Badi Budha skriver: §11111111111, till Denise.






Hej hopp! Haft en bra skoldag?
Min har varit bra. Har haft slöjd hela dagen nästan. Sköönt. Nu i 6:an har vi så att man får bestämma själv när man ska ha träslöjd och när man ska ha syslöjd. idag valde jag att ha träslöjd och om 2 veckor (vår nästa slöjdlektion) ska jag ta syslöjd. Då ska jag börja på en klänning. :)

Ikväll är det ridning för min del. Vi komemr antagligen rida ut och hoppas, hoppas, hoppas att vi får gallopera idag! Det är så härligt! :D

Jag vet. Rubriken suger och ni fattar säkert ingenting men jag kom inte på nån. xD

Shopping i Stockholm city med Maya :)



T-shirt från H&M, nitbälte från Urban outfiters.

Det va det jag köpte idag. Hittade äntligen ett fint nitskärp! Det här va dock för stort men vi tog bort några nitar och gjorde egna hål så det passar bättre. Ska köpa ett nitarmband nångång också. Måste bara hitta nått fint. Nån som vet vart det finns?

Jag får ta och säga Godnatt. Ska gå och lägga mej om någon timme.
Kram! : )

Shoes & shoes.





Fotograf [ nån av mina fina kompisar ] redigering [ JAG ]

Hejsan!
Idag ska jag till stan med Maya. Dags för lite höstshopping! Jag vill ha nån ny lite mysig lång kofta och lite annat. Men först ska vi äta lunch. Ses när jag är tillbax! : )

Cold & Warm.






Vad tycker ni om bilderna?
Linnea och hennes kompisar är och köper godis och hyr film som vi ska koll på sen. Själv har jag suttit vid datan och gjort matteläxa. Sov så gott! <3

IRRITATION.




Hej på er! Det var vääldigt länge sen.
Internet har inte funkat på rätt länge nu. Nått fel med Glocalnet. Nu är internet och jag tillbaka iallafall. :)

Igår va jag på Hannahs födelsedagsfest. Det hade temat film så vi spelade in filmer. Jätte kul! Dock var jag väldigt trött så jag höll nästan på att somna. Idag hade jag fotbollsmatch. En riktigt orättvis sådan. Förlust med 1-3 fast vi ägde typ hela matchen.

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Linnea ska ha en kompis här och jag ska väll mest sitta vid datan. Kanske ska spela TheSims 3, jag älskar det! Det är dock ganska komplicerat med vissa grejer. Men det funkar. ;)

Different light.






Hejsan! Förlåt för urusel uppdatering men mitt internet ha rinte funkat.
Igåt hade jag ju match, vi förlorade tyvärr med 2-1. Men vi var riktigt duktiga ändå. ;) Efter Matchen åkte vi och hämtade upp Maya och åkte ut med båten. Den här gången åkte vi ring två och två. S K I T K U L ! !

Idag var det skola som vanligt. Hade ingenting speciellt. Vi fick gå utanför skolgårde n för första gången! Haha, vilken frihet. xD Vi gick och köpte lite saker nere på Torget. Gotteligottgott c(:

Jag fick mitt TheSims 3 igår också!
Spelade idag och har gjort en stor familj. Det är verkligen bra! :) Vi ses, Godnatt <3

Fotbollshelg.


Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering igårkväll.
Vi va hos Hannah och åt middag på kvällen. De va hundvakt åt en jätte söt beagle. Hihi. Längtar tills de ska köpa en sån själva. :) Annars så va vi ute med hunden två gånger och spelade Thesims 3 (som jag ska köpa idag :D:D!!!). Det va jätte bra! Lite dåligt att man typ inte kan se vad de gör på de anmäla tomterna.. Jaja, allt annat va typ bra!

Idag är det 11-manna match mot Vaxholm. Agnes kommer och hämtar upp mej vid 12 tiden. Kommer bli rooligt. :D

Vårat andra lag vann med 3-0 igår och inte 3-1 som jag skrev. :P

Puss & Kram.

6 - 1 mot Ängby.






God eftermiddag. 

