dags att göra sig iordning då.




Nu ska vi gå till Svenssons om typ en timme. Jag borde nog börja göra mig iordning... Hehe. Jag har typ bestämt vad jag ska ha på mig bara att det känns så tråkigt. Hmm. Kanske kan pigga upp det med nått. Hade tänkt att ha knallrosa naglar iallafall. Jag kanske kan ha nåra coola tights, fast jag har typ bara leopardfärgade och det passar inte.. Hömm...

Jag tror jag lägger upp vad jag har på mig om jag hinner. Annars så får jag önska er:
GOTT NYTT ÅR! :D ♥

julklapparna 09.




Kalender från mamma och pappa & 220 kr biokort från kusinerna. :)



Pyamas från mamma och pappa.
Topp från Linnea.
Tofflor från mormor och morfar.

Jag behövde verkligen tofflor. Annars så snor jag mammas och det gillar inte hon. ;) Jag äälskar tröjan! :D



Twilight filmen från Henriette. Jag har blivit beroende! xD
E.M.D skiva från farmor.



Halsband från kusinerna. :)



Adidas väska från Amanda, små hjärtan från Tora, och en blingbling klocka från Ida. ;)
Pengarna fick jag från mormor och morfar och farbror och hans sambo. :)

Jag fick fler saker men orkade inte leta upp allt. Det var ändå inte så mycket mer. Jag blev iallafall jätte glad för alla presenter. :D Tack så mycket ♥

hello nyårsafton.




Idag är det...
NYÅRSAFTON. 2009 har gått så himla snabbt. Men det har varit ett bra år måste jag säga! ;D

Ikväll ska vi till Familia Svensson! Man har alltid lika kul med dem. Det kommer en annan familj dit också som jag aldrig har träffat, man får hoppas att de är snälla. Hehe. ;)

Jag hade inte tänkt att göra ett sånt där fotoutvecklings collage, men om ni vill ha det så gör jag ett. Så säg bara till! :D

Ses snart ♥

ICA - Ulf videobloggar.




Hahahhahahahah!
Bara jag som älskar den här reklamen? ICA reklamerna är typ alltid bra ju, Viola ♥ ICA - Ulf, Stig, Jerry mf. xD

frosty.








Hello readers!
I'm back in Stockholm. ;) Tänk att imorgon redan är det 31 december, alltså nyårsafton! Herregud vad fort det har gått! Det känns som det var igår jag var på stranden och badade med vänner...! Hehe, inte riktigt men nästan. ;p

Nu när jag kom hem såg jag att vi hade fått nya H&M spring katalogen. H&M spring season 2010 rättare sagt. Jag blev väääldigt sugen på sommar nu kan jag säga! Ååh, det har ju precis varit jul...

Nu är det absolut ingenting roligt på tv. Buhuu. Jag vill ha tillbax alla bra program. :(

Kram

hos mormor & morfar.


Halli hallå. :)
Jag kunde hann inte blogga något mer i fredags så jag kunde inte säga hejdå ordentligt. Men här får ni ett litet inlägg iallafall. Utan bild dock... :/

Igår var mina kära kusiner här hos mormor och morfar. Vi gav våra juklappar till varandra. Jag fick ett halsband och ett biokort av moster med familj och 500 kr, tofflor och en tomtegumma som mormor hade målat av mormor och morfar. Tack så mycket! Det blev jätte bra. :) Bilder kommer när jag kommer hem, då får ni även på de andra julklapparna.

