all the pretty things that we could be, i feel you in every heartbeat



Två bilder jag knäppte på Ellen lite snabbt i staden Gaios på ön Paxos dit vi åkte med båt en dag (kommer berätta allt om den dagen inom en snar framtid, bland det bästa och vackraste jag har varit med om). Den där tjejen har så sinnesjukt vackra ögon alltså.

under the sun where we belong



Och så var man hemma igen efter en oförglömlig vecka i Parga, Grekland. Jag har haft det så SJUKT bra så det kändes väldigt, väldigt jobbigt att åka hem. Speciellt när man vet att man har 3 veckors jobb framför sig. Jaja, mer om resan och fler bilder senare. Nu måste jag göra i ordning lite mellanmål innan jag drar mig mot fotbollsträningen. Hade!

Sardinien dag VII



Lördagen var sista dagen och då sa bi hejdå till huset på förmiddagen.
 

Och så åkte vi till Alghero där flyget gick från. Vi hade dock ganska många timmar på oss så lite annat hann vi också med!
 

Som att äta en superlunch t.ex. Jag tog Bruschetta till förrätt, en pasta pomodoro till huvudrätt och den godaste flädersorben någonsin till efterrätt.
 

Vi gick runt i stan lite till...
 

... Innan vi gick längs kajen och köpte billiga strandklänningar och åkte mot flygplatsen! Hejdå Sardinien!

strandtunika



Ny tunika från Gina Tricots rea, 49 kronoooooor.

Paxos & Anti Paxos, Greace


En dag på Paxos och Anti Paxos med båt. Bob Marley - Three little birds

Sardinien dag VI


 
På fredagen åkte vi till staden Santa Teresa.
 

Där var havet helt sinnersjukt vackert. Helt glasklart!

Vi gick runt i staden en stund, kollade i affärer, fikade och tittade på någon slags borg.
 

Sen var det dags för lunch. Jag åt en klassisk pasta bolognese. Mummmmmms.
 

Sen tog åkte vi mot ett ställe som såg ut såhär för att leta efter en strand.
 

Vi slutade dock leta efter stränder när vi hittade en stenbrygga där vattnet var så underbart fint. Man kunde se rakt ner till botten. Åh vad jag älskar det!
 

Sen var vi hemma och åt en pizzamiddag medan solen gick ner.

Mariefred



För ungefär två veckor sedan åkte jag med båten till Mariefred tillsammans med familjen. Vi åt på värdshuset där och alltså... Det var typ det godaste jag har ätit. Den hamburgaren var gudomlig!

Sardinien dag V



Den femte dagen på Sardinien tillbringade vi på stranden. Jag åt en så himla god fruktsallad till lunch som vi köpte i en liten kiosk på stranden. När vi hade hängt där ett tag och tagit ett x antal dopp drog vi oss hemåt. På vägen stannade vi på agriturismot vi åt på dagen innan för att köpa lite ost, och sen åkte vi hem till huset, åt en hemlagad pasta och njöt av solnedgången från verandan. 

ett år sedan


 
Vid den här tiden förra året var jag kattvakt åt världens sötaste lilla kattunge och passade på att knäppa några bilder. Den här katten ville (tillskillnad från mina katter) gärna kolla in i kameran, vilket gjorde det hela lite lättare.

Sardinien dag IIII



På torsdagen åkte vi iväg till staden Tempio Paussania. Vi började med världens finaste cappuccinos på ett litet café.
 

Efter att ha gått i staden en stund kom vi till en fin allé. Maya var lika fin i håret som alltid.
 
 
Vi köpte lite pizza...

... Och satte oss under korkekarna och åt dem. På detta ställe såg vi även på så kallade nuragher, vilket var typ gamla herdebostäder i sten.
 

Sen åkte vi hem och bytte om, och jag passade på att fota de fina blommorna i trädgården. Vi hade även olivträd och vindruvsplantor vilket var väldigt fint.
 

Vi avslutade dagen med en sjurätters på ett agriturismo - alltså ett ställe där de odlar och lagar all mat själva från grunden. Det var så SJUKT gott!

mot parga!


 
Hejdå Sverige! Nu åker jag till Grekland i en vecka och har det bra med Ellen och hennes mamma. Sol, bad, god mat, shopping, snorkling och en massa skratt känns jäkligt behövligt just nu. Åh, det här kommer bli så bra! Ha det bäst hörrni ♥ Och ja, jag har tidsinställt några inlägg!

is this the faith that half of the world has planned for me



Det blev en sväng till stan idag för att köpa det sista inför resan. Köpte bland annat ett undervattenskal som ska bli väldigt roligt att testa! Ser fram emot att filma härliga semesterfilmer som jag kan lägga upp här under veckan om internet fungerar som det ska. Nej, nu måste jag fortsätta förbereda inlägg och packa. Kram!

20 juli



Dagen har spenderats i mysiga Sigtuna med päronen, moster, morbror, kusinerna och mormor. Gick runt och tittade lite i staden och åt en god lunch på ett mysigt café. Och kaka förstås, alltid kaka.

my last days through my iphone


 
Nu är jag hemma i Stockholm igen efter mina dagar nere i Västergötland som har varit så. himla. bra. Det känns som att jag har skrattat konstant de här dagarna och det har varit så härligt! Det finns inte mycket som är roligare än cuper med laget. Att lämna alla igår kändes inte roligt alls, och att komma hem till verkligheten där tråkiga saker måste göras så fort man kommer hem känns rent ut sagt pissigt. Imorgon kommer nog vara en riktigt jobbig dag...

en middag


 

five things


Jag äter vegetariskt till middag minst tre gånger i veckan. De andra dagarna äter jag fisk en gång, kött en gång, kyckling en gång och korv/bacon/osv en gång.
 
Jag fick två stipendier på skolavslutningen.
 
Jag älskar att köpa underkläder. Det och mat är det jag föredrar att lägga pengarna på.
 
Jag överanalyserar i princip allt.
 
Jag har väldigt bra ansiktsminne.

Sardinien dag III



Tredje dagen började vi med att hänga lite vid vår egen pool innan vi drog ut på andra äventyr.
 

Påväg till nästa plats hittade vi några åsnor som var väldigt mysiga.

Tillslut, efter att ha kört på en väldigt fin landsväg med sjuk utsikt, kom vi till en jättefin strand. Där var vi i någon timme innan vi drog oss hemåt. Jag tog självklart en massa bilder på mina fötter vid strandkanten.
 

Sen träffade vi på en hund som skällde jättejättemycket men som sedan visade sig vara väldigt snäll.
 

Och sen var vi hemma i huset igen och åt en god middag i solnedgången.

blommigt


 
Jag håller på att välja tapet till mitt rum men har lite svårt att bestämma mig så jag tänkte att ni kunde få hjälpa mig! Vilken av de två här ovan gillar ni mest? Rummet kommer vara vitt i grunden men ha detaljer såsom kuddar i färgerna som tapeten har. Tapeten kommer sitta på en eller två väggar och resten kommer vara vitt. Vilken tror ni blir bäst?

Sardinien dag II


Andra dagen i Sardinien var den absolut sämsta. Vi fick ett samtal hemifrån med dåliga besked och hoppades hela dagen att det kanske skulle lösa sig ändå, men på kvällen fick vi ett nytt samtal med ett ännu sämre besked och efter det var inget sig likt. Det blev liksom inte samma stämning som vi brukar ha tillsammans, och jag kände mig inte alls som mig själv...
 
Vi spenderade i alla fall dagen i Castelsardo där vi gick runt och tittade i gamla stan, åt Bruschettapizzalunch och fotade en massa.
 

På kvällen åt vi mat hemma i huset. En supergod pasta bolognese alá Björne. Mums.

mot västergötland!



Nu åker jag ner till mormor och morfar i Borås för att sedan, på söndag, åka till Gothia cup i Göteborg. Det blir mitt tredje år jag är med nu och jag är faktiskt jättetaggad (var inte alls taggad för några dagar sedan)! Jag kommer dock åka hem i mitten av veckan, så vi hörs på torsdag! Ha det bäst, puss ♥
 

vi gick som självutnämnda kungar genom stan som alltid sov



Haft picknick i Vasaparken med min saknade vän Ellen är vad jag har gjort idag. SÅ himla fint väder idag så jag skulle vilja vara ute hela dagen, men efter två timmar med min kära vän och en massa massa mat var jag tvungen att dra mig hemåt för att träna. Träningen visade sig innehålla typ en övning och sola på planen så det kändes ganska värt ändå. Omöjligt att träna i 28 graders stekande sol liksom. Fin och bra dag i alla fall! Nu måste jag packa och tidsinställa några inlägg till er. Imorgon åker jag till mormor & morfar i Borås och på söndag drar jag vidare till Göteborg och Gothia!

Bergianska och Brunnsviken


 
Drog till Bergianska trädgården med moder min för att se på någon blomma som tydligen bara blommar i två dagar. Den var gigantisk och väldigt ful, så det var inte sådär jätteintressant tyckte jag, men resten av växthuset var väldigt fint faktiskt! Många fina blommor! Efter vi hade tittat färdigt åkte vi till Brunnsvikens trädgård & café och åt en god salladslunch, och så en rabarberpa till mig också så klart!

july 10:th


 
Idag red jag för första gången sedan jag slutade rida för 2 och ett halvt år sedan, och det var så himla härligt! Jag, Mirre, mamma & Jill åkte ut till ett stall med islandshästar i Boo/Ingarö och red ut i tre timmar tillsammans med två ledare. Vi fick göra ALLT det som jag älskar med att rida, som att galoppera i skogen och bara njuta av att rida på en snäll häst som inte är känslig till exempel. Åh så härligt det var! Och att det var första gången jag red islandshäst gjorde det ju ännu lite bättre. Måste bara göra om det här nästa år!!

ray-ban clubmasters



Har glömt berätta för er att jag har köpt de här underbaringarna! Köpte dem någon dag innan jag åkte till Sardinien, och sedan dess har jag inte gått utanför huset utan dem soliga dagar. Förstår inte hur jag kunde leva utan dem... Världens bästa solisar! Köpta på NK details.

oh I was made to live without you, but i'm never going to understand



Hej på er! Alltså helt ärligt, förlåt. Förlåt för min usla uppdatering, men det finns faktiskt inget jag vill mindre nu än att sitta inne vid datorn. Om jag inte har något planerat ligger jag i hammocken och läser eller lyssnar på musik/podcasts. Om det inte är skitväder förstås, då kan jag sitta inne, men det har liksom inte varit skitväder den senaste tiden, så ni år helt enkelt ha lite tålamod med mig. Dessutom är det så extremt tråkigt att redigera bilder i JPEG. Ja ni märker ju, jag är helt enkelt inte så positiv till något som har med datorn att göra just nu. Men jag ska blogga lite i alla fall, det lovar jag!
 

turn around and don't look back


 
 
I fredags kväll åkte jag och pappa med båten in till stan för att hämta mamma och några vänner som hade varit och sett Mando Diao på Skansen. Vi kom iväg i god tid, så vi bestämde oss för att ta en liten omväg förbi Hammarby slussen och Hammarbysjöstad, för att sedan dra oss mot Djurgården. När vi kom fram hade vi lite extra tid så jag sprang förbi grönan och köpte glass och korv och sedan satt vi i båten och mumsade på det i den fina kvällsolen medan vi väntade. SÅ bra kväll!

12 themes - en typisk sommarbild



Jag har tillsammans med Amanda & Hanna startat ett fotoprojekt som heter 12 Themes. Vi kommer varannan söndag publicera ett foto där vi varje gång tolkar ett tema.
 
Här är min typiska sommarbild! Jag kanske borde förklara lite hur jag tänker eftersom den inte är så himla typiskt typsisk egentligen, haha. Det här är i alla fall skogen jag går igenom varje gång jag går till och från våran båtklubb. Att se kvällssolen sippra igenom träden när man har varit en hel dag på båten, det är verkligen sommar för mig.

Torbjörn



Idag är det ma homegurrrl's födelsedag och därför ägnar jag detta inlägg åt henne. Grattis älskade vännen! Du är bäst även fast du inte har en häst.

Sardinien dag I


 
Vi började med en lugn förmiddag vid poolen hemma i huset vi hyrde, för att sedan, när solen inte stekte på riktigt så starkt som innan, åka ner till havet. Vi gick en bra bit för att tillslut komma fram till en alldeles underbar strand med klarblått vatten.
 

Där åt jag lite färsk, kall kokos, eller coco bello som försäljaen ropade på stranden.
 

På kvällen åkte vi (vi var tvungna att ta bilen överallt p.g.a. de slingriga och branta vägarna, man hade liksom aldrig orkat hem) ner till Restaurang Maya där vi åt svingod pasta. Jag tog en pasta med musslor och saffran.
 

Efter maten gick vi ner och köpte glass, och då såg vi även det första av de väldigt många vildsvin vi skulle få träffa på under veckan. Stort var det, och väldigt snällt vilket jag inte trodde vildsvin var?

3 juli


 
Dagens lunch blev en tonfisksallad tillsammans med mamma och Linnea ute på altanen. Förutom att äta den har jag inte gjort så mycket mer än att köpa lite nödvändiga saker och sovit. Älskar sovmorgonar och sommarlov så himla mycket! Allsången var kul igår förresten! Men gissa hur ont vi hade i våra ben efter att ha stått där i 10 timmar, haha...

Allsångstisdag



Idag åker jag tillsammans med Olivia till Skansen för att se på Allsång. Vi kommer vara där i princip hela dagen för att få så bra platser som möjligt, så någon tid till bloggen kommer jag inte ha tyvärr. Ha en underbar dag och håll utkik efter mig i publiken, vi hörs imorgon!
 

kärlek



Svenska jordgubbar ♥