högt över molnen


Vaknade till snökaos och inställd fotbollsmatch imorse. Vad hände med våren? Drog till veddesta en liten stund och städade med några fina brudar i laget och fick med mig lite chips hem så det är värt, hehö. Meeeeeeeeeen jag ar sån himla bloggtorka! Det är så tråkigt att blogga när ni i princip har slutat helt att kommentera :( Vet ju att ni kan!

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar



bästa ↑

Gjort latte 369 gånger, misslyckats med cappuccino, rullat chokladbollar, ätit god lunch, plockat ur disk, plockat i disk, serverat kunder, dukat av. Det är väl ungefär det jag har gjort idag. Jag har börjat få in lite rutiner nu så det flyter på rätt så bra faktiskt :) Fick dessutom ta med mig en massa gott hem gratis, så jag ska ju inte klaga precis, hehehe. Det är himla skönt med fredag måste jag medge iallafall! Hoppas ni har haft en bra dag ♥

torsdag




Praoen går framåt. Jag får göra mer och mer saker, folket är trevligare osv osv. Fick hem en aaaaassnygg bikini idag på posten. Ni vet USA bikinin från style by tyra? Den satt dock inte alls bra på mig så jag får förmodligen ta och skicka tillbaks den, tråkigt nog... Nu blir det lite one tree hill tittande för min del, och ikväll kanske jag tar och joggar en sväng, vi får se vi får se. Kram!

laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night, never could be sweeter than with you






När jag stog och gjorde marsipankycklingar i 3 timmar idag så hörde jag helt plötsligt denna låt (↑) på radion, och den gav mig sånna SJUKA sommarminnen. Åh vad jag älskade den i somras. Det finns alltid en massa låtar som påminner mig om speciella tillfällen, årstider, resor, händelser mm. och det är så himla, himla härligt!

on a road 90 miles too long



Åh det är så himla, himla skönt att sluta runt 1. Då kan jag gå hem och softa resten av dagen liksom :] Och för er som undrar var jag praoar, jag praoar på ett konditori nära där jag bor. Jag får gå och ta vad jag vill när jag vill i princip, hohahe.

when you go through the valley and the shadow comes down from the hill


Hej och hå! Nu är jag hemma från min första dag på praoen. Eller har egentligen varit hemma sen 12 men jag har inte orkat göra annat än att ligga på soffan och vila sedan dess. Helt utmattad! Skulle vilja gå och lägga mig tidigt ikväll men jag har träning till halv 10 så det blir lite svårt, haha. Jag får vara glad för att jag inte börjar 7 imorgon iallafall! ;)

take me home and watch me fall down to earth



Jag var heldöd när jag kom hem från Ellen idag. Inte så konstigt egentligen, med tanke på att vi somnade vid 5 (sommartid ftw!), hehe. Vi hade det iallafall supermysigt inne på Café 60 på kvällen, film och en massa gottis hemma och våfflor med hallon och glass till brunch. Vattnas det i munnen nu eller? Tänkte väl det. Gick ut och gick en sväng i solen med musik i öronen när jag kom hem, så himla härligt! Saknar dock att springa i skogen sena sommarkvällar, det är verkligen bland det bästa som finns!

Nu blir det lite tv tittande en stund innan jag ska sova. Börjar min första praodag klockan 7 imorgon, halleluja... Men tror det kommer bli kul faktiskt! :)

prickigt


från H&M, 149 kr.

I wanna hold your heart in both hands, i'll watch it fizzle at the bottom of a coke can




Åh vad jag älskar Stockholm på våren och sommaren! Det är så himla härligt att gå runt och titta i butiker när solen skiner. Jag åkte in med Maya idag runt 12 och gick runt och softade lite till halv 3 ungefär. Satte oss i kungsträdgården och åt lite lunch också. Våren är så braaaaaa! Vi lyckades dessutom skymta Maria Montaxami inne på Åhléns, höheho. Ikväll åker jag in till stan igen och fikar med Ellen, Ellen och Louise och sen sover jag hos Ellen också. Kram kram kram finingar! ♥

the warmup



Hej hörrni! Har haft fullt upp denna fredag. Gick i skolan hela dagen (no shit) och drog sen direkt hem till Olivia och chillade där en stund med mina fina. Sen var vi tvugna att springa till bussen för att åka och se Hungerspelen. Jag hade verkligen sjukt höga förväntningar, och tyvärr så levde den inte upp till dem. Det kan ju bero på att jag har läst alla böckerna och vet exakt vad som kommer hända, haha. Irriterar mig dock nåt så sjukt på folk som sitter och kommenterar "naaaaaaw" "aaaaaw" och apploderar för varenda lite grej som händer. Snälla rara söta, va lite tysta tack.