Idag har jag varit i Knalleland (shoppingcentrum) med mamma. Vi köpte lite presenter till pappa för han fyller år imorgon. Perfekt lixom, mellan jul och nyår. Haha. :p Jag har faktiskt inte äns kollat efter saker på mellandagsrean, tror inte jag kommer hinna det... Jag åker hem på onsdag och då hinner jag inte precis gå runt i stockholm.. Här hinner jag nog inte heller. Men jag har ju fått pengar nu i julklapp, fast jag kanske ska spara de till kamera, vi får se. ;)

Adios ♥ Bloggar antagligen när jag kommer hem.

min julaftons klädsel.



| Topp, köpt i Italien | kjol, Monki | strumpbyxor, H&M |

Jag tyckte det blev lite tråkigt med bara svart och grått så det fick bli lite rött nagellack. På toppen hade jag också en liten granbrosch (stavning?).

Julklapparna kommer nog upp när jag kommit hem från mormor och morfar, då kan ni få se alla på en gång. Bra va? ;)

dan efter julafton.




Hade ni en bra julafton?
Det hoppas jag! Jag hade en superbra julafton med massa olika presenter. Kan visa sen. Men jag ska få mer på söndag, för vi åker till mormor och morfar imorgon och då får vi våra julklappar av dem och kusinerna. ;)

Men vet ni vad den bästa juklappen var då?

En resa till paris i maj!
Hur kul? Skita bajs mega super duper kul! :D Jag längtar!

Vad ska ni göra idag då? Dan efter julafton? Jag, mamma och pappa var på en liten promenad nyss. Men dagen började med en American panncakes frukost. JUMMY!

danföredopparedan.






Två härligt juliga bilder som jag tog igår.
Blev de inte fina? Det ser ut som att det är socker på den första bilden. Me like (y).

Idag har varit en fullsmocka dag. Jag och mamma började med att åka till vällingby för att köpa de aldra sista julklapparna. Vi köpte en Aladdinask också som ci ska smaska på imorgon. För imorgon är det ju faktiskt JULAFTON! Tiden har gått så himla snabbt. Nästan så att man hade tappat lite julkänsla, men den kom tillbaka när vi klädde granen idag. Haha, vi var lite sena med den delen. Men nu är allt klart. ;)

Efter det kom Ida, Tora pch Amanda och vi lämnade våra julklappar till varandra. Och öppnade dem, haha. Vi kunde inte vänta! Jag fick iallafall finfina grejer. :)

Ikväll ska jag börja med att se på Anna Anskas jul och sedan blir det Love actually. Den bästa julfilmen, och dessutom en utav mina favorit filmer. Den är bäst! :D

Imorgon blir det nog ingen uppdatering då som ni kanske förstår. Vi börjar med att gå till kyrkan för att få in ännu lite mer julstämning och sedan kommer släkten. Och på kvällen sen ska jag självklart öppna julklapparna. Höjdpunkten på dagen! ;D

Så ha en riktigt bra jul nu alla fina läsare! ♥

Hoo hoo hoo! GOD JUL! ♥

jävul?




Är inte den här bilden liiite läskig? Det ser ut som att det står nån människa, eller typ en jävul i bakrunden. Jag fattade inte vad det var föräns jag såg den här:



Hahahah. Det va ju ett träd. Jag blev fett rädd. Trodde det va nån som hade gjort nåt med mina bilder, för när jag gick för att titta på bilderna var några redan redigerade och det stod "FOTOGRAFERAT AV VARAVIOLA.BLOGG.SE". Nåt måste ha gått fel. Hahha. xD

Nu ska vi strax iväg till farmor för en liten  julmiddag.

Ses imorgon ♥

hej vinterland.




Hello dear readers. :)
Hade ni en bra skolfri måndag? Det hade jag! Jag var i vällingby med tjejerna och köpte de sista julklapparna. Eller jag har en kvar. ;) Vi kom dit vid halv 1 och kom hem vid halv 5. Så det var en heldag där. När jag kom hem skulle jag ju iväg på sista ridlektionen för året. Så det hanns inte med att blogga.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska vi iallafall till Farmor för en liten julmiddag tror jag.

Kram. ♥

nu är det vinter!




