varmchoklad med vispgrädde




Älska! ♥
Gjorde mig en kopp varmchoklad för en stund sedan, redan uppdrucken ;) Det är så gott, speciellt när man gör den själv, inte nån himla O'boy. Det ska vara med kakao, socker och mjölk!

Imorgon åker jag till Edsbyn som sagt. Ni får ha det så bra medan jag är borta, dricka mycket vamrchoklad, det behövs i det här slasket. Don't you think? :)

Puss alla söta läsare ♥

take me to...





bilder från fritidsresor.se (<--- LÄNK)

Åååhhh! Jag vill bort från kalla Sverige, till värmen, goda maten, stränderna.
Jag vill boka en resa nu! Vill bara bort, bort, bort.

Hur härligt ser det inte ut?
Speciellt Thailand och Dominikanka, Vietnam verkar också härligt.

Vi ska faktiskt åka till nåt av dessa ställen nästa år, kanske i jul tillochmed. Åh, vad jag längtar! Gaaaah!

Vill inte ni också till värmen?


Imorgon åker jag till ett annat ställe. Edsbyn, haha. Jag ska nämligen åka skidor där. Härligt det med, men inte lika härligt som det ovan... Idag måste jag börja packa som ni kanske förstår. Skidgrejer. Jag kommer tillbaka på torsdag igen tror jag, och det blir antagligen ingen uppdatering under de här dagarna. Men ni får klara er utan mig, vem vet... Ni kanske åker till nåt av ställerna ovan? *avis*

good night readers




Såg ni på melodifestivalen?
Det gjorde faktiskt jag, även fast jag inte är nåt big fan av det. Emelie sa nämligen att hennes lärare hade skrivit låten till Sibel så då var jag ju bara tvungen att titta xD Synd att hon inte gick vidare för låten var faktiskt helt okej. Men Anna som gick vidare var ju grym! :D

Natti natti ♥

varning för tråk


Hej bloggen.
Skit trist dag = skit trist bloggnign. Så inga bilder, tråkig text och allt. Tyvärr.  Man får ju ingen inspiration i den här skiten!

Jag, mamma och Linnea har varit i vällingby. Jag letade efter lite skidgrejor, som jag också hittade. Skidglasögon och skidhandskar blev det. Åh, jag skulle vilja ha nya skidbyxor! Knallgröna till min bruna jacka, såå snyggt!

Kram <3

sportlov




Wohooo!
Nu har vi äntligen sportlov! :D
Men jag har faktiskt inte riktigt fått in den där känslan än, har inte längtat speciellt mycket heller. Men det kommer bli skönt att få sova ut xD

Jag, Tora och Ida firade iallafall sportlovsstarten med pizza istället för skolans lunch. Gött! Efter det gick vi hem till Ida och jobbade lite på vårat Beyoncé arbete, åt chokladbollar och körde stress i Idas rum. Shit va svettig man blev, haha. När jag kom hem skulle jag iväg och rida, hade missat nån gång så jag red igen den. Gick skit bra! Fick rida Musse igen. Han som kasta av mig alltså ;p

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, framförallt Justin Bieber (Tora din jäkel!).

Puss ♥

edward cullen


Hej Bloggen :)
Min dag började inte så bra, engelskaredovisng. Sedan var det NO-prov också. Great (y) men det kändes rätt bra faktiskt. Vi har ju inte betyg en så vi kan få ok, bra eller mycket bra. Jag kommer få minst bra iallafall, men jag satsar på ett mycket bra.

På engelskanredovisningen skulle man redovisa en låt, och vad den handlade om. Jag själv tog Be mine med Robyn, men Linnea tog den här skönaste låten, haha.



HAHAAAHHAHAHA!
Är den inte bara för skön, haha. Älskar den. Fan att den inte fanns på Spotify, då skulle jag spelat sönder den xD Men visst är den bra?

Spotify funkar igen för mig. Wihoo!
Den har varit på offline mode innnan, men inte längre. Jippie :D

Förlåt för att det inte blir några bilder längre, men som jag har sagt innan så har jag ingen lust att gå ut och fota i det här vädret. Fast idag är det ju faktiskt ganska farmt. Men vad ska man fota lixom? Snöslasket? Nä, tror inte det.

