great light.






Igår va jag i vällingby.
Efter det åkte jag hem till Tora, sen gjorde jag läxorna så jag hann inte med bloggen, tyvärr. Idag  harj ga varit i skolan iallafall. På vägen hem träffade jag Agnes och Klara så vi stog och snacka en sund. Efter det cyklade jag hemmåt och gjorde lite franska glosor.

Snart ska jag och Linnea åka till Kista, vi ska kolla på höstjackor. Puss, ses sen <3

what do you think?






Färg vs. svartvit.
Idag är det stallet som gälelr för min del. Blir nog inne ridning idag, eller kanske ute i padocken. Tidigare idag har jag varit i skolan, syslöjd hela dagen, skönt! Sen gjorde jag lite läxor.

Ses ♥

Autumn shopping from H&M.


 

Jag har verkligen lust att åka in till stan.
Vill köpa lite nya cardigans och andra höst grejer. Jag vill verkligen ha den översta skinnjackan, den är från H&M exclusiv och kostar 1499 kr. Lite väl dyrt men den är riktigt snygg! Annars får det bli den nedre. ;)

...

Matchen gick bra. Förlust med 1-0 med en riktig skit dommare. Gah, man blev helt galen på honom! Laget gjorde iallafall en riktigt bra match. :D

match.






Idag har jag match mot Sollentuna.
Kommer bli kul, sen har vi inte fotboll på över en vecka. Vi får fira guldet i båda serierna istället! Jepp, ni hörde rätt! Vi vann båda serierna, det är helt sjukt bra, vi är bäst!

Jag har suttit och kollat på TheHills 5:e säsongen nu en stund. Lika bra som vanligt. ;)

13-0.


Juste, glömde berätta hur det gick i matchen. Vi vann med 13-0, hahaha. Frida sa att vi typ vann serien men när jag gick in och skulle kolla så fattade jag ingenting, hehe. Men hoppas vi gjorde det! Då blev det vinst i båda 7-manan serierna.

Imorgon har jag 11-manna match mot Sollentuna tror jag. Tagga, tagga! Vi måste vinna! :)

röda äpplen.






Hemma från Linneas danstävling nu.
Shit, man är helt slut även fast man inte har gjort nåt annat än att sitta och heja på alla som dansar. Men det är så himla varmt där inne. För Linnea gick det ganska bra iallafall. Hon gick inte vidare men det va ju hennes första gång så det är inte så konstigt.

Snart kommer vi få gäster från Borås. Mormor och morfars grannar som ska springa Lidingöloppet imorgon, som mamma. Ses imorgon! :)

weardo.






Godmorgon bloggen!

Idag är det match mot spånga. Alltså det laget jag spelade i förut. Fast det andra leget eller vad man ska säga. De är iallafall inte speciellt bra har jag för mej, det va vääldigt länge sen jag mötte de. Sista 7-manna matchen i sanktan är det iallafall så den måste vi ta hem! ;)

 

Önska oss lycka till! <3

I put my new shoes on.






Cardigan och jeans - gina tricot, topp - Urban outfiters, converse. Nya, fina, älskade! <3

Har varit hemma från skolan sen 1 tiden.
Amanda och Tora följde med hem, men de gick hem för nån timme sen. Då gick jag ut och fotade dagensoutfit. Me like my new shoes! Tyckte det va snyggt med gråa, typ ingen annan har det heller.  ♥♥♥♥♥+ får de av mig! ;)

Bloggar om en stund igen. Då kommer det lite nya fräscha höstbilder. :)

rosa helikopter


Nu är jag lite rädd.
För nån minut sen flög det en helikopter utanför vårat fönster. Ja, ni förstår nog va jag menar. :S

...

Alldeles strax kommer nån och hämtar mej till fotbollen. Därav ett snabbt inlägg. Puss <3

it's a green day.






Den övre bilden är oredigerad.
Den andra har jag lagt in en annan ton på. Blev väldigt nöjd med de faktiskt. Så lika men ändå så olika. xD

Hemma från skolan nu. En lugn dag, slutade 13.40, skönt. Åt Lite Ben&Jerrys Half baked när jag kom hem. Den va riiktigt jumjum kan jag säga! PRÖVA! ;)

winter, spring, summer, autumn.






Min dag började med födelsedags firande för mamma.
Uppvaktning på sängen alltså. Jag hade gjort ett halsband av pandurooärlor och linnea matchande örhängen. Nice. Efter det gick jag till skolan. En vanlig ganska lugn dag. Fick gå hem vid halv 3 tiden och nu sitter jag här. Har varit inne lite på facebook och kört Farmville, hehe, jag älskar det spelet! ;)

Ikväll är det ridning. Vill igentligen hoppa över den och gå på fotbollsträningen men det finns ingen dag som jag kan ta igen. Bara onsdag och lördag och då har jag redan fotboll.