Det har snöat hela dan igen!
Det är helt sjukt! Men va härligt det är igentligen, det är så mysigt, så vintrigt, så juligt. :) Och tänk, det är bara 4 dagar kvar till julafton nu! Aahh, längtar! :D

Idag har jag mest varit hemma. Jag ahr varit och tittat på Hannahs minikatt som de fick igår! Såå sööt! Den är 12 veckor men liten som om den är typ hälften så gammal. Åhh. Jag och mamma har slått in julklappar ett tag nu. Men nu ska jag äta färskpasta.

Au revoir ♥

19 december - julklappsshopping.






Vid halv 7 kommer Maya, Lisa, Björne och Marita hem till oss.
Vi har alltid kul tillsammans, så antagligen kommer vi ha det nu också. ;) Jag har precis duschat och gjort mig iordning nu iallafall.

Idag har jag varit i vällingby. Köpte lite julklappar och kollade efter en topp som jag ska ha på julafton. Julklappar hittade jag (och blev riktigt nöjd) men ingen topp.. Jag får helt enkelt ta och leta vidare. ;)

jullov! :d




NU HAR VI JULLOV!!! :DDDDD
Shit va härligt! Ä-N-T-L-I-G-E-N säger jag bara! Jippie!!! Haha.

Idag efter avslutningen (halv 10!!! :D) hängde Tora, Ida och Amanda med hem. Roligt roligt. Sedan gick jag och Tora till Ida och sedan hämtade Amanda upp oss och så åkte vi till Ida och Amandas innebandyträning. Det var faktiskt ganska roligt att vara där och kolla. :)

Nu tittar jag på någon film som heter Matte söker Husse. Fast jag tror jag har sätt den förut. ;p

Ha en superbra Fredag! ♥

17 december - snöstorm och en vecka kvar till julafton.






Träningen blev inställd idag... :(
Det har ju varit snöstorm hela dagen! Och iskallt. Tänk jag som står skolpolis 8 på morgonen.. Det är inte speciellt mysigt kan jag säga.. När man tycker att man har stått där i en eveghet visar det sig att amn ska stå där i 15 min till. Blää.

Det har varit en väldigt seg dag idag. Jag har varit hur trött som helst. Jag satt halvsov vid maten idag. Jag var verkligen helt slut. Kände att jag lika gärna kunde ta och sova lite så jag la huvudet på tallriken och tog en liten tupplur. Hahah, nej inte riktigt. xD

Nu ska jag och pappa iväg och se den sista levande julkalendern.

Tänk att imorgon har vi avslutning, herrejesus vad skönt! Sooooovaaaaaaaa... :D

skön dag.








Hello readers!
Har ni haft en bra dag idag? Det har jag. Det var nämligen 3 av eleverna i vår klass som höll i alla lektioner, så det va gansak soft, hehe. ;) De två sista lektionerna tittade vi på Grinchen, haha. Den måste man faktiskt se såhär i juletid, haha. Den är så mysig. :)

Igår hade vi vår levandejulkalender (skrev jag det igår?). Hehe, mer än så behöver jag inte säga. Jag gjorde änså inte så mycket..

Imorgon har jag träning, jihaa! :D Men det är så himla mycket snö ute så man undrar om det går nästan..?

svinisspruta #2






Igår snöade det.
Idag snöar det ännu mer.
Idag har det snöat hela dan'!

Vad tycker ni om att det är snö nu?
Jag tycker det är ganska mysigt, men det behöver inte snöa hela dan'. Jag vill ha snö på julafton, det är det viktigaste. Och då ska det helst snöa hela dan'. ;)

Idag har jag tagit den andra svinissprutan. Alla under 13 måste ju ta den, och eftersom jag är 12 så.. Ja. Får jag lida en gång till, hehe. Men det gjorde faktisk ondare den här gången, enligt mig. Jag hade ont i huvudet fär en liten stund sen, men nu mår jag bra...! Tror jag. ;p

tredje advent - igår.






