it's so hard to give you up


Hallå bloggen! Va ett tag sedan jag skrev ett vanligt inlägg nu, men nu är jag tillbaka, och jag har sjuuuuukt mycket bilder att visa. Ska snart åka iväg på träning, men först blir det mat av nåt slag för mig. Är sjukt sugen på kladdkaka, blir det ännu mer av att titta på den här bilden.. Någon som har lust att baka åt mig? :]

what you want isn't what you get


Hej på er! Har inte bloggat på ett tag nu. Var ju på Åland över helgen vilket va awesome verkligen! Sen när jag kom hem därifrån fick jag veta att min farbror låg på sjukhus och va nära att gå bort, så jag har mått ganska dåligt. Inga glada miner i måndags! Vet inte hur jag ska förklara, men han har en väldigt allvarlig sjukdom. Han mår iallafall bättre nu, and so do I. Börjar nog blogga som vanligt igen imorgon. Puss ♥

MOT ÅLAND!


Nu åker jag till Åland på träningsläger med the team! 3 träningar de n här helgen, och massa annat. BÄÄÄÄÄÄÄÄST. Hare gott!

sweet dreams


Tjenare. Kom hem från träningen för en stund sen. Har påbörjat packningen lite smått, tar resten imorgon. Har tagit ledigt hela dagen så får slänga in ett inlägg då. God natt ♥

I was shivering inside


Precis haft ett jobbigt beeptest, men är rätt nöjd faktiskt. Är dock ganska trött nu så ska slänga i mig massa pasta innan träningen. Imorgon får jag sova ut ordentligt. Ska va på veddesta vid 12 och då drar jag och resten av laget till Åland! Men skriver mer om det sen, kram!

2011 första


Skinnjacka - hollies, kofta - lindex, linne - bikbok, jeans - cheap monday, ringar - H&M och glitter, converse.

where do you go when you're lonely?


Så sjukt härlig dag! Började 20 över 10 kan jag ju börja med att säga. Hur najs låter inte det? Och för att göra det hela ännu lite bättre så slutade jag 10 över 11. Åkte med några roliga prickar och åt på subway, så sjukt gott! Sen drog vi hem till mig och bakade kladdkaka och sen fotade vi. Massor. Knäppte nästan 500 bilder så ja, haha. Hörs sen!

22 mars


Flera plusgrader visade termometern idag. Vår människor! Är apa sugen på att shoppa vårgrejer, men nej. Har träning ikväll, härligt i detta väder skulle jag vilja säga. På fredag åker vi till Åland!

Ååååh, jag såg på världens mest spännande avsnitt av One tree hill igår, söndagens avsnitt, alltså säsong 8. Kolla på det här!

måndagar ä-g-e-r


Hejhejhej! Måndag vilket suger, men ska snart på träning. Ville bara berätta att väääldigt många i min klass är jävligt omogna och jag pallar inte gå här längre. Byter nog till AF, fast nä. Men kanske. Hejdå!

fokus på munnen, jarrå!

you get all you need and more


H&M och topshop, mina favoriter :)

Ska snart till farmor för att fira hennes födelsedag. Grattis! ♥

you can't choose the moods that you fake when you want


Gosh va fint väder det är idag! Har redan vart ute och spelat match mot Nackdala. 1-1 blev det. Va dock väldigt trött, gick och la mig halv 2 igår, haha. Våra gäster stannade kvar ett bra tag så ja... Och Elin hade lite kul som ni ser på inlägget under. Ingen sanning i det mina vänner! Fast kanske lite :]

Tjeenare mannen!!!!


Hej allihopa!
Hoppas alla har en treevland lördagskväll! Själv har jag en FANTASTISK KVÄLL!! Jag umgås nämligen med söta, snälla, fantastiska, underbara, gudomliga ELIN TÖRNGREN <3 Elin, vad finns det mer att säga? Hon är så fantastisk att man inte ens vet var man ska börja! Hon har en FANTASTISK humor, och har ett underbart leende. Hon är verkligen min idol på alla sätt och vis, hon är inte bara otroligt snygg utan hon är sjukt klok och vis också. Alltså ett fantastikt föredöme! Elin är min Budda, min GUD, I LOVE YOU ELIN!! För er som inte har förståt det betyder denna Elin alltså väldigt mycket för mig! Du kommer alltid vara min hjälte och den jag ser upp till!
Elin, DU E BÄST!!! <3
Här är min Gud! I love you Elin, and i always will!

