Mot Gotland.






Hej på er. Det här blir kanske sista inlägget på en vecka.
Vi ska nämligen till Gotland om bara någon timma. Det kommer va superfint väder verkar det som, så det är ju bra!

Jag kanske kommer blogga mer i veckan, om mamma tar med sin data. Men då blir det tyvärr inga bilder :( Men medans jag ör borta kan ni ju ta och kommentera mycket. Det är så kul att läsa :D

Ni får ha en toppen vecka iallafall. Puss <3

Grattis i efterskott på namsdagen mig själv!


Glömde ju säga att jag hade namsdag igår! Eller mellannamnet dårå. Hihi.

---

Är tillbaka från v-by nu.
Okej, jag har varit det ett tag nu. Fick ingenting med mej hem iallafall, bara lite godis. Var där med min syster Linnea och Maya. Till mat fick det bli  macdonken, jumjum. Eller nja, lite sliskigt.. Men glassen är smaskens!

You don't know me, you don't even care.




God förmiddag!

Jag gick upp vid 11 idag efter att ha gått och lagt mej vid 12. Inte så sent igentligen. Iallafall, jag och Linnea satt och tittade på Systrar i jeans, andra sommaren, den va mycket bättre än vad jag trodde!

Idag ska jag kanske till V-by med Linnea. Ingen är ju typ hemma! Och snart ska jag va borta i 2 veckor.. jaja, mer om det senare.

Lime.




Sådär, nu va man tillbax från en 3 km runda i skogen. Riktgit skönt va det, fast jobbigt! Måste göra det 2 gånger på Gotland också.. *puh*.

Snart ska jag äta lunch, sen ska jag cykla till ett bad och möta upp Soffan och Saga. Det kommer bli roligt! :)

Spring dags.




Hejsan! Nu ska jag, mamma och Linnea ut och springa.
Vi har fått i uppgift i fotbollslaget att springa 3 km, 2 gånger i veckan så det ska jag göra nu. Okej, det här blir min första gång den här veckan men sen ska jag komma igång ordentligt ;) Ses sen! :D

Stuffs I want to have.



Lite saker jag vill ha från Gina, Top shop, cocoo.se och H&M.

Nu har jag och Linnea varit och kolalt på katterna en sväng.
De var lika söa som vanligt och jätte busiga. Vi ska nog dit imorgon med efter vi har sprungit. Ikväll ska jag, Linnea, mamma och kanske pappa gå och se den nya Harry Potter filmen. Jag läser inte böckerna men filmerna brukar vara bra. ;)

23 juli


Hej på er! Har ni sovit gott?
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vill åka till V-by men vet inte med vem, typ ingen hemma. Om det är någon hemma som vill med, ring eller smsa!

Jag lyckades inte få upp någon bild tyvärr. Men det kommer fler inlägg idag, loovar ;)

Birka & ring.



                                                (jag på bilden, tagen av min syster)

Hej allehopa! Har ni haft en bra dag?
Vi va ute med båten från ca. 11 till 7. Vi åkte till Birka och sedan hem och badade och åkte ring! Det va riktigt roligt! Som ni kanske ser åvan, hehe. Vi trodde att vi hade en såndär ring som man sitter i. Men det va en sån som man ligger på. Men det va bara roligare :D

Satt och kollade på Stora byggslaget för första gången, ganska roligt faktiskt! Men u ska jag kolla på The Bachelorette och läsa lite bloggar, ses! :D

Ut med båten.


Hejhej!

Idag blir det båtutflykt med familjen + Maya.
Vi ska åka till Birka och typ köpa glass. Kanske kolla lite på museet. Sen ska vi typ åka hem, kanske ta ett dopp.

Igår kväll satt jag och kollade på The naked mile. Hehe, den är rolig..? Prövade också B&J New York fudge chunk, eller va den nu hette. God va den iallafall! Lite för mycket chokladig bara ;)

Bästa veckan i mitt liv!




Hej alla söta bloggläsare! Hut har ni haft det den här veckan?
Jag har haft det super roligt. Liseberg #2 och massor av fotboll! Jag vill tillbaka nu, nu, nu!

Första matchen spelades mot ett av stockholms bästa lag, Hammarby. Där blev det förlust med 5-0 men vi kämpade som galna tjurar (??). Andar mathcen va mot Göteborgs bästa lag, Jitex. Förlust med 3-0 men vi slet lika hårt. Sen kom en lättare match mot Lidingö, vinst med 1-0. Vi kom alltså 3:a i gruppen vilket betydde att vi gick till B-slutspel. Där vann vi första matchen mot Kunsbacka med  3-0 tror jag. Då gick vi vidare och mötte Borgeby, där vann vi med 2-0. Gick vidare igen och vann med nånting mort CANADA. Det va rätt coolt att spela mot ett utlänsktlag. :D Då va vi i final iallafall, mot nått konstigt lag.. Den förlorade vi med 3-0 tror jag.. Så en andra plats i B, vilket betyder en 22:a plats i Gothia. ;) Vi är riktigt nöjda!

