du andas ut, öppnar ögonen och tittar bort över platsen som kommer bli ett minne blott




Vi kan inte hålla fred med varandra
trots att vi är ämnade att leva tillsammans
denna eviga standard som bygger på felande tankar
när allt som behövs är att le med varandra

can't you see that it's just raining? Ain't no need to go outside



Bakade cornflakeskakor på direkten när jag kom hem (bara för att Assy & Gullan ska bli suktade, mehe). Det är så så så så gott! Receptet har ni hääääär. Cornflakeskakor är nog det jag bakar oftast, efter kladdkaka dårå. Det är så gott så man vill äta upp alla på en gång!

you took me in and gave me something to believe in



Jag fick sovmorgon idag så har passat på att ta det riktigt lugnt och fotat lite nu på morgonen. Det är så himla himla fint väder! Älskar när snön glittrar sådär fint. Har precis ätit världens godaste tomatsoppa till lunch och nu måste jag verkligen springa iväg till skolan, börjar om en kvart!

redigeringstips?


hej, kan du inte visa en film/bilder hur du redigerar. skulle vara superkul! du redigerar så fint och dina bilder blir jätte bra!

svar: Jo visst självklart kan jag det! Ge lite förslag på bilder ni vill att jag ska visa så gör jag ett inlägg om det så fort jag kan! Och vad föredrar ni, att jag visar i video eller bilder?

one kiss from you and i'm drunk up on your potion, that big old smile is all you wore



Idag befinner jag mig på Lidingö för en massa fotbollslir. Var hundra år sedan jag spelade en fotbollsmatch nu så det kommer bli sjukt kul! Inomhusfotboll dock vilket inte är min starkaste sida kanske, men taggad som sjutton är jag! Ha en bra dag alla fina ♥

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv, jag kunde dö för dig nu är du död för mig



no lonely hands grab my suitcase full of nothing



Lugn och skön dag idag. Fick håltimme på över två timmar så jag drog hem och åt lunch och bakade lite kladdkaka till mina kompanjoner som kom hit efter skolan. Fick fina födelsedagspresenter (visar när jag har fått allt, lovar) och satt och pratade en liten stund. Nu ska jag iväg på träning om en timme, och åh vad skönt det är med fredag!

i think we could find something better, something bright




i'm up for the sun, leave the darkness behind


Min födelsedag igår var GRYM! Blev grattad med frukost på sängen och presenter klockan 5.20 och drog sedan iväg till Romme med skolan. Massa skidåkning, fika, skratt, ramlingar och insnöade kläder senare var vi tillbaka i stockholm igen. Det bästa på hela dagen var när vi åkte i en avstängd pist där snön va som klister och min skida fastnade och blablabla. Så jävla bra dag! Deckade direkt efter tårtan när jag kom hem. /Iphone bilder/

fifteen years ago



Idag har jag levt i 15 år. 15 år, herregud vad tiden går fort! Hurra för mig och för att mitt fjortonåriga år har varit riktigt, riktigt bra!

hollister&co



Nytt från Hollister, 460 kr.

favorittypsnitt



Mina favorittypsnitt som alla går att ladda ner gratis på dafont.com. Det tredje är även det jag har i min header och det heter Signerica Thin :)

dreamers dream only in the mind




från fotograferingen igår, modell: Ida

Har traskat runt med converse i snörusket idag. Lite småkallt sådär men det funkar när man befinner sig i skolan mest hela tiden. Gick hem till en kompis efterskolan och åt lite mellanmål bestående av scones och pluggade en aning, måste dock fortsätta en liten stund här hemma. Usch och fy. Men jag blir så glad för att jag blev en av vinnarna av veckans blogg hos Amanda! Det gjorde min dag kan jag lova. Ni kan prenumenera på min blogg här :] Och om ni undrar något, fråga på i kommentarsfältet bara så svarar jag!

from your lips i heard you say 'can i have you?' caught up in what to say i said 'you do'


























kärlek är så fint så att man blir kär.
/ love is a letter sent thousands of times /

söndag



kom fram till vad problemet var med min lilla bebis, så nu kan jag äntligen smsa normalt igen, haha.

Åh hej på er! Jag har verkligen varit urusel på att blogga den senaste veckan men som jag har sagt har jag haft så himla mycket att göra. Idag har jag hängt runt inne i stan med mina mates. Köpte lite saker som jag kan slänga upp här imorgon om ni vill det. Vi gick hem hit sen och fotade lite så jag har en massa bilder jag kan lägga upp här framöver, fett fett! Hihiheeohe. Ha en bra kväll!

down the street we would run to scratch our names in the park, young and free in the sun






I wish i had a mango tree in my backyard with you standing next to me

Tgif


Kemiprovet är äntligen avklarat och det är så jäääääkla skönt att ha det gjort! Firar detta med kinesiskt med massa fina vänner! Nästa vecka kommer va betydligt lugnare än denna och på onsdag är det min födelsedag samt Romme för lite skidåkning med skolan, åh. Jag längtar så himla mycket!

i spilled the ink across the page, trying to spell your name



up and down, there it goes
paper aeroplane

there's just no truth left at all



Glädje när man hittar crunchy i kökskåpen! Gud vad jag har saknat det. Nu kan jag äntligen börja äta mellanmål igen. Det finns ju verkligen inget annat gott att äta efter skolan annars. Förutom godis då, hehehe...