Vid 11 tiden imorse hade vi match mot Ängby.
Vinst med 6-1, not bad! Tyckte vi var riktigt duktiga. Vårt andra lag hade också match och de vann med 3-1. Inte dumt det heller! :D

Efter matchen åkte jag och mamma till vällingby lite snabbt. Nu är det 70% rabatt på Björnborgtrosor inne på Best of Brands. Kanske tar och köper ett par till om jag hinner, hehe. Man måste ju passa på!

Äntligen fredag.






Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering.
Vi slutade vid 1 idag och då stog först jag, Tora, Siri, Parisa och Ida och snackade lite. Sen skulle jag och Tora gå hem till mej. Så stannade vi och pratade ännu mer med Siri och Parisa i typ 20 min och sen gick vi hemmåt. Ännu en person som blev kär i kattungarna. ;)<3 Haha. Vi bakade iallafall världens godaste kladdkaka. Vi åt typ upp halva själva, hehe.

I kväll ska vi äta lasanga!! JUUUM! My favourite food. :D Ses sen :)

Mot ljus.




Greeeeen & blaaack.




(bästa rubriken, I know xD)

Heej! Idag har det varit en väldigt lugn dag. Man fick lära känna klassen mycket bättre.
Alla är jätte snälla iallafall. Trår det här kommer bli ett bra år även fast jag kommer sakna de gamla enormt.

Senare ikväll har jag träning. Innan dess kommer jag nog mest sitta här vid datan. Och självklart va med kattungarna ;) Mina sötisar!

BROKENHEARTED GIRL.


Jag har suttit och lyssnat på musik på youtube ett tag nu.
Bl.a på en massa Beyoncé låtar från hennes nya skiva I AM... SASHA FIERCE. Måste köpa hennes skiva nu och ladda över en massa till mobilen så man kan sitta och lyssna på lektionerna. :)


THIS IS NOT A SHOE IT'S A MANIA.




Ge mej, ge mej, ge mej! Åhh, jag verkligen ÄLSKAR de här skorna! Såå snygga.

Tjo allehopa! Hade upprop idag i skolan. 6 nya personer i klassen. Bara tjejer, haha! Vi är typ världens minsta klass nu. Typ 20 pers eller nått. Hehe.

Imorgon börjar allt på riktigt. Vi skulle igentligen ha språkval första lektionen men vi får sovmorgon till 9.15 istället, najs. (y) Fast jag vill ha språk testa på hur det är lixom. Verkar ganska kul ändå. ;) Jag har valt franska för er som undrar, samma som Ida & Tora så det blir tummen upp! (y)

Mörkö 2009.


Tänkte berätta lite om Mörkö nu då.
Vi åkte dit direkt efter zlatancamp vid 3 tiden. Kom fram vid 4-5 tiden och käkade, hade träning, badade och sov. På lördagen hade vi 2 träningar. Efter den första va det bad dags. Vi åkte hotdog (det såg ut som en korv, man satt tre & tre) efter vattenskotern. SKITKUL!! Vi badade också en massa själva och kollade på när tränarna åkte (försökte *host*) vattenskidor och wakeboard. Hehe, vissa va ju bättre än andra om man säger så. xD Sen va det dags för nästa träning. Då va det lite tävling mot sig själv. Gick ganska bra för mej tycker jag. Fick inget pris men är ändå riktigt nöjd. :D Vi kommer ha det där testet några gånger per år och se hur man utvecklas.

BJÖRNBORG.




Nu är jag hemma från vällingby.
Eller har varit det ett tag dårå. Typ 2 timmar, hehe. Fick bara med mej ett par björnborgtrosor hem på rean. 50% är inte dåligt! Sen brände jag en slant på maten på Massagotti också, men gud så gott det va!

Agnes och Klara följde med hem sedan och tittade på katterna, de gick hem för en timme sen ungefär. Vid 8 tiden kommer Maya och hennes mamma och kollar på kattungarna. De har två katter själva ;)

Efter maten kommer det komma ett inlägg om helgen då jag va på Mörkö, glömde helt bort att berätta om det eftersom att vi åkte och hämtade katetrna och har varti ganska upptagna med dem. xD

Yeezz!


Wihoo! Det blir att åka till Vällingby idag!
Om 30 min går jag ner till bussen, möter Amanda, Klara och Agnes vid en annan station och sedan blir det shopping! Ska nog ta och köpa den där skinjackan, I lööv it! <3

Sista dagen innan skolan.




