cross




Älska älska älska min nya ring från Style by Tyra!
Besällde den i tisdags och fick den idag, bra eller vad?!

take me to a place



Idag är det torsdaaag.
Och jag har inte mått så bra. Hade ont i magen igår och har haft det idag också, så skippar träningen.. Har skit mycket läxor som måste göras också. Franskan är skit konstig, det kommer aldrig fastna i mitt huvud. Imorgon är det fredag, äntligen! Drar till mormor och morfar och stannar där tills på måndag.

HAHAHAHAHA, inte igår inte



i don't wanna feel like i did that day



Tjofräs! Hade inte tid att blogga igår..
Mycket i skolan den här veckan, plus att jag hade match igår och i måndags. Slutade skolan 12 idag och då gick jag hem och lagade pannkakor, med sylt och grädda, hihi busigt (: Men det va gött! Har avslutat idrottsläxan nu, måste bara fylla på lite på vissa ställen. Har även suttit och ritat bilder till arbetet i paint.. hahaha, fett fult men aja.

Vi kollade på en rock "konsert" idag i skolan. De som spelade va några från Sollentuna Fria Gymnasium, riktigt bra faktiskt. Och en killa såg ut som Justin Bieber, hahahahahha. Asså jag lovar! Alla tyckte det ;o

tidsinställt



Halloj! Är på väg till matchen nu. Jag var bara hemma och bytte om och åt, sen drog jag mej mot veddesta. Nu ska vi ta och vinna det här!! Imorgon (tisdag) kommer jag ha lika stressigt, om inte ännu mer, ska nämligen va borta i Enskede runt 5. I skrivande stund (haha) verkar det som att jag får åka dit komunalt, hehe. Inte. kul.

Känns väldigt konstigt att skriva om imorgon, som att det är nu, haha (:

huvudet i sanden




Denna söndag har jag varit på IKEA, typ allt jag gjort. Köpte inget till mig men massa till pappas butik.. Riktigt skit väder har det varit iallafall. Snart blir det la mat och sen Gossip girl. Imorgon är det match nästan direkt efter skolan så det blir lite brottom, kanske fixar ett tidsinställt inlägg, ÄNTLIGEN!

det var jag och jag gjorde det bara för dig



Hejhej hallå!
Har tillbringat hela dagen i pappas butik, det gick bra, kom ganska mycket folk faktiskt :D Kul för pappa att äntligen få öppna. Jag gick mest runt och åt goda hallongrottar, mormors egna (:

Skulle egentligen åka till stan med Emelie, Bea och Mirre imorn men det blev missförstånd så det verkar inte bli så tråkigt, men vi får ta det en annan helg. Och Emelie kommer aldrig förlåta mig, buhuu ):

fladdrar drömmarna förbi



Hehehe, skolan va lite knäpp idag
(: Tora fick skrattutbrott, hahahahha jag dör! SO:n blir inte specielt seriös, heeeh. Annars va det väl ganska chilli. Gick hem sen och skulle ut med Hannah och lämna ut fler lappar, men hon pallade inte, och inte jag heller igentligen, men sen gick jag ut med Tora borta vid henne. 100 lappar på typ 30 min, inte illa pinkat va? :D

Mormor & morfar är här nu, snart kommer Karin, Börje, William & Adrian också, kul :) Det blir god mat också, hihi.

Snö är bajs förresten..

torsdag



Hej hååå!
Fullt upp en torsdag som denna. Skolan slutade hlav 4, sen va det bara att gå hem snabbt, äta, byta om, göra lite läxa och åka till fotbollen. Den gick väl ganska bra, tror jag ;) Ska göra lite mer läxa senare, eeh ja, senare (:

det är med dig jag vill bli gammal



muckler



Idrottsläxan om muskler är nästan klar nu, skönt! Såg att det fanns typ 2 uppsalg om muskler i mon Biologibok, bra eller vad? :D Självklart lyssnar man på bra musik! Klick! (det står mamma eftersom det är hon som betalar..)

