mina ögon brann


Lite mer bilder från den lite annorlunda fotograferingen jag hade med Ellen på Utö. Vet inte om jag gillar dessa bilder eller inte dock...

koppi


När vi var påväg till Karlskrona från Köpenhamn stannade vi till i Helsingborg och åt på ett helt underbart café. Jättesnygg inredning, ekologiskt och hur fräsch mat som helst! Så om ni är i Helsingborg någon gång, gå in på Koppi och äääääät!

mot konfirmationslägret!


Nu åker jag till en liten ö i Stockholms skärgård för konfirmationsläger i en vecka. Tror vi kommer ha det hur bra som helst även fast vi varken kommer ha el, rinnande vatten eller toalett, hahhah. Aaah, nu kör vi! Ha det bäst nu alla fina! ♥ Har tidsinställt lite inlägg åt er som vanligt :)

i won't forget you


Idag har jag varit iväg med min saknade vän Olivia och Tora (som inte va saknad, heheheh) och köpt de sista grejerna inför konfirmationslägret som vi ska på imorgon. Lite godis, solskydd och lite tanning oil, haha bra kombo. Efter följde de med hit en stund och sen kom lite andra saknade kompisar oh hälsade på också. Nu måste jag packa ihop det sista! Kram

båtresan till Ljusterö


Hej på er!
Här har ni lite bilder från båtresen till Ljusterö. Vi hälsade alltså på en vän som har ett supermysigt landställe där. Jag tog en liten fotopromenad på kvällen i det fina kvällsljuset så nu har jag en del att visa, haha! Igår skjutsade Mamma och pappa oss med båten till Vaxholm så tog vi bussen hem därifrån, men gud vad jag älskar Stockholms skärgård alltså! Om 2 dagar åker jag ut till skärgården igen för konfirmationsläger i en vecka. Längtar!

Idag hängde jag med Idas familj ut med deras båt tillsammans med Tora. Kul kuuuuuul.

kissemisse


Jag var kattvakt till världens sötaste lilla kattunge för några dagar sedan.

mot stockholms skärgård


Nu tar vi och drar ut i Stockholms skärgård med båten! Det blir andra båtturen för mig för i år och även första gången vi sover i den, tror det kommer bli mysigt. Kommer tillbaks imorgon så jag är inte borta så länge, men jag har tidsintällt något inlägg åt er ändå :) Ha det så bra goingar! ♥

i got this feeling on the summer day when you were gone


Har haft en riktigt underbar dag med Agnes solandes på några klippor vid mälaren. Det var nog det skönaste doppet på hela sommaren! Och gud vad jag föredrar klippor över sandstränder! Man slipper all sand i kläderna när man kommer hem och så behöver man inte gå i, haha. Det är så himla jobbigt... Satan vad jag älskar Stockholm på sommaren alltså! ♥

happiness is a journey, not a place


i know you don't care too much, but i still care


en fin allé i Åhus
 
Idag har jag gjort absolut ingenting. Har haft så jäkla tråkigt och varit sur för lite allt möjligt. Men men, sånna dagar får man också ha. Har iallafall fått min dator överflyttad till mitt rum vilket jag har velat ett tag nu, så det är sköööönt. Och så får vi inte glömma att jag har bakat cornflakeskakor som jag ska mumsa på nu medan jag tittar på New Girl. Ha en fin kväll!

Vindö 2012


Har haft 2 superhärliga dagar på Vindö. Bad, god mat, fina personer, optimistjollerace, loppis & sol. Bäst! första bilden har min syster tagit.

L.A candy


Fick hem lite nya böcker för några dagar sedan. L.A Candy, Sweet Little Lies och Sugar and Spice. Jag älskar verkligen att läsa på sommaren!

Köpenhamn


Första kvällen i Köpenhamn mötte vi upp Agnes familj för en riktig dansk middag vid Nyhavn. Det var så mysigt att sitta där vid vattnet även fast vädret inte var det bästa. Det ända vi gjorde i Köpenhamn annars var att shoppa, shoppa, shoppa på ströget och några tvärgator (visar det jag köpte så snart som möjligt), gå på museum, äta god mat, åka båt och gå på Tivoli. Fotade faktiskt inte så himla mycket, så det här är i princip det ända bloggbara jag har tyvärr... 

21 juli


Hej lördag! Idag åker jag och familjen ut till några vänners landställe på Vindö i skärgården. Det kommer bli så mysigt! Vi sover där en natt så jag kommer hem någon gång imorgon, men va lugna! Jag har tidsinställt lite inlägg till er :) Nu ska jag ut och springa!

someday, in some way, i know it's gonna be okay


Vi sov till halv tolv idag vilket i och för sig inte var så konstigt med tanke på att vi somnade efter 3, haha. Vi hade hyrt en massa filmer som vi satt och kollade på (mer eller mindre). Idag gjorde vi en stor pannkaksbrunch och mitt i allt pannkaksgörande kom våra familjevänner från Borås över. Sen bestämde jag, Agnes & Johanna oss för att åka in till Vasaparken och äta lite cupcakes från cupcake sthlm bara för att det är så himla gott!