Ses sen <3

Im good.


Hemma, en avramling och nåra skrubbsår senare.

Inte så farligt men blev riktigt rädd. Ramlade av baklänges och hästen sprang hem, hehe. Den andra som jag red med och min häst passade inte riktigt ihop. Båda är vääldigt fega.. Jag fick hoppa upp sen igen och rida med nåra andra. Det gick riktigt braa då iallafall.

Nu är det snart dags för sängen för min del.

Go' natt ♥

terrängritt.


Heeej fina läsare!

Idag är det terrängritt i stallet. Kuul! Men jag missar en fotbollsmatch och det är bajs.. Jag vill verkligen spela den! vill vill vill! Hoppas jag kan va med på alla nästa helg iallafall. Det borde jag kunna. :)

Puss & kram.

nearly.






Yes. Vinst med 5-0 mot Danderyd!
Vi är såå bra! Det betyder att vi vann denna serie, Oh yee. Jag var dock inte med och spelade men ändå. Jag var ju med och hejjade på, eller hur? ;) När jag kom hem gjorde jag ett armband av lite panduropärlor som mamma kom hem med igår. Visar sen.

Jag vet.

Det har blivit väldigt mycket fotbollsinlägg nu känns det som. Men det är mycket fotboll nu, sista 7-manna matcherna nästa vecka. Då ska vi vinna. Synd att jag inte kan vara med imorgon på 11-manna matchen. Jag var tvungen att tacka nej för att jag hade anmält mig till en terrängritt i stallet. Hela dagen imorgon, jobbigt men roligt. ;)

go bele barkarby!


Wohoo! Vinst med 11-0.
Vi är bäst, mohahahha! Det här var den näst sista 7-manna matchen för min del. Känns tråkigt. Jag gillar 7-manna men 11-manna är också kuligt. :)

Imorgon har det andra laget match.

Jag ska dit och titta, så vid 9 får jag gå upp för att sedan bli hämtad av min tränare. Så no bloggning på morgonen imorn. Det får bli lite senare. ;)

massagottifika.






Hej! Har ni haft en bra dag än så länge?
Det har jag. Skola och sedan vällingby, blev inget köpt förutom lite fotbollstejp, och fika såklart. :) Mormor och morfar har kommit från Borås idag. Vi ska strax äta pizza pch sedan åker vi och hämtar upp Tora för match mot BP. Kommer bli såå kul! Jag känner mig riktigt taggad. :)

chokladbollar.






Har varit hemma från skolan ett tag nu.
Jag bakade chokladbollar när jag kom hem, gott gott. Gjorde efter mitt egna hemliga recept. Eller jaa.. Jag bara häller i lite saker. Orkar aldrig skriva upp det men jag gör på ett ungefär. Goda blir de iallafall. :)

Jag ska snart ta något att äta innan jag sticket iväg på fotbollen. Det skulle bli en lugn träning idag. Tränarna tycker det har varit så mycket fotboll. Det tycker inte jag kan jag såga! ;)

autumn, summer, fall, summer.






Redigering: Ingen på den översta. På den nedre har jag lagt in en lite blå/grön ton och lagt in mer sken.


Puh. Nu är årets skoljogg förbi iallafall.
Sköönt. Fast jag sprang inte speciellt långt typ 1,8 km och sen gick vi två sånna varv till och spörta de 100 sista meterna båda gångerna. Det kändes ganska bra iallafall. Jag och Siri gick och snackade lite. Bra att man fick sällskap. :)

Igår va jag med Amanda, Ida och Tora. Därav ingen bloggning. Sedan åkte jag, mamma och Linnea ock köpte skor till oss. Vad det va för några får ni se sen. Nyfikna? ;)

kladdchokladmuffins.


Hej på er!

Idag har vi haft slöjd hela dagen. Jag började på min blåa klänning som säkert kommer bli heelt misslyckad. Nej, vilken dålig inställning jag har! Den kommer bli skit fin! Efter skolan gick jag hem och gjorde lite läxor. Sen gick jag faktiskt oh bakade. Kladdchokladmuffins. Mumma!

Nu är det snart ridning. Håller på och byta om nu.
Ha det bra! :)

jagvillgöraegnaarmband.


 

 

Ååh, jag har så stor lust att åka och köpa en massa pärlor på Panduro.
Jag vill göra egna armband! Det är så roligt att ha lite unika grejer, som ingen annan har lixom. Och jag älskar armband. Dock har jag inte så många snygga, så det är verkligen på tiden att jag åker och köper mej lite pärlor. Eller hur? ;)

äppel päppel.