Men vi va ju uppdelade i två lag, jag kom i 2:a laget. Vårt förasta lag kom iallafall 2:a i gruppen vilket betydde att de gick vidare till A-slutspel. Där förlorade de första matchen på straffar mot Enskede. Det va så sorgligt när alla började gråta så jag började också att gråta..

-------

Nu ska jag strax cykla till Maya, vi ska till en pool i närheten och bada lite. Vi ses! :D

Gothiacup imorgon!




Imorgon sticker vi till Gothia! Det kommer bli tråkigt att lämna er.
Men Gothia är roligt det med! Det kommer bli så himla kul! Det är ju inte bara fotboll utan man får ju gå på Liseberg och en massa annat också!

Ååhh, jag längtar verkligen ihjäl mej! Vi åker lite innan halv 9 imorgon och hämtar Saga. Sedan är det ca 6 timmars bilresa till Göteborg. Sen när vi är framme vid ca. 2 ska vi fixa allt i klassrummet vi ska bo i och så tror jag.

Ni får ha det underbart medans jag är borta! Vi ses nästa vecka! <3

Gratisbio.se




Bli medlem på Gratisbio och få gratis presenkort från kicks, nelly, eller du kanske vill ha biobiljetter.
Du har många alternativ att välja mellan för att samla poäng. Du kan värva dina vänner, besöka hemsidor, köpa saker, skaffa vänner eller kanske vill du blogga om det? ;) Det är upp till dej.

Jag har fått 120 poäng sedan jag bloggade om det sist och jag har inte gjort mycket alls.
Klicka på bilden för att bli medlem. Varför inte testa? Det är värt ett försök!

Purple flower.




Hej på er! Är tillbaka från träningen nu :)
Jag har nästan packat klart nu också. Lite småsaker kvar bara. Nu sitter jag ock tittar på Sommarkrysset iallafall. Linnea är där och tittar så vi ska leta efter henne ;)

Kommer fler inlägg ikväll, så vi ses! :D

New songs, finally.


Nu har jag laddat över en nåra bra låtar till min mobil.
Så nu har jag nått att lyssna på på väg till Gothia och på kvällarna om jag inte pallar läsa. Wihoo! Sitter och lyssnar på Erik Hassle - Hurtfull.

Vid fyrta har jag träning så jag ska börja göra mej iordning nu.
Vad ska ni göra idag då? Nått roligt?

Packning inför Gothia.



                                           (gammal bild)

Godmorgon! Nu håller jag på att packa till Gothia.
Längtar sjukt mycket nu! Det kommer bli så roligt! Imorgon är det vi åker alltså. Jag tror vi åker hem på lördag. Efter det komer jag och familjen åka till Skara sommarland och sedan till Värmland och hälsa på några bekanta. Så ni kommer få va utan mej i lite mer än en vecka. Ska blogga så fort jag hittar internet. ;)

Nej, nu måste jag fortsätta packa. Vi ses! :D

Jag tipsar om musik!




Älskar den här låten! Beyoncé - Sweet dreams.
Åker ju till Gothia på söndag och ska därför ladda ner massa bra låtar till mobilen, där kommer bl.a den här finnas. Helt klart!

Vad tycker ni om låten?

Awaited



   (bild från båten i onsdags. Och jag vet, det är skit skum grejs för ansiktet..)

Hej på er! Idag har jag tränat och varit i V-by.
Träningen började klockan 10 och slutade halv 12 idag. Känndes ganska bra idag igen. :) Efter träningen åkte jag hem, käkade lunch, satt vid data och åkte sedan till V-by. Där köpte jag, bl.a den efterlängtade tröjan från Gina (ni vet den där med svarta ränder istället för rosa) och en vit sporttop. Bra-att-ha.

Någon gång senare idag ska jag och Linnea åka till katterna, gosa lite med Badhi Budha och Selma måste man ju göra :D

Bildlöst inlägg


Sådär, nu är jag tillbax från träningen.
Den gick bra tycker jag. Roligt hade jag iallafall! :D

Imorgon har vi träning på morgonen, behöver väl gå upp vid halv 9 tiden nån gång. Humpf.. Tidigt. Men men, man hinner göra mycke efter :)

Jag vill ha sommar och sol!




Tjohejsan bloggen! Ida och Tora gick hem för en stund sen så nu sitter jag ensam kvar.
Nej men snart är det träning så det kommer bli kul. Inte så jätte bra väder bara.. Är det här verkligen sommar?! Jag vill ha sool! Nån som håller med mej?

