nu åker vi till flyplatsen om 8 timmar.


Hej på er! Har ni haft en bra dag?
Jag kom hem från stalelt för en stund sedan, fick rida Atlet som vanligt, det gick jätte bra!

Imorgon tidigt på morgonen åker jag till Teneriffa som sagt, ingen uppdatering på 1 heeel vecka.. Men jag hoppas att ni får ha det minst lika bra som jag. :D

Jag glömde berätta om vad jag gjorde igår. Jag var och badade med Maya, vi hade superroligt! från halv 2 till halv 5 var vi där tror jag. Ett ganska bra tag faktiskt, och nu ska jag bada hela den här vekcan. Haha :P

Ni får ha ett jätte bra höslov! Stor kram :) ♥

imorgon åker vi.






Imorgon..

Åker jag till teneriffa med familjen. Det betyder att jag inte kommer blogga under den tiden, på en vecka. Så ni får klara er utan mig. Haha, nejdå. Men när jag kommer tillbax så ska ni få mycket mer uppdatering än vad ni har fått de senaste veckorna, den har varit urusel!

Efter vi har käkat lite lunch här hemma ska vi iväg till vällingby och byta min nya dunjacka. Om jag hittar en som jag gillar mer villsäga. Jag tycker det finns alldeles för lite vinterjackor att välja bland! Dom fina finns typ bara på stadium och sen finns det bara dyrare! DÅLIGT!

Bye bye, c u later!

autumn.




Igår va jag med familjen inne i stan.
Vi gick runt lite på djurgårn och till Rosendal och käkade. Efter det gick vi till gärdet och kollade på en nycirkustävling typ, cirkus prinsessan hette den iallafall. Den va... Ganska långtråkig..

Idag ska jag...

Inte göra nånting, eller inte för tillfället iallafall. Men jag får nog tag i nån ;)

höstigt värre.




Lite saker jag inte skulle säga nej till från Nelly.com.

Dock får de inte riktigt plats i min plånbok.. :P Jag måste spara känner jag! Fast snart är det ju jul, eller ja.. Ganska snart iallafall.

 

Nu ska jag ner och äta hamburgare och sedan ska jag titta på idol, puss & hej! ♥

thursday i don't care about you, it's friday, i'm i n love.






FREEDAAG!

Äntligen! Har längtat jätte mcyket, och nu är det ju höstlov också! Sköönt, och snart ska vi iväg till Teneriffa, najs. (y)

Jag   har    ont    i     tååån.
Jag körde fotboll barfota på gympan idag, smart va? Det känns som jag har brytit den elelr nåt, jag kan knappt gå! Nu är det verkligen på tiden att jag köper ett par nya innomhusgympaskor...

Bye, see you later! ♥

what, oh did you take a picture?




Heejsan! Har precis tagit en dusch efter träningen.
Sista fotbollsträningen på ett tag nu, känns tråkigt. Kommer inte få träffa några av mina fina vänner på flera veckor troligtvis, den andra träningen i veckan krockar nämligen med min ridning, *ledsen suck*.

Det har avrit en ganska skön och lugn dag i skolan idag, på en av kortrasterna kom det ett helt gäng med 1:or och ville va med oss på king, såå söta! ;) Haha, det ägde ut oss.

Om 5 dagar åker jag och familjen till Teneriffa i en vecka, åhh va skönt det kommer bli med sol och bad! Hoppas jag blir lite brun också. Sen slipper jag skolan i 2 dagar, lite skönt det med! :P

happiness.






FÄRG vs. SVARTVIT

Trööt.
Har varit hemma jätte länge, men har inte kunnat blogga. I skolan idag tog vi en spruta för en massa olika saker, man blev lite yr efter men nu är det bra. Jag ska snart plugga lite franska *suck*...

Tisdagar är bästa tv kvällarna.
Någon som håller med mig? Jag tror det är rätt många. ;) Först Ugly Betty och sedan Desperate housewifse. Najs i think. ;)

Puss & kram <3

-bildlöst inlägg-


Hej på er! Har ni haft en bra dag?

