har hört dig prata om hårda tider, har sett dig ta dig långt


 
Spelning på Från balkongen, Hur Dom Än och Kan jag få ett vittne?, en och en halv timmes kö till signeringen, en väldigt nervös jag, lite småsnack, en bild, en kram och "Trodde aldrig du skulle fråga". Bästa jävla dagen i mitt liv.

klappar och slag


 
Åh ni fattar inte hur bra det känns att ha den här i handen, signerad med en liten personlig text och allt. SÅ bra! Har gått som på moln idag och jag har en känsla av att jag kommer göra det några dagar till. Berättar mer och visar bilder imorgon, för nu ska jag försöka få lite plugg gjort innan jag drar i väg till grönan för att se på Adrian Lux. Livet leker minst sagt!

om ensammast är starkast var jag starkare förut


 
Plugg, pause, plugg, pause, plugg, mat, plugg. Så har väl min dag sett ut idag ungefär. I stora drag i alla fall. Kände att jag behövde få så mycket plugg som möjligt gjort idag, för imorgon ska jag nämligen göra något riktigt jäkla sjukt underbart roligt efter skolan. Jag ska på Linnrosens spelning och signering. Dör. Trippel Oskarlinnroslycka imorgon med både spelning, signering och ny skiva. Dagen kan ju inte bli annat än bäst!

turn around and run into me


 
Åh fy vad jag saknar Utö! Jag, Ellen och Ellens mamma hade så himla bra och fina dagar där ute så det finns inte. Älskade Stockholms skärgård. Skulle så gärna vilja göra om det, men det här året åker jag ju till Grekland med samma personer, och det är inte fy skam det heller!

i will remeber your face, because i am still in love with that place


 
Nu har den sista riktiga skolveckan börjat och den är laddad med prov, inlämningar och redovisningar, så det är väl ungefär det jag ska ägna den här veckan åt. Inte det minsta lilla kul men det är sånt som måste göras! Jag får försöka tänka positivt, för det är ju trots allt bara den här veckan kvar med riktiga lektioner, sen är det över och då kan jag ta det hur jäkla lugnt jag vill!
 

mamma mia


 
Grattis på morsdag världens finaste mamma ♥

it hides in your eyes, in a picture, in another place's sky


 
Precis nytagna bilder ↑ Ni förstår inte hur mycket jag älskar vädret just nu. Och att allt är grönt och fint. Det gör mina dagar! Idag har jag inte gjort mycket mer än att handla med mamma, tvättat fönster, lagat mat och lyssnat på musik, vilket är precis det jag gör nu. Har gjort en sommar 2013 lista som ni kan kolla in om ni vill. Den kommer fyllas på med låtar under hela sommaren.

men innan dig var allting tyst


 
Jag dör för Oskar. Tjuvlyssningarna han släppte från Klappar och slag idag, alltså... Kan inte ens förklara. 27 november 2010 såg jag din första konsert, om 3,5 månad ska jag se nästa.
 

money came like rain to your hands while you were waiting for that cold long promise to appear


Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4 G, Modell: Klara Bergström

i belive in you and me and everything we'll ever see and do


fifteen


 
15 dagar kvar till balen och nu är skorna äntligen fixade. Nu är det bara frisörbokning kvar och kanske lite smyckesköp, sen är jag redo för den sista stora saken i grundskolan. Herregud, det är ganska svårt att förstå faktiskt, och jag pendlar hela tiden mellan att tycka att det är helt underbart och sugigt som bara den. Kommer ju sakna alla fina människor så mycket!
 

where does the time go? where does the time all go forever?


 
I fredags satt vi på en äng några vänner och njöt av att det fortfarande var varmt på kvällen med en massa gott, musik och vine:ande ♥

sweet sixteen


 
Oj hej! Har haft mycket för mig idag igen. Det blir ofta så på sommaren, och nästan speciellt mycket nu i maj. Idag efter skolan åkte jag med mina flickor hem till Agnes för att överraska henne på födelsedagen. Några av oss kidnappade henne och några åkte och köpa daimtårta, gifflar, vindruvor och jordgubbar och fixade hemma hos henne. Gissa hur mätta vi blev?! Kunde knappt få i mig någon middag alls efteråt haha. Myseftermiddag och en ovanligt värd måndag blev det i alla fall. Och grattis igen min älskade Agnes! ♥

gårdagen


 
En och en halv timme tog det att komma till Oxelösund ungefär, och trots att det inte fanns några Levi's shorts i min storlek så fick jag med mig en hel del saker hem, som en australiensisk flagga och en american football-tröja t.ex. Är jättenöjd med vissa köp faktiskt! När vi hade shoppat klart åkte vi till en restaurang vid hamnen och åt lunch, och på väg hem från Oxelösund stannade vi till vid Saltå Kvarn för en fika. Riktigt jäkla bra dag!