åre choklad och dyra kläder


Jag gillar egentligen inte årechoklad, men när man ser förpackningarna blir man så himla sugen. De är så söta! Åh, vi va inne i en butik med superfina (och dyra) kläder i centrum. Lite odd molly stuk men ljusare färger. Så fint. Hittade världens finaste väska för 4600, great!

how do you feel when there is no sun?


Solsolsol! Hoppas den där förbannade snön försvinner nu. På tiden tycker jag. Har varit en sväng i vällingby. Hittade inget speciellt. Men topshop har stoooor rea där eftersom de stänger nästa helg. Smart av mig att glömma mina presentkort då...

Ska snart gå ner till centrum med mamma, tar nog med kameran. Kanske blir några fina bilder i solen :)
Spotify premium igen nu, yeeeeees!

-


Feeling the moment slip away
Losing direction, you're loosing faith
You're wishing for someone,
Feeling it all begin to slide
Am I just like you?

let the world spin madly on


Asså vafan.. Snö?! Och One tree hill säsong 3 är slut, mitt liv är över! Men de här 3 personerna gjorde min dag lite gladare. Vi spelade lite kort hemma hos Amanda, och sen vid 3 va det dags för mig att traska hem i snöovädret med skinjacka och converse.. Tur att jag hade mitt knallrosa paraply med mig.

110317


Tjeeeenare mannen! Ska snart dra iväg på träning men innan det blir det mat. Lyssnar på massa One tree hill låtar, de är så bra! Lovi lovi. Kollar nog på de två sista avsnitten av 3:e säsongen idag. Dör så bra det är! Och vet ni? Jag fick min present av Ida igår, 100 kr på Topshop! Tacktacktack! ♥

hate will get you, everytime



Nu har jag städat klart källaren, och kollat igenom 2 one tree hill avsnitt. Började gråta till det igår, en väldigt fin person dog... Usch, hatar när man fastnar för personer i tvserier. Men nu går det mot ljusare tider där iallafall. Höhö. Och för oss ju, sol hela dagarna nu för tiden. Man tackar och tar emot :)

Och visst är Agnes en riktig fining?

bara reklam tack


Hallåhallå! Idag har jag haft ledigt från skolan. Vi samlar nämligen in pengar till en skola i Sri Lanka, så det har alla gjort idag. Jag, Olivia och Amanda delade ut reklam för pappas affär. När vi var klara efter en timme köpte vi lunch på ica och sen satte vi oss i solen och njöt av det härliga vädret! Vid halv 2 träffade vi Agnes och sen drog vi hem till mig en liten stund och fotade. Nu måste jag plugga. Tiden går fort när man har kul vet ni ;)

you better run away


Conversen fick hänga med idag, awesome! Superfint väder nu, ser fram emot träningen om nån timme. Måste plugga idag tyvärr, engelska redovisning och annan skit. Vill inteeee. Men mja. Snart sommarlov.... typ.

söndag


Trevlig söndag med mamma i stan. Köpte koftan ovan och ett par svarta jeans. vi gick även till Liljevalchs och kollade på konst. Såg Carl-Jan också, hahah! CoolT.

Igår kom släkten hit för att fira min systers födelsedag, och jag fick min försenade födelsedagspresent från farmor. 500 kr kommer alltid till användning ;) Nu ska jag fortsätta titta på One Tree Hill på 5:an!

yeah man!


Årets första nu, taggad!

congrats!