Det har jag! Dagen har jag tillbringat med Amanda, Tora, Ida, Siri och Linnea. Vi slutade 20 i 1 så vi hade mycket tid på oss att göra olika saker, så vi gick hem till mej och hade lite vattenkrig, körde en slags konstig poker, och en massa annat. Riktigt kul hade vi! :D

Nu sitter jag och halft bloggar, läser bloggar och tittar på Ugly Betty, snart ska jag se på de desperata hemafruarna också. Ha en fortsatt trevlig kväll läsare! :) <3

bloglovin'


Ny bloggläsare! Va roligt, välkomna till min lilla blogg. :)
Jag tänker såhära, alla ni som läser min blogg dagligen, skulle inte ni kunna ta och prenumenera på min blogg via bloglovin'? Då kan ni gå in där varje dag och cheka om jag har skrivit något nytt. Och alla nya bloggläsare också, stanna gärna! :D

Ja vet, sånna här inlägg är skit tråkiga men det är en gång. Sen kommer jag inte tjata mer ;)

------

Nu ska jag ta och slänga i mig en pirog i magen, sedan är det stallet som gäller! :)

mamma mía!



(vääääldigt brusig...)

Hemma.
Skön skoldag idag, redovisning av wcprc, sett en teater och pratat lite. Ikväll är det ridning också, så det blir en gansak lugn dag för mig, förutam att jag typ kommer få kramp i benen efter att ha suttit på en häst barbaka (utan sadel).

Imorgon ska vi fortsätta med redovisningen av wcprc. Då slutar vi 20 i 2 och efter det ska jag va med Ida. :)

bele barkarby.




Tjoo!

Idag va det final i Nackamästerskapen.
And you know what? Vi vann! Yeah! En liten pokal var fick vi med oss hem :D

När jag kom duschade jag och sedan gick jag och mamma till vällingby. Vi skulle köpa en vinterjacka och ett par vinterskop, men inget av dem fans i min storlek. Mamma ska köpa jackan i stan någon gång i veckan. En t-shirt från Top shop fick jag med mig hem iallafall. :)

eddie




they don't care about us.




Igår va det IDOL som gällde för mig hela kvällen.
Därav ingen bloggning. Camilla åkte ut vilket va på tiden, även fast hon va riktigt duktig så passade hon inte in i idol. Själv tycker jag att Eddie och Erika va bäst. Eddies låt ägde dessutom! Han va grymt bra.
Vem/Vilka hejjar ni på? :)

Idag ska jag följa med Maya och Björne till råsunda och titta på när AIK lirar. De skulle möte typ Gefle.. Hejja AIK!

no thing, nothing.






Hej på er! Idag har vi jobbat med wcprc hela dagen.

För er som inte vet vad det är så är det worlds childrens pris for the right of the child, eller nåt.. ;) På måndag ska vi iallafall redovisa vårat arbete för fyrorna och 5orna, det kommer bli kul.

På söndag är det final för cupen vi va på förra helgen, hoppas jag är helt bra i foten tills dess, jag tränade igår och nu efter känner jag att det har blivit lite sämre. Jaja, jag ska spela!

reading.




Läxa - Check

Farmville - Check

Blogga - nästan klart

Mammas pojkar - ...

try to find the word.




Tjohej, har varit hemma från skolan ett tag nu.

Vanlig skoldag, so so so so, sv typ. :p Vi såg på en film/dokumentär om typ Casablanka (stavning). Hemsk men bra. Vi har ingen träning idag, tråkigt. Jag måste läsa igenom en wcprc läxa. Sen ikväll ska jag kolla på Mammas pojkar om det är idag, eller det kanske är imorgon? Jaja, det får vi se.

Kram <3

a heart for you my friend.






Today it is, a new day it is.
Va i vällingby med Ida, Tora och Amanda efter skolan, jag köpte inte så mycket, bara ointressanta saker. Sen jag kom hem har jag mest suttit och chattat med Ida, Tora och Amanda på samma 'fönster'. Vi hade verry fun ;)

Igår på ridningen fick jag Atlet, barbacka dåra. Det gick super bra, han va lite pigg bara.

Ses <3

me like it.