Känns väll sådär..
Jag skulle behöva nån månad till. Nu blir det tidiga mornar igen, plugg plugg och lite ledig tid. Usch, jag vill ha SOMMARLOV!

Idag vill jag åka till V-by. Vet dock inte med vem. Vi får se hur det blir med det. Har hittat världens snyggaste skinjacka på H&M som jag hade tänkt köpa (ovan) + lite annat skit som jag vill ha! :) Haha.

Sakerna ovan:

1. Bikbok 299 :-
2. Bikbok 699 :-
3. Shestore 199 :-
(rea)
4. H&M 399 :-

Kittens.






Cute huh? <3 ( Linnea har tagit bilderna)

Something with bokeh.






Godmorgon!

Idag vaknade jag av att jag behövde gå på toa vid 8 tiden.
Sen stog det en liten kisse utanför toalett dörren så jag tog med henne till mitt rum och gosade lite. Ja, ni hörde rätt! KATTUNGARNA! De är äntligen här. Så sööta! De har redan kissat och ätit och spunnit, så det är jätte bra. Bilder kommer.

Idag ska jag nog vara hemma med katterna lite.
Kanske frågar Hannah om hon vill göra nått. Vi får se. Ikväll har jag ridning vid 7. Den här gången kommer vi få trava lite också. :)

Ha det bra!

Mot Mörkö with the fotbollslag.


Tjohejsan! Idag bär det av till Mörkö för ännu ett fotbollsläger.
Vi åker efter Z-camp idag. Vi kommer dock vara helt blöta när vi sätter oss i bilarna för vi ska ha vattenkrig idag. Funny! På Mörkö kommer vi spelafotboll, bada, spelafotboll, bada, spelafotboll och spela fotboll! ^^

Ni får ha det super! Jag kommer tillbax på söndag då vi antagligen tar hem katterna! Wihoo!
Puss & kram!

Rolling stones.






Sådär. Då va man hemma från ännu en dag med fotboll.
Sista dagen med zlatan-camp (fotbollsskolan) imorgon. Då blir det mest små matcher med blandade lag från hela lägret. Alltså är det massa små med också, hehe..

---

Pappa har ringt runt till en massa Intersport butiker, men INGEN har mina skor! Ååhh! Jag har Linneas gamla för tillfället. De funkar iallafall. Jaja, vi får fortsätta leta.

Ha det bra!

Vinbär.






Heej på er! Har ni haft en bra dag?
Jag har spelat fotboll som vanligt. Fast det blev inte så mycket bra fotboll för min del för mina skor är för små. Så efter fotbollskolan åkte jag och pappa till V-by för att köpa ett par nya. Det fanns typ inget i min storlek! Bara en massa grässkor men jag ska ha konstgrässkor. Hmpf.. Vi får åka till Barkarby imorgon.

Efter vi hade varit i V-by åkte vi förbi Saga och tittade till Katterna igen. Två åker nämligen imorgon, tråkigt :( Vi hämtar våra någon gång nästa vecka iallafall. :)


På bilden är det vinbär som ni kanske förstår. Och apropå vinbär så bakade jag och mamma chokladochvinbärsmuffins. Super goda! :D

Fotografering.


Hej hallå! Kom hem för ungefär 1 tim sedan.
Ska cykla till Saga om en stund och gosa med katterna. Har saknat dem. Selma och ????. Jag vill att hon ska heta Saga, men det vill typ ingen annan, förutom Saga dåra, haha! :P

Idag på fotbollskolan hade vi bl.a fotografering.
Jag tror jag blev ganska bra, fast jag vet inte. Får hoppas det iallafall. Man vill ju inte ha en bild där man ser helt knäpp ut.. Eller hur?

Ses sen! <3

Photofiltre.






Snart är det läggdags.
Det blev inte speciellt tidigt igår. 11 tiden ungefär, hehe. Jag ska gå och lägga mej snart iallafall.

Jag laddade ner Photo filtre för en stund sen. Hade tänkt att göra min header där men jag har inte riktigt fattat allt än. Eller rättare sagt någonting. Får ta och kolla lite mer imorn ;)

Godnatt och sov gott. <3

'bokeh' ?




Är det det här som är 'bokeh'? Någon duktig som vet? :P  Gillar bliden iallafall!

Ros i svartvitt.




