allt du är


Tjaboo! Sista november idag, känns lite najs sådär (:
Skön dag i skolan idag, så kommer man hem och måste skriva på en jävla berättelse som skulle vart klar i måndags, fast jag fick liksom börja med den då.. Ja men man tackar för att jag fick så kort tid på mig, TACK!

Juste, glömde skicka in jultidningarna, hade kollat fel datum, hehihöhohahu. Nej, inte så kul faktiskt, fick lite damputbrått men nu är det fixat iallafall..

cornflakeskakor


ca 8 kakor.
100 g smör
1 dl ljus sirap
3/4 dl socker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Smällt smöret i en kastrull. Häll i sirapen, rör om och stäng av plattan. Häll ner socker och kakao och rör sedan om. Låt smeten koka på låg värme för att få den tjockare. Häll i vaniljsockret och efter det valfri mängd cornflakes. Lägg smeten i muffins formar, in i kylen och låt svalna. Sedan är det bara att ätaaa :D

horisonten är nån annans konstruktion


Fick sluta tidigare idag vilket va najs.
Har bakat conflakeskakor till fikat i stallet, gött. Lägger upp receptet sen (: Nu sitter jag och lyssnar på Linnros, fining. Vill tillbaka nu nu nu. Tror inte att nån som inte va där kan förstå hur jävla bra det va..

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


Vi drog oss mot Berns vid halv 3 och mötte Emelie. Sen stog vi där och frös ihjäl i 1.5 timme för att få bra platser. Kom in, och fick vänta i ännu en timme på att konserten skulle börja. En jävla vakt kom och sa att om jag fota skulle han ta min kamera. whaaaaaat?! Så det är anledningen till att jag inte fotade nåt alltså. Mirre smög lite och fick några sjukt bra bilder som jag visade i förra inlägget.
Alltså, det går inte att förklara hur bra det va. Helt underbart! Alla skrek heeela tiden. Jag tror det va typ 2 sekunder när han sjöng Annie Hall som det va helt tyst. Sen började alla skrika igen, haha.

så ung och så lojal


Grymma mobilbilder, det gillar vi! (;

Första advent idag.. Men det är inte tankar på julen som snurrar i min skalle. Det är om igår. Berättar mer om det senare dock. Har annat att snacka om nu..

Tyyyyyyyyyyp som att jag ska se på min systers dansuppvisning och köpa julklappar. Och det va det.

27 november 2010








100 procent värd kväll. Höjden av lycklighet. Så jävla bra va han. Obeskrivligt. Trodde faktiskt inte han skulle va så bra live men han va grymmare än grymmast, och snyggare än snyggast.

Oförglömlig kväll
Fotograf: Mirre

Oskar Linnros


Happyface idag! Mot Berns vid 2, Oskar Linnros sen middag nånstan med Emelie, Mirre & Bea. Känner mig dock inte så taggad just nu..

friday



Min favorit av de här bilderna.

Fre-daaaaaaaaaaaaaaag! Herrejesus vad skönt.
Även fast skoldagen har varit lugnt är det skönt att komma hem.. Har en skönt helg framför mig, och den är framförallt rolig! Har suttit och kollat på Kenza & Tyra show och Ana Gina show nu en stund. Roliga program det där.. Nej, måste planera hur jag ska övertala mamma att ge mig pengar till middag i stan imorgon.. (;

you make me feel alive


Tjaaa!
Fett mysigt det är nu. Älskar när det snöar såhär mycket. Fick väldigt mycket julkänsla idag så jag lägger upp en bild från förra julen (; Måste plugga franska, engelska och musik idag. Känns sådär.. Vill helst bara ta det lugnt. Längtar sjukligt mycket till julen nu. Och till på lördag, OSKAAAAAR! Måste boka till Danne också men vet inte vem jag ska gå med, klurigt det där.. (:

I love the smell of it.


come oooooon



Snöstooorm, lite mysigt faktiskt.
Sov inte bra inatt, kan bero på fullmånen. Försov mig så jag bara hade 30 min på mej att äta frukost och göra mig i ordning. Var vrålhungrig men hann inte äta någon ordenlig frukost. Så kommer jag 10 min innan min första lektion.. Stress i onödan..