i this is the moonland darling you'd be the find


 
Hej mina fina bönor! Jag har haft så mycket för mig det senaste dygnet, men nu har jag lite tid till datorn. Jag håller på att redigera bilder från gårdagens resa till Oxelösund nu, men jag tänkte bara slänga in ett litet snabbt hej så länge då det är en del bilder att redigera. När jag hade kommit hem igår åkte jag till Ellen A där jag sov över. Vi tittade på Eurovision och åt en massa gottis, och fortsatte äta en massa annat gott imorse. Efter vår lilla brunch klädde vi ut oss, blåste några alldeles för svåruppblåsta ballonger, placerade ut dem och mötta upp vår andra fina vän Ellen B's pojkvän som vi gav ett paket och en ledtråd som ledde honom hem till Ellen. Hon hade ordnat så himla himla himla fint åt honom! Och nu sitter jag här och ska om några timmar dra mig iväg mot Stuvsta för match. Hoppas ni har haft ett lika fint och bra dygn som jag har haft! Puss puss puss

saturday


 
Idag ger jag mig ut på en timmes bilresa för att ta mig till Oxelösund där American Classic Vintage har fetaste erbjudandet; man får fylla en påse med kläder och betala 200 kr för allt. Alltså jag dör. Ett par nya levi's shorts är jag i behov av, men nu kanske det blir 5 istället, heheheh. Ha en bra dag kompisar!

on a chair, in a room with no one else, i will touch your hand and say i understand


 
Min dag gick från att vara skitbra till skitdålig på ungefär två sekunder, men att det är fredag allting lite bättre. Som alltid. Jag är dock ganska känslomässigt instabil just nu känns det som, haha. Överreagerar på ALLT och får höga förväntningar jättejättelätt. Jajaja. Nu ska jag lägga mig i hängmattan och ta det lugnt i några timmar. Älskar kombinationen vämre, sol och helg. Peace out vänner!

people say your dreams are the only things that will save you


 
Och så var sista nationella avklarat! Förutom franska muntliga då... Underbart. Nu ska jag ta vara på den här eftermiddagen med lite musik och läsande i hammocken, och sen lite lite plugg på det också. En helt okej torsdag helt enkelt!

i know if i find what you hide in your mind i'll get lost in it


 
Hej och hå! Idag ska de riktiga gymnasievalen in och jag har väl haft ångest in i sista sekund ungefär, men nu har jag bestämt mig i alla fall! Finns en risk att jag kommer ångra mig dock men då får jag ta det då i så fall. Imorgon har jag mitt sista nationella och det ska bli så. himla. skönt. att allt äntligen kommer vara över. (Och idag för ett år sedan åkte jag till Turkiet med laget. Fy farao vad jag saknar det!!)

broccolipaj


 
Jag är en riktig pajälskare. Älskar pajer i alla dess former. På ett ungefär i alla fall. I måndags åt vi broccolipaj till middag och det var så himla himla gott!

when i listen to the lessons that i've learned


 
Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4G, Modell: Klara Bergstöm

if you pass by, i'll see you in the sky


 
Smälte bort i hammocken efter att ha legat i den och lyssnat på musik i en timme. 6 på kvällen och solen stekte på som bara den. Älskar det. Tror dock att jag kan ha bränt mig lite till och med, men det hör ju trots allt till lite. I alla fall när man har mitt pigment, haha! Egentligen borde jag väl ha tillbringat den här eftermiddag inomhus, vid skrivbordet, med ett geografiarbete, men jag skjuter upp det till någon gång när solen inte gassar som den har gjort idag. Dagar som denna får man bara inte sitta inne!

be careful what you wish for when you're young


 

12 maj


 
Ännu en dag av sol och värme. För himla härligt! Jag ser verkligen inte fram emot den kommande veckan. Sitta inne i skolan när det är fint väder ute kan ju vara bland det värsta som finns. Fy. Det borde vara skolförbud när det är över 15 grader!

up above i see specks of silver in the evening sky


 
Åh vad jag älskar långhelg. Och jag älskar det lite extra mycket eftersom vädret är så himla fint. Jag har solat här hemma hela dagen, med små uppehåll när solen gått i moln, för att äta och för att handa. Framåt kvällen mötte jag upp Klara och fotade henne lite i det fina kvällsljuset, och sen gick jag hem och åt en god middag på altanen. Bra lördag! Matt Pond PA - Specks (världens somrigaste låt, lyssna för i helvete!!!)

starting fresh like blooming spring


 
Hej på er mina fina! Jag har haft en så bra dag idag! Började med en god frukost på altanen, sen fixade jag i ordning mig, cyklade ner till stationen, mötte upp Maya och åkte in till stan. Väl där gick vi runt och njöt (och klagade lite för att jeansen var lite för varma) av det fina vädret, tittade i affärer och drack juice och åt på JOE & THE JUICE. Så gott! Fick med mig en bikini hem också, välbehövligt!
 