Tjo på er! Har ni haft en bra dag hittils?
Min har varit sådär.. Har haft ont i huvudet. Jobbigt värre. Inte det bästa när man ska spela fotboll i 20 graders värme..

Senare ikväll är det terminens första ridlektion.
Vi kommer nog skritta ut barbacka. Det kommer bli jätte kul att få träffa alla igen. Och jag hoppas Michan är där! Och Disse.

Vi ses sen!

TTAN DOG.


Ja snart blir det sängen för min del.
Jag har nämligen fotbollsskola klockan 9 imorn så jag behöver gå upp rätt tidigt. Hoppas jag blir helt frisk till imorn iallafall.

Ses imorn vid 3-4 tiden! : )

Water on CDs.










Vilken gillar ni mest?
Jag blev väldigt nöjd med de här bilderna. Hade turen och fick låna Linneas kamera den här gången, och så fixade jag bättre bakrund. Me like this pics! :D

---

Nu sitter jag och kollar på The fantastic four.
Eller nja, sitter mest och glor på data skärmen som jag har framför mej. xD Ska nog ta och gå ner och hämta lite B&J. Har inte ätit det på vääldigt läänge.

Talk to the hand.






Färg eller svartvitt?
Jag tror faktiskt jag gillar den svartvita bilden mer.. Den ser så gamaldags och mystisk ut på nått sätt. Me like!

Green and yellow.






Godmorgon på er!
Idag
har jag inga bestämda planer. Har lust att åka till V-by och shoppa eller åka och bada. Men jag är inte tillräkligt frisk för det..

Igår va Maya här som sagt. Vi käkade thai som Linnea och Maya gick ner och köpte och sedan satt vi och kollade på YES MAN. Riktigt bera film! Väldigt rolig, : )

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, C u!

It's apples near Birdie café.








Gick ut och fotade en sväng i trädgårn med Linneas Nikon D40.
Tog massa fina bilder, lite 'bokeh' bilder också. Ganska roligt faktiskt! Jag <3 digitala systemkameror! Längtar tills jag har råd att köpa en. Eller kanske få en ;)

System kamera.


Sitter och kollar lite på olika system kameror samtidigt som jag snyter och har mej.
Har nämligen gått och blivit förkyld. I det här vädret! Typiskt. Försöker också att få ihop en ny header. Fast jag behöver lite bilder som jag inte laddat över än så det måst jag göra.

Strax kommer Maya hit. Mina och hennes föräldrar ska ut med båten så vi får va här. Linnea kommer hem snart också. Det får gå och köpa thai till oss sedan. Jag orkar inte gåå.. -.-

4,5,6 & 1.






Tjo allihopa! Har ni haft en bra vecka?
Jag har haft det jätte roligt! Fick en häst som hette Popeye som va ca. 164 cm hög. En häst alltså, ingen ponny! Men han va bäst, ska nog tillbaks dit nästa år om det går :)

På tävlingarna sista dag gick det väl sådär. Kom delad 4, 5 och 6:a av 6. Haha, men det va stilpoäng och jag red inte speciellt bra vägar, haha.

CD-skivor.








Like the pics!
Jag vet, utkatat motiv men jag ville testa. Blev riktigt nöjd med den understa och den översta, även fast bakrunden inte är den bästa.. Ska ta med bättre bakrund också, LOVAR.

Dalarna.


Tjoo allihopa! Sovit gott?
Idag åker jag till Dalarna på ridläger. Så på morgonen/förmiddagen har jag bara packat.

Vi åker vid 3 tiden ungefär, så innan det ska jag ha ätiti lunch, packat allt, läst bloggar, bloggat (många gånger), mm. Vi får ta och säga hejdå sålänge. Bloggar om en liten syun igen ;)

Hemma!



                                                               (över redigerad bild)

Hejsan, har ni haft en bra vecka?
Min har varit jätte rolig. Vi badade, badade, åkte på utflykter och badade igen! Vi åkte också till ett sommar och vattenland som heter Kneipbyn. Det va kuligt!

Sen hände det lite otrevliga saker också.. Jag spydde några gånger, hehe. Vet inte riktigt varför. Mamma och pappa tror att det är stress för imorgon ska jag iväg på en ny sak. Ridläger med Mirre. Hon kommer hit idag så vi kan prata ihop oss lite sa mamma. Jaja, vi ses sen! :D