Bakade cornflakeskakor också, bara så ni veeet :)

ingenting



Har varit ute och gått i typ 1 och en halv timme efter skolan.
Delade ut reklam för pappas butik. Det är sviiiinkallt ute, mina fingrar alltså... Men om jag tjänar pengar kan jag göra nästan allt. eller inte. Tur att det inte snöade som det stog att det skulle göra iallafall.

Oskar Linnros spelas nu, lite mer än en månad kvar nu!!

Only Girl - Commander - Dynamite



Hur grym är inte den här verasionen då?

miles from were you are



Herreguuuud vad jag är trött. Klarade av skoldagen halvt sovande.. Vädret gör ju inte det hela bättre heller. Har pluggat lite, ska snart äta lite och sen ska jag på träning.

Ridningen igår gick feeeeta bra btw, fick lust att fortsätta rida nästan, höhö. Puss hej!

shine



Vi hade fys på idrottem sista timmen, jobbigt värre! Annars har det varit en skön dag i skolan. Har precis tittat på Top Model och ska snart göra lite idrottsläxa kanske, eller svenskan. Ikväll är det ridning. Hoppas jag får nån snäll häst, orkar inte annars, heh.

you desired my attention



2-1 till BP, då va det över... Men orkar helt ärligt inte deppa ihop över det just nu. Vi kom långt och vi kämpade, det är bra!

Ska inte göra nåt mer idag, bara va hemma och ta det lungt, ladda inför en tråkig skolvecka..

who do you think you are?!





Hellö! Imorse drog jag mig mot Skälby för att träffa Ellen och hennes lilla gips, trevlans! Först va vi hemma hos henne lite och fotade, jag lärde henne lite om kameran också eftersom de ska köpa en Nikon D3100. Sen drog vi och tittade på innebandy tjejerna som spelade bra som vanligt :) Efter det åkte vi tillbax till Ellen igen och tog det löögnt.

Ellen har fotat första och sista bilden.

Imorgon taggar vi för match tjejer!

lördag



God morgon lördag! Jag har inge planer för idag, vill åka till stan och köpa ringar (: Meeen i don't know with who... Vi får la se.

feel



Fan va de såga Oskar då :o Taskmörtar (coolt ord!) tycker jag :( Han är bäst, snäppet bättre än Olle! Sådetså, fast Olle är bäst han me :D Har ätit Ben & Jerry's framför idol, gott gott gott.

Good night ♥

give her your heart





Men tja! Va det bara jag som märkte att det snöade idag?
Man fick några flingor på sig påväg hem från skolan, som vi btw fick sluta 45 min tidigare för att vi jobbade på så bra. Speciellt jag, det va verkligen inte så att jag bara skrev vad de andra sa, nej nej...

Det är freeedag idag! :D
Men det har väl ingen missat? höhöhö. Fett nööjs! Det blir lasange till middag, gööööött!

hömhöm




Jacka Hollies, cardigan Primark, jeans Top Shop, ringar glitter JC Marc Jacobs, converse.

Jaoo, då va man hemma från träningen då, den gick braoo. Ska gå och lägga mig om nån timme. Godnatt! ♥

I know I should forget, but I can't




Fotograf: Amanda, Modell: Jag, Redigering: Jag

Vi vann igår! Fan va härligt tjejer!
Jag satt och va på helspänn hela matchen, vart så himla nervös. Synd att jag inte fick spela dock, men jag är glad för lagets skull (: På söndag blir det semi mot BP, vi ska krossa Amanda! :D

Franska provet gick bra tror jag, eller det kändes ganska bra iallafall. Får hålla tummarna! Ikväll är det träning, behövs!

started





Glömde mina franska böcker i skolan, och vi har prov imorgon, great. Har varit nere och hämtat dem iallafall, och så har jag bakat till fiket på Veddesta, duktigt va? ;) Idag ska vi spela kvarten mot Enskede, nervöst! Önska oss lycka till!

genom eld





Hejhejhejhejhej!
Är sjukt trött, höll på att dö i skolan. Men bara man fick komma hem och dricka mjölk blev det bättre, höhö. Har suttit och kollat på de nya ringarna på Style by Tyra, jag dööööööööööör! Asså jag måste köpa minst två, punkt slut! Kommer va pank efter det men whatever, man väljer vad man vill spändera pengar på [:

Träning ikväll, naaajsö!

en sekund



'
Hej på er coolingar! Sitter här och ska snart lämna över datan till min syster, *seegar*. Gick och köpte mjälk efter skolan för er som är intresserade, jag drack vatten till frukost!! Blöö..? Fett äckligt ju.