Gillar bilderna (speciellt den andra). De är så juliga och fina, vilket är passande, nu är det typ bara 1,5 vecka kvar till jul, och 4 dagar till jullovet. Fett skööönt!

Hello allesammans.
Det blev noo update igår. Jag hade ingen tid för jag var nämligen i Kista centrum med Amanda och Ida. Vi kollade lite på julklappar och jag köpte även en kjol som jag ska ha på julen från Monki, kan visa den sen. :)

Idag har jag avrit i skolan, såklart.. Jag ahr en känsla av att den här veckan kommer gå segt, fast vi har typ inga vanliga lektioner så det är nice. (y) Aja, nu ska jag äta lite sen är det ridning. Puss & kram ♥

drip drop.




Det har varit en gansak lugn dag idag.
Jag och pappa åkte till vällingby. Vi tittade lite på julklappar och lunchade på Massagotti, namnam. :) När jag kom hem fick jag håret plattat av Linneas kompis Emma. Jag har faktiskt aldrig haft mitt hår helt plattat förut, jag har typ börjat men det har inte gått så bra... Hehe. Fint blev det iallafall.

Nu sitter jag och tittar på Laws of attraction4an. Innan tittade jag på Robinson Karibien.
Bye :)

vinnaren är erik! :D






FÄRG eller SVARTVITT?

Hello! Hade ni en bra fredag? Det haade jag. :) Jag var uppe ända till 12, fast jag var trött vid 8, haha! Tyckte ni det var rätt som vann idol då? Det tycker jag. Eller jag tycker båda är sjukt bra så jag bryr mig inte så mycket. ;)

Idag ska jag till vällingby med mamma och pappa, julklappsshopping! Haha, jag har bara köpt en julklapp hittills. Jag ska även köpa något att ah på mig på julafton, jag tror jag ska köpa en tubkjol och nån fin topp. Vi får se.

önskelista, julen 09


Nikon D3000 (helst) eller Canon EOS 450D
Photoshop
Thesims 3 destination världen (nörd varning xD)
Presentkort på bl.a. Monki, Topshop, H&M och BikBok
PENGAR!
Ipod
Twilight filmen (jag älskar den verkligen, även fast boken äger den ;))
Olika wii spel + en till sån där liten kontroll som man håller i vänster handen, t.ex. till boxning
Björnborg trosor

Det va min lilla önskelista.
Det jag alldra helst vill ha är ju självklart en kamera. Nikon D3000, helst. Så kan jag, pappa och Linnea låna objektiv och andra tillbehör av varandra. And that is very good! ;D

Efter skolan kom Amanda, Tora och Ida med hem. Funny funny! Ikväll blir det Thai mat till middag, jag har bestämt! ;) Sedan blir det att titta på idol-finalen med B&J och Marabou. Myspys fredag, jag älskar fredagar! :D

blänk.




Hejdåå. ;)
Nu är jag hemma från fotbollen. Gu va skönt det va att få springa av sig, även fast det kändes som jag inte gjorde så jätte bra ifrån mej.. :/

Imorgon har jag en-prov, idrott, kolla på Luciatåget och roliga timmen, sedan slutar vi vid 12, ganska skön dag va? ;) Efter är det tänkt att jag ska vara med tjejerna. Roligt som vanligt. :)

Nu ska jag strax titta på mammas pojkar, men nu lyssnar jag på sköön musik (♥). ;)

the new designe is here!




Jihaaa!
Jag älskar den! Tycker den blev riktigt julig, precis som jag ville alltså! :D Vad tycker ni? HISS eller DISS? :)

Jag sitter och tittar på Bonde söker fru nu. Jag gillar verkligen sånan där program, haha! :p Imorgon är det iallafall fotbollsträning, jippie! :D Jag är taggad. Dessutom är det några nya tjejer som håller på och provtränar hos oss nu så jag får träffa dem för första gången, kommer bli kul.

9 december.




