my heart went boom boom boom





Sådär, lite uppdatering mitt i allt då.
Det blir inte så bra uppdatering nu, är ju i skolan på dagarna och sen är det läxor och annat. Men jag försöker så gott jag kan. Ikväll är det träning iallafall, kul! :)

30/8



Skola och läxor är väl typ det jag har gjort hittills.
Ska strax käka och sen drar jag till stallet, tror inte vi kommer få rida ut och det suger...

twist



Gjorde inte Ida typ snyggaste flätan på mig idag? As snygg, hon är verkligen bra på frisyrer!

29/8 2010


Hallo! Det har inte varit så bra uppdatering idag, men jag har haft ett liv, som jag aldrig har annars.
Sov över hos Ida som sagt, riktigt trevligt :) Vi gick upp vid 10 tiden och sen vid 12 kom mina päron och hämtade så åkte jag hem till mig och dit kom Ellen. Vi åkte och tittade på lagets match och sen drog vi hem till henne ett tag, najsigt!

Nej, nu ska jag fika hörrni! Om jag får i mig nåt, har precis proppat i mig lasange ser ni!


Hon där har jag vart med idag ;) Hennes blogg hittar ni häääär!

knokk hos Jakob



Jag är med och tävlar om en valfri tröja från knokk hos Jakob Andersson! Va med du också, klicka HÄR!

kvällsljus






Jag älskar kvällsljus.

autumn / 2010



Skinnjacka cardigan harembyxa from Topshop, klänning vantar halsduk mössa armband transparent skjorta (bild) tights (bild) väska kjol from H&M, ring from Indiska, örhängen from BikBok.

Ge mig, tack!

i could see the city light





Lördag.
Har inte gjort så mycket idag, bara varit och handlat blommor med mamma. Ska sova hos Ida ikväll, det blir kul :)

Jag har väldigt bred musiksmak som ni säkert märker ;) Tillexempel låten ovan, den är säker 30 år eller nåt, men så sjukt bra, och härlig!

cuz i got time while she got freedom




cornflakeskakor




m-m-m-mumsigt!

the world could show nothin' to me



Vad tycker ni om bilden? :)

Fick sluta en och en halv timme tidigare för att Tommy va sjuk, jihoo! Skulle ha slutat om en kvart annars, haha! Idag är det fredag och det äääger! Har inte planerat så mycket för helgen mer än att jag ska va med Ellen på söndag. Har lust att baka nu, så det ska jag göra strax. Visar sen vad jag fick till för nåt :)

fem5fivecinq




Hade sovmorgon till 20 i 10.
Riktigt najs! Vår lärare va inte där bara, så vi hade inte nån lektion då och kunde alltså fått ennu längre sovmorgon, hehe. Inte lika najs... Skönt att sova ut iallafall! Ikväll blir det träning, ska cykla dit. Har ni haft en bra dag? :)

face the fact



Gjorde ett försök med läxan...


.. men såg min parfym flaska och fick en ap-bra idé!


Nu ska jag kolla på när min syster spelar fotboll.

antioxidant



Slutade skolan halv 1 idag, feta najs asså!
Åkte till vällingby med nåra coola, fikade lite och så. Köpte den nya Vitamin well drickan som är godast av alla! Den smakar persika, me likee! Fränig flaskan va också, euuw!

Annars då.. Har skitans ont i mitt knä och imorgon börjar jag 20 i 9, mahahaha :D Nej, nu ska jag fortsätta klia på mina gigantiska myggbätt.

purple rain



Hej regn! :o
Eller typ fett konstigt väder? Skolan har varit fett najs idag, gillar min skola faktiskt, sjukt skumma lärare men de är bra ;) Ska äta om cirkus en halvtimme, sen blir det träning i regnet... Eller solen, kanske både och, vem vet?

Juste, en fett konstig sak...
Jag har Spotify premium, alltså den med ingen reklam, och nu, helt plötsligt, är det reklam?!