Jag har ett litet problem som jag hoppas att mina superduperunderbara läsare kan hjälpa mig med :] Ibland när jag ska skicka sms till andra iPhones skickas det inte från mitt nummer utan istället från min mailadress. Sen får jag inte heller alla sms från iPhones eftersom de då skickas till min mail.. Det är så himla konstigt och jag förstår verkligen inte vad som är felet. Smsen borde ju ändå skickas till mitt nummer, eller? Tacksam för all hjälp!

we could close the curtains and pretend like there's no world outside



Här har ni en gammal bild från september. Älskar att fota vattendroppar i motljus, det blir så himla fint tycker jag! Längtar tills all snö försvinner och det är ljust när man går till och från skolan så att man har möjlighet att fota lite nya fina bilder. Men det har ni hört bra många gånger nu, hehehe. Tror det kommer finnas tid till lite fotografering i helgen, så nu håller vi bara tummarna för fint väder!

you lay there in the street like broken glass reflecting pieces of the sun, but you're not the flame



Den här veckan har jag 1 prov, läxa i franska, engelska, matte, no, so och teknik. Ja, ni förstår nog själva att jag inte kommer ha så mycket tid för bloggen. Men jag ska försöka klämma in minst ett inlägg om dagen, det lovar jag! Nu måste jag dock återgå till pluggandet. Laterooooo mina vänner!

but you're so busy changing the world, just one smile can change all of mine





our dreams, and they are made out of real things, like a shoebox of photographs with sepia toned loving



Första konfa mötet idag och jag är så himla taggad. Tror det här kommer bli riktigt jäkla grymt alltså! Resten av dagen kommer dock inte bli lika rolig. Plugg, plugg och plugg. Hoppas ni har något roligare att göra denna söndag!

amongst the crowd a heart will break and a heart will mend




spring/summer -12



/ minkpink.com x3 / hollister / chicy.se / hollister / topshop x4 / gula hunters /

ge mig det här och min sommar är fulländad i klädväg. (förlåt mig igen för mina synder)

boy you make me wanna feel the things i've never felt before



Min största kärlek - kladdkakan.

Fredagen den trettonde men dagen har faktiskt varit ovanligt bra. Spenderat den med tre fina prickar efter skolan och vi lyckades faktiskt göra en läxa! Fast det tog sitt lilla tag, efter lite skratt och så, haha. Kommer förmodligen tillbringa resten av denna fredag framför tv:n och datorn. Mina kära kladdkaka som jag bakade igår är redan slut (hehehhe) så går kanske och köper mig ett paket Ben & Jerry's istället. Helt okej det med liksom.

someday i will find my way back to where your name is written in the sand



kan. inte. sluta. längta.

it's time to see if you can reach me



Sitter och lyssnar på bra musik och försöker att hitta lite inspiration. Den tog slut helt plötsligt bara. Pang boom så var den borta.. Men den kommer, det vet jag. Nu måste jag få lite mat i magen känner jag. Skolmaten var ingen höjdare idag liksom. Är dessutom sjukt sugen på godis, och jag tror faktiskt att vi har lite julgodis kvar i skåpen :]

it hasn't flown the seven seas to you, but it's on its way




Älskar bilder på jordglober. Bland det finaste som finns tycker jag. Och nu passar det mer än någonsin med sådana bilder eftersom jag vill åka och resa nu medsamma. Gärna till Australien tack. Har planerat att jag ska göra det efter gymnasiet. Måste bara hitta någon som vill åka med mig... Men jag har ju 4 år på mig så det är ganska lugnt ändå :]

and all of these moments just might find their way into my dreams tonight but I know that they'll be gone when the morning light sings


Första dagen i skolan är avklarad utan några större svårigheter. En läxa och håltimme sista timmen, så jag ska faktiskt inte klaga. Hade dock sjukt svårt att sova igår. Låg och tänkte på massa fina minnen, saker jag ser fram emot och saker jag vill ska hända. Åh. Det va nästan som att jag drömde, kändes så sjukt verklighetstroget. Ville bara ligga kvar där och tänka på allt fint. Jag längtar till så himla mycket nu. Himla härligt alltså!

you can't stop wishing if you dont let go



fotade för tjugo minuter sedan.

Igår skulle jag gått och lagt mig klockan 11, sen såg jag att Australia gick på TV så jag gick och la mig vid 1 istället. FETT BRA! Imorgon börjar skolan och idag ska jag bara njuta av ledigheten = sitta vid min bästa vän datorn hela dagen och läsa en bok som ska vara utläst om en vecka.

we'll sit beneath the mango tree


april, maj, juni.