Kram ♥

hihi haha hehe


dagens (suddiga) look



Förlåt för bajsabajsabajsa bajs dålig bild. Det ser ut dom att det är fokus när jag tittar på kameran...

Idag har jag på mig en skorta från Bik Bok och jeans från Top Shop.
Fast jag har inte på mig det här längre. Jag kom precis ut ur duschen så jag bytte om till myskläder, vilket betyder; mjukisbyxor, t-shirt och tofflor. :)

i did it




Viola har varit duktig för hon har pluggat.
2 läxor är gjorda, fast jag måste finslipa lite. Men det är så himla tråkigt att bara läsa en massa fakta. Kan de inte komma på lite andra, roligare saker man mkan göra...

12.00




Wohoo! Jag fick sluta 12 idag.
Najsigt värre :D Jag har suttit vid datan sen jag kom hem. Som vanligt då alltså... Hehe. Nej, men snart ska jag plugga lite, som jag inte gjorde igår.. Hmpf.

Jag känner mig lite trött och hängig, har gått runt och hostat hela dagen. *hosthost*.

Igår på ridningen ramlade jag av på Musse, hahahaha. Hästarna var så jäkla pigga. Men jag ramlade gansa mjukt på baken, jag kommer nog bara få ett litet stort blåmärke. Eller lårkaka, som man också kan kalla det. Tycker det låter så töntigt, haha. Ett lår med en kaka...? Trevligt.

svinkallt



Idag är det ridning som gäller.
Det är min tur med fikat idag, så det blir shäät smaskigt ;) Skolan har varit bra idag. Vi har haft vikarie, han är skit skön, haha. Vi ska ah NO-prov, surt & basikst, på torsdag så jag måste börja plugga till det. Men vi har hållt på med surt & basikst ett tag nu, så jag kan det ganska bra :) Fast lite extra plugg skadar ju inte ;)

Förövrigt så har det varit skit kallt idag! Det var - 21 grader hos mig imorse. Det är ju helt sjukt! Snön kommer säkert inte vara borta när vi har skolavslutning äns... Gaah!

14 looks



Jag är med och tävlar om att vinna min favoritlook HÄR.

Jag ska vinna för att när jag såg den här looken första gången föll jag direkt. Den passar mig som handen i handsken ;) Snygg, enkel, vardaglig, den har allt! Jag fastnade speciellt för skinnjackan med nitar på kragen, skit snyggt enligt mig.

Vill du vinna din favoritlook? Klicka HÄR.

övernattningfest








jag vet... Dålig skärpa på vissa bilder men så kan det bli ibland.

Vi började dagen med att se på Valentine's day (läs: som va riktigt bra enligt mig, rekomenderar!), sedan gick vi hem till mig och blåste upp madrasser och bäddade. Vi åt pizza till middag och frukter med kladdkakesmet till efterrätt, hur gott? SKIT gott! ;D Ni måste bara testa det någon gång. Vi tittade även på två filmer. The proposal och Titanic. Jag hade sätt båda redan men det skadar ju inte att se två så bra filmer en gång till ;) Vi somnade vid 2 tiden skulle jag tro.

Självklart öppnade jag paket också :)


Ett skit fint block från Amanda som man kan sätta in fina bilder i, tack så mycket! :D


Två body butter från Tora, Tack tack :D



Ett par björnborgtrosor och ett björnborglinne från Ida, tackar :D

Tack för en skit rolig kväll tjejer ;D ♥

---

Kom hem från en promenad med mamma och pappa för en stund sedan. Brr, va kallt!

raggolbtsäg


jehjeh, ted rä gaj mos rä Arot (: gaj rallig tta avirks segnälkab, sappoh in råtsröf gim.

Nim ggolb reteh es.ggolb.nshj tekcym nif ggolb. Revirks mo nim gadrav hco reggäl ppu notof mos gaj tigat dem nim nokin 022S. köseb nim ggolb, ås rilb gaj dalg D:

ådjeh nårf mobmobilikok (:
 

20 februari - bildlöst


Hello bloggen!
Min lördag började med fys. Jag ska snart åka till kista med tjejerna och se på bio och sedan ska de med hem till mig och sova över. Nice nice. To night's gonna be a goooood night!