Nu taggar jag galet för 2 veckors prao, påsklov och en efterlängtad helg! Puss.

you are what i never knew i needed




Gick i skolan till halv 12 idag, köpte lite gottis med fina människor, hade utvecklingssamtal som gick precis som jag ville, cyklade med jeansjackan på till Ida där min favoriter befann sig, hade riktigt girl talk, skrattade som bara den. Ni är bäst ♥ Den här dagen har varit så jäkla bra, med undantag för livmoderhalscancersprutan som var sjukt obehaglig. Jag älskar våren!

heartbeat


onsdag


Det har varit superhärligt väder och flera plusgrader idag, så jag har äntligen varit ute och fotat lite. Satt ute med några fina vänner ute i solen på rasten också, så himla härligt! Sitter och äter supermellanmål nu bestående av grahamsbröd med keso, kiwi och så min kära smoothie så klart. Någon frågade hur jag gjorde, så jag skriver det under bilden, puss!


Mixa ihop en halv banan, ca. 3 dl vaniljyoghurt och ca. 1 dl valfria bär (jag brukar bara ta i så mycket jag tror blir bra, haha). Klart!

will the wind ever come again



Bilder ovan är från förra våren. Jag har bildbrist helt och hållet just nu på grund av det tråkiga vädret, men så fort det förbättras lovar jag att gå ut och fota lite! Jag och mina dudes skippade iallafall skollunchen idag och åt världens godaste macka ist'llet, så mycket godare :] Nu ska jag ringa mina älskade farmor som fyller år idag, kram!

Blåbär och lingoncupcakes




Cupcakes
3 ½ dl vetemjöl
½ tsk bikarbonat
1 krm salt
½ tsk bakpulver
125 g smör
2 dl socker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
½ dl leomoncurd
1 dl blåbär
1 dl lingon (jag tog med vinbär och björnbär också)
1 ½ dl mjölk
1 dl lingonsylt

Sätt på ugnen på 200 grader. Rör samman mjöl, bikarbonat, salt och bakpulver och sikta genom en sil ner i en annan bunke. Vispa nu ihop smält smör och socker fluffigt i en annan bunke, och ner med äggen ett i taget så de vispas in ordentligt. Vispa ner vaniljsocker och lemoncurd, och rör sedan ner mjölken och bären. Klicka ner smeten i muffinsformar, nästan till kanten, och lägg en liten klick lingonsylt på toppen. Sätt in de i ugnen i 20 minuter och gör under tiden frostingen:

Lingonfluff
1 dl marshmallow fluff (jag kunde inte hitta det i affären, haha, så jag använde mig av grädde och lite vaniljsocker istället för marshmallow fluffet, gick superbra! )
1 dl cream cheese
En näve bär

Rör samman allt och lägg sedan på lite snyggt på muffinsen. Klart!

maps, they don't love you like I love you






Gjorde en smoothie till mellis idag, vi hade ändå så mycket bär kvar efter muffinsbakningen här om dagen (receptet kommer imorgon förmiddag, stay tuned!). Det är ju så sjukt gott dessutom! Nomnom. Har fått lite bra gjort idag känns det som. Gick ner och fotade lite åt pappa i hans butik så jag kan tjäna lite cash, och nu ska jag träna om någon timme. Dags för middag!

run for your life my love



ett av mina favoritporträtt från i vintras i ny redigering

En lektion i skolan som gick ut på att sitta och lyssna på föredrag ungefär. Soft. Ovärt att det är snöstorm ute nu dock... Jag som hade tänkt gå ut och fota lite, men nej. Inte idag. Sitter nog inne och tar det lugnt resten av dagen istället, det är välbehövligt faktiskt. Kram!

