cover winter memories


Tidsinställt. Här har ni lite bilder från senast jag var utamlands. Cape Cod och New York, USA i somras. Världens bästa resa, helt klart bäst bäst bäst. Den första bilden är från Province town, Cape Cod, andra från New York, tredje från Province town och sista från New York.

mot mallis people!


Hej hopp folket! Nu drar jag mig mot varmare bräddgrader, närmare bestämt Mallorca! Kommer tillbaks sent på torsdag lite brunare (förhoppningsvis), lite gladare och med ett lite större fotoföråd. Nu får ni ta att ha ett för himla härligt höstlov så ses vi snart igen. Har förberätt lite tidsinställda åt er också. Adios amigos!

i jumped across for you, oh what a thing to do


Tänkte berätta lite om kvällen igår då. Mötte upp Olivia, Ida, Tora & Amanda och gick till Johanna där hon och Fredrika hade fixat så himla fint. Lagat mat, bakat, tänt ljus och allt möjligt. Va verkligen supermysig. Så satt vi och åt ett tag, prata om allt mellan himmel och jord och sen kom även Hanna. Känns som man har känt de där tjejerna i hela sitt liv även fast vi bara känt varandra bra i typ 3 månader. Sjukt. Vi satte iallafall på Easy A sm ingen kollade på. Alla började dansa istället... Heheheheheh knäppisar. Oförglömlig kväll ♥

confusion never stops


Lyxfrukost idag då. Min namnsdag och allt :) Gratta alla Violaor i er närhet!

Skulle kanske va med några vänner idag och sen gå ut och sälja ljus, vi får se hur det blir med det... Måste även packa, åker ju imorgon! Det ska bli så himla skönt att komma bort från allting. Helt underbart.

love is evol, spell it backwords i'll show you


Äntligen höstlov! Så sjukt jäkla efterlängtat så det finns inte. Tog det lugnt i skolan och begav mig sedan mot Hollister med mina fina brudar. Satt även och fikade lite på Cappuccio, mycket trevligt. Fick med mig nya iPodhörlurar hem, resten av mina pengar la jag på fika, haha det är jag i ett nötskal... Har haft en så himla bra dag med mycket skratt och fina människor. Ska till Johanna på tjejmiddag ikväll också så det roliga slutar inte än :) Jag blev också dagens blogg hos Ena, det gjorde min dag kan jag säga! Nu ska jag ta och plåstra om mitt finger som jag klämde i ytterdörren när jag kom hem. Det ska alltid vara något som gör dagen lite sämra, heeehe.

you leave this dream for reality




2 av mina favoritbilder på Ellen från den här fotograferingen. Det blev lite "rödluvan" över det hela vilket egentligen inte var meningen, men jag antar att det blir så när man håller till i en skog och ja.. har en röd luva på sig, heh.

Det blev 2 lektioner idag istället för 5, ännu en håltimme som vi inte visste om. Väldigt skönt må jag säga. Har suttit och gjort lite läxor och ska fortsätta med det ett litet tag till skulle jag tro. Håller på med ett so arbete om Schweiz som ska vara näst intill klart i morgon. Men inga sura miner här inte för imorgon händer mycket roligt kan jag meddela :]

Jag är även med och tävlar om att bli dagens blogg hos juststyle. Tycker förövrigt att bloggen är värd att kolla in, fina och inspirerande bilder och sjukt snygg design!

this feeling that you can't find, this is gonna be a good life



God morgon! Ska ta och pallra mig till skolan nu efter att ha haft lite klädpanik. Jag har två håltimmar idag och en ska jag utnyttja till plugg, kul! Förövrigt hade vi sista träningen på en lång tid igår, inte okej... Vad ska jag göra nu?