Förslåt för skittråkig inlägg, men det kommer. Just nu har jag lite brottom.
Puss ♥

give me. please



Någon gullig läsare som kan tänka sig köpa det här till mig?
Tack så mycket! :D Nej, men shit va snyggiga grejer. Jag la ju upp lite saker från modekungen för nån vecka sedan, men jag gick in och kika igen, och nu hittar jag bara mer, mer, mer! Är inte koftan bara för snygg?! I think so! Gosch! Om man bara hade en stor, fet, fullproppad plånbok...

Nej.
Nu börjar Let's Dance snart. Dags att rota fram lite gottis ;D

teneriffa gojjor





Fotograf; pappa

Shit va fina de här bilderna som pappa har tagit är. Speciellt den första tycker jag. Fåglar blir verkligen bra på bild, när de väl vill va med ;)

Fredag it is.
Själv ska man vara hemma och mysa som vanligt. Se på Let's dance och äta hamburgare ska jag också göra. Jag kom precis hem från en tur i vällingby med pappa. Vi har köpt lite nödvändiga saker som pennor och sudd. För vi har typ inga fungerande pennor! Pappa har satt upp ett skrivbord åt mig idag också, litet, vitt och prkatiskt. Me like ;)

Roligt att jag har fått nya prenumenanter. Ni kan gärna börja kommentera lite mer också. Jag blir jätte glad för minsta lilla :)

Ha en bra fredagskväll readers ♥

bildbomb från no:n


Hej bloggen! :D
Är hemma från skolan nu. Känner mig fortfarande lite hängig så det blir ingen träning för mig idag. Tråkigt, men jag behöver vila ut så att jag bli frisk. Vi var inte alls många i skolan idag heller. Det är jätte många som är sjuka... Här är lite bilder från en skit rolig NO lektion idag iallafall, vi fick göra egen läsk ;)

OBS! Bilderna är tagna med mobilen.




min goa ;)


Är det bara jag som tycker de ser sjukt goda ut? De var goda också. Speciellt min ;p Allt man gjorde va att ta lite vatten, citronsyra, socker, karamellfärg och bikarbonat. Bus enkelt! :D Det är så mycket roligare att göra sånt här på NO:n än att jobba med magnetism som vi gjorde förra terminen...

för härlig



Fotograf: Jag Nikon D70

Åh.
Såå härligt bild. Tagen september 2009. Är det bara jag som bli glad av den här bilden? Synd att jag hade så hög ISO bara... Jag längtar verkligen till att kunna gå ut och fota kompisar med grön bokeh i bakrunden. Gud så härligt. Härligt, härligt, HÄRLIGT!

nyanser




Haha. Kände för att göra lite rolig redigering. Snyggt va? ;) hehe

Idag kom jag hem från skolan vid 3 ungefär.
Då satte jag mig och kollade på kameror i Svenskan. Det var nämligen en annons för Nikons nya kameror hos kameradoktorn. Skulle vilja åka dit och titta lite men det hinns inte med idag. Men till Media Markt ska jag idag, med pappa :)

Jag är sjukt sugen på pizza.
Men det får jag vänta med tills på lördag. Då ska Ida, Tora och Amanda sova här. Vi ska ha ett välidigt försenat födelsedagssovaöverparty (haha) för mig ;) Roligt värre!

Övrigt.
Jag är förkyld.
Jag har kännt mig lite febrig hela dagen.
Jag vill sova.
Jag vill köpa kameran ♥
Jag vill fota.

Kram ♥

fettisdagen





Jag slutade skolan halv 12 idag. Vi hade bara en mattelektion och sedan 2 timmar skridskor. Det var faktiskt roligare att åka skridskor än vad jag trodde. Jag har ju gjort det förut förstås men det var ett tag sedan. ;) Vi fick iallafall sluta efter lunch, då skyndade jag mig hem, bytte om och hemtade pengar, och sedan tog jag bussen till vällingby. Där mötte jag Amanda och Tora. Jag hittade absolut ingenting. Det har börjat bli så för mig nu för tiden. Tråkigt. Men fika gjorde vi iallafall. ;)

Ridningen igår gick faktiskt riktigt bra. Jag fick rida Musse. Vi jobbade ganska mycket galopp från skritt och minska och höja tempot i skritt, trav och galopp.