Svartvit




Godmorgon bloggen! Sovit gott?
Idag ska jag va med Ida och Tora. Det kommer bli kuligt! :D Sen vid 6 tiden har jag träning i 1 ½ timme. Det kommer bli roligt det me. :)

Har helt glömt bort att säga att vi ska köpa två katter! Jippie! Jag läängtar!

Rösta gärna på mej hos Fanny. Din röst är guldvärd! <3

Stockholms skärgård




Hej bloggen!
Idag har jag och min familj varit ute med båten. Vi åkte till Fjäderholmarna, superfint! Och väldigt mysigt. På hemvägen stannade vi till vid grönan, vi tänkte gå in och köpa glass eller nått men så blev det inte. När vi var klara med allt och åkte hem svängde vi förbi Donken och köpte litte gott till mej och Linnea. Jag prövade Little Mexican, JUMMY! Smaka den!

Imorgon har jag träning på kvällen. Innan det kanske jag skulle va med Ida. Aja, vi ses :)

Paris




Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering..
Gårdagen började med fotbollsträning klockan 11. Efter 2 timmar va den slut och då åkte jag hem och åt lunch. Sen åkte familjen på bio. Vi såg Paris. Ganska bra film faktiskt, fast det satt bara en massa gammlingar inne på bion, hehe.

Nu ska vi åka ut med båten.
In mot fjäderholmarna tror jag att det blir. Slussa alltså! Första gången för mej så det kommer bli kul :)

Snälla söta, snygga, vackra, otroliga läsar! Kan ni rösta på mej här som nr 9. Det skulle betyda jätte mycket :) Fast jag tror inte jag har så stor chans att vinna ändå :P

Nytt, nytt, nytt, nytt.


Sådär, nu har jag en ny header igen.
Ovanligt mej huh? Nej men jag kände att jag vilel ha en ny med lite nya fina och sommriga bilder. Så då blev den här perfekt tycker jag :)

Måndag






Tjohoo! Nu är jag tillbaka från en härlig dag med Elin och katterna ;)
Katterna va lika söta som vanligt (om inte sötare x)) som ni ser ovan. Haha, den här katten som heter Krämfräs(stavning? Det ska alltså va fräs och inte fräsch), det va de nya ägarna som döpte den till det. Såå söt! Han somna i mitt knä och ville inte gå där ifrån! Ååhh, de är såå söta!

Efter besöket hos katterna cyklade jag vidare till Elin. Där fick jag lunch direkt. Sen hoppade vi studsmatta, badade och snackade. Kulkul! Jag fick även prova B&J Phish food. Den va inte så go'. Lite för mycket choklad. :P

Nu ska jag äta.

Boats.






Godmorgon på er! Sovit gott?
Idag ska jag vara med Elin. Jag tror vi ska va hos henne. Hoppas det! :P Fast innan jag sticker till henne ska vi till katterna. Vi måste välja nu! Men jag kan inte, jag vill ha båda två!'

Det är ingen träning ikväll. Tråkigt men ganska skönt.. Känner att jag behöver vila kroppen lite då det kommer bli mycket fotboll nästa vecka och träning nästan varje dag den här veckan. Det är ju Gothia nästa vecka! Det kommer bli såå kul!!

Låttips.




Älskar den här låten! Den har sån underbar text och han sjunger såå fint!

Gillar ni när jag ger låttips? Jag måste ju veta vad ni gillar och inte gillar. Det är ju ni som läser bloggen :)

-----

Skulle behöva lite hjälp med en grej.. Jag är medlem på bloglovin. Men jag har ingen aning om hur man gör så att folk kan "prenumenera" på min blogg. Nån som vet? Tacksamm för hjälp bästa läsare! :D<3

Gäster






Hejhej! Idag har jag varit med Maya i V-by som sagt. Köpte inget tyvärr, förutom mat då :P
När vi kände att vi var klara cyklade vi hem till Maya, där hoppade vi lite studsmatta och spelade kort. Vid 5 tiden cyklade jag hemmåt.

Imorgon ska jag va med Elin. Efter vi har tittat på katterna ännu en gång. ;)

Men nu kom gästerna. Ses imorn! :)

970704 - 090704


Shoes, my best friend.






Från skärgårn.
redigering: Stärkt mättnad, sken och värme.

Godmorgon! Sovit gott?
Idag ska jag åka till V-by med Maya. Jag har ingen aning om när vi ska träffas.. Hon kanske fortfarande ligger och sover ? Nej, det hoppas jag verkligen inte.