Sitter och lyssnar på Rihannas nya skiva. Sen ska jag ta tag i lite plugg. Kuuuuuuuuuuuuuuuuul. 1 månad kvar till julafton !

PANG


Nu är jag hemma från Ida. Vi pluggade inte så mycket mer. Vi åt middag sen gjorde vi typ ingenting.. De hittade en julklapp åt mig och diskuterade vilken färg den skulle ha medan jag spelade på Idas iPod.
Nu är det Desperate Housewives, så byeee!

@ Idas place


Tjaaaa! Är hemma hos Ida och pluggar. Vi har studiedag, as you know :D Vi åt först lunch på subway i vällingby. Köpte även en ny inpackning. Vi har pluggat sen 2 kanske.. 2 timmar alltså.. Det är ju bra fan! Vet inte om jag kanske ska äta middag här. Hope so. Vill inte gå hem själv.. Det är så mörkt ;o

Heido (:

jag va ung..


Har precis tagit en dusch efter idrotten. Vi körde beep-test... Alltså, jag trodde jag skulle klara mycket mer än jag gjorde. Men va helt slut. Amanda däremot va grymt bra! Nej, men jag är rätt besviken på mig själv att jag inte klarade mer.. Ska dra iväg på fotbollsträning om 2 timmar. Det blir väl antagligen fys.. Snööööööööööööö.

Let's have a toast for the assholes.

söndag


Bara jag som har problem med blogg.se just nu? Går inte att ladda upp bilder eller komma in på bloggar alls för mig..

Gick på Drottningholm idag med familjen. Vi skulle ätit våfflor men våffelstället va stängt för säsongen?! Hallå? Tror ni inte att man vill äta våfflor när det är som kallast kanske?

Nej, så där åt vi inte.. Åkte till Ålsten och fikade på gateau. Jätte mysigt fik. Smakade macarons för första gången, men de var en liten besvikelse faktsikt.. Trodde de skulle va mycket godare..

Kusinerna har åkt hem och imorgon är det skola. Kommer träna fotboll på kvällen och inte rida. På tisdag är det studiedag så det ser jag fram emot, hehehe.

God, I miss summer


Från landet med Maya i sommras. Längtar tillbaka. Det va så skönt att bara åka dit och ta det lugnt. Håller du inte med Maya? :)

Åkte till stan med kussarna plus the pärons. Vi gick runt på söder lite. Är inte där alls ofta så vi passade på att gå och kolla in tjallamalla. Och där ska jag säga... Där ska det shoppas efter jul! Mycket roligare att gå runt på Söder än på drottninggatan liksom. Finns lite mer annourlunda affären där.

lycka


Sitter och tittar på idol i min ensamhet..
Det har vart en jävligt skön dag idag egentligen. Har haft kul liksom. Matchen vann de bästa med 3-2 :D Har ätit en god pastarätt till middag, och för ovanlighetens skull äter jag ingen kladdkaka eller nåt.. Men snart kommer mina kusiner hit från Göteborg iallafall. Det kommer nog inte bli så bra uppdatering i  helgen då. But i will try (:

fredag!


Äntligen fredag! Efter en sån här lång skoldag vill man väl egentligen bara ta det lugnt.. Men inte jag inte. Jag drar mig mot Björkeby för att kolla på innebandytjejerna :D Amandas mamma är så snäll och skjutsar mig från Barkarby station också, och sen hem (:
Google chrome äääääger btw! :D

jag älskar dina uttryck



Tja bloggään! Hur mår ni? (:
Själv mår man bara bäst. Fick precis reda på att Danne spelar på Debaser 11/12. Hur kan man inte må bra då lixom?! :D Jag ska gå lättlättlätt! Wohooo! Men ett steg i taget nu Viola, först är det Oskar som gäller...!

Hoho, ja skolan va bra idag. På bilden gjorde vi bokmärken för det är ju internationella bokdagen idag, kulT.

in tha school


Tjaaaa! Sitter i skolan med Amanda, har håltimme :D Ska ha bild efter det här så det är najs. Vi har uppe en annan flik med hestar.. Så ingen ska fatta att vi gör lite annat, hiihihih, busigt (: Tjaråå!