if you bring your heart i will leave mine with you



Hej på er! Har varit hos sjukgymnasten en sväng och gjort lite övningar, fått massage och blivit tejpad. Haha, som vanligt dårå. Har varit en sjukt lugn dag i skolan, chill innan engelskan när man sitter och snackar med trevliga människor. Åh, älskar verkligen min grupp, så bra stämning! Nu ska jag dra iväg på träning snart, vi hörs imorgonbitti. Har nämligen tid att blogga eftersom jag börjar 11, livet leeeeeker. Puss!

look how they shine for you, and everything you do



Yesyesyes! Proven för denna veckan är avklarade och jag kan ä-n-t-l-i-g-e-n slappna av. Så skönt! Har sån himla lust att gå ut och fota i det underbara vädret. Lite synd att det inte va så fint när jag fotade Ellen, det hade kunnat bli så himla fina bilder tror jag! Nu är jag bara halvnöjd vilket inte är så kul, men Ellen var iallafall fina som vanligt :] Jag tror jag ska ta och hälsa på i stallet idag, saknar alla så sjukt mycket!

Helly Hansen



Igår var jag iväg och köpte en ny vinter jacka. En Helly Hansen fick det bli, dun såklart. Svart, går precis över rumpan och lite smått figursydd är den. Helt perfekt. Kan visa en helkroppsbild när jag börjar använda den!

she dreamed of paradise




2 av 3 prov avklarade den här veckan. Det sista är imorgon så nu är det bara att plugga. Det är dessutom i idrott, klart man vill ha bra på det liksom! Fast man vill ju iochförsig ha bra betyg i alla ämnen, heeehe. Får tyvärr skippa träningen vilket inte är speciellt roligt dock... Men det är väl livet antar jag. Hejdåilåilåi

shoulder to shoulder, now brother, we carry no arms




Ännu en söndag full med plugg... Behöver jag ens berätta att jag ser fram emot höstlovet? Jag åkte med mamma en sväng för att kolla efter vinterjacka och lite annat smått och gott, och fick även med mig lite grejer hem. Visar imorgon! Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det hopp i säng, godnatt på eeeeeer :]

i will never win this game without you



Förlust i finalen. Vårat mål blev bortdömt för offside vilket var väldigt sur. Men jag tror att alla är jävligt stolta iallafall, det borde de vara, jag skulle varit det. Det är inte dåligt att få silver i sanktan inte! Riktigt grymma brudar de där ♥

Har hängt med Ellen efter matchen, så nu är fotolagret påfyllt! Snart kommer Svenssons på middag hit, så ska ta och göra mig lite fresh. Hörs imorgon!

you won't believe this shit, do it today, life's too short, dream


























                                                                                                                 weheartit

under mountains, we have been there before



Ajdå. Min bloggning är ju inte toppen alltså, men tiden räcker tyvärr inte till. Har inte heller så värst mycket bilder på lager, men det blir det ändring på imorgon! Först fota vår sanktan final mot BP, och sen ska jag fota Ellen i en skog är det tänkt. Hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder!

Har tagit det lugnt med mina fina vänner här idag, bara softat runt liksom :] Aaaaas skönt.

cornflakeskakor




ca 8 kakor.
100 g smör
1 dl ljus sirap
3/4 dl socker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
cornflakes

Smällt smöret i en kastrull. Häll i sirapen, rör om och stäng av plattan. Häll ner socker och kakao och rör sedan om. Låt smeten koka på låg värme för att få den tjockare. Häll i vaniljsockret och efter det valfri mängd cornflakes. Lägg smeten i muffins formar, in i kylen och ät ba'.

send our hopes up in the sky



Hey guys! Angående min frånvaro igår - plugg! Tråkigt men sant. Har som sagt så himla mycket den här veckan. Jag kämpar på och längtar till Mallorca om en och en halv vecka. Kommer bli så otroligt skönt att komma bort :] Nu måste jag dock återgå till alla hundra papper jag måste läsa, och så ska jag ta mig en liten cornflakes kaka medans. Bakade igår, slänger nog upp recept och bilder senare också!

