ett hej från sälen


Hallåhallå! Förlåtfölråt. Glömde bort att berätta om min lilla resa till sälen. Åkte igår och kommer hem på torsdag. Och anledningen till varför jag är här kan ni nog gissa. Och en sån smart apa som jag är så glömde jag kamerasladden, så ni får helt enkelt nöja er med bildlösa inlägg. om det nu blir några över huvud taget... Men, tillbaka på torsdag som sagt och då blir det bilbomb kan jag lova! Nu väntar duschen (;

26 februari


Dagen har väl i stort sätt tillbringats framför datorn, missade One Tree Hill avsnitt (bäst) för att vara exakt. Kommer nog bli fler framåt kvällen. Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag också, som att rensa min garderob t.ex. Sitter just nu med min 2 år gamla adidströja, har inte använt den på typ 1 år! Skön är den (: Ska väl strax bege mig mot vällingby och byta mascaran jag köpte igår, råkade nämligen köpa ett provexemplar, bra jobbat!

sportlov!


Så skööööööööööönt. Ingen skola på en vecka, och på söndag åker jag till Sälen, så najs! Har saknat skidbacken. Skidor är fan det enda positiva med snö och vinter, allt annat är skit. Och appropå att snö är skit så ska jag ta och göra en nya desgin, ska nog ta och börja ungefär... nu

torsdag


Hallojsan! Va helt dött i skolan idag, typ inga där. Hade Tor iallafall :) Franskaprovet är avklarat nu, äntligen! Gick helt okej tror jag, eller jag vet faktiskt inte.. Kan ha gått åt helvete, men vi hoppas på ett bra resultat! Ska träna om typ 2 timmar, så snart är det dags för lite mellanmål.

jag kommer jag kommer jag kommer jag är nästan där


moa om natten är ung och jag ligger vaken:
vad heter låten? :)
svar: Jag kommer heter den, med Veronica Maggio :) Så himla bra!

försenat


Försenad födelsedagspresent från moster med familj. TACK! Det här ska lätt spelas när pluggandet är klart ;)

you like to do it as a child, on your own.


Skönt att den här skoldagen äntligen är slut, så himla lång! Men jag har haft väldigt roligt iallafall :) Har väldigt mycket plugg idag. 1 prov imorgon och ett på fredag. Lärarna är så bra på att sprida ut proven ju! Helt toppen i galoppen. Nej, nu får jag ta och sätta fart här.

tisdag


Nejmen hej! Bra uppdatering idag va det ja. Men jag har haft fullt upp med att underhålla bruden ovan. Mötte upp henne efter skolan och sendess har vi fotat och tittat på One Tree Hill typ. Najs dag! Måste göra lite läxor nu och så, bättre uppdatering i morgon i hope :)

monki


60 kr kostade blusen, och t-shirten kostade 40 kr. Hur bra? Så sjukt billigt :] Har letat efter t-shirten ett bra tag nu, gillar den. Lite längre modell sådär, snyggt till strumpbyxor. Blusen är egentligen mer rödaktig, enkel och snygg sådäääär. Kom en grej i brevlådan idag också, inte nån klädesgrej, men en försenad födelsedags present :) visar senare!

here we go again


Hallå! Hoppas verkligen på fotboll idag, orkar inte springa... Måste plugga lite idag också hade jag tänkt, kan behövas. 2 prov den här veckan, hur kul?!

feelin' good


Livet leker människor! Har haft en sjukt chill dag med Mirre i stan. Åt en god ceasarsallad och en Sarah Bernhardt på Bellmans café, gott! Vi satt där en bra stund och pratade om livet som Mirre så fint kallade det, haha. Sen gick vi runt lite och suktade efter snygga grejer. Jag gjorde dunderkap inne på Monki, en topp för 40 kr och en blus för 60, hur bra?! Sen drog vi hem efter ett tag och jag fick vänta ett år på tunnelbanan. Åkte till vällingby och fick skjuts hem av mamma! Braaaaaa söndag.