Senare idag ska vi få gäster. Nåra som bor här i området. Jag tror att mamma och kanske jag skulle baka maräng (stavning) torta med jordgubbar! Är verkligen sugen på det, mmmmh! Ni får ha det så bra så länge! :D

Ben&Jerrys, Chocolate fudge brownie






Sitter och käkar lite gottigt framför TV:n och datan.
Jag kan verkligen rekomendera den här B&J sorten. Chocolate fudge brownie. Supergod! Fast alla B&J älskare har nog redan smakat den. ;) Men supergod va den iallafall!

Im bluffin with my muffin.




Ser det gott ut? Lite halvt brända kanske :P
Jag och mamma tog och bakade muffins med chokladbitar i. Jummy! Eller jag tror de är goda iallafall xD

Imorgon ska jag och Maya till V-by. Det kommer bli roligt. :D Sen om det blir fint väder tänkte jag att vi kanske kunde gå och bada vid en pool som ligger väldigt nära henne. Orkar inte riktigt cykla nå långt.

Kisse katterna






Söta va? Jag vet inte vilken jag vill ha?! Jag vill ha båda! Om vi tar Badi Budha kommer vi dock byta namn ;)

Melon, raspberries and ice cream






Tjenare tjenare! Vad har ni gjort idag då? Inte bästa vädret för sol och bad precis.
Jag och mamma tog en sväng till Stockholm quality outlet och köpte lite småprylar. Bl.a en present till Tora som fyller år imorn. Och så blev det lite Bele-prylar till mej då. ;)

Sedan åkte vi förbi och tittade på kattungarna igen. Ååhh, de är så söta så det är inte sant! Och vi ska köpa nu har vi bestämt! :D Jippie! Pappa ick komma med och kolla idag också. Han tyckte de va riktigt söta. ;)

Såg att jag hade rätt många besökare igår :) Stanna gjärna kvar och fortsätt läsa min blogg! Ni läsare betyder :D

Kittens




                                                                     (gammal bild + redigerad)

Tjohejsan!
Jag och mamma tog en cykel tur och tittade på Sagas kattungar. Gu så söta de är!! ^^
Vi har tyyp bestämmt att vi ska köpa en. Fast jag kan inte bestämma mej.. Det kanske blir två, hehe. Nej, skulle inte tro det va..?
När vi var klara med det cyklade vi ner till torget och köpte mat. Nu är jag hemma iallafall.

Har ni gjort något roligt idag?

Gratisbio.se



Nu måste jag bara tipsa er om den här gratissidan. Jag har varit medlem där ett bra tag nu men har inte varit inne för jag tyckte att det var svårt att samla poäng. Men nu har de ändrat sidan och gjort det mycket lättare att samla poäng.

När du har samlat ihop lite över 200 poäng får du ditt första presentkort. Du samlar poäng genom att värva dina vänner, besöka sidor, delta i tävlingar, utnyttja erbjudanden mm. Så det finns mycket att välja mellan!

Bli medlem nu genom att trycka på bilden!

Header


Nu är den nya inne. Liite försenat. Tycker ni det blev bra? Det var ju ni som valde den ;)

Blixtrar och dunder, Magiska under!




Goodmorning!

Vilket skit väder det är idag!
Kan det inte vara som det har varit de senaste dagarna?
Idag ska jag vara med Ida. Men först skulle hon göra lite andra saker så det bli nog rätt sent. Men men. Annars så ska jag väl mest va hemma. Har inte så mycket att göra. Kanske tar och spelar Wii, det va ett tags sen! :D

2 juli




Hejsan!
Dagen började med lite snack med 2 kompisar. Sen gick jag till Hannah.
Vi gick sedan till en annan granne och badade i deras pool. Vääldigt svalkande!

Om någon timme är det fotbollsträning. Vid 6 ska jag vara hos Ida för att vi ska kunna komma iväg snabbare. Mamma kom precis hem och ska börja göra tomatsoppa till mej! Jummy! C u ! <3

Internet works!





                                                                                                           tagen i Skärgårn

Jippie! Det funkar igen!
Nu kan jag änligen läggau pp lite bilder!
Vad tycker? Jag gillar dem skarpt! Tycker himlen är så häftig. Och det blir ju inte precis sämre när himlen speglar sig i vattnet?!

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Halv 6 idag har jag träning. Efter det fick typ de som ville åka och bada tillsammans. Hoppas det blir många som vill det! Man vill ju inte va där själv precis.. :P

1 juli - Fortfarande inga bilder


Tjohejsan!

Idag kommer det bli en tråkig dag.. Utan kompisar...
Har ingenting att göra. Vill åka och bada eller göra nått roligt med kompisar men ingen har lust.


Jag har världens bloggtorka! Har ingen aning om vad jag ska skriva om. Utan bilder blir allt så tråkigt! Men sluta inte att läsa min blogg för det! Det här är bara tillfälligt.