Och en fett bra nyhet!!!!!! MARC JACOBS KOMMER TILL SVERIGE, YEAH YEAH YEAH YEEEEEEAAAAAAAHHHHH! Tack Tora lilla som berättade, du gjorde min dag ♥ haha!

tjugotredjeaugusti



Hemma från en långtråkig dag i skolan.
Ikväll blir det stallet med fika efter, naaaajs. Har inte så mycket att skriva faktiskts, så ni får nöja er med en fin bild på Ida :)

silver snake




Ny ring från JC och hårinpackning från Schwarzkopf/Åhléns. Testade hårinpackningen nu efter matchen (som slutade 0-0) och den verkar riktigt bra. Den ska reparera skadat och slitet hår, och även ge volym typ, perfekt för mitt hår!

gammalt



Mirre Firres familj va på middag här igår, trevligt!
Ska snart iväg på match mot sollentuna, första för säsongen! Den ska vi ta :D

du e inte en i mängden





Cyklade till en secondhand butik i närheten med Maya idag och hittade den här snygga skjortan från Levi's, me like it very mucho! Den är mega stor och mega mysig kan jag lova. En braig sak va också att jag inte hittade lappen där det stog kostnaden så jag fick den för 9 kr mindre, haha! 50 riksdaler :)

Har gått runt i vällingby en sväng själv i dag också, visar vad jag köpte straaax!

my love




Cyklade till Kista igår och köpte ett par kängor, bilderna ger de inte rättvisa dock :/ Men jag älskar dem iallafall. 500 kr kostade de tror jag, från DinSko.

bjutifål



länge sen ni fick se portträtt, vad tycker ni? :) och ja, jag hålle på att lära mig photoshop, vet att jag inte är den bästa ;)

Har vart i skolan nu, ska snart åka och fixa mitt bankkort och sen ska jag cykla till Kista och möta mamma där, skor och jacka behövs!

du e det bästa som har hänt mig.



Tjejor.
Bakade en supergod kaka med de finisarna, sen när Amanda gick fotade jag de andra två, trevligt. Vi gungadade mycket (och högt!) på hängmattan, feta najs!

Imorgon blir det skola och sen träning, wii :)

nu är det jag igen..


tjoooo alla coolingar :)
nu är det violas kompis som skriver x) hehe.. jag är cool och är en superstjärna. Ni kan gärna hälsa på mig uppe i rymden, på pluto. Fast jag brukar vara på mars också.. ni hittar mig där ni hittar mig. idag har jag varit på planeten helvetet, jag fick ett nytt skåp också. byebye ha det bra!

highschool



| Skjorta - secondhand | Jeansshorts - BikBok | Väska - London | Armband - Punkt shoppen och fått | Ring - Paris |

Vill ha sommaren tillbaka!
Faaaaaaast.... Jag gillar hösten också, alla snygga och mysiga kläder haha! Jag vill shooppaaaaaa!

första skoldagen




Första dagen i skolan gick bra.
Fick papper och sen gick vi hem typ, haha. Hela den här veckan kommer vi börja 9 och sluta halv 12, skönt va? Min klass verkar bra iallafall tycker jag :)

Ikväll är det träning, yey!

sextondeaugusti




Idag har man varit med Ida & Tora dårå.
Trevligt värre. Ska strax iväg på terminens första ridlektion, men först blir det ungspannkaka till middag :)

På tal om termin så börjar skolan imorgon, eller ja, vi har upprop och på onsdag börjar den på riktigt typ. Ny skola, ny klass, nya lärare. Lite närvös är jag..

bröllopsklädsel




Klänning från Only på Nelly.com, armbanden är från Amanda och från min syster,  ringar från H&M, Marc Jacobs mm. Skor från Vagabond.

Dålig skärpa på första bilden...

two



busted!


bedårande...

2 bilder från bröllopet jag var på igår, kommer inte visa några fler bilder därifrån, tror nämligen inte att brudparet vill det. Det va kul iallafall, efter åt vi middag på en finfin restaurang, Ulriksdals värdshus, huvudrätten va gudomlig! Btw, så gav jag över ringen, maha!