i'm not easy to please


Det har varit så fint väder idag! Men inte lite kallt alltså.. Har gått runt och delat ut reklamlappar i vällingby, iiiiiiskallt. Fick dessutom vänta på en ful jävla blå buss i en halvtimme, yeho! Gick runt lite i centrum också, hittade 2 ringar som jag tror jag ska köpa (y) Fast jag ska till stan imrogn så kanske hittar nåt bättre där, får se :) Ikväll kommer några roliga prickar hit!

natten är ung och jag ligger vaken


koppkakor


Jag är smartast i världen, lalalala. Försökte va lite klok och köpa en gul och en grön karamellfärg, för då kan man ju få blå också tänkte jag. Men är det så? nej. Hahaha, och blått som är så fint :( Nu blev de mörkrosa, ljusrosa, gröna och snorfärgade :D fint va?!

close-up


Najs som bajs att det är fredag idag! Någon som instämmer? Ni får börja denna fredag med några snygga närbilder på moi, haha. Vilken ära! Jag tycker ni ska ta och kolla in Amandas nya design! Sjuuukt snygg! Har tänkt mig någon sån där snygg, ljus och enkel.. Ungefär som jag har haft tidigare. Fast finare lixom :D Måste palla börja någon gång bara. Har inte så mycket bilder på lager så det är väl vad jag ska börja med att fixa. Tror ni börjar tröttna på en massa bilder på mig, höhö. Ska iallafall ta och baka cupcakes snart. Har laddat med massa fint som frosting. Visar de sen!

hata no


Hej jag hatar NO mest av allt! Seriöööst, kemi är typ värre än fysik?! Vem fan bryr sig om atomskit och alla raktioner och formler? JAG ORKAR INTE PLUGGA! Det kommer gå skit på det här provet också, så ni vet lixom. Jag blir irriterad så fort blicken dras till boken. Vill frossa cupcakes istället, hade vart mycket roligare.

givin' you my all


Hejhejhejhej! Har precis varit och klippt mig, blev bra.. tror jag? Men det brukar det bli när man klipper sig hos Johanna! Det känns väldigt fräscht, så det är bra! Tror jag måste byta ut mitt värmeskydd för det suger kom vi fram till. Jao, ska åka på träning snart så ni vet. Och igår va jag hos Mirre en stund, fett kul! Ska träffa henne och de andra fisarna i helgen, yey!

14 februari


Nu är jag hemma i Stockhom igen. Det har varit en asbra helg, verkligen! Har fått världens fotbollssug. Vi spelade superbra tycker jag, vi åkte dock ut i sextondelen på straffar. Väldigt orättvist eftersom de inte hade ett enda skott på mål, lite surt sådär men livet går vidare. Vårt andra lag kom till semin och åkte ut där. Gick av tåget halv 7 imorse, och fick bara ca 5 timmars sömn. Är gaaaanska trött nu. Men hörrni, ha en bra alla hjärtans dag

hejdå!


bikbok h&m


399 . 49

overflooded


Snö. Asså jag ooorkar inte meeeeeer! Fast imorgon åker jag till Sundvall med fotbollslaget! Det tar typ allt. Ooooch jag har laddat mobilen med bästa musiken, nu kööör vi! Fast packa suger :( pallar inte nu så gör det efter träningen istället, hehe. Kram!

jag har stirrat mig blind i en spegel


. Nu äntligen har jag tid för att blogga. Åkte till stan efter skolan med Tora, Amanda, Olivia & Ida. Köpte ganska mycket grejer som jag får visa imorgon, är nöjd! Åt tidig middag på Macho också. It's so tasty I'm gonna die! Fast jag måste äta något mer nu, eller snart. Men herregud, är klockan redan 8?! Den va u 7 alldeles nyss! Livet går fort när man är gammal...

disturbing silence


Moa om cast some light and you'll be alright for now:
vad heter låten? :)