cupcakes



Igår eftermiddag stod jag och bakade dessa godingar. Ville testa på något nytt och inte baka de gamla vanliga choklad/cream cheese cupcakesen, så hittade jag det här receptet i en av mina bakböcker. Om de blev goda? Oja! Helt klart de godaste cupcakesen jag har gjort :] Vill ni att jag ska lägga upp receptet? :D

Nu är jag precis hemkommen från ett konfirmationsmöte och ska på träning om en timme ungefär. Vad har ni gjort idag? :)

well there must have been a time I was the reason for that smile


Det blev inte shopping i stan idag tyvärr, det får bli nästa helg i stället. Åkte iallafall till vällingby och hämtade ut biljetterna för premieren av Hungerspelen på fredag. Så taggad?! De böckerna är bland de bästa jag har läst dessutom :) Hoppas verkligen inte att den gör mig besviken nu...

living young and wild and free



Idag cyklade jag för första gången det här året, samt åt min första glass. Det är vårtecken mina vänner! Dessutom är det fredag, jag har match i kväll och imorgon ska jag förhoppningsvis kolla efter lite nytt till vårgarderoben inne i stan. Känns bra, känns bra. Kram!

oh i swear to you I'll be there for you, this is not a drive by




Nu börjar Revenge om sisådär 7 minuter och efter det blir det hopp i sängen för min del. Godnatt goingar!

primavera


från förra våren, blommorna har tyvärr inte kommit till min tomt än

Jag har varit så himla glad idag! Varför vet jag inte. Kanske för att träningen var asrolig igår, kanske för att det är vår, kanske för att jag inte har några läxor, eller kanske för att det är lite mer en 1 vecka kvar till min prao. Livet leker lite sådär lagom för tillfället känner jag, härligt dudes!

love will scar your make-up




Öppnade altandörren för första gången i år och satte mig och bläddrade i lite tidningar samtidigt som jag lyssnade på musik och åt apelsin. Åh, jag älskar verkligen våren! Även fast det kanske inte va precis så varmt som jag trodde det skulle vara att sitta ute med bara en cardigan, haha.

don't let it break your heart


Här är jag, lite lagom omrufsad efter några dagar på stranden i Cape Cod. Det är så himla härligt att gå tillbaks och titta på bilder därifrån, för det var verkligen en helt oförglömlig resa. Vi hade det så sjukt bra! Njöt sav fint väder, vackra stränder och shoppade. Underbart!

closed eye and hoping for a better life


Åh vad härligt väder det är idag! Jag har egentligen lust att gå ut på en promenad eller nåt sånt, men istället behöver jag sitta här inne och plugga. Biologiprov imorgon vilket jag inte är förberedd för alls, och så träning ikväll som jag hoppas att jag kommer hinna med. Efter det här provet är det iallafall inga prov alls kvar innan praoen och påsklovet, så skönt! Längtar så himla mycket!

3 år!


Idag fyller den här bloggen, mina allra första blogg, 3 år. Helt sjukt att jag fortfarande orkar blogga. Men det är så himla kul att kunna dela med mig av mitt intresse och få fina kommentarer av er! Det gör mig alltid så himla hilma glad! Sen tror jag att jag kommer uppskatta att gå tillbaks här och kolla när jag blir äldre, se vad jag gjorde och hur jag har utvecklats. Iallafall, för att fira denna überstora dag får ni en massa bilder från året som gått. Jag kunde ju ha lagt upp några bilder från längre bak i tiden men det kändes lite pinsamt, haha. Enjooooy!

pretend like there's no world outside


Varit och handlat med mamsen, grattat min syster som fyller 17 idag och ätit en god pannkakslunch är väl ungefär det jag har hunnit med idag. Och överbelastat mina öron med bra musik såklart. Det är superhärligt väder ute just nu så jag går nog ut en sväng innan släkten kommer ikväll. Grattis Linnea, älskar dig! ♥

när jag står på toppen och tittar ner


Sitter på roslagsbanan påväg hem från täby. Har varit och spelat innebandy DM med skolan, hehiohe. Eller ja.. Jag spelade ju inte så mycket, haha. Amanda och jag lever för stunden och skämmer ut oss lite fint. Men det är kul, så vi gör det ;)