Förlåt för en massa sommarbilder hela tiden, men det är nu när det inte är någon snö men ändå minus grader som man längtar som mest. Och jag längtar verkligen helt sjukt mycket till sommaren! Inte bara för att jag ska göra så himla mycket roligt i sommar utan också för att man bara är mycket lyckligare och gladare på sommaren. Värmen, bad, utflykter med vänner, jordgubbar, resor, brunbrända ben och fräknar. Men innan sommaren kommer ju våren (nähä?) och då ska jag på världens mest efterlängtade resa med fotbollslaget. Det kommer bli svårslaget alltså. Gah. Längtar ihjäl mig!

Och hörrni. Ni nya läsare kan följa mig på bloglovin här!

open your eyes now


Nu kastar vi ut granen och säger hejdå till julen här hemma. Känns faktiskt ganska skönt tycker jag. Nu är det ju snart min födelsedag liksom, och gud va jag längtar! Det blir förhoppningsvis objektivköp några dagar efter, woho! Idag ska jag iallafall inte göra så mycket mer än att träna ikväll. Undrar dock hur det kommer gå med tanke på att jag inte har tränat på hur länge som helst. Önska mig lycka till!

on this earth, a shadow falls



Hallå där! Jag har varit i stan hela dagen för att gå på fotografiska och kolla på Nick Brandt's utställning. Det va så sjukt fina bilder! Och att han inte hade använt tele utan stått ca 10 meter från djuren gjorde ju inte bilderna mindra häftiga precis. Aaaah, dör. Ni ser ju iphone bilderna jag har tagit på bilderna, så jävla coola. Och de är mycket, mycket coolare i verkligheten kan jag lova. Sista dagen på utställningen imorgon så åk dit och kolla, ni kommer inte ångra det!

call up the day in red mountain light and sing me the name a thousand times


Vill tillbaks nu, snälla snälla snälla!

believe in memories


Here it is! En väldigt stor skillnad men jag är så nöjd! Bort med allt kladd och bara enkelt och stilrent istället. Gillar ni den? :]

a chance to redefine everything we are


Har varit en sväng i Uppsala idag och hälsat på min sysling som föddes för 1,5 månad sedan. Åh, hon var så himla söt! Vi åkte även förbi vårat landställe en sväng och där hade det rasat ner trd kan jag säga, haha herre... Det hade missat vår sjöbod med ungefär 1 meter. Hoho, det hade ju inte varit så kul om det träffade liksom. Men ja, idag är det fredag och skola snart. TAGGADE ELLER???

nytt obbe på g


Det här objektivet, ett tamron 28-75mm 2,8G, är jag väldigt sugen på. Och eftersom det precis har varit julafton och jag fyller år om 3 veckor har man ju lite cashflow... Suget är enormt kan jag säga. Men min fråga till er då... Vet ni något dåligt med det här? För allt jag har hört är possitivt, och man börjar ju undra om det kanske inte är lite för bra för att vara sant liksom, haha. Runt 4300 ligger det på iallafall för er andra som är intresserade. Är ni som har det nöjda?

we're better together


Nu har mina kära kompanjoner precis gått. Olivia kom hit en stund också och vi kollade på filmen från sanktanfinalen. Gårkvällen bestod mest av en massa frukt och kladdkakssmets ätande. Standard på hög nivå. Vi kollade även på en sjukt bra film som hette Sanctum. Väldigt spännande men asäcklig. Hahaha herre. Men det är väl så det ska va. för er information håller jag även på med en ny design som kommer vara mycket enklare och framförallt mycket mer jag. Spännande vaaaaa? Hihi.

hon springer med tindrande ögon, hon springer på taniga ben


Började dagen med några pannkakor till frukost/lunch. Brukar bli så nu, går upp runt tolv och äter en stor "frukost". Inte så bra egentligen men det är ju lov trots allt. Idag ska jag va med mina dudes och sen sover de här. Det kommer bli riktigt mysigt! Tror förövrigt att min dator har fått virus så det suger ju rätt mycket...

Tisdag


Hej vänner! Är med Ellen för tillfället och chillar galet. Mötte henne vid tåget runt 2 och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Gick ner och åt världens godaste macka på punkten men annars har vi faktiskt inte gjort något alls, hehehehehe. Förlåt för att jag bloggar så hemskt dåligt just nu men jag försöker njuta av lovet. Det är ju trots allt bara en vecka kvar... Bjuder på två instagram bilder från dagen iallafall. Heter violam där :)

fireworks


2 bilder från nyår.

Hej på er! Jag har inte mått nå vidare idag så jag har mest legat i sängen och läst och vilat. Väldigt skönt faktiskt. Ska nog fortsätta med det en bra stund till. Kommer nog inte kunna sova fören väldigt sent inatt...

2012, please be good to me


Please be awesome...

Åh hej! Jag hade ne supernyårsdafton igår. Trevligt sällskap och god mat. Så det ska va, hehohihehe. 2012 har börjat bra för mig. Somnade vid fyra och vaknade vid ett och drog direkt till Agnes och umgicks med henne en stund. Har saknat henne! Åh, jag är så himla taggad på det här året! Tror det kommer bli riktigt, riktigt bra. Höga förväntningar men nu kör vi!