ingeting är som det var, ingenting är som det ska



Några fler på Ellen! Gillar dem faktiskt. De är lite dystrare än vad jag vanligtvis fotar (föredrar att fota i soligt väder) men det kan bli bra det med. SÅ kul att fota porträtt igen i alla fall! Idag åker jag hur som helst till mormor och morfar och stannar där tills på söndag. Vi hörs igen på måndag, ha en bra långhelg och Halloween!

onsdag


 
Ellen är på väg hit för att umgås lite. Vi hade egentligen planerat att fota i Hagaparken men det är så himla grått ute så vi skippar nog det om det inte klarnar upp lite senare. Annars blir det troligtvis lite bakning här hemma. Inte helt fel det heller!

I said I stole you away


 
Nikon D7100 + Nikkor 50mm 1,4G

not with haste


 
En snabb bologneselunch på Xoko med Agnes, Tora & Amanda och sedan en liten prommis och fotorunda på Djurgården med Ellen som avslutades med en kaffe på väg hem. Har precis ätit en god middag och ska snart ge mig ut i regnet igen för fotbollsträning. Sen blir det snabbt hem, duscha och så kommer Klara hit en sväng. En bättre måndag helt enkelt!

bakom din ridå läcker rädslan ut inifrån



Äppelpajen står i ugnen och jag känner mig redo för ett lugnt slut på denna väldigt lugna dag. Äppelpaj framför Solsidan och Bron känns helt okej tycker jag! Morgondagen kommer troligtvis bli lite mer händelserik och även bildrik. Japp, ni får se imorgon helt enkelt! Kram kram kram! (och den här låten är så jävla fet, ryser varje gång jag hör den)

sweater weather



Nu är det efterlängtade höstlovet äntligen här. Ungefär som ovan skulle väl ett perfekt höstlov se ut. Mysiga kläder, fint väder, ett par feta Air Max och en massa massa kaffe ♥

shadow rises and you are here



Idag fick vi besök av Prins Daniel, Spotify-grundaren Martin Lorentzon, Skype-grundaren Niklas Zennström och VD:n för Ratos, Susanna Campbell i skolan. Inga dåliga namn inte! De höll en föreläsning som egentligen bara var tänkt för alla ekonomitreor, men eftersom det fanns några platser över och vi råkade stå utanför aulan så fick vi komma in ändå. Score haha! Jätteintressant och lärorikt var det iallafall, men framförallt inspirerande! Sjukt coolt att de ville besöka just vår skola också!
 
Nej hörrni, nu ska jag proppa i mig ett stort mellanmål innan träningen. Kram!

tuesday



Slutade vid halv 1 och åkte hem och planerade att ligga i soffan och titta på New Girl, men fick ett fikaerbjudande på sms och drog mig mot Xoko istället. Mycket roligare alternativ. Jag och Klara köpte in en morotskaka (godaste sådana jag har ätit) och en blåbärspaj att dela på, plus en liten brownie var. Livet. Nu ska jag ta och titta på New Girl-avsnitten jag inte hann titta på tidigare. Sedan blir det pastamiddag och Svenska Hollywoodfruar. Åh vilken bra tisdag!

plugg, plugg och ännu mer plugg



Köpte med mig en croissant med choklad och en pralin på väg hem från skolan. Åt det tillsammans med kaffe och turkisk yoghurt med honung och valnötter som en positiv uppladdning inför samhällsplugget som jag nu har ägnat mig åt i fem timmar. Känns dock inte som jag har fått in ett endaste dugg i mitt huvud men vi får hoppas att provet kommer vara mycket analysera och inte lika mycket fakta, hehehe. Jajaja. Snart ska den här jäkla bloggen bli bättre igen. Jag behöver bara tiiiiiiiiiiiiiiiiid och inspiratioooooooooon vilket jag inte har haft sedan i somras ungefär... Men snart snart snart så!
 