Ikväll ska jag rida, coolt va? Ska lämna in min "slutapåridninglapp" också. Kommer sakna alla bajs mycket :(
btw. så är bilden i inlägget under den bästa jag har tagit, så kritik tack! :)

jag tog en kula för dig




101010



Idag är det 101010, cooooolt!
Har varit i Barkarby med mamma, skulle köpa en ny beleregnjacka, har tappat bort den, heheeeeh... Men det fanns ingen, så vi ska ringa dit imorn och beställa ;) Annars då.. Ville åka och titta på innebandytjejerna, men nej. Farmor skulle komma så det gick inte. Ska nog baka nåt, är bajsa sugen på chokladbollar, och cornflakeskakor, ohooo. Ska nog ta och fixa till nåt :)

trött



ingen fokus, precis som jag just nu.. eller, mina ögon är för trötta för at fokusera på nåt.

Dagen med Frida va feta najs :) Inte för att vi gjorde så mycket men jag har börjat med hennes design. Grattis Frida, det kommer ta ett år! höhöhö. Köpte Ben&Jerry's och godis när jag följde henne till tåget, så det har jag smaskat på till Up in the air med familjen (:

Godnatt, håller på att somna här och nu.. ♥

magic



Helloooooo! Gick upp halv 8 idag för att va borta i Stuvsta 9 för match. Fick inte spela så mycket men vi vann iallafall, kul :D Nu blir det kvarten på onsdag. Snart kommer Frida hit, ska cykla ner till centrum och möta henne om typ 10 min, så bye byee!

let's make this happend




Ska upp galet tidigt imorn, så det blir läggdags efter Idol (: och Olle är bäst!

knitted



Åhh, älskar den färgglada från H&M (dålig skärpa!!), så fin! Såg den i stan förra helgen, men kännde att jag inte riktigt hade råd, men om man hade haft lite pengar skulle man ju inte tvekat...

Nu blir det Idoool :D

tanken har väl snuddat mig



Tjaaa blöggen!
Vet ni vda det är idag? Vet ni, vet ni, vet ni?? Fredaaaaaaaaaag, höhöhö. Feta skönt asså. Fast igentligen, den här veckan har vart väldigt najs, iallafall i skolan :)

Ikväll kommer det en turk på middag hos oss, coolt va? heh, nej men han kommer idag iallafall. Han bodde hos oss förut i nån vecka tror jag, och nu kom han och hälsade på. Nu ska jag titta klart på Kenza & Tyra show, det laggade very mucho igår, inte bra...

cool chey hey på dey!



janejkanskeinte så snygg...

Älskar att komma hem och ta ett varmt bubbelbad när man har varit ute och fryst, så härligt. Låg och domna bort ett tag och sen gick jag upp och åt pannkakor med grädde med sylt. Gott? janejkanskeja! Nu är jag prooopp mätt och ska försöka kolla klart på Kenza & Tyra show om det inte laggar för mycket. Sen blir det sängen :)

God natt ♥

för dig ska jag göra det tusen gånger om.




Hallååå! Har haft en skön dag i skolan idag, bara målat på min fula bild som ska föreställa en kamera... Det ser bara ut som en stor svart klump..? Väldigt fint..

För ovanlighetens skull så sitter jag och äter mellis nu. Och ännu mer ovanligt är att jag dricker kall o'boy, men det är ganska gott faktiskt ;) Ska dra till träningen med Louise runt 4 5, får åka komunalt idag, pallar verkligen inte cykla..

Oskar (orre!) & Danne



Oskar Linnros - Debut


Daniel Adams Ray - Gubben i lådan

Okej, såhär är det.