cause I just can't say goodbye




Hej hopp hörrni! Slutade först för en halvtimme sedan vilket suger ganska mycket. Ska träna om en och en halv timme så det är lite tajt. Fick iallafall klart för mig att förra veckan va den enda med lite plugg. De två kommande veckorna är nämligen fullproppade med prov och läxor. Kommer få spendera de kommande eftermiddagarna med blicken ner i teknin, matte, engelska och idrottshäften. Man kan ju inte annat än att älska åttan... Har iallafall en rolig fredags kväll och lördag att se fram emot. Snälla, låt veckan gå snabbt :]

det var sista gången han såg henne



Underbar dag! Gick upp klockan 8, stog och sålde lite korv mm. en stund på veddesta. Åkte sedan vidare mot Skytteholm med Ellen och kollade på vårat lags semifinal i sanktan. Vinst mot Hammarby med 3-0, underbart! Final mot BP och bruden ovan nästa helg. Jag blir så himla insatt när jag kollar på lagets matcher, haha. Speciellt när det är mot så pass bra lag :)

Vad tycker ni om designen dåååååååååå?

oh, I could die



Blev en fläta i håret idag för ovanlighetens skull. Är ju rätt najs nu när håret har växt en del liksom. Kör även på "skjorta under stickat" idag, snyggt tycker jag. Ska snart iväg på middag hos en tjej som gick i min klass förut med päronen. Fett kul att träffa henne igen!

how can you say that your truth is better than ours?





































weheartit

orkar inte fly längre, det är andra som rusar nu



lalalala. Härlig dag med härliga tjejor. Lite kokosbollar som inte var någon höjdare, lite foto på gatan, skratt när man ser alla miner man gör på bilderna, hahaha älskar det! Sen får vi ju inte glömma google chrome kraschen med en lila ruta med texten "Han är död, Jim!", nej vi blev inte rädda, hehehehehehe. Nu blir det lite Håkan på spotify, sen lite mat och sist men inte minst, idoooooool.

i really fucked it up this time, didn't i, my dear?


Har varit så himla nere idag, dåligt resultat på no provet osv. Är så himla förbannad och besviken på mig själv, orkar inte. Fast å andra sidan så har jag väldigt höga krav på mig själv, kanske borde vakna och inse att man inte kan topp prestera hela jävla tiden. Men är samtidigt så sur för att inget kan fastna i mitt huvud... Fint fölk på fotbollen gör dagen bättre iallafall.

men jag vänder blicken åt sidan och tittar bort


Oooooooch hej! Fick B på min svenska uppgift, ganska nöjd faktiskt. Fast kände själv att jag kunde ha gjort det så mycket bättre. Det är inte en rolig känsla kan jag säga... Gjorde även franskaprov sista lektionen, som gick åt helvete... Alla de ämnen som jag verkligen satsar på går åt helvete nu för tiden. Gick hem rätt förbannad, kommer hem och märker att jag trampat i hundskit. LOVE MY LIFE!

lights will guide you home


you make me stutter


Har verkligen försökt plugga ett tag nu. Men det är väldigt svårt när man inte har gått igenom det man ska kunna. Trodde Ida skojade när hon smsad och sa att hon skulle få f, men när jag började kolla igenom så förstog jag att hon talade sanning. Haha asså fyfan. Får väl plugga galet på det jag kan plugga på, men just nu känner jag bara att jag vill lägga allt åt sidan och skippa skolan imorgon. Det här kommer gå åt helvete.... Dagen började bra iallafall ↑

du läser mig som en öppen bok, ju mer du läser desto mindre vill du veta


gotland i somras, modell: Ellen Ahlbin

Skön dag med favorittröjan på. Har dock varit så himla trött och småsur hela dagen, inte bra. Har franska prov på onsdag och har jag pluggat någonting för det än? Nej. Jag har inte äns kollat vad det är jag ska kunna. Tagga studiedag med studier imorgon då. Älska livet. Men nuuuuuu är det dags för träning!