Slottsträdgårdens cafe


När vi skulle åka från Åhus till Köpenhamn stannade vi till i Malmö och kollade i lite affärer och åt lunch på ett ställe som mamma hade kollat ut - nämligen Slottsträdgårdens cafe. Om jag säger att det var dödligt gott så är det en underdrift. Tror aldrig jag har ätit något så gott som risotton jag åt, för fy satan vad god den var! Det var dessutom jättemysigt att sitta på uteserveringen bland alla blommorna :)

wake you up from a nice dream, to take you out for an ice cream


Har tillbringat denna halvsoliga dag vid poolen med 4 fina vänner. Snart ska vi gå och äta på världens bästa pizzeria och sen sover de här. Mys! Hoppas ni har haft en bra dag ♥

comparison is the thief of joy


Allo! Det var så himla dåligt väder imorse så jag och några kompisar åkte in och kollade på bio inne i stan. När vi väl kom fram hade självklart solen kommit fram, haha så jäkla typiskt, men LOL var ganska bra iallafall. Min kära Austin Nichols var med så det gjorde den lite bättre ;)

who are we? what do we run? we run the world


De senaste två dagarna har jag bara legat och slappat vid mina grannars pool med Tora & Johanna. Åh vad jag älskar sommaren!

Åhus


Jag, Olivia, Agnes, Tora, Ida, Amanda & Emma bodde precis vid stranden där alla matcher spelades vilket var hur skönt som helst med tanke på hur trött man var efter alla matcher. Vi vann våran grupp med 4 vinster och 2 oavgjorda, och det firqade vi med att gå till en restaurang vid hamnen i Åhus för att äta en god middag med alla föräldrar. Jag började dock må jättedåligt framåt kvällen och det höll i sig till nästa morgon vilket resulterade i att jag inte kunde spela (förutom något snabbt byte) och att vi bara hade en avbytare. Matchen slutade 1-1 och sedan förlorade vi på straffar. Visst, det är surt men jag tycker samtidigt vi var jäkligt bra för att aldrig ha spelat strandfotboll förut. Men nästa år ska vi åka tillbaks och ta hem allt!

don't ever let me go


Hej på er! Sov ut ordentligt idag och mötte sedan upp Johanna och Tora för att hyra film och köpa massa gott. En riktig tjockisdag har det varit men sånt tycker jag faktiskt att man är värd när det är sånt här skit väder. Man orkar ju inte göra något annat?! Imorgon ska jag iallafall ut och springa samt styrketräna, och så ska jag börja visa er lite bilder från tiden jag har varit borta. Låter det bra? :)

Ooooch juste! Var det någon som såg på Beyoncé live igår som gick på 1:an? Åh vad jag älskar henne. Vill se henne live någon mer gång, förra gången va legendarisk!

home sweet home


Hej folket! Nu är jag hemma efter två härliga veckor. Har dock vart sjuk i princip hela tiden och mått skit vissa dagar så på den fronten har det varit sådär. Nu ska jag kurera mig hemma i några dagar. Hoppas ni har haft det bra, kram! 

we were the kids without a care


Nikon D3000 + Nikkor 50mm 1,4 G, är så himla nöjd med de här bilderna!

80 days we spent last summer


hej & hååååå jag vet inte vad jag ska skriva längre... Hoppas ni har det bra :)))

the other day i saw her walking


we lived our lifes with adventures in our heads


Min vackra vän Hannah. Tog dessa bilder lite snabbt på henne på midsommar i skogen vid vattnet. Ljuset var helt perfekt!

we're just kids


Lite fler bilder från Turkiet. Utsikt från balkongen, Tora & Sandra, fina fina bryggan, para sailing som vi tänkte åka men fick inte pga. blåsten, jag, Klara.

ett litet hej från köpenhamn


Hej på er! Sitter för tillfället i lobbyn på hotellet och tar det lite lugnt. Jag och Linnea var på tivoli en stund idag och åkte lite grejer. Liseberg är dock hundra gånger bättre men det var kul, haha. Igår gick vi runt på ströget och shoppade hela dagen. Köpenhamn levererar på den fronten måst jag säga, har köpt lite saker som jag kan visa när jag kommer hem :) Nu ska vi strax ut och äta, troligtvis indiskt. Vi hörs, puss! Och visst är det skönt att appen äntligen funkar igen?!

that feeling i get when i'm with you


Några bilder jag fotade lite snabbt i trädgården i måndags. Likey!

ghosts


Testade på att fota lite annorlunda bilder inne i den mörka korridoren på vandrarhemmet på Utö. Ellen är så jäkla bra framför kameran! Gillar de här bilderna faktiskt, även fast de är väldigt långt ifrån vad jag brukar fota. Alltid kul att testa på nytt!

såpbubblor


Foto & redigering: Jag Modell: Ellen Ahlbin

freedom


 Lite bra musik. Och grattis min bästa Tora på födelsedagen! Älskar dig, puss ♥

nobody tells me where to be


Jag och Ellen fotade sjukt mycket på Utö, har jättemycket att visa! 

hejdå igen och igen och igen


Nu åker jag till Åhus och spelar beachsoccercup med några vänner! Vi har alltså gjort ett eget lag bara för den här cupen som en kul grej. Är i Åhus tills på fredag, drar vidare till Köpenhamn i några dagar, sen till Karlskrona i några dagar och sen till mormor och morfar. Jag kommer komma hem i slutet på nästa vecka någon gång, men kommer försöka blogga "som vanligt" när jag kommer till mormor & morfar. Har tidsintsällt en massa inlägg till er också så bloggen kommer inte vara tom. Kram på er! ♥

första båtturen


Hej på er! Nu är jag hemma igen. Vi tog hem hela jäkla cupen! Så grymma! Har iallafall haft en asbra helg, men nu är jag helt död i hela min kropp. Mina vader värker som bara den, kan knappt gå normalt, haha.

Har varit ute med våran båt för första gången idag, hur härligt som helst! Resten av dagen ska jag tillbringa framför datorn för att tidsinställa en massa inlägg åt er (tack för svaren hörrni!) och packa om resväskan. Imorgon drar jag vidare till Åhus!

july, don't go too soon, don't die


I Juli förra året hängde jag i New York, på Gotland och i Värmland. Härliga sommartider ♥