D7000


Digitalkameror - System Nikon D7000 hus
Digitalkameror - System Nikon D7000 hus
                                                                                                                               bilder från cyberphoto.se
men tja!

onsdag



Har haft utvecklingssamtal idag. Det gick brao (: Sen slutade jag vid 12 och då jag hem och käkade lite pizza.. Har inte gjort då mycket sen dess. Bara data som vanligt. Ska kolla på senaste ung och bortskämd på web tv nu, hehehe, bästa programmet!

i'm gonna leave this



Tjaaaaaaaa! Är sjukt trött nu. Dagen har varit lite.. jobbig. Men grymt rolig också! Tjejerna följde ju med mej efter skolan :D Vi stekte pannkakor till lunch då vi slutade 11, niceee! Sen gick vi ut med lite reklam för pappas butik, och så ja.. Nu är jag trött som sagt. Måste fylla i mål och sånt, har utvecklingsamtal imorgon..

Pussen ♥

det kommer va så, bland molnen




Måndag idag, känns lite sådär lagom trist. Hade biologiprov, som inte gick så bra.. Gick och klippte mig hos bästa frisören efter skolan. Har inte sett hur det ser ut än dock, höhöhö. Hon gjorde en inbakad fläta till ridningen..

Meeeen, ska dra snart. Först ska jag läs lite blogs och sen maaaat!

farsdag



Kan börja det här inlägget med att säga Grattis på farsdag till pappa! ♥
Har gått på kärsön idag men mamma & pappa. Tog med mig kameran men helt ärligt så fanns det inte så mycket att fota. Resten av dagen ska jag ägna åt biologiplugg. Hejs!

2 years time



Har gäster nu men tänkte att jag skulle ta och slänga in ett inlägg..
Åkte till Barkarby istället för vällingby. Fick inte så mycket köpt förutom 2 bh:ar och vantar. Har inte kunnat gå ordenligt idag heller, hehehe! Mitt höger ben alltså.. Jag känner mig som en bebis som inte har lärt sig gå..

jag griper tag i vita blad




Herrejisus vad skönt det är med helg. Även fast jag inte riktigt kan gå ordentligt så ska jag dra mig mot vällingby senare. Måste köpa lite grejs. Ni har väl inte glömt att det är farsdag imorgon? :)

ibland är man bra snygg.



Egentligen borde väl inte jag sitta ner. För så fort jag reser mig upp är mina ben dö-stela och jag går som.. en stel kratta... Meeeen, lite Ben&Jerry's kanske kan hjälpa? (;

runnin' in circels




Fredag idag. Det började att jag kom till skolan och Louise grattade mej. Fattde ingenting, men jag skulle visst fylla år idag.. AMANDA! facerape, såklart... HAHAHA. Min inkorg va full när jag kom hem. Knäpp människa det där.. (:

Skönt med fredag iallafall. Vi har haft en skit konstig vikare i SO sen igår. Det är väl inge farligt att ett bod och en stol går sönder? Nej, det tyckte inte hon iallafall...

aldrig nöjd



Jag är slut. Asså jag skojar inte.. 45 min fys där jag gav allt tar på mig. Jag är inte skapt för att springa det snabbaste jag kan och springa tills jag inte kan andas. Men vet ni varför jag gör det? För jag vill bli bättre, jag vill orka mer! För att jag älskar det här.

Ska plugga franska och engelska snart. snart..

framåt kamrat, framåt


det är såhär det kommer kännas



Hur skönt att sluta halv tolv? Veldet.
Gick hit med Tora, Amanda och Olivia och stekte pannkakor, fick i mig 3 stycken och 2 av de va med grädda.. Hahaha mhm, men gott va det. Känner dock att jag borde ändra mina matvanor nu när jag bara kommer träna en gång i veckan i 3 veckor. Och den gången är ridning. Får försöka fysa lite hemma. hehe lycka till..

vinterland




Åkte till karlberg efter skolan i snöstormen. Träffade Emelie och Mirre för att fota men mina bilder blev bajs. Sen gick vi till donken och satt där i ett år och sen åkte vi hem. Fick ont i huvudet på hemvägen så jag la mig i ett varmt bad när jag kom hem. Skönt. Nu har jag dock nackspärr, inte lika skönt..

staden äter upp mig




När jag vaknade va det frost och minus 10 typ. Har jag köpt en vinterjacka? Nej. Så jag gick ut med min skinnjacka och dog lite. Men det funka. Vi fick sluta 1 timme tidigare, det tackar man ju inte nej till lixom.. Fast vi missa idrotten och det va pissy.