the silence is slowly killing me


Min efterlängtade tröja är äntligen köpt, och den luktar så jävla gott! Kommer aldrig tvätta den...... Åh, jag älskar den! Tack världens bästa bästa bästa mamma! Ni kan nog gissa var den kommer ifrån... :]

Härlig dag idag. Vinst i matchen, hem en snabbis och sen till himlen. Nu blir det lite plugg, lite tv tittande och lite äppelpajätande.

there's a side to you that i never knew


Times square

Tog en lång sovmorgon idag. Har haft så mycket den senaste tiden så det va otroligt skönt att få sova ut. Åkte sedan till Västerås med mamma för att kolla på min systers danstväling, och kom hem för 20 minuter sedan. Lång dag! Imorgon ska jag kolla fotboll, plugga och ta en sväng in till stan för att köpa något efterlängtat, längtar! :]

but I will hold on hope and I won't let you choke


Äntligen fredag! Och riktigt härlig dag också. Mackan till lunch med sköna brudar, en sväng till sjukgymnasten för lite massage (oh yes), mot Amanda och chill i hennes soffa. Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen kommer brudarna hit igen för idol och modern family tittande. Jag. älskar. fredagar.

i got power, feel so royal


Ojojoj. Gillar verkligen inte torsdagar. Måste åka iväg till träningen om 30 min, så har precis tryckt i mig en macka fullproppad med sallad. Nu blir det att byta om och efter träningen hoppar jag på engelska boken. TAGG! Bloggar om jag har den tiden ikväll, puss.

cause there'll be no sunlight if i lose you, baby



Droga'rå!

man måste dö några gånger innan man kan leva


Dagens mellanmål, mihihi :]

Det tog ett bra tag att baka bullar igår. Fick panik för jag trodde allt va förstört och ringde till mamma som fick hjälpa mig. Det blev bra tillslut, vid 7 ungefär, hehe. Så det va tyvär lite för mörkt för att få bra bilder... Men här har ni en en dag gammal bulle, och god va den!

Nu ska jag ta't luuuuuugnt dudes. Hörs sen sen sen sen!

away from all the fears and all the faults you've left behind


Orientering och nutidsorientering avklarad. FETT SKÖNT. Det va dock roligare än vad jag trodde, alla vi inte sådär jobbigt tävlingsinriktade, haha. Asså jag hatar när det är tävlingar. Kan bero på att jag aldrig vinner....... Satt i matsalen i ett bra tag med härliga människor och skrattade, rakt ut bara. Mattanterna såg inte så glada ut, hihihihihihi. 

Kanelbullens dag idag ju, dags att baka!

I'ma up at Brooklyn, now I'm down in tribeca


New York bilder på begäran!

Krångel med internet tidigare, därav ingen uppdatering. Kom hem från träningen precis och har hunnit duscha och ätit middag. Har dock så jäkla ont i ryggen, både nere vid korsryggen (va tvungen att googla för att se vad det hette ja...) där det värker och längre upp vid mitten typ där jag bara vill knäcka ryggjäveln... Åh, jag orkar inte! Det beror säkert på att jag har legat och spänt mig under natten för att jag har drömt om orienteringen imorgon, jävla orienteringsjävel.

weep for your self, my man, you'll never be what is in you heart


Dagen började tyvärr i förlust mot Vasalund. Väldigt orättvist eftersom vi var minst lika bra som de. Vi slutar trea i serien, jävligt bra ändå! Nästa år ska vi fanimej vinna, då jävlar! Nu ska resten av dagen gå åt till att vila inför ännu en jobbig skolvecka. Kanske gör klart designen också om jag orkar :]

you turn my world upside down


Hallåhallå! Har stått och sålt lite korv mm. till klassresan i 2 timmar. Det är så sjukt härligt väder idag så det va väldigt mysigt faktiskt. Hade fint folk som sällskap också såklart. Sitter och lyssnar på grym musik nu och ska snart slänga in en pizza i ugnen till lunch, känns som att det börjar bli en vana, heheeeeee...