Hello!
Jag har äntligen tagit lite nya bilder. Ska börja på en ny design idag också. Den måste få lite mer julfärger. ;) Vi fick våra omdömmen idag, jag är riktigt nöjd, fast blev lite chockad på en, haha! xD

Strax kommer min önskelista upp också, eller en bit av den. C u <3

levande julkalender.


Nu funkar det igen!
Tora hjälpte mej att fixa det där med att jag inte kunde lägga in några bilder. Men det blir ändå inga bilder idag. Hehe. För detförsta sitter jag vid en annan dator och för det andra har jag inga bilder att visa, haha. Men det kommer! Jag ska även göra om min design snart, jag måste ju få in lite julkänsla.

Tidigare idag var jag med Amanda och Tora. Sedan vid 7 tiden gick vi till grannarna och såg på en "levande julkalender". Jag har gått på den ett par gånger nu och det är rätt mysigt faktiskt. :)

Nu ska jag förstätta se på Ugly Betty, sedan DH! Jippe, go' natt ♥

tillbaka.


Nu är jag tillbax i Stockholm, hemma. Kom hem vid 11-tiden igår så jag var lite halft död när jag skulle gå upp vid 10 i 7 imorse. Men men, skola igen då... Men man kan ju trösta sig med att det bara är 1,5 vecka kvar till jullov! Och igår var det ju 2:a advent, nice. Tiden går så snabbt nu, men den kommer nog gå segt igen snart.. Man längtar ju så himla mycket till julafton. Nu ska jag strax till stallet iallafall. Och på torsdag är det fotbollsträning. Jippie! Äntligen. :) Ps. Jag kan varken lägga upp bilder eller ändra stil på texten (t.ex. tjock, kursiv) för de där grejerna dyker inte upp på datan. Weardoo. Har det hänt så för någon annan? Ps 2. Imorgon kommer det nog upp en liten önskelista. Hade ju tänkt lägga upp det förut som jag skrev. :) Ps 3. Såg nu att det inte häller blev mellanrum när jag skulle byta rad.. Hmm... Skumt? JA! ;)

borås.


Imorgon åker jag till Borås.
Jag och mamma ska vara där över helgen. Så jag tror inte att det blir någon bloggning tyvärr. Inte för att jag har bloggat så mycket på sitone. ;)

Idag var jag i vällingby med Agnes, Tora, Ida och Amanda. Vi kollade lite julklappar och fikade typ. Det vanliga. ;) Det är ganska mysikg när det är så kallt och frostigt som det är nu. Vintrigt. Fast om det var snö skulle det vara ännu bättre!

Jag ska gå och lägga mig nu. Satt och tittade på Mammas pojkar för en stund sedan. Det är såå roligt, haha! :D

Ha det bra! <3

12.00



Jag lägger fortfarande upp bilder på blommor. Hahah, jag måste ta lite nytt känner jag! ;)

Jag fick sluta 12 idag!
Mohahahaha, jippie! Jag va ju skolpolis förra veckan då det var elevensval, och då börjar man halv 9. Men, eftersom jag var skolpolis behövde jag vara i skolan 10 i 8. Så nu får vi igen det! Hehe, vi skulle igentligen slutat 3...

Igår åkte vi till en kyrka i närheten där jag bor och kollade på en adventsgrej. Kul? NEJ. Vi fick iallafall pepparkaka sen, haha. Och så började det ju snöa igår också. Jag hade min korta skinnjacka till skolan, great! (y) Jag kom hem från skolan vid 2 tiden, Amanda, Ida och Tora hängde med. Vi gjorde det vi brukar göra, alltså baktävling (jag känner mig vuxen haha, vi bakar heeela tiden!) och en konstig sak. Hehe..

Imorgon ska vi nog till vällingby. Titta på lite julklappar och sånt. :D Ha det bra! <3

Tänkte lägga upp vad jag önskar mig lite senare, would you like it? ;)