Är fortfarande krasslig så jag kommer va hemma idag också.

secondhand



Me lovee, 30 kronor gick den på, kaaaaaaaaap!

fredan den 13:e




Jag har redan haft min otur idag, att bli sjuk och inte få åka till Mörkö med laget, snacka om mardröm! Istället för att ha feta kul där kommer jag ha feta tråkigt här hemma... Så vad ska man göra idag då? Bajsa kanske? Låter kul.

Alltså, se inte på Hachiko om du är snuvig, eller se aldrig på den! Jag grät halva filmen, usch va bra den va, och sorglig, och fin. Lasse Hallström äger! Det låg hundra snorpapper på bordet sen, usch fy!

i did it the brittish way



shnögga gummistövlar från Marc Jacobs, ca 140 kr kostade dem, billigt!


enkel ring från Marc Jacobs, ca 20 kr!
Alltså, galen rea där, Marc Jacobs har ju dyrare saker annars. Bara bra för mig så jag har råd med nåt :D


väska med skinndetaljer från märket troop London, köpte den på nån turistshop typ, haha. ca 200 kr


kavaj från Primark, ca 150 kr tror jag...


lång, svart, kofta från Primark, ca 100 kr.

Alla snygga och billiga saker jag köpte i England, allt förutom väskan är köpt i London :) och ja, jag vet, bilderna suger...

Har inte orkat blogga tidigare idag, jag mår verkligen inte bra. Är varm, snuvig, har ont i halsen och ja... Jag mår inte bra. Kommer nog inte åka till Mörkö med laget imorrn, det suger!

your steps make that much noise. Sshh!





Gillar bilderna.

Denna fina dag har jag tillbringat med Maya, mest hemma hos henne men även en liten stund på en secondhandbutik i närheten, och jag fyndade kan jag säga! Ska lägga upp allt nytt när jag har orkat fota det :)

Imorgonbitti ska jag ut och springa med mamma, om jag inte fortfarande är förkyld dåra... Känns inte så bra att jag inte har tränat på hela veckan eftersom jag har tillbringat halva veckan i en bil och när man kommer hem, ja... Då blir man sjuk direkt.

God natt hörrni! ♥

mocho problemas




Okeyokey.
Jag är såå inne på att köpa ett nytt objektiv! Men det finns 2 problem...:

1. Jag har inte råd (det är väl det största problemet?)
2. Min kamera har ingen inbyggd autofokus vilket betyder att jag måste köpa ett objektiv som har det, och de kostar oftast ennu mer...

Får väl försöka lösa det här, men jag hoppas att jag kommer ha råd med mitt efter jul, eller iallafall efter min födelsedag :)

.

Plockade vinbär igår för att käna lite pengar. Bara så ni vet lixom...

Idag ska jag vara med Maya, but jag inte veta vad vi gonna do. Vi får la se, kram på er! ♥

we can still touch the sky



hej jag heter viola och jag är en äkta turist.



en marknad i Holland.



Hyde Park i älskade London.


Camden market i London, hittade världens snyggaste linne på en secondhand affär där, va lite dum i huvet bara och köpte det inte...


Englands sötaste by





inget slår Engelska stränder, de är underbara!


nån cool brud

Cornwall va underbart, finaste stränderna!
Lite bajsigt att det inte va så bra väder... Det regnade lite (eller mycket) varje dag, typiskt England? Vattnet va skit fint och sådär härligt blått, va dock rätt kallt eftersom det är Atlanten man badar i där :)  Har köpt lite najsiga saker som jag kan visa imorgon. Min syster kommer hem från sin språkresa som hon har varit på i 3 veckor ikväll, och en fågel viskade i mitt öra att hon har köpt nåt till mig, hoho :D Jag ska följa med och hämta henne på Arlande inatt och då kan jag äta på Starbucks också, yey!

Ska tjäna lite pengar nu, puss ♥