OOOOOOOOOOOOOOOH MY GOOOOOOOOOOD!

hundratusen ögon stirrar på oss


Tjenatjena! Äntligen fredag och helg! Fick tillbaka mitt matteprov idag. Hade oroat mig i onödan, haha. 1 fel av 37 så det är jag nöjd med :D Franska provet gick också toppen! Men de två ämnena är väl i princip mina starkaste, och svenska. Imorgon blir det årets första utomhusmatch för min del, yeho!

snurra min jord igen


Längtar så sjukt mycket till sommaren. Och då är det ju super att det har snöat idag! Wohoooooo... aja, life goes on, eller nåt.. Hade simning sista lektionen idag, kul, men jag hatar känslan efter man har badat i klor, så ofräscht! Blö. Grattis syster på 16års dagen! ♥

best


Mer One Tree Hill nuuuuuuuu! och Lucas är snygg.

stubinen brinner


Jag elskar One tree hill. Gasha masha va bra det är! Har kollat 2 avsnitt av 3:e säsongen idag, man blir helt fast! Men jag kände att bloggen behövde uppdateras, så... till er tjänst :D Har tyvärr noll bilder att visa, så rotar fram lite gamla som jag inte visat så länge. peace oooout!

fettisdagen


Semlor är gott! Speciellt om de är hemmagjorda ;)
Överdrivet mycket grädde och lite mandelmassa så är de perfa. Blir nog en till ikväll, hehe :] Ska ut och jogga ikväll också, inte jag som bestämt det, haha! Hatar att jogga. Men jag blir bättre så ja, det känns bra iallafall :)

today, I swear, I'm not doing anything


Första dagen i skolan va det idag, och det känns väl sådär.. Imorgon hoppas jag på att få veta mitt resultat på franska provet. Det kändes ganska bra så vi får hoppas! Kändes lite halvkul när min mattelärare berättade att några hade sänkt sig efter vårat senaste prov, för helt ärligt så tror jag att jag kan vara en av dem.. Nej usch, nu ska vi tänka positivt, som Agnes! :D

Imorgon ska jag ut och springa, weeey!

every day I see my dream


Nytt i klädväg här också. Ett linne från BikBok och en långbent byxdress från H&M. Fina våriga mönster, så taggad in för våren alltså! Vet bara inte när jag ska använda byxdressen, känns en aning svårburen men det får väl bli på sommarlovet maybe.

Nu är jag på träning! Hörs när jag kommer hem :)

in med våren!


woah! Våren är ju påväg (gick med skinnjacka idag igen!) och då måste det ju komma in en vårig design, don't you think? :D Den gamla hade jag tröttnat rejält på också. Så vad tycker ni?

Idag har jag gått en sväng i stan med Maya. Roligt som alltid! Hittade en grej som ni förhoppningsvis får se imorgon. Ni missade väl inte solsidan eller....? Bästa!

the music is taking me higher off the ground


Fin dag idag med! Vet bara inte vad jag ska göra.. Har smsat Maya men hon svarar inte, så vi får se vad jag hittar på. För tillfället tänker jag nog fortsätta lyssna på musik och läsa bloggar.

5 mars


Usch fy blä vilket fult collage. Men de här har jag hängt med idag, och kakan.. ja ni kan nog gissa vad jag gjorde med den. Vi har strosat runt i vällingby, letade efter present till min syster, men det hittade jag inte. _Två depent nagellack köpte jag iallafall! 2 för 39 va det också :D Och vet ni vad? Jag har gått runt med min skinnjacka idag, woah! Jag älskar vår (:

+


+++++ för plusgrader tycker jag! Våren är påväg!

biskvi & chokladboll


Det här ska jag äta upp efter pizzan till middag, gott gott gott!

we should make it last a while


De här dagarna i sälen har varit så otroligt sköna. Åkt skidor ner för nya, roliga backar, hoppat i guppen i trollskogen (lycka!), ätit god mat i toppstugan, åkt med de bästa, spelat spel i stugan, lagat mat, somnat vid 10, ätit köpt kladdkaka, kvällsåkning, vadont och härlig sol. Skidor är frihet!

Ska gå ner mot swedbank för att fixa mitt kort som aldrig vill funka. Efter det blir det en allmänt chill dag framför datorn i think.