Jag började lyssna på Oskar solo någon gång i våras och blev heeeelt fast direkt, han är BÄST helt enkelt. Danne hörde jag solo första gången med Dum av dig i somras påväg till Gothia. Båda är grymmast. Tänk att de har gått från att rappa i Snook tillsammans till att va såhär världbäst själva. Kan lyssna hur mycket som helst på den här musiken utan att tröttna. ÄLSKAR ER!! ♥

en vanlig dag i skolan...





fick ingen bild på Oliviaaa tyvärr..

Tog med kameran till skolan idag eftersom vi hade en foto "kurs". Det va fett kult tycker jag. Vi fick testa polaroid (FÖRLÅT DÅ MICKE?!) kameror (sånna där kortet kommer ut direkt), fett cooolt! Fast vi hade bara en bild på oss, så den behövde bli perfekt. Vet dock inte vad man kan säga om min... Själva motivet har inte riktigt kommit fram än... Eller jaa.. det är helt rosa?

Idag är det chilldag. Kommer bara va hemma och.. Äta gott? Oh yes :)

yes, it was childish



Herrejesus vad jag är trött! Vi hade världens tråkigaste dag i skolan så det är väl inte så konstig, haha. Imorgon börjar temaveckan i skolan, hoppas det blir roligare. Valde nån inriktning med foto så det blir nog najs :) Nu måste jag at och börja med min idrottsläxa, vill intääää! Vill fotaaaa.

jag älskar hösten



Ibland är hösten bara så jävla härlig!
Även fast det är pissigt kallt och det biter i kinderna så är det så hiiiiiimla mysigt, allt blir så mycket finare på hösten tycker jag. Dessutom älskar jag alla höstkläder, hehee :)

Nu är jag iallafall hemma från den där skolgrejen, sjukt kallt vare. Ska åka till stallet om nån timme tror jag, kraam! ♥

Vi kommer göra skillnad.



sötingar (:

Hej hå! Idag hade man lååång sovmorgon då ;) Ska med "coolingarna" till vällingby, men först måste jag fixa mitt leg, coooolt. Man känner sig fett stooor! :D

Kommer hem från den här klassgrejen vid typ 6, då ska jag på nån bajsteori med ridningen, försöker klämma in nåt inlägg därimellen.

tänk om...



Bajsbajsbajs! Det blev lika vilket betyder att vi inte gick vidare, skit.
Är lite smått föbannad typ. Aja, har bakat kladdkaka som inte blev så kladdig, och nu sitter jag vid datorn och har tråkigt, inget roligt på tv alls. Nåt bra är att jag börjar 3 imorn, haha, najs :D

tagg



Söndag och jag har match, yes! Vinna eller försvinna är det nu, kom igen tjejer!!

Shoppat.






Halsduken köpte mamma till mig på Lindex i Täby centrum för 149 kr, ringen köpte jag också i Täby centrum fast på glitter (den här ska jag måla med genomskinligt nagellack innan!!) för 89 kr, och väskan inne på weekday i stan, 50 kr :)

I föööl in löööv med en annan ring inne på Indiska men mitt kort strulade, buhuu :((

Visst är första och sista bilden bra?! (öhm........)

Ida är fin.



Gud va skönt det är med helg! Älskar att få sova ut ordentligt, men det är jag inte ensam om gissar jag, haha. Har kollat på min systers danstävling i Täby idag, kollade lite i Täby centrum också, det är väldigt bra tycker jag, dåligt att de har tagit bort Zara bara, eller jag hittade det inte iallafall... Köpte en halsduk och en ny dödskalle ring från glitter, min är helt förstörd..

Ska in till stan nu med syster, visar allt jag köpt när jag kommer hem :)

nytt!



Ny design! Fast det kanske blir en ny snart, haha. (:
Vad tycker ni?

vi visar dem att det är vi




kollar på idol och dunkar musik i pauserna, häääärligt!

1 oktober



Idag är det freeeeeeeedaaaag!
Jag gillar! 2 coolingar kom hit efter skolan en liten stund, coolt! Heh.. Men ja, det är fredag som sagt så det blir väl god mat och gottis, yeah! Bara en av alla anledningar till att älska fredagar! (;

Ha en bra fredaaag!