När jag kom hem igen låg jag solade lite på altanen i någon timme, för att sedan åka till Söder med familjen för att äta på Vapiano. Åhhh, undra om det finns något godare... Tror knappt det alltså!

take me home tour 2013


 
Ni får nöja er med bilder för jag sjunger högt och förjävligt på filmerna, skäms... Kvällen var i alla fall en av de bästa i mitt liv, lätt! De är så himla fina!

9 maj


 
Åkte in till stan runt 11 idag med familjen och våra vänner som var på besök här på besök från Göteborg. Började i kungsträdgården och kollade på de fina körsbärsblommorna, dock var det helt sjukt mycket folk så det gick knappt att komma fram, men några bilder blev det i alla fall! Sen gick vi till gamla stan, fikade på Under Kastanjen och gick till Söder (där det var ännu mer fina blommor) och Mose Backe där jag kände nostalgi på hög nivå. Det var ju där jag såg One Direction för ett år sedan. Efter det åkte vi hem och åt världens godaste middag bestående av ceasarsallad bl.a. Imorgon får ni se lite bilder och kanske någon video från konserten! BÄST var den!

let's go crazy crazy crazy til we see the sun


 
För ett år (minus 3 dagar) sedan såg jag One Direction för första gången och idag ska jag se dem igen! Då var det på en balkong med några hundra andra fans, nu är det på Friends Arena med tiotusentals andra människor. Åh dör det här kommer va så himla bra!

living in a fast lane


 
Stockholm har bjudit på för himla fint väder idag alltså! Åh vad jag älskar det! På lunchen cyklade vi hem till Olivia, bytte om till shorts för en liten stund, grillade korv och satt och åt en stund. Det var min första grillning för i år till och med, och en väldigt bra första gång måste jag säga! När jag kom hem runt bytte jag om till bikini direkt och la mig på altanen och solade i några timmar med förra sommarens lista i öronen, och sen kom Linnea ut med Ben & Jerry's. Åh bästa bästa bästa värme!

6 maj


 
Allt jag vill just nu är att vara ute och njuta av solen, sola och bara ta det lugnt. Allt jag gör är dock att plugga, plugga och plugga till prov som ändå går åt helvete. Åh fy. Längtar till starten på några dagars ledighet på torsdag, och så håller jag tummarna för att vädret levererar då som det har gjort de senaste dagarna...

vitsippor


tonight is the night


 
Idag fyller min bästa bästa och älskade Ida år, så om någon timme ska jag hem till henne för att fira med en massa annat bra folk. Annars har jag hittat min balklänning idag (ni får se den då) och njutit av det fina vädret i stan med mamma. Ha en bra kväll ♥

when it came to love, we were not good enough


 
Och så var det fredag igen! Härligt att tiden går så fort tycker jag. Sommaren kommer bara närmre och närmre. Idag åkte jag in en sväng till ett öppet hus på en skola i stan som verkade asbra. Tror dock inte den blir mitt första val, men lätt mitt andra! Sen drog vi vidare och letade present till Ida, fikade x2 och stressade ihjäl oss för att hinna till Ellens musikal. På väg dit märkte jag dock att jag hade tappat bort påsen med present, vilket resulterade i panik (...) men det löste sig som tur var tack vare att det finns snälla människor i världen! Musikalen var sjukt bra och både Ellen, Malin och alla andra var sjukt duktiga! Värd fredag! Nu är jag dock riktigt jäkla sur, så ska med hjälp av New Girl försöka bota det lite nu. Puss

if you close your eyes does it almost feel like nothing changed at all


Åh fy vad jag saknar båten...
 
Idag har alla vi nior i skolan haft en danseftermiddag som övning inför ikväll då vi tillsammans med en annan skola ska ha någon slags gemensam danskväll. Gissa hur många personers handsvett man har fått ta i (och kommer ta i) idag. Alltså, hahaha usch. Nu ska jag i alla fall softa ute på altanen och ösa i mig citronvatten enda fram tills jag ska dra mig dit igen. Fred ut

det här är värt att dö för


 
Jag hade en riktigt riktigt bra Valborgskväll med mina fina tjejer. Mycket snack, dans, god mat, skratt och musik. Tror verkligen att vi alla behövde den här kvällen ♥ och här får ni 3 bra låtar: 1 2 3