Ridning ikväll och Bea har kommit hem från the big apple, hon får berätta lite granna :D

jag gillar att du säger vad du tycker



Tjabalubalibala, det har vart fint väder idag. Ha-ha.
Har hängt med Irre och Ems i staden. Köpte ingenting men det gjorde de. Åt värsta goda hamburgaren på Burger King, fett god! Åkte faktiskt tub dit idag, inte pendel som jag brukar men det gick prima. Nu lyssnar jag på bästa igen, det är typ det jag gör när jag är hemma. Men det är naaizz! :D

Nu ska jag till kyrkogårn och tända ett ljus, hejs!

god nattsi snart



Hej hå bloggön! Jag har haft f1 kulT (skrev ett k istället för l) idag, vart hemma och lyssnat på gr8 musik! Sen har jag msnat väldigt mycket med lite ex3ma männskor. Kan va därför mitt inlägg är lite gal1. Näero, men jag är la trött. Har käkat pizza och kladdy som jag bakade själv. Imorgon ska jag till stan med 2 neards. Me likey!

HAHAHAHA



härligt..



Jag och Emelie diskuterar Danne. Det har aldrig hänt att jag skriver en text och precis när hon läser den lyssnar hon på när Danne sjunger det, inte alls ofta, nejnej.

början är slutet, slutet är början



Gick upp, åt, satte på datan, Danne & Linnros och började dansa, typ.. Cool chey där. Bara jag hemma här, så kan ha hög högre högst musik på. Gasha masha vad jag längtar till den 27 november!

Igår hade vi gäster och åt créme bruleé, gottö! Annars tycker jag att Minnah borde åkt ut från idol..

om det slår gnistor..



Ska ner till pappas butik snart och kolla på tapeter till vardagsrummet med mamma. Gillar det där med tapeter, det finns så mycket fint!

Dannes nya finns nu på spotify, lyckaaaaaa!

jag kan se dig från ovan fast jag är under dig



whatever..

Det är fredag idag vilket är skönt, men jag har inte planerat nåt att göra.. inte lika kul. Hittar väl på nåt. Gansk skönt att bara va hemma annars (:

svart vitt och allt däremellan



Gryningspyromanen


Voyeuren


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Himlen luktar plast


Lilla lady


Vitt


Svart


Medan vi faller

                                                                        Den-är-underbar!
                                                                          Du är underbar.

fjällräven




Jag vill ha dej perfekta jacka, synd att du kostar fyra tusen bara...

Danne



Snygging släpper platta idag fick jag veta av Emelie. Huuur najs?!

himlen är oskyldigt blå




Idag ska jag gå och se den här filmen med Mayaaa, naais! Den verkar lite rolig sådär, höhö. Det va typ 100 år sen jag såg på bio.. Men idag är en bra dag för det, skit väder.

city



Stan med Tora och Amanda idag, najs!
Köpte inget förutom lunch på Subway, en god kaka och en skit god färskpressad apelsinjuice från Cappucio i Gallerian. Är fortfarande helt proppmätt efter allt, hahaha herregud. Men det va jätte trevligt att träffa dem lite :) Ska till tandläkarn om typ2 timmar, måste borsta tänderna..

everytime i touch that track it turns into gold




Yeahyeah. Lite nytt.
Älskar mössan mest av allt, vet inte vad affären hette men den va liten och bra iallafall, haha. Vantarna är från Rut m.fl. Stora härliga och varma. Trodde aldrig att jag skulle ta på mig något som ens liknade päls, hehe. Men det är ju inte riktiga såklart! Ringen är från Glitter (:

Nu tittar jag på Svenska Hollywood fruar ;D

have your mind babblin'



Jag försvann,
men nu är jag tillbax!
Har varit hos mormor & morfar i helgen. Va i Göteborg igår, älskar den staden! Köpte 3 saker faktiskt. Inget super onödvändigt heller. Visar det senare. Har precis bakat till ridningen ikväll. Ser inte fram emot den.. Får träffa fina människor iallafall (:

Imorgon har jag tandläkartid, håll tummarna för inga hål i tänderna.. och inga elaka tandläkare.