Nu har jag precis ätit en halv semla med pappa. Det är ju fettisdagen idag. ;) Fast jag hatar verkligen mandelmassan. Den smakar bajs. Usch fy oh blä!

blommig blus




Blus, H&M. Kofta, Bik Bok. Jeans, gina tricot.

Nya blusen!
Visst är den mycket snyggare på?

hmmmhhmm...





Hade ni en bra allahjärtansdag igår? :)
Det hade jag, det var faktiskt roligare att åka på "släktkalas" än vad jag hade trott. Det blev riktigt god mat och efterrätt, så det var ett plus också. Haha. ;)

Vet ni?
Jag har varit duktigt idag. Jag gick faktiskt ut och fotade en liten sväng och fotade dagens outfit och lite egobilder med stativ. Egobilderna blev faktiskt rätt bra! Inte outfit bilderna dock. De blev hemska men ni får se dem ändå. Igentligen skulle jag vilja gå ut och fota min outfit men då måsta jag ha någon som fotar mig... Och det har jag inte. Men någon gång ska jag faktiskt ta och göra det!

Rubriken... Ja. Jag kom inte på nån. Hehe.

Ciao ♥

valentines day




Glad allahjärtansdag allihopa! ♥
Har er morgon börjat bra? Jag fick sova ut ordentligt. Vi kom nämligen hem vid 2 eller 3 igår. Det blev väldigt sent och alla somnade i soffan. Haha. Men det var väldigt roligt. :)

Idag ska jag, mamma och pappa på "släktkalas". Roligt roligt, nej, men man får väl stå ut, hehe. Jag har lust att gå och se Valentine's day men det hinns ju inte med. Det får bli en annan dag. ;)

Ha en super bra allahjärtansdag! ♥♥♥

danstävling


Hellu bloggah!
Idag har jag varit och tittat på min systers danstävling hela dagen, så jag har inte hunnit uppdatera. Hade ni en bra fredagskväll då? Tyckte ni att det var rätt person som åkte ut från Let's dance? Det tycker jag. Synd att Elin alltid ska va den som får minst röster bara...

Snart ska jag och familjen iväg på middag hos några kompisar. Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp vad jag har på mig men jag orkade inte ställa upp stativet, hehe. Slö jag är, men man blir det efter att ha suttit inne i en gympasal hela dagen och andats dålig luft. Tänk de som dansade! Jag skulle varit död.

Ses imorgon buddies! ♥

fredag, feels good





Här är sakerna jag fick hem från H&M beställningen igår. Jag gillar dem. Jag köpte en bikini också men den orkar jag inte visa. ;) Man måste ju börja shoppa lite inför vår/sommar nu. ;) Jag hade på mig armbandet idag förresten.

Idag har jag varit i vällingby med några kompisar. Trevligt trevligt. Jag köpte bara en ansiktsmask och en hårspray. Men jag känner verkligen för att köpa massa nytt nu. Min garderob är så tråkig och jag har typ på mig svart eller vitt varje dag känns det som!

Det är ju fredag idag så det blir mys framför Let's dance, pasta carbonara och gottis. Hoppas ni får en bra fredag! :D

shoppingsugen




Oh yes!
Träning idag. Härligt härligt. På tal om härligt är det väldigt härlig väder ute idag. Det gillar vi! ;) Perfekt fotoväder om det hade varit lite löv på träden... Men icke. Det får vi ta en annan dag.

Kläderna som jag har beställt från H&M kom igår. Vi ska hämta de idag. Men när vet jag inte. :p Hoppas snart, för jag behöver nytt i garderoben. Imorgon ska jag åka och shoppa med Siri och Ida. Eller så ska jag åka med mamma om hon kunde för då kan jag möta upp henne i stan. Jag behöver gå in på Monki förstår ni. ;) Men jag har hittat ett skit snyggt halsband från Top shop för 50 kr som jag ska köpa imorgon om det finns kvar. Det var ett tag sedan jag såg det... :)

Kram kram kram ♥

light



Nu är jag hemma från skolan och har precis pluggat franska. Skönt att ha det gjort. Jag har även smaskat på chokladbollarna jag gjorde igår, de blev goda! Åh, jag älskar allt som har med socker att göra, haha. ;)

Ikväll ska jag inte göra någonting. Jag har aldrig nåt att göra. Men imorgon är det träning, skönt att komma ut lite och få röra på sig. :)

Jag ville betsälla hem min kamera nu!
Snart blir jag galen. ;p

monki - snyggt collage?