Puh.

Nu är jag hemma från ennu en 11-manna match. Det gick inte så bra för mej idag. Kände mej lite seg och jag gick inte riktigt på ordentligt. Menmen, jag får kämpa hårdare nästa gång!

Jag glömde berätta hur det gick i första matchen igår. Vi vann med 3-2 iallafall. Bra bra. :) 

jag ♥ fotboll.


Tjohoo! Nu är jag tillbax från en riktigt bra 11-match.

Blev tyvärr förlust med 0-2, men heey! De är ett år äldre och ett huvud längre. Vi gjorde iallafall en riktigt bra match och jag kände att jag jag gjorde detsamma. Så riktigt nöjd är jag. :)

Om en liten sund ska jag gå till Hannah.
Vi har nämligen Kräftskiva idag på gatan och mina föräldrar ska på en annan fest så jag får mat och sånt av Hannah. Det ska bli super kul!
Hoppas ni också har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! :)

im sooo tired.




Tjo! Matchen idag vann vi med 3-2 mot Hässelby.

Jag kunde ha gjort mycket bättre. Men jag va helt slut. Hade inte tränat på hela veckan heller. Så det kanske inte är så konstigt. Gjorde 3 snygga hörnor iallafall. Och en inte riktig lika snygg. Haha. ;)

Blev kallad till en till match nu klockan 2. Så snart är får jag ta och åka igen. Den här gången är det 11-manna. Hur ska jag palla? Jaja, det klarar jag! :)

Vi ses efter matchen. <3

2 matcher i helgen.




Heeej bloggen. Jag slutade 1 idag.

Fett najs! Jag älskar fredagar. Då har man 2 ½ lediga dagar framför sej.  Och helgen = Fotboll! Wohoo! 2 matcher för min del, en 11-manna och en 7-manna. Båda hemma.

Idag blir det väl mys framför tv:n med familjen.

Är det IDOL idag? I sånnafall blir det troligtvis det vi tittar på. Annars kanske vi går och hyr film typ.
Ses sen ♥

idol2009.



redigering: Sken och vit ton.

Jag hoppade över träningen idag iallafall. Vill komma till skolan imorgon så då är det lika bra att vila.

Nu sitter jag och tittar på IDOL. Jag älskar IDOL! Det är så bra. Helt klockrent. Juste, tittade ni på matchen igår? Riktigt dålig match av Sverige men de vann iallafall. Det är ju det viktigaste! ;)

Gillar ni det nya som jag har fixat på bloggen? I like it. :) Tvivlar bara lite på om den gråa färgen är lite för kall.. Vad tycker ni? ♥

hemmafrånskolan.






Hejsan. Jag är hemma från skolan idag.
Jag va jätte konstig i magen igår och imorse så jag stannade hemma. Nu känns det mycket bättre iallafall så jag kanske går på träningen ikväll. Hoppas hoppas.

---

Jag har inga bilder att visa (därav bild i retur). Har ingen lust att gå ut och fota för att jag inte har någon bra kamera att fota med. Vet inte vad jag ska fota heller, det känns som jag redan har fotat allt! Men ni ska få bilder. Lovar :)

090909.


Tjo allehopa! Haft en bra dag?
Jag har varit i skolan som vanligt och sedan gjort matte läxa. Ska öva lite franska och engelsak sedan. Jag ska nog också spela lite thesims. Laddade just över lite grejer. Eller jag hoppas det funkade iallafall.

Såg att jag hade rätt mycket besökare igår!
Va kul! Fortsätt gärna läsa min blogg och följ den gärna med bloglovin'. :)

Och på tal om bloglovin' så ska jag ändra den där grejen (som man trycker på för att prenumenera?). Jag ska ha en sån där blå och fin där man ser hur många prenumenante man har. ;)

jag har ingen fanatsi.




Hej på er!
Efter skolan idag var jag med Tora och Amanda. Vi bakade väldigt misslyckade muffins bl.a. Hehe. De var inne typ 2 min för länge.. :P

Jag ska nog ta och göra läxan snart. Räkna i matteboken i 1 timme. Gud så jobbig! Har verkligen ingen ork att göra läxor just nu.
Är det någon mer än jag som ska kolla på IDOL idag förästen? ;)

bli veckans blogg hos theliisa!






Jag är med och tävlar som veckansblogg hos Liisa.
Vill du också vara med och tävla? Klicka då på bilden så kommer du direkt till inlägget med instruktionerna.
Lycka till! ;)

Superstition.