Och juste! Vi fick brons i SM i helgen och jag hade en så himla bra helg med mitt lag. Tredje bäst i Sverige, helt sjukt!

plugg, plugg och ännu mer plugg



Köpte med mig en croissant med choklad och en pralin på väg hem från skolan. Åt det tillsammans med kaffe och turkisk yoghurt med honung och valnötter som en positiv uppladdning inför samhällsplugget som jag nu har ägnat mig åt i fem timmar. Känns dock inte som jag har fått in ett endaste dugg i mitt huvud men vi får hoppas att provet kommer vara mycket analysera och inte lika mycket fakta, hehehe. Jajaja. Snart ska den här jäkla bloggen bli bättre igen. Jag behöver bara tiiiiiiiiiiiiiiiiid och inspiratioooooooooon vilket jag inte har haft sedan i somras ungefär... Men snart snart snart så!
 
Och juste! Vi fick brons i SM i helgen och jag hade en så himla bra helg med mitt lag. Tredje bäst i Sverige, helt sjukt!

försöker va hård men alla förstår, jag knyter min hand i fickan och går


 
Den absolut bästa låten på hela Handen i fickan fast jag bryr mig. Ryser varje gång jag hör den och vill typ börja gråta. Åh, alltså, att en låt kan beröra så mycket.

friday friday


 
Hoppade över froyon för att det var för kallt, svängde förbi Xoko för tredje gången den här veckan istället och satt där i över en timme och bara pratade med mina fina kåmpisar. Kom precis ut från duschen och ska snart börja fixa i ordning mig inför ikväll, men först måste jag packa! Imorgon bär det nämligen av till Sandiviken för SM. Det kommer bli fett! Pusselipuss, ha en helgrym fredag! ♥

låtsas som det regnar



Två av mina senaste bilder på instagram. Fikar som om det inte fanns någon morgondag och försöker vara glad och positivt trots allt tungt. Försöker göra mig fin till vardags för då blir jag automatiskt lite gladare tror jag. Och så skrattar jag åt allt som går att skratta till bara för att det är så härligt. Imorgon är det hur som fredag och planerna denna fredag är att testa nya froyo-stället på Karlavägen med vänner, hem och plugga lite och sen iväg på middag hos en annan vän. Hoppas och tror på en bra fredag för både mig och er, kram!

hädanefter ska jag va bra



Onsdag, sista provet för veckan är avklarat, och jag har för första gången på över en vecka tid för att träna fotboll. Är dock helt sinnessjukt trött av någon anledning så jag häller i mig kaffe i ett försök att piggna till lite. Ho ho ja ja... Höstlov om en och en halv vecka bara. Thank God!

en fika om dagen är bra för magen


 
Idag efter skolan tog jag, Klara, Molly & Mikaela en sväng förbi ett nytt café som har öppnat här i närheten. Ursäkten för ännu en fika fick bli att vi firade att vårat första företagsekonomi-prov var avklarat, men egentligen ville vi väl bara ha en ursäkt att komma bort från allt plugg för någon timme, haha... Gott var det i alla fall, dock ganska dyrt, men jag lär komma tillbaka! Jag hann faktiskt med att plugga en hel del när jag kom hem ändå, OCH jag hann med en liten springtur. Eloge till mig! Nu ska jag hoppa i säng, läsa lite i min svenskabok och sedan sova. Imorgon väntar coopertest och barnvaktning. God natt på er!

moving on, forward



Hey hey hey! Ännu en helg där tid till datorn har varit långt, långt borta. Har dock haft väldigt roligt trots omständigheterna och hundra kilo plugg. I fredags kväll umgicks jag först med mina bästa hemma hos Amanda bara för att jag behövde dem, och på kvällen hängde jag med lite andra gals hemma hos Ida över en pizzamiddag. I lördags var jag i väg och samlade in pengar till Världens barn på dagen, pluggade i några timmar och planerade en kväll hemma med pappa & Linnea, men åkte sedan till Hässelby för lite fest väldigt spontant. Och idag har jag pluggat. Har skrattat hur mycket som helst den här helgen vilket kändes väldigt, väldigt välbehövligt. Jag är så himla tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig. Förstår inte hur jag har burit mig åt för att få så fina vänner. Nu ska jag i alla fall spendera resten av den här söndagen med att plugga till företagsekonomi-provet imorgon, plus någon paus här och där för mat och tv. Som en vanlig dag i mitt liv nu helt enkelt, yehooo!