Ska spela fotbollsmatch mot Hässelby nästan direkt när jag kommer hem, taggad som sjutton! Nu vinner vi!

i trade my soul for a wish


gammalt

Hej sköna torsdag! Inställd idrottslektion = ingen idrotts uppvärmning. Fy sjutton vad skönt, haha. Jag har äntligen hittat prao dessutom, och pratade med min handledare idag. Kommer jobba väldigt olika tider, ibland kommer jag börja runt 05.00 till och med. Kommer dö, men det kommer bli så himla kul tror jag! Bara 2 veckor kvar, längtar verkligen ihjäl mig! :] Men idag är det som sagt torsdag vilket betyder one tree hill, Elsas värld och Revenge. Och så lite matteplugg på det. Såg ni på Grey's Anatomy igår förresten? :)

we are shaping human history


Ägna 30 minuter av era liv med att se den här videon. Jag ber er.

call me maybe


↑ den här muntrar alltid upp mig.

Komma hem, äta mellanmål och plugga. Så har mina senaste dagar sett ut och det kommer även denna göra. Är så trött och har verkligen ingen motivation till nåt sånt just nu. Egentligen vill jag bara gömma mig med musiken i öronen så fort jag kommer hem. Nu måste jag dock göra klart min idrottuppvärmning som jag ska hålla imorgon. Usch, vill bara ha det överstökat.

memories


Har pluggat inför franskaprov ända sedan jag kom hem från skolan, nu håller jag bara tummarna för att det ska gå bra imorgon. Nu ska jag bara softa framför nya säsongen av Desperate housewives en stund och sedan blir det hopp i sängen. Kram!

you treat me lika a stranger and that feels so rough


under the same sky, dreaming the same dreams


Första dagen i skolan är avklarad, orkar inte. Fastnade dessutom med add läsa 1D noveller (yeahbuddy) och lite annat igår så jag pluggade inte. Så lyckat. Det betyder att jag måste råplugga både idag och imorgon. Orkar. inte. Min gratis verasion av photoshop cs5 har gått ut också så jag redigerar i Elements för tillfället, så himla tråkigt och jag får inte alls till det resultat jag vill... Någon söt själ där ute som vet var jag kan hitta det? :')

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house if things go wrong we can knock it down


/låten och musikvideon dödar/

Frukost framför Vasaloppet på tv:n och Brinkan tog hem guldet. Bra start på denna söndag! Måste dock plugga resten av dagen... 2 prov och en redovisning veckan efter lovet är väl inte det roligaste kanske, men det måste göras. Ska träna fotboll för förska gången på evigheter i kväll så jag har något att se fram emot iallafall. Ha en bra söndag finingar, och tack för de fina kommentarerna, ni gör mig så glad ♥

you are the earth that i will stand upon, you are the words that i will sing


några vårfavoriter

Har snjutit av denna fina vårdag i stan med Assy. Försökte hitta praoplats vilket inte gick bra alls = jag är körd och kommer få praoa i skolans matsal (eller nåt sånt), kul liv yepp. Det var himla trevligt att hänga lite med Assy iallafall, och jag är så glad att våren äntligen är här, som jag har längtat alltså! Nu får vi snart lite gäster hem hit på middag, dags att göra sig i ordning. Puss!

white lips, pale face, breathing in snowflakes


Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4G

Vet ni vad jag ska göra för roligt idag då? Fint väder, lov, plusgrader och jag ska plugga. Åh vad härligt.

give a little time to me, or burn this out. We'll play hide and seek to turn this around. All i want is the taste that your lips allow



Hej folket! Nu är jag hemma efter några härliga dagar med skidåkning. Vi hade så himla härligt väder de två sista dagarna så man ville verkligen verkligen inte åka hem! Har dock haft det så himla kul med mina fina tjompisar, de är bäst verkligen. Kommer inte bara ha träningsverk i benen utan i magen också efter allt skratt. Tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde igårkväll alltså, åh. BÄST har jag haft det.