Svar: Crosses med José González :)

a day to be confused


Hej hej hallå! Inte lika bra dag idag men är fortfarande glad. Är fett taggat till sundsvall i helgen. Ska ladda ner massa Linnros, Adams-Ray och Jose Gonzalez låtar, så jag inte får för tråkigt på bussen. Fast, det kommer nog inte hända, åker ju med ett sånt härligt gäng! (: Ikväll är det fysträning som gäller, inte lika taggad till den meeeen mer än jag brukar!

mellanmål


+ 2 mackor.
Nu är det träning!

jag tänker på dig ibland


Jag är bara allmänt taggad för livet just nu känner jag, livet flyter på lixom. Härligt! Tänk att så små saker kan göra så stor skillnad. Tänk att jag tvekade på er, men ni finns alltid där och det är det viktiga, även om det inte är som förut. Kan bli pissed off för små saker och det ber jag om ursäkt för. haha.

Har vart en bra dag idag som ni märker, haha. Bara allmänt bra lixom, mycket skratt och så! Snart träning också, tagg!

6 februari


Åh vilken härlig söndag det har varit idag. Jag, mamma & pappa har gått runt vid vattnet i Hässelby och fotat. Blev inte så många bra bilder men nu har jag några att bjuda på iallafall :) Sen åkte vi till Bromma blocks för att köpa ett stativ, så nu har jag köpt det också! Köpte fjärrutlösaren igår på Kameradoktorn samtidigt som jag köpte objektivet, så nu är jag välutrustad, haha. Nu ska jag titta på One Tree Hill. Hoppas ni har en bra söndag!

barapapapa i'm lovin' it


Hej hej hallå! Hur mår ni idag?
Jag mår heeeeeelt great! Jag och mamma har gått runt på stan idag, och jag köpte äntligen mitt objektiv! Det är helt galet bra och jag är helt galet kär i det, älskar det :D Har varit i någon slags lyckobubbla hela dagen, gaaah! Det känns så bra! Att man kan bli så glad för en sån sak, haha. Bilden ovan är fotad med mitt nya då, gissar att ni inte ser så stor skillnad men jag kan visa er någon gång :) Nikkor AF-S 50/1,4 G är min nya bebis!

cast some light and you'll be alright for now


yes I said it, I said it


Hejhejhej! Det är fredag, faaaaan va najs! Är sjukt sugen på att göra en ny design men det får vänta tills att jag har tagit lite nya bilder tror jag. Och det kommer jag ha gjort... imorrn! Jeppjepp, då har jag köpt mitt nya objektiv förhoppningsvis, azöm! Jag har iallafall sjukt många ideer på hur min design ska se ut så vi får se.. Kommer inte kunna bestämma mig, hehehe. Vill ha en enkel, men samtidigt kan det va sjukt snyggt med massa små finurliga detaljer, mm. Vi får seeee (:    hyper inlägg.

som jag blev förvånad över nåt nån sade


Man längtar verkligen till sommaren när man halkar omkring på vägen på morgonen, och bilden har fastnat pga isen. Meeeeen det har vart en bra dag ändå! Fast min lärare sa att jag va seg, då blev jag lite ledsen... Det va iförsig sant men aja, haha. Måste göra klart mitt so-arbete nu, märkte att jag hade missat lite saker.. Sen ska jag på träning. Puss och hej!

4 months left


Hey you all! Har varit en väldigt lång dag i skolan idag och jag har läxor att göra. Ska dock dra iväg till Barkarby med pappa snart för att köpa ett stativ och lämna tillbaks fjärrutlösaren, och så ska vi till ikea en snabbis. Sen efter det ska jag vara barnvakt såååå, jag har ganska fullt upp.. I'll see you tomorrow.

jag är en utav de få som inte lämnar dig


Skol DM va det idag, vi va rätt kassa.. Haha förlåt men det gick inge bra alls. Vi förlora mot Råsunda och spelade lika mot Akalla, ja men ja, great! Fast sen vann vi ju mot Vinsta, typ... Hahaha sämst.. Ikväll är det träning, men jag är så himla trött! Kommer inte orka nånting, fast det gör jag ju iochförsig aldrig, så.. heh.