Den här bilden blev riktigt bra i svartvit.
Jag har precis bakat en kaka som jag ska ta med till stallet. Mamma kom precis hem och hon hade köpt tigerbalsam och tejp så jag kan fixa till min fotsing lite. Nice. Men nu måste jag äta, bye <3

me like it.




Den här bilden blev riktigt bra i svartvit.
Jag har precis bakat en kaka som jag ska ta med till stallet. Mamma kom precis hem och hon hade köpt tigerbalsam och tejp så jag kan fixa till min fotsing lite. Nice. Men nu måste jag äta, bye <3

it doesn't matter.




I'm home.
Första elevensvaldagen idag, tråkigt.. Jag har bild tillsammans med Ida, Tora och Amanda från vår klass. Vi skulle typ göra tekningar som va Miró inspererade, jätte kul, verkligen..

Cupen igår gick bra.
Vi är vidare i final som spelas nästa helg, då har jag egenligen terrängritt men jag hoppar den, vill häldre spela finalen. ;) Jag gjorde illa foten igår på cupen också.. Fick en rejäl smäll och jag hörde hur det knaka till, hehe. Jag fortatte och spela iallafall men när jag kom hem va den helt svullen vid fotknölen.. Jag kunde knappt gå heller, inte bra. Nu känns det bättre iallafall så det blir ridning ikväll. :)

football weekand.






Tjabaa!

Cupen igår gick bra, vi vann båda matcherna så idag spelar vi vid samma tid igen. Funny! Känner mig riktigt taggad!

Jag gick upp vid 10 tiden idag, åt lite frukost och satte på mig kläder. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, facebook, hehe. Ses <3

kramgoa katter.



(haha, söt bild)

Fotbollscup.
Jepp, idag är det fotbollscup i Nacka som gäller. Men det är långt kvar tills dess, samling 15.30. Vad ska man göra innan lixom.. Hmm, nåt förslag någon? :)

you down.






Nu är jag hemma från Amandos.
Va där ett tag med Ida och Tora, vi körde lite wii, det där nya spelatet typ remotion plus med träningsgrejer som basket, pingis, cykling, paddling mm. Va hade riktigt roligt! :)

Ikväll ska jag titta på IDOOOL och äta gottis och imorgon är det cup. Fast den börjar på eftermiddagen så man hinner göra andra saker innan. ;)

Kram ♥

'mammas pojkar'


Hahahah.

Jag sitter och tittar på mammas pojkar nu och så såg jag en tjej jag kände igen, det va en säljare på Gina tricot i vällingby. Hahahha, fett kul!

Nu ska jag fortsätta titta på TV.
Hahahahhahaaha...

work out.




Nu är det dags för träning!

Weay! Funfun, bloggar när jag är tillbaka. ;)

in your shadow i can shine.




Hej bloggen!

Vi fick sluta direkt efter orienteringen idag så jag kom hem vid 1, skönt. Ikväll har jag iallafall träning, äntligen! Jag har längtat hur mycket som helst! Jag kommer nog va lite seg till en början, haha, men jag ska försöka. ;)

Vi skulle igentligen ha sovmorgon idag men jag, Ida och Almir fick stå skolpolis! Åhh, jag blev så arg, vi får typ aldrig sovmorgon och när vi får det, då ska inte jag få det?! Gaah...

dagens outfit.






Jacka - H&M
Stickad tröja - Gina tricot (Linneas)
Linne - H&M
Jeans - Gina tricot

My new jacket, yeay!
Jag ÄLSKAR den.

---

Juste, för någon dag sedan fick jag skolfotot, jag blev helt okej. Bättre än jag brukar iallafall. ;)

i've got a feeling.




Nu har Ida och Tora gått hem.

De var här en snabbis och bakade chokladbollar med mig. Vi ska ha dem till imorgon då vi har orientering. Halvt roligt, halvt tråkigt. Jag gillar att ha med mej matsäck iallafall, det är så smarrit, pasta med pesto blir det för min del, alltid! ;)

Jag har ingenting ikväll, men imorgon blir det fotboll! Har saknat den jätte mycket, jag har ju inte spleat på över 1 vecka. Men i helgen blir de cup i Nacka också. Wiho! :)

yeay.



(jag älskar Idas ögon på den här bilden, de skimrar så fint!)

Nu ska jag och mamma gå upp och hämta min nya jacka i videobutiken.
Ä-N-T-L-I-G-E-N! Ja, yes, yeay, yeah, woohooo! xD Bilder kommer nog imorn, då kan jag visa hela morgondagens outfit, kul va? ;)

are you here soon?




Hello! Vi fick sluta 12 idag.

Najs! ;) Hade först tänkt göra nåt med Tora, Ida och Amanda men det blev inte av. Så jag knalla hem och körde lite thesims istället. Läxan måste jag också göra idag.. Usch, hatar läxor!

gren bokeh.






Pappa håller på att laga mat, sen åker vi till stallet.
Inomhus idag, hoppas jag får Moulina, jag ska nämligen ha henne på terrängen nästa helg. Det kommer bli kul!

glitter & glamour.




Idag har det varit en helt vanlig skoldag.

På rasten gick vi och hälsade på Elin och Stina på kunskap och så mötte vi Fabbi på vägen. Det va så kul att få träffa dem igen! Jag har saknat de jätte mycket! Nu har jag iallafall suttit och gjort lite läxa, tråkigt. Ska fortsätta på den senare.

Om ett tag ska jag till stallet. Kuligt, ses sen <3

fel.


Hej på er!

Sitter här med Ida nu och försöker fixa bloggen. Den har blivit helt konstig som ni kanske ser. Jag fattar inte vad felet är.. Någon som kan hjälpa mej? Annars skaffar jag en ny blogg typ, om jag inte fattar vad felet är..

ruskigt väder.



(den här bilden får mig och tänka på Robinson, haha. Tycker färgerna känns lite "Robinson-aktiga")

Som ni ser så har jag börjat lite med designen. Tora hjälpte mig med lite saker också. Bra att man har en vän som är bra på sånt där, och är snäll och hjälper en också. ;)

hemmadag.






Det för faktiskt gansak skönt att bara vara hemma för sig själv.

Jag har hunnit ränsa ur en massa saker i garderoben, vissa saker har jag inte använt på flera år. Nu får jag plats med lite nya saker.. Men, jag sak inte köpa så mycket saker, jag ska spara till en kamera. En systemkamera.

Jag har också hunnit med att göra en ny header, den kommer in så snart som möjligt, när rästenav designen är klar. ;)

friendship.






Hej på er!

Jag gick upp vid 11 idag. Skönt att få sova ut! Idag ska jag nog bara vara hemma. Hade tänkt ränsa min garderob som är helt smockad med kläder, hehe.

Bilderna ovan på tjejerna togs i går. Jag gillar dem, dock blev de lite brusiga..

natt bloggning.


Kollade på klockan och såg att den va rätt mycket.

Oups, jag borde nog gå och lägga mig nu. Har dock inga matcher i helgen så sovmorgon får jag. Men jag vet inte vad jag ska göra. Hade tänkt fråga en person om vi kunde göra nåt men hon har inte svarat på mina sms och jag tror hon har innebandymatch. Hmpf, vad ska man hitta på?

Go' natt, sov gott! :)

i'm grey all over.





(jag är medveten om att bilderna är väldigt brusiga.)

Cardigan och skjorta BikBok, strumpbyxor och converse.

Nu är jag hemma från en rolig fest.
Till mat blev det tacos, och till efterrätt maränger och glass, jummy. Det har blivit mycket maränger för mig, haha. Igår på serimiddagen och idag innan festen hade jag, Ida, Amanda och Tora gått och köpt lite gottis.

Middagen i går va riktigt rolig, vi sprang mest runt, haha. Till middag blev det lasnage då.

Nu: Samantha, älskar det programet!

Segermiddag.




Heej bloggen!

Ikväll är det segerfirande med fotbollslaget. Det kommer bli jätte roligt! Har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, äta iallafall. ;) Jag har iallafall gjort svenskaläxan nu. Man skulle skriva en kort berättelse, min blev ganska bra faktiskt.

Igår var jag i Kista med syrran. Jag skulle köpa en skinnjacka men den va slut överallt. Men vi beställde den istället. Annars så köpte jag en handkräm (skriver om den sen) och en cardiga, den ska jag ha på mig ikväll! :)