pratar utan att lyssna och glömmer att andas


 
Fredag. Hoppas på en bra dag trots 100 motgångar på en och samma gång. Vill just nu bara göra massa roligt som får mig att tänka på annat. Ha en finfin fredag hur som helst ♥

mörkt


 

träffar gärna vem som helst utom mig själv och då la du handen på min axel



Alltså fyyyyyyy vad jag saknar Grekland och sommarlov. Skolan d ö d a r mig just nu. Höstlov om 3 veckor bara, peppar peppar!! Nej men helt ärligt, jag orkar inte mer. Känner för att kasta alla skolböcker i marken, skita i att plugga och lägga mig i sängen i princip hela tiden. Orkar liksom inte kämpa för bra betyg längre för det känns som allt är helt omöligt. Det tröstade lite att jag fick bra betyg på min första svenskauppgift i alla fall. Svenska är väl typ det enda ämnet jag tror jag kan lyckas bra i, haha...
 
Meeeeeeeen i alla fall. Idag är det ettornas afton i skolan vilket betyder att vi ettor ska bli riktiga Blackebergare. Vet inte så mycket mer än så, men jag tror det kommer bli fett i alla fall. SÅ värt att vi slipper skola imorgon också! Jag ska sova tills jag stupar.

monday


 
Måndag igen och jag laddar upp med en hallon-, mango- och päronsmoothie inför dagens plugg. Önska mig lycka till, det behöver jag!

131006



Om en timme ska jag ge mig ut i skogen med fyra andra tjejer i klassen. Vi ska genomföra en idrottsuppgift som går ut på att laga mat på stormkök och bygga upp vindskydd, hahaha. Jag har liksom aldrig gjort något av det förut så jag undrar verkligen hur det här kommer gå... Jag får förlita mig på de andra tjejerna helt enkelt!

kanelbullens dag



Efter en spyhård idrottslektion åkte vi till Gateau för att köpa kanelbullar. De var dock slut, så vi bestämde oss för att åka in till stan och leta istället. Tillslut hamnade vi på Fabrique på Götgatan, köpte med oss ett antal bullar och satte oss vid Mose backe och åt. Och alltså herre min gud vad goda de var. SÅ saftiga. Lätt godaste bageribullarna jag ätit, så åk dit! Hoppas ni också har fått er en god bulle idag, det tycker jag vi alla är värda! Ha en fortsatt bra fredagskväll ♥ Jag ska mysa framför Idol och Skavlan (Veronica Maggio!!!) med familjen och vänner, mys!

3 oktober


 
Åh så skönt att denna torsdag snart är över och att det äntligen är fredag imorgon. Det har varit en sådan blandad vecka känslomässigt... Dåliga och bra besked har avlöst varandra känns det som... Hur som helst så hoppade jag över träningen idag för att ägna eftermiddagen åt att läsa mina två böcker jag måste läsa i skolan. Ganska skönt ändå om jag ska vara ärligt. Nu ska jag läsa lite till innan det är dags för mig att sova, och sedan vakna upp till kanelbullens dag imorgon. Haha åh vad jag har längtat! Och hörrni, Håkan & Veronica Maggio tillsammans - vilket jävla mästerverk.

tusen miljoner miljarder ser oss fast det är så mörkt


Oktober



Redan första Oktober idag. Helt sinnesjukt vad tiden går fort! Och vad fort det blev kallt! Älskar dock hösten såhär i början, när allt är en blandning av orange, gult och grönt och alla går runt med mysiga kläder. Åh. Mysets årstid ♥ (= fikats årstid också, hehohi)