Hahahahahhahahahahhahahahhha! Vilket hemskt collage...

Här är lite saker jag vill ha från Monki. Snyggt till våren/sommaren. Jag gillar den svarta toppen, den har skit snygg rygg! ;) Jag ska nog ta och köpa lite av de här sakerna. Har ju presentkort på 200 kr där. ;D

i'm not your toy




Like the bokeh ;)

Hello! Hur mår ni idag?
Jag kom hem från skolan för en stund sedan, slutade skolan 13.40. Skönt! Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik. Och bloggar förstås. ;) Jag har inte så mycket bilder att visa, vilket är ganska trist. Men jag ska försöka få ut mig själv i snön... Nej, usch. Det är så tråkigt väder!

Jag är sugen på choklad... Och jag har det! Mohahahahha. Choklaaaaaad gör mig glaaaaaad! ;D

bästa helgen på länge


              
(bilden är inte tagen av mig.) Shit, vad jag älskar Bele Barkarby FF F-97. Man har alltid roligt när man träffar er, ni är bäst! Allihopa. ♥

Kom hem från Sundsvall vid 11 igår kväll.
Jag vill redan tillbaka! Det är så himla roligt att åka på cuper med laget. Vi har alltid så roligt! :D

Vi hade två lag och kom 3a med båda. ;) Åkte ut på straffar vilket kändes ganska segt... Men alla gjorde riktigt bra ifrån sig och kämpade på som f-n! ;D

---

Hemma från en skit tråkig dag i skolan... Usch.

ghost



Jag har inga bilder att visa...

Jag ska på träning om typ 1 och en halv timme.
Snart är det dags för mat då alltså.

Imorgon när det sundsvall som gäller! Wohoo! :D
Och för er som inte vet vad jag snackar om, så ska jag och spela fotbollscup. Övernattning alltså. Jag vet inte om jag hinner blogga imorgon, annars är jag förmodligen tillbaka på måndag. ;) Åhh, det kommer bli för kul! ;D

Puss ♥

beslutsångest



Hellu hellu.
Har precis fikat lite med pappa. Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sedan. Så idag gick jag alltså till skolan. ;) Men nu måste jag snart göra en No-läxa. Usch.

Imorgon, är det torsdag, och i övermorgon är det fredag, lääängtaaar! Då är det Sundsvall som gäller. Wihoo! :D

Jag har funderat på om jag ska köpa min kamera sedan igår... Tora har bestämmt sig för att inte köpa en, så börjar jag självklart tänka efter lite extra... Men jag tror jag ska köpa den. Varför har jag annars varit så besatt av att få den, om jag nu inte äns vill ha den? Men jag vill ha den. Jag börjar bara tänka efter lite exrta...

vår, vår vår



Ååhhh!
Jag vill ha vår! Nu, nu, nu! Den här bilden fick mig verkligen att tänka på just våren. Fina ljusa färger och knoppar på växterna. Så härligt! :)

Men nu är det inte vår...
Nu är det vinter, kallt och grått. Fast idag var det katiskt fint väder. Men inte kunde jag gå ut, nej. För jag är sjuk idag också. Eller inte enligt mig.. Jag har bara lite feber och är lite snuvig. Jag borde kunna gå till skolan imorgon iallafall... Vi håller tummarna för det (y)

Puss och kram ♥

sjukling här




Hej bloggen! ;)
Jag har varit hemma från skolan hela dagen idag... Jag är förkyld. Trååkigt. Jag ska inte rida ikväll heller... Men imorgon ska jag till skolan iallafall har jag bestämt. Och efter skolan ska jag och tjejerna göra ett musikarbete, vi ska ha kommit en bit på fredag. :)

Igår fick jag månadspeng.
Jag vet inte om jag ska köpa det där objektiver separat... Man kan ju inte zooma. Åhh, beslutsångest!

Kram ♥