé lätt!

48. Är du blyg? Kan va, oftast inte.

49. Vilken var den sista konserten du var på? ............ Brolle med familjen...............

50. Vad heter du i andra namn? Anna & Kristina.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nepp

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Yessir!

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Zumba zentao och Body Combat. Äckligt jobbigt dock...

54. Har du några husdjur? 2 tjocka katter ja!

55. Vill du gifta dig? Absolut!

56. Var växte dina föräldrar upp? Pappa i Solna och mamma i Borås.

57. Har du någon gång ringt polisen? Aldrig.

58. Har du svenskt ursprung? Ja, så jävla tråkigt. Vill va typ mulatt eller nåt!

 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Kallades alltid för Vivvi när jag var liten. Ibland nu också. Hatar det dock.

60. Vilka är dina största svagheter? Att jag ganska lätt blir sur, samt att jag ältar saker för mycket. Det kan vara väldigt jobbigt ibland.

(Listan gjordes igår, därav pyamasen bl.a. hahaha)

 
 

i don't care where you're going, i'm going with you


 
Det bästa att göra när man är trött och uttråkad är att prova en massa sommarkläder, sätta på hög hög hög och glad musik och dansa framför spegeln. Det är även vad jag har gjort idag, hiheeha.
 

sunday


 
Åkte iväg och spelade match i kylan alldeles för tidigt imorse. Efter det åkte jag hem en snabbis, duschade och åt och sen åkte jag mot Kista för en liten ledarträff. Jag funderar nämligen på att bli konfirmationsledare! Kul kuuuuuul. Nu är jag dock för jäkla trött så jag ska nog ta det lugnt resten av dagen. En helt vanlig söndag helt enkelt.

we're not made of steel


Dagens gofrukost ↑
 
Hej på er! Började dagen med en rejäl frukost (det måste nog vara det bästa med helger) och drog mig sedan mot gymmet. Idag blev det ett Zumba Zentao-pass och det var så himla himla kul och jobbigt! En ny favorit, helt klart! Nu ska jag hoppa in  duschen en snabbis, sen fixa lite lunch, och sen i kväll drar jag till Tora för en liten myskväll med tjejerna. Ha en fortsatt bra lördag hörrni!

not afraid of dying, only afraid of not living


 
Bjuder på en favoritbid från sommaren och världens bästa låt så här en fredag. Njut!

choklad- och bananpannkakor


 
Dagens mellanmål: Banan- och chokladpannkakor med hallon, honung, vaniljkesella, hallonkesella och kokos

we ain't got nothing without love


 
Nu kommer mina ögon inte orka vara öppna länge till, men jag ville bara kika in här och säga god natt ♥ Och så ville jag även nämna att jag kollade på uppdrag granskning om allt detta näthat, och jag blev så fruktansvärt frustrerad och trött på allt hat det finns där ute. Tomma hot som folk inte egentligen står för är så sjukt jäkla meninsgslöst och vidrigt. Usch och fy. Tål inte sådant. Tyckte det var en väldigt passande rubrik till allt detta iallafall, haha.

6 februari


 
Idag hade  jag mitt först nationella prov och det gick så under förväntan, ahhaah. Hade förväntat mig att det skulle vara lätt eftersom jag har väldigt lätt för läsförståelse i vanliga fall, men det var så himla konstiga frågor på den här. Vi firade iallafall att det första är avklarat med en god lunch och lite fika på konditoriet. Jag åt en helt sjukt god grillad macka med parma, brieost, tomat, pinjenötter och ruccola. Ja ni ser ju själva hur gott det ser ut! Nu hr jag dock en riktig jäkla huvudvärk som inte vill ge sig, plus nackont på det. Ska äta lite egengjord chunkey monkey-glass nu som lite plåster på såren och kanske kolla lite gg. Är det någon av er som har haft nationella idag förresten? :)

only know you love him when you let him go


 

130204


 
Hej kompisar! Vi har haft problem med internet här hemma idag men nu äntligen funkar det som det ska igen! Har precis kommit hem från en skön sväng på gymmet, ätit lite fuktsallad med kesella och duschat. Är så jäkla slut i kroppen nu, men jag ska försöka att hålla mig vaken under ett gossip girl avsnitt iallafall. Har seriös sett fram emot att kolla på det hela dagen! God natt på er ♥

aussie miracle shine


 
Okej jag måste verkligen tipsa om de här hårprodukterna från Aussie. Jag hade velat testa de hur länge som helst och fick de tillslut i present av mina vänner på min födelsedag, och alltså, det va ingen besvikelse. Jag använde shampoo, balsam, inpackning och värmeskydd och mitt hår kändes så himla friskt och glansigt! Oc det höll sig verkligen fint hela hela dagen! +++++

lördag andra februari


 
Åh vilken bra dag det har varit idag! Vid 12 träffades jag och Ellen och gick till ett café vi aldrig varit på förut - Café Vurma. Himla mysigt och gott. Jag kommer nog bli stammis där framöver haha. Efter vi hade suttit där i någon timme tog vi tunnelbanan till Sergel och såg på Ego. För jäkla bra film, se den!

01.55


 
Jag bestämde mig tillslut för att hoppa över träningen och umgås lite med Klara istället. Vi kollade på magic mike och åt några supergoda kakor hon bakat bl.a. Gick med henne till bussen för en halvtimme sedan, och nu är det dags för mig att sova. Har lite roliga saker planerade till imorgon faktiskt! God natt ♥

kanelbulle


 
Den efterlängtade fredagen är äntligen här igen och det firade jag med en liten kanelbulle köpt på konditioriet, så gott! Jag är alltid för trött för att umgås på fredagar nu för tiden så jag går alltid hem och tar det lugnt, haha. Men idag har jag rätt till att ta det lugnt en stund tycker jag. Jag har nämligen träning vid 9 ikväll. Inte världens roligaste träningstid på en fredag men what to do...