(Jag har verkligen ingen bild att visa så ni får se en på småskitaran ;)

Äntligen hemma.
Det va en ganska soft skoldag idag. De tre första lektionerna va vi med de andra 6:orna i en park och körde lekar. Väääääldigt roligt *NAAT*. Sen blev det roligare iallafall. Gjorde lite läxor när jag kom hem. 2 engelska.

Ikväll har jag ridning. Har ingen aning om vem jag kommer få. Får en massa olika nu bara för att Atte inte ska gå ute så mycket. Han är så gammal. Haha.

Tänkte skicka en hälsning till Ida som bröt armen på matchen igår. Krya på dej! Vi saknar dej i skolan <33

the love guru.


Tänkte berätta lite om igårkväll.
Maya och Lisa var ju här. Vi gick och hyrde The love guru. Weard film. Väldigt konstig. I typ mitten av filmen kollade vi på matchen istället. Någon mer som såg den? Om du inte gjorde.. Där missade du något! 1-1 tills sista målet av Zlatan i 8 sekunders övertid. Haha. Vi blev helt överlyckliga. Vi skrek av glädje! Haha.

Nu ska jag strax iväg till Kista med mamma. Vi ska köpa skor, jacka och nånting mer kanske.

Matchen gick inte så bra förresten. Vi förlorade med typ 5-1. :( Ses sen <3

6/9




Hejsan!

Idag ska jag spela match med 96:orna. Vet faktiskt inte vilka vi ska spela mot. Hehe. Jag ska åka om 10 min iallafall. Så jag måste sätta på mej benskydden och så. Vi hörs efter matchen! ♥

vi vinner.


Tjohejsan!
Det blev vinst med 4-1 mot Skå idag. :) Vi är bäst! Dock kände jag mej inte riktigt på topp. Vi körde på grus också. Kan ju vara därför.. Vart andra lag vann med 3-0! Jätte bra det med. :)

Ikväll får vi gäster.
Maya & Lisa med familj kommer. Det kommer bli jätte kul! Vi ses sen.

Puss  ♥

match mot skå.




Heej! Idag har jag match mot Skå.
Vi ska vinna! Så är det bara. Jag har ingen riktig kunskap om hur bra de är heller. De kommer och hämtar mej om 10 min så jag måste skynda nu. Ses ♥

(pappa har atgit bilden men jag har redigerat den.)

Länkar?


Jag känner mig lite efter här.
Jag hittar inte hur man lägger in länkar i menyn. Nån som kan hjälpa mig? Skulle va super snällt, släng in en kommentar bara. :)

usain bolt.



(från google)

Kollade på Friidrotten alldels nyss.
Usain Bolt är helt otrolig! Han vann typ med 10 meter och joggade. Det såg inte änns ut som han ansträngde sej! Han är helt otrolig!

two warm black and white pictures.




Fredag.




Halsband
från Ur&penn 69 kr (rea), Örhängen från Ur&penn 29 kr (rea)

Hej på er. Äntligen Fredag!
Idag efter skolan åkte jag till vällingby med Paris, Tora och Siri. Jag köpte det som ni ser ovan. Ett halsband och örhängen. Snyggt. ;) Efter vällingby förljde Siri och Tora med hit i någon timme. Sen åt vi Taco tårta till middag. Mumma! :D

I tisdags var jag förästen också i vällingby. Då med Tora och Ida. Köpte två knalliga nagellack och ett brunt flätat skärp från lindex. Hittade äntligen ett som jag ville ha. Har letat efter ett sen i våras typ. Haha. Nu är det mitt iallafall. ;) Linnea ska kankse måla mina naglar ikväll också. Prima (y)

Plugg.


Hej på er! Det här får bli ett snabbt inlägg.
Jag ska nämligen iväg och träna om en liten stund. Jag har suttit och klurat lite på den nya designen och gjort lite matteläxa. Snart kommer den nya header + designen. Jag måste bara komma på riktigt hur jag vill ha det. Men jag tror jag ska fortsätta med grå. Fast lite ljusare kanske. Ja, vi får se. ;)

Blåsvartgrön.






Tjubaduba! Hemma från en låång skoldag.
Jag va skolpolis för första gången idag faktiskt. I spöregn och allt, super, verkligen! Nej men det va faktiskt inte så farligt. Jag och Ida står tillsammans iallafall så det är bra (y)

Ikväll har jag träning. Därav bilden (mitt lags färger). Jag blev riktigt nöjd med dem faktiskt. Oredigerade och allt. ;)

----

Jag håller på med en ny design.
Vill ändra lite färger och texter typ. Tycker min är väldigt tråkig